Madden NFL
26 feliratkozó
több mint 12 éve
ne legyél már ostoba 😊 a csapata meccsszámait kell nézni 😊 ergo be kell írni ugyanúgy 😀shawnka: STREEEEEEEMMM!!! 😊volt fent akár 1 playt is? mittudomén, blokkolni vagy routeot futni? ha igen, akkor az is game-nek számít, ha nem, akkor nem. de ha csak egy mp-et is töltött a pályán, akkor számít.shawnka
Kérdés a statokkal kapcsolatban: Ha pl DJ Ware az 1. mérkőzésén nem futott 1 yardot sem, de a második mérkőzésén volt futott yardja, akkor a Game oszlopba 1, vagy 2-t írjunk? Tehát oda a csapat által lejátszott mérkőzés szerepeljen, vagy az, amennyin az adott játékos kapott lehetőséget?Lance
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
ráadásul szinte minden backup qb-t is be kéne írni, mert ők a holderek így ők is "bóklásztak" a pályán 😀
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
Nem csak a saját statjaimat töltöm fel, arra nem emlékezhetek, hogy a colts-cardinalson ki bóklászott a pályán 😛Azt a statból nem fogjuk tudni megállapítani, hogy futott-e valami routeot 😊nyilván tisztában vagyok a statok működésével 😛 abban reménykedtem, hogy emlékszel rá, mert pl. Forsett nálam sem csinál semmit, mégis emlékszem, hogy volt pár play, ahol feljött blokkolni 😀shawnka
A blokkolást meg macerás hozzánézni, főleg hogy ott is csak akkor szerepel, ha sacket engedett, vagy pancaket csinált. Maradjunk annyiban, hogy a rushingnál akkor nő a gamek száma, ha adott játékos próbált futni? Ugyanez a Receivingnél.Lance
több mint 12 éve
Azt a statból nem fogjuk tudni megállapítani, hogy futott-e valami routeot 😊nyilván tisztában vagyok a statok működésével 😛 abban reménykedtem, hogy emlékszel rá, mert pl. Forsett nálam sem csinál semmit, mégis emlékszem, hogy volt pár play, ahol feljött blokkolni 😀
A blokkolást meg macerás hozzánézni, főleg hogy ott is csak akkor szerepel, ha sacket engedett, vagy pancaket csinált. Maradjunk annyiban, hogy a rushingnál akkor nő a gamek száma, ha adott játékos próbált futni? Ugyanez a Receivingnél.Lance
több mint 12 éve
Azt a statból nem fogjuk tudni megállapítani, hogy futott-e valami routeot 😊shawnka: STREEEEEEEMMM!!! 😊volt fent akár 1 playt is? mittudomén, blokkolni vagy routeot futni? ha igen, akkor az is game-nek számít, ha nem, akkor nem. de ha csak egy mp-et is töltött a pályán, akkor számít.shawnka
Kérdés a statokkal kapcsolatban: Ha pl DJ Ware az 1. mérkőzésén nem futott 1 yardot sem, de a második mérkőzésén volt futott yardja, akkor a Game oszlopba 1, vagy 2-t írjunk? Tehát oda a csapat által lejátszott mérkőzés szerepeljen, vagy az, amennyin az adott játékos kapott lehetőséget?Lance
A blokkolást meg macerás hozzánézni, főleg hogy ott is csak akkor szerepel, ha sacket engedett, vagy pancaket csinált. Maradjunk annyiban, hogy a rushingnál akkor nő a gamek száma, ha adott játékos próbált futni? Ugyanez a Receivingnél.
több mint 12 éve
Duff
3 133
Vadkender ment pm!
több mint 12 éve
csak elég nehéz eldönteni h volt-e fenn, mivel a statba nem biztos h belekerül.
Hungarian Indianapolis Colts Fan Club I'll always be a Colt. Always! - Peyton Manning
több mint 12 éve
shawnka: STREEEEEEEMMM!!! 😊Szerintem a második opció lesz az, és ebben majdnem biztos is vagyok 😊
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
Ex-Rataxes
több mint 12 éve
shawnka: STREEEEEEEMMM!!! 😊volt fent akár 1 playt is? mittudomén, blokkolni vagy routeot futni? ha igen, akkor az is game-nek számít, ha nem, akkor nem. de ha csak egy mp-et is töltött a pályán, akkor számít.
több mint 12 éve
shawnka: STREEEEEEEMMM!!! 😊Kérdés a statokkal kapcsolatban: Ha pl DJ Ware az 1. mérkőzésén nem futott 1 yardot sem, de a második mérkőzésén volt futott yardja, akkor a Game oszlopba 1, vagy 2-t írjunk? Tehát ott a csapat által lejátszott mérkőzés szerepeljen, vagy az, amennyin az adott játékos kapott lehetőséget?
több mint 12 éve
a héten Biagio elleni gigamegarangadó lesz. streamért kiált a nép? 😀
több mint 12 éve
Amadeus jelentkezz!!!!!!
