Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
valaki meccs?
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
tolj már egy screenshotot a mappáról, elég hihetetlen, h nem látja, ha egyszer beraktadlolmiről? roster mappában bent van a 2011-es roster működik és látja ezt nem látja 😀
több mint 12 éve
tolj már egy screenshotot a mappáról, elég hihetetlen, h nem látja, ha egyszer beraktad
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
XD igen oda raktam be átírtam úgy is h ne legyen benne szóköz de semmi :omiért, hova lehet még? 😀lolmittom hátha a D-be is van olyan mappa nem néztem 😀eaglesmcnabb
több mint 12 éve
miért, hova lehet még? 😀lolmittom hátha a D-be is van olyan mappa nem néztem 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
miért, hova lehet még? 😀
több mint 12 éve
a dokumentumok--->madden08--->rosters mappába rakod be? mert oda kell!pedig annak ott kell lenni, próbáld meg újraindítani a játékot.lolén bármit indítok újra semmi nem megy 😕bufon94
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
pedig annak ott kell lenni, próbáld meg újraindítani a játékot.lolén bármit indítok újra semmi nem megy 😕
több mint 12 éve
Homokláda mikor játszunk week4-et?Eazzyhékás azért szerényebben...
Fiatal voltam én is de szemtelen soha 😀
több mint 12 éve
Homokláda mikor játszunk week4-et?
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
pedig annak ott kell lenni, próbáld meg újraindítani a játékot.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
csak ezzel mit kell csinálni mert ha berakom a roster mappába és belépek a játékba nem látja a file-nál :S
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nagyon szépen köszönöm 😊na megvan a link: http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1745Farkymegtudhatnám, hogy hol lehet letölteni azt a draftot???bufon94Farky
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Köszönöm kielégitő válaszod!wallacepro1 kerdes ha lehet es mindenkinek szol es ha tudja problemat irjon ram.MIERT gyorsul be a jatek egy ido utan?????Neten nem csak igy egymas ellen haverokkal v Pc ellen.wallacepromert unja a szoftver, hogy nagyon győzöl.shawnka
több mint 12 éve
na megvan a link: http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=1745megtudhatnám, hogy hol lehet letölteni azt a draftot???bufon94ha a draft classra gondolsz, azt most hirtelen nem tudom megmondani, mert a gépemről minden oda lett és csak a franchise fileom van meg, de ha jól emlékszem Amadeusnak elküldtem hátha megvan neki.Farky
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
1 kerdes ha lehet es mindenkinek szol es ha tudja problemat irjon ram.MIERT gyorsul be a jatek egy ido utan?????Neten nem csak igy egymas ellen haverokkal v Pc ellen.wallacepromert unja a szoftver, hogy nagyon győzöl.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
1 kerdes ha lehet es mindenkinek szol es ha tudja problemat irjon ram.MIERT gyorsul be a jatek egy ido utan?????Neten nem csak igy egymas ellen haverokkal v Pc ellen.
több mint 12 éve
megtudhatnám, hogy hol lehet letölteni azt a draftot???bufon94ha a draft classra gondolsz, azt most hirtelen nem tudom megmondani, mert a gépemről minden oda lett és csak a franchise fileom van meg, de ha jól emlékszem Amadeusnak elküldtem hátha megvan neki.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
áh. Csárli MVP volt az elmúlt 2 szezonban, drafton hoztam fasza játékosokat a D-be, egy sztárelkapót a U-ról(tetszett a neve és a magassága: D'ante Owens a kis drága, 6'7 és 99-es speed) meg egy hátsó körös project QB-t, aki játékidő nélkül Csárli mögött tanulgatva már 91-es OVR-rel rendelkezik 😀nekem jó ezzel, nem lépett ki. Seahawksszal indítottam franchise-t, 3. szezonnál vagyok már és király a csapatom hála a tökéletes draftomnak 😀shawnkaha minden meccset megnyersz nyilván tökéletes a draft 😀 kár, hogy nincsenek bustok 😕 meg amúgy is, az a lényeg, hogy Cam-et leigazold és 15 évig van egy MVP-d.brk
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ha már itt tartunk akkor gondoltom megkérdezem mert volt róla szó hogy esetleg valaki keres rá megoldást. Szóval NCAA rosterrel kitalálta már valaki hogy lehet Franchise mod-ot inditani ? 😊 Azt játszanám igazán 😊
több mint 12 éve
.brk
1 890
nekem jó ezzel, nem lépett ki. Seahawksszal indítottam franchise-t, 3. szezonnál vagyok már és király a csapatom hála a tökéletes draftomnak 😀shawnkaha minden meccset megnyersz nyilván tökéletes a draft 😀 kár, hogy nincsenek bustok 😕 meg amúgy is, az a lényeg, hogy Cam-et leigazold és 15 évig van egy MVP-d
több mint 12 éve
nekem jó ezzel, nem lépett ki. Seahawksszal indítottam franchise-t, 3. szezonnál vagyok már és király a csapatom hála a tökéletes draftomnak 😀ez érdekes. nálam még egyik se ment soha 1 évadnál többet. de majd meglesem, hátha ez jó.Shawn84melyikkel? ezzel amit a ligában használunk?Shawn84Igen 😊 De egyébként én eddig bármilyen rostert raktam fel ( volt már egy jópár ), mindegyikkel le birtam nyomni több évet franchise mod-ban 😊gravedigger
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ez érdekes. nálam még egyik se ment soha 1 évadnál többet. de majd meglesem, hátha ez jó.Igen 😊 De egyébként én eddig bármilyen rostert raktam fel ( volt már egy jópár ), mindegyikkel le birtam nyomni több évet franchise mod-ban 😊gravediggeramivel mi toljuk azzal tuti megy a franchise, mert már a 3. évemben vagyok, ráadásul '12-es draft classt is tettem bele, így nálam van Luck, Clayborn és RGIII is 😊 😛Farkymelyikkel? ezzel amit a ligában használunk?Shawn84
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Igen 😊 De egyébként én eddig bármilyen rostert raktam fel ( volt már egy jópár ), mindegyikkel le birtam nyomni több évet franchise mod-ban 😊melyikkel? ezzel amit a ligában használunk?Shawn84Újabb rosterrel csak 1 szezont lehet csinálni. Franchiset nem lehet játszani. Én legalábbis nem találkoztam még olyan rosterrel ami engedett volna új szezont kezdeni franchiseban.Shawn84amivel mi toljuk azzal tuti megy a franchise, mert már a 3. évemben vagyok, ráadásul '12-es draft classt is tettem bele, így nálam van Luck, Clayborn és RGIII is 😊 😛Farky
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
melyikkel? ezzel amit a ligában használunk?amivel mi toljuk azzal tuti megy a franchise, mert már a 3. évemben vagyok, ráadásul '12-es draft classt is tettem bele, így nálam van Luck, Clayborn és RGIII is 😊 😛Farkyolyan kérdésem lenne, hogy a 2011-es rosterrel tolom, de superstarnál csak idényt tudok letolni, mert utána a naptárban kiírja hogy error és kész nem tudok napot változtatni. Próbáltam már átigazolni másik csapatba stb... de semmi valaki tudna segíteni?bufon94Újabb rosterrel csak 1 szezont lehet csinálni. Franchiset nem lehet játszani. Én legalábbis nem találkoztam még olyan rosterrel ami engedett volna új szezont kezdeni franchiseban.Shawn84