Skichallenge 2012
több mint 14 éve
1,59.7re lehoztam, Kobalu milyen kreditről beszélsz? 😀 ha van ilyen akkor szerintem nekem már lement 😀egyébként rájöttem hogy nem ez lesz az én játékom.... beállításokkal baszakodni, tiszta F1...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
majd valaki csinál ligát, tavaly igor meg schlek szervezte a versenyeket. mingyá meglesem én is.
több mint 14 éve
Első leérésem 1,59 kereken, gyors abbahagytam, mert lassan két kreditbe fog kerülni 😀Már tavaly is utáltam a lassú pályákat, erre most betettek egy Super-G-t és hát ezzel is szenvedek. Eddig háromszor értem le összesen. 😀F.Schleckamúgy van külön bowl.hu-s liga?
vagy ki merre lát nyomatja?
nekem 2,02 a legjobbam, nem hiszem hogy sokat javítanék rajta 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
ezt én is megakartam kérdezni,kéne egy :rolleyes:Már tavaly is utáltam a lassú pályákat, erre most betettek egy Super-G-t és hát ezzel is szenvedek. Eddig háromszor értem le összesen. 😀F.Schleckamúgy van külön bowl.hu-s liga?eaglesmcnabb
több mint 14 éve
Már tavaly is utáltam a lassú pályákat, erre most betettek egy Super-G-t és hát ezzel is szenvedek. Eddig háromszor értem le összesen. 😀F.Schleckamúgy van külön bowl.hu-s liga?
vagy ki merre lát nyomatja?
nekem 2,02 a legjobbam, nem hiszem hogy sokat javítanék rajta 😀
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Már tavaly is utáltam a lassú pályákat, erre most betettek egy Super-G-t és hát ezzel is szenvedek. Eddig háromszor értem le összesen. 😀szerk: Egyelőre 1:54-nél vagyok, de mára azt hiszem ennyi volt, tanulni is kéne.
több mint 14 éve
No, kicsit megleptek.. a Val D'Isere-i Super G-vel inditanak.http://skichallenge.at/stories/download
Itt a gepigeny.. sztem nem annyira durva.
Systemanforderungen
Prozessor: mindestens ein GHz
Arbeitsspeicher (RAM): 512 MB
Grafikkarte: GeForce2 oder vergleichbar
Betriebssystem: alle Windows-Betriebssysteme ab Win98
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 14 éve
Ha nem emelkedik a gépigény beszállok 😀
több mint 14 éve
van erről a játékról valami jó kis leírás?Hát nem egy bonyolult valami. Menni kell lefelé a lejtőn és átmenni a kapuk között. 😀
mert mennék, de nem tudom mit kell csinálni 😀eaglesmcnabb
több mint 14 éve
van erről a játékról valami jó kis leírás? mert mennék, de nem tudom mit kell csinálni 😀
több mint 14 éve
Én is jönnék...
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
szóljatok ha megy a rendes game. jövök én is 😊
több mint 14 éve
Természetesen jövök idén is. Remélem leszünk minél többen. 😊
több mint 14 éve
Bizony, egy het mulva nyit... tessek jonni! Nov 23-an nyit az oldal, es Beaver Creek lesz az elso.Ez a hivatalos link (van svajci verzio is, de ne azt toltse le senki, szigoruan ezt majd) - http://skichallenge.at/
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)