Samaras játszott?
Még szép, ollózott is egy gyönyörű fejesgólt, csak nem adták meg intentional grounding miatt :/
több mint 12 éve
srácok én nem akarok geci, meg ünneprontó lenni, de mi lenne ha csinálnánk egy új és zökkenőmentes ligát, azzal a 15 csapattal akik tényleg játszanának?.brkmekkora egy réti néger vagy te is 😀
Jó ez kezdünk begyorsulni, ma délután nekiugrok a statoknak is, nektek már csak élvezni kell a játék örömeit.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
.brk
1 890
legalább eltudnálak verni újra 😀 lololyan édes, amikor ilyen kis naív vagy :rolleyes: 😀
több mint 12 éve
Felesleges, szeptemberig ráérünk ezt letolni. Nehogy már az gond legyen, ha heti 1 meccs van. Tavaly is nagyrészt úgy haladtunk, esetleg ott 5 nap tartható volt...Bears-t nem tudom ki viszi idén, de kérdem tőle, 4. heti meccsünket mikor toljuk le?
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
srácok én nem akarok geci, meg ünneprontó lenni, de mi lenne ha csinálnánk egy új és zökkenőmentes ligát, azzal a 15 csapattal akik tényleg játszanának?.brkEgyetértek az ötlettel,mert ez így nem igazán megy...sajnos
több mint 12 éve
srácok én nem akarok geci, meg ünneprontó lenni, de mi lenne ha csinálnánk egy új és zökkenőmentes ligát, azzal a 15 csapattal akik tényleg játszanának?.brklegalább eltudnálak verni újra 😀
btw Pocs jelentkezz!
több mint 12 éve
.brk
1 890
srácok én nem akarok geci, meg ünneprontó lenni, de mi lenne ha csinálnánk egy új és zökkenőmentes ligát, azzal a 15 csapattal akik tényleg játszanának?
több mint 12 éve
GhostLead
295
Köszi szépen!tessék : http://www.filefactory.com/file/cc74c8e/n/NZA_s_Editor_V2.0.zipleksynálam nem 2010-es,hanem a kb. a mostani állapotokat tükrözi, innen töltöttem amúgy : http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251leksymindegy én a 81-es update-t használom!
linket tudsz adni hogy honnan lehetne letölteni, a madden editor 2.0-t? előre is köszönöm!GhostLead
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Edzo'' vki?
több mint 12 éve
leksy
76
tessék : http://www.filefactory.com/file/cc74c8e/n/NZA_s_Editor_V2.0.zipmindegy én a 81-es update-t használom!Ez a 2010-es Roster, ettől van egy jóval jobb is az Footballidiotról az update-81-es ami nem fagy ki!nálam nem 2010-es,hanem a kb. a mostani állapotokat tükrözi, innen töltöttem amúgy : http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251leksy
próbáld ki!!!GhostLead
linket tudsz adni hogy honnan lehetne letölteni, a madden editor 2.0-t? előre is köszönöm!GhostLead
több mint 12 éve
GhostLead
295
mindegy én a 81-es update-t használom!nálam nem 2010-es,hanem a kb. a mostani állapotokat tükrözi, innen töltöttem amúgy : http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251leksyén ezzel tolom : http://www.filefactory.com/file/c26612d/n/Datman_s_roster.zipEz a 2010-es Roster, ettől van egy jóval jobb is az Footballidiotról az update-81-es ami nem fagy ki!
ezzel tuti nem fagy ki + a rookiek-nak is vannak portréképeik + frissített ,,alap" player portrékleksy
próbáld ki!!!GhostLead
linket tudsz adni hogy honnan lehetne letölteni, a madden editor 2.0-t? előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Christian Ponder a Bears ellen a 4. negyed utolsó 4 másodpercében egy 99 yardos TD passzt adott Devin Aromashodu-nak, 20-21es hátránynál! NFL rekord!!😊 Kép
több mint 12 éve
leksy
76
nálam nem 2010-es,hanem a kb. a mostani állapotokat tükrözi, innen töltöttem amúgy : http://www.footballidiot.com/forum/viewtopic.php?f=12&t=251Ez a 2010-es Roster, ettől van egy jóval jobb is az Footballidiotról az update-81-es ami nem fagy ki!több szezont le lehet ilyenkor játszani vele? nem fagy ki?GhostLeadén ezzel tolom : http://www.filefactory.com/file/c26612d/n/Datman_s_roster.zip
ezzel tuti nem fagy ki + a rookiek-nak is vannak portréképeik + frissített ,,alap" player portrékleksy
próbáld ki!!!GhostLead