Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Kiss-el kétszer álltunk neki lejátszani, mind a kétszer kifagytunk. Utóbbinál egyértelmű volt hogy roster hiba, és ebből adódóan jó esély van rá hogy az első is az miatt fagyott ki.Korábban is csodáltam hogy végig lehet játszani ilyen roster-el a meccseket, mivel bármely csapatokat néztem sehol sem volt meg minden poszton a minimum játékos.
Ebből adódóan ha 53x állnánk neki akkor sem tudnánk végig játszani ezzel a rosterrel, mert mindig kifagynánk.
Így ha van valakinek értelmesen működő rostere amivel letolhatnánk azt szívesen fogadom.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ha nem tudnám, hogy Maddenről van szó, azt mondanám, hogy romantikusak vagytok. 😀Ha minden igaz akkor jó lesz. Hol keressük egymást?labyMennyire este?21-22 óra között vmikor megfelel?Kiss
Egyébként elvileg ma este nekem is jó.laby
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
Írj egy emailt azt egyből észreveszem, ha leszel.Ha minden igaz akkor jó lesz. Hol keressük egymást?labyMennyire este?21-22 óra között vmikor megfelel?Kiss
(laby43@gmail.com)
több mint 12 éve
Ha minden igaz akkor jó lesz. Hol keressük egymást?21-22 óra között vmikor megfelel?Kisscsak este érek rá játszaniMennyire este?
vagyis esténkéntKiss
több mint 12 éve
Pryor, ma délután?
több mint 12 éve
21-22 óra között vmikor megfelel?Mennyire este?Saints-Texans holnap délután?labycsak este érek rá játszani
vagyis esténkéntKiss
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
jójó, csak előtte a kis vörösnek rendelj egy koporsót 😂Farkyde rég volt már Bengals - Colts meccs 😀Farkyigyekszem PM-t kiütni mihamarább, hogy izgi legyen 😀Amadeus91
több mint 12 éve
Mennyire este?Saints-Texans holnap délután?labycsak este érek rá játszani
vagyis esténkéntKiss
Egyébként elvileg ma este nekem is jó.
több mint 12 éve
jójó, csak előtte a kis vörösnek rendelj egy koporsót 😂de rég volt már Bengals - Colts meccs 😀Farkyigyekszem PM-t kiütni mihamarább, hogy izgi legyen 😀Amadeus91
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
de rég volt már Bengals - Colts meccs 😀Farkyigyekszem PM-t kiütni mihamarább, hogy izgi legyen 😀
több mint 12 éve
Saints-Texans holnap délután?labycsak este érek rá játszani
vagyis esténként
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
de rég volt már Bengals - Colts meccs 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
jönnek a helyosztók 1.csoport (a csoport 3.-ok)
Packers
Panthers
Patriots
Cardinals
2.csoport(a csoport 2.-ok)
Giants
Eagles
Bengals
Colts
3.csoport(a csoport 1.)
Saints
Raiders
Falcons
Texans
week1
Packers-Cardinals
Panthers-Patriots
Giants-Colts
Eagles-Bengals
Saints-Texans
Raiders-Faclons
week2
Panthers-Packers
Cardinals-Patriots
Eagles-Giants
Colts-Bengals
Raiders-Saints
Texans-Falcons
week3
Patriots-Packers
Panthes-Cardinals
Bengals-Giants
Colts-Eagles
Falcons-Saints
Texans-Raiders
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Bengals 48-42 Falconsöreg...TE beteg vagy!!! 😀
http://www.youtube.com/watch?v=2WnyCHEbDWE
Amadeus is Back on the Floor! Maaaachooo Mozaaart!Amadeus91
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Bengals 48-42 FalconsAmadeus91Elég jó meccs volt, végén 19 másodperces drive-ot kellett volna hoznom félpályáról időkérés nélkül, első passz után gyorsan ledobtam a labdát, majd 30-40 yardról felküldtam Roddynak, aki szépen el is kapta 5 yard környékén, erre valamelyik bengáli benga ráugrott hátulról, és 1-2 yardon elesett, az óra pedig szépen lepörögte azt a maradék két másodpercet. Ha csak egy időkérésem lett volna... na sebaj.
Szóval nálunk körbeverés, találjátok ki a sorrendet.
statokról jut eszembe: Turner 50 yardos TD-passz, 158.3-as QB rating 😀
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
Bengals 48-42 Falconshttp://www.youtube.com/watch?v=2WnyCHEbDWE
Amadeus is Back on the Floor! Maaaachooo Mozaaart!
több mint 12 éve
éjféli kezdés?itt vagyok, meg igazából kerestük is egymást már párszor, csak mindig közbejött valami valamelyikünknek.részemről okés.Amadeus91
ma este esetleg?kaszo
ip-t meg ilyesmit hol beszéljünk akkor, azt mondtad nem akarsz hamacsizni.
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
itt vagyok, meg igazából kerestük is egymást már párszor, csak mindig közbejött valami valamelyikünknek.részemről okés.
ma este esetleg?kaszo
több mint 12 éve
itt vagyok, meg igazából kerestük is egymást már párszor, csak mindig közbejött valami valamelyikünknek.ma este esetleg?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
ÁÁLárulók árulója liga? 😀Kissoszt akkor mi legyen?Kisskezdjünk új ligát 😀 😀 😀Amadeus91
több mint 12 éve
árulók árulója liga? 😀kezdjünk új ligát 😀 😀 😀Amadeus91hagyjuk má...sosem szerettem a beírós dolgokat.oszt akkor mi legyen?Kiss
am meg ha beírjátok akkor nálunk körbeverés lenne.Amadeus91
Samaras játszott?
több mint 12 éve
Amadeus the Young
32 901
kezdjünk új ligát 😀 😀 😀oszt akkor mi legyen?Kissholnap reggelig várunk ,hogy jelentkezzen ,ha nem teszi meg akkor beírunk neked egy 30-0-ás győzelmet....Kisshagyjuk má...sosem szerettem a beírós dolgokat.
több mint 12 éve
oszt akkor mi legyen?meddig várjunk? am ha körbeverés van akkor a pontarány dönthagyjuk má...sosem szerettem a beírós dolgokat.Hol van Kaszo?Amadeus91holnap reggelig várunk ,hogy jelentkezzen ,ha nem teszi meg akkor beírunk neked egy 30-0-ás győzelmet....Kiss
Samaras játszott?