Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
3 hónapja
Linblad ma nem azt mutatja, hogy F1 ready
Poloska vagyok.
3 hónapja
rohadt élvezhetetlen így az f3
3 hónapja
Utánuk jön mondjuk a Mir-Martin-Bagnaia trió hisz ők már csak nyertek VB cím(ek)et a GP-ben. De én pl. már köztük se tudnék ténylegesen objektív sorrendet tenni. Nálam Pecco az első, mindenki tudja miért de szerintem nincs nagy különbség köztük. Ha valaki azt állítja, hogy Mir a legjobb, bizony én se tudnék hard cold facteket felhozni hogy miért is nem. Mert hogy nem tudok. Kicsi a különbség köztük.Mir legutoljára 21-ben volt értelmezhető, azóta totál gatya. Akit egy Marini meg tud verni csapaton belül, annak lefőtt a kávé.
Cowboykarcsi90
3 hónapja
Amúgy most nézem, h Morbidelli 1 ll bunti. Mázli, h ő nem visszaeső, mikor minden héten csinál vmit, de Bestia, na ő aztán az. Nevetséges.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
DRS vonatban baszik egy öltést, de legalább nem fog Leki visszább esniMaxnek innentől egy jó rajt kell és megvan a W, mert a McLarenek egyenesbeli tempója nagyon kevés....Ferrari ezzel hogy áll?
Jughead
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
3 hónapja
Amit idén AM csinál az vérprofi. Engem is meglepett, ugyanakkor azért sajnos az idény 2. felétől előjött a régi AM, a sok eséses.Nyilván ebben a mezőnyben mindenki profi, de azért ha megnézed jók és jók között is vannak különbségek.
Egyébként emlékszem mikor Dodor mesélte egyszer, hogy valami faxom tudja milyen versenyre jött egy Supersport 25-30. versenyző és versenyzett a magyarok ellen. Valami olyasmi volt, hogy a végéről indult és kb egy kör alatt megelőzött mindenkit 😊 Pedig érted ő nem egy Toprak/Rea/Fogarty/Bayliss szint volt 😊
3 hónapja
Nem ez gond.De ha a motorod az egyik legjobb evör, azt hogy teljesíted felül? 😊???Mondjuk AM szerintem pont ezt csinálja idén.Én jelenleg top tiernek motorosnak MMet meg Quartát tartom. Potenciál alapján még talán, TALÁN Acostát.AMMiért nem az?
...
Nem egy top tier talent ez egyértelmű,
Cowboykarcsi90
Mit kéne "letennie az asztalra", mit kéne mutasson, hogy annak számítson?
Őszentsége Sobri Jóska
Top tier nálam, aki mondjuk a technikai csomagján felül tud teljesíteni.
Cowboykarcsi90
zacknorb
A GP24 az egyik legjobb racebike evör.
Pecco álló farokkal cserélné le az idei Ducit a 24-esre, egy màsodperc alatt!
Cowboykarcsi90
Szerintem az, hogy jó motoron ül, és top2 jelenleg minden idők egyik legjobb motorosa mögött, az nem zárja ki, hogy ő is top tier. Pláne, hogy -ahogy írtad is- top volt moto3-ban, moto2-ben egyaránt, és most is az. Túl jó a mocija ahhoz, hogy felsőkategóriás versenyzőnek nevezzük? Szerintem nem.
Őszentsége Sobri Jóska
Hanem hogy MM a GP23-al is felvette egy egy versenyre a kesztyűt Martinnal meg Peccoval. AM az előző két motorjával nem tudta nem hogy “felül motorozni” a technikai csomagját, de volt olyan is amikor az egyébként reális potenciált sem tudta a pályára tenni.
Ettől még nem lesz egy balfék motoros, de Ő egy top tiertől fényévekre van erről nincs mit beszélni, nem is értetem miért kevered bele AMet ebbe a halmazba.
Én azt mondom objektíven két motorost - ahogy irtam az előbb is nagyon max hármat - lehet a mezőny fölé tenni.
Utánuk jön mondjuk a Mir-Martin-Bagnaia trió hisz ők már csak nyertek VB cím(ek)et a GP-ben. De én pl. már köztük se tudnék ténylegesen objektív sorrendet tenni. Nálam Pecco az első, mindenki tudja miért de szerintem nincs nagy különbség köztük. Ha valaki azt állítja, hogy Mir a legjobb, bizony én se tudnék hard cold facteket felhozni hogy miért is nem. Mert hogy nem tudok. Kicsi a különbség köztük.
