Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
kösszi szépen!
több mint 12 éve
Leszedtem amit mondtatok van benne két fájl updated81.ros és UIS_LIB_PLAYER_PORT.DAT ezeket hova kell bemásloni, és ha bemásolom akkor már rögtön a játékban azok a játékosok lesznek akik mostis vannak a New Englendnél szóval mást már nem kell majd állítgatni??Brady1992a .ros fájlt ami a roster, azt értelemszerűen a dokumentumok mappán belül a madden nfl 08 mappában található roster mappába kell tenni a a portré fájlt azt csak simán a dokumentumokon belül található madden nfl 08 mappába.
Játékon belül File/Load és betöltöd a roster fájlt, majd játszol.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Leszedtem amit mondtatok van benne két fájl updated81.ros és UIS_LIB_PLAYER_PORT.DAT ezeket hova kell bemásloni, és ha bemásolom akkor már rögtön a játékban azok a játékosok lesznek akik mostis vannak a New Englendnél szóval mást már nem kell majd állítgatni??
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tegnap beszéltem vele és mondta hogy irt Habi-nak, és jelenleg a válaszra vár 😊arra nem vár senki, Habiék majd elintézik, csak Smokar elveszett a hóban.még W2 ből is van 1 meccsKissjó de ha most arra az 1 meccsre várunk soha nem fejezzük beFarky
w3-at pörgessétek két hólapátolás között 😀shawnka
több mint 12 éve
Nálam smokar most pont fent van hamán 😊Frissítettem a tabellákat, elvileg minden mérkőzés eredményét felvittem. A statisztika résszel szerintem csak úgy fogjuk utolérni magunkat, ha legalább minden csoportból lesz 1 valaki, aki frissíti.
shawnka: majd olvasd légyszi vissza, amit írtam hamán, vagy ha nem látod, akkor kiabálj rám 😊
több mint 12 éve
arra nem vár senki, Habiék majd elintézik, csak Smokar elveszett a hóban.jó de ha most arra az 1 meccsre várunk soha nem fejezzük beFarkyEzt a W3-at tényleg toljátok már le, hogy folytatódjon a bajnokság.Farkymég W2 ből is van 1 meccsKiss
w3-at pörgessétek két hólapátolás között 😀
több mint 12 éve
jó de ha most arra az 1 meccsre várunk soha nem fejezzük beEzt a W3-at tényleg toljátok már le, hogy folytatódjon a bajnokság.Farkymég W2 ből is van 1 meccsKiss
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Ezt a W3-at tényleg toljátok már le, hogy folytatódjon a bajnokság.Farkymég W2 ből is van 1 meccs
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
Ezt a W3-at tényleg toljátok már le, hogy folytatódjon a bajnokság.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Áááá 😂 😂 😂Csáó!egyetlen hozzászólást kellett volna felgörgetned 😕
Én most a Madden NFL 08 -al nyomom mivel csak az jött ki PC-re és lenne, egy olyan kérdésem, hogy nem lehet valamit leszedni hozzá ami a kereteket átalakítja a mostanira mert jó lenne ha ott lenne a csapatban Rob Gronkowski, stb stb légyszi küldejtek linket ahonnan ilyet le tudnék hozzá szedni fontos lenne előre is kösszi szépen!
HAJRÁ NEW ENGLAND!!Brady1992
kérlek tedd meg, ott van egy link.brk
több mint 12 éve
biztos a hideg miatt nem mükszik az egér görgőjeCsáó!egyetlen hozzászólást kellett volna felgörgetned 😕
Én most a Madden NFL 08 -al nyomom mivel csak az jött ki PC-re és lenne, egy olyan kérdésem, hogy nem lehet valamit leszedni hozzá ami a kereteket átalakítja a mostanira mert jó lenne ha ott lenne a csapatban Rob Gronkowski, stb stb légyszi küldejtek linket ahonnan ilyet le tudnék hozzá szedni fontos lenne előre is kösszi szépen!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
egyetlen hozzászólást kellett volna felgörgetned 😕😂
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk
1 890
Csáó!egyetlen hozzászólást kellett volna felgörgetned 😕
kérlek tedd meg, ott van egy link
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csáó!Én most a Madden NFL 08 -al nyomom mivel csak az jött ki PC-re és lenne, egy olyan kérdésem, hogy nem lehet valamit leszedni hozzá ami a kereteket átalakítja a mostanira mert jó lenne ha ott lenne a csapatban Rob Gronkowski, stb stb légyszi küldejtek linket ahonnan ilyet le tudnék hozzá szedni fontos lenne előre is kösszi szépen!
HAJRÁ NEW ENGLAND!!
több mint 12 éve
A statok frissítése most kinek a feladata, miként és milyen időközönként? 😊labynem lett ki osztva ergo bárki csinálhatja bármikor 😊
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon köszönöm!Nincs mit 😉
Hálás vagyok érte!!!
Egon báNagyon megköszönném, ha valaki tudna egy linket adni egy használható PC-s (08-as) idei rosterhez!http://data.hu/get/4584737/bowl.hu_roster.zipgravedigger
Rám jött a GM-eskedés 😉
Előre is köszönet!!!Egon bá
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon köszönöm!Hálás vagyok érte!!!
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy linket adni egy használható PC-s (08-as) idei rosterhez!http://data.hu/get/4584737/bowl.hu_roster.zipgravedigger
Rám jött a GM-eskedés 😉
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy linket adni egy használható PC-s (08-as) idei rosterhez!http://data.hu/get/4584737/bowl.hu_roster.zip
Rám jött a GM-eskedés 😉
több mint 12 éve
A statok frissítése most kinek a feladata, miként és milyen időközönként? 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna egy linket adni egy használható PC-s (08-as) idei rosterhez!Rám jött a GM-eskedés 😉
Előre is köszönet!!!
több mint 12 éve
jaja már újratettem mindent, csak ez a bye week kicsit hosszú 😀
több mint 12 éve
jaja mert már játszanék én is
több mint 12 éve
megkezdődött a bajnokság.eaglesmcnabblassan folytatódhatna is 😊
[célozgat]
több mint 12 éve
valaki edzőmeccs? írjatok PM-et vagy hamán
Samaras játszott?