De ott van pl Zarco. Ha megkérdeznél x embert, hogy szerintük ki a jobb motoros, Zarco vagy AMarquez én eléggé biztos vagyok benne, hogy markánsan lennének azok többen, akik a franciát tennék jobbnak. Pedig ha pusztán a számikat hasonlítod össze, egyáltalán nem nagy a különbség köztük, sőt.
Szerintem az van, hogy sokaknak itt a fejében az van, ami mondjuk 20 éve volt igaz. Hogy itt olyan különbségek vannak motorosok között, hogy az egyik kb. nem tud körbe menni a pályán.
Csak gondoljunk bele, az egész világból ez a huszoniksz motoros fér fel erre a rajtrácsra. Itt mindenki vérprofi, élsportoló atléta, aki minimum tizeniksz éve ennek szenteli az életét. Igazából nincs itt olyan aki kutyaütő.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
3 hónapja
Övék a legjobb, nem véletlen uralják az első szektort.Maxnek innentől egy jó rajt kell és megvan a W, mert a McLarenek egyenesbeli tempója nagyon kevés....Ferrari ezzel hogy áll?
Jughead
steelwolf
3 hónapja
Maxnek innentől egy jó rajt kell és megvan a W, mert a McLarenek egyenesbeli tempója nagyon kevés....Ferrari ezzel hogy áll?
Jughead
3 hónapja
Maxnek innentől egy jó rajt kell és megvan a W, mert a McLarenek egyenesbeli tempója nagyon kevés.
3 hónapja
Max meg Norris eléggé durvát tett oda a végén
Poloska vagyok.
3 hónapja
De ha a motorod az egyik legjobb evör, azt hogy teljesíted felül? 😊???Mondjuk AM szerintem pont ezt csinálja idén.Én jelenleg top tiernek motorosnak MMet meg Quartát tartom. Potenciál alapján még talán, TALÁN Acostát.AMMiért nem az?
...
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
zacknorb
Cowboykarcsi90
Szerintem az, hogy jó motoron ül, és top2 jelenleg minden idők egyik legjobb motorosa mögött, az nem zárja ki, hogy ő is top tier. Pláne, hogy -ahogy írtad is- top volt moto3-ban, moto2-ben egyaránt, és most is az. Túl jó a mocija ahhoz, hogy felsőkategóriás versenyzőnek nevezzük? Szerintem nem.
3 hónapja
???Mondjuk AM szerintem pont ezt csinálja idén.Én jelenleg top tiernek motorosnak MMet meg Quartát tartom. Potenciál alapján még talán, TALÁN Acostát.AMMiért nem az?
...
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
zacknorb
3 hónapja
Hát nem látom a Leclerc pole-t 🧐
3 hónapja
Mondjuk AM szerintem pont ezt csinálja idén.Én jelenleg top tiernek motorosnak MMet meg Quartát tartom. Potenciál alapján még talán, TALÁN Acostát.AMMiért nem az?
...
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
Cowboykarcsi90
Poloska vagyok.
3 hónapja
Én jelenleg top tiernek motorosnak MMet meg Quartát tartom. Potenciál alapján még talán, TALÁN Acostát.AMMiért nem az?
...
Cowboykarcsi90
Őszentsége Sobri Jóska
3 hónapja
Hat legalább a futamon szépen beértek 4-5-6ban. 😀Na Bestia megint q2, tempó megint megvan. De rengeteg a bukás. Bár remelem ezzel letudta erre a hétvégére.Többet vártam a KTM-ektől
rob3r7o
Pep71
De ja, úgy látszik ez a max a hétvégére.
„History is a set of lies agreed upon.”
3 hónapja
AMMiért nem az?
...
Cowboykarcsi90
3 hónapja
Azért lehet ekézni AM-et, de az ember csak összegerbjézett egy moto3-as meg egy moto2-es VB címet. Csak úgy mondom, hogy eddig erre csak Acosta volt képes. Erre egyfolytában kapja a sarat, hogy kvázi csak a vezetékneve miatt van itt. Közben meg idén simán VB lenne, ha MM nem lenne a mezőnyben, vagy ha legalább nem egy Ducatin versenyezne.
Nem egy top tier talent ez egyértelmű, de ne is csináljunk már lassan úgy, mintha egy fizetős motoros lenne.
Plussz, én még azért is emelem kalapom előtte, mert egy ilyen nagytesóval a válla felett, volt fasza beleállni egy motorversenyzős karrierbe. Kb. a sose nőhetsz ki az árnyékából kategória.
3 hónapja
3 KTM mekkorát csatázik 😁
3 hónapja
Na csak mondani kellett..🤣🤣
3 hónapja
Aldegeur kiütötte Bezz-t, remelem nem sérült meg nagyon a keze AM nagyon sima, tiszta tesó.