Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
13 perce
www.usaracing.hu/2026/08/18/milliardos-csalasra-epult-a-motorsport-birodalom-szovetsegi-nyomozas-indult-az-f1-es-nascar-csapatokat-vezeto-cegcsoport-ellenNesze neked motorsport. Ilyesmik mennek vagy 100 éve.
NB2
Ami rosszabb, hogy nem lesz jövőre Chicago-i utcai verseny.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
1 órája
Ez esetben el kell kezdenem megismerkedni az IndyCarral 😀formula.hu/f1/2026/08/19/hadjar-megserult-kihagyja-az-f1-es-holland-nagydijat?fbclid=IwdGRjcATyLtVjbGNrBPIu1XBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeQHwyh9KNVV-zSifSMGY9fIBTkNnXjh_6essuNPZL-Ff9xsniAZRFQL5gMlc_aem_T-wCh5Rx0w1rPVoZCJ_02gMert említi Tsunodát a cikk: a minap olvastam, hogy tesztelt valamelyik IndyCar csapattal, egy esetleges jövő évi szerződést előkészítvén...
zacknorb
Mikey
2 órája
www.usaracing.hu/2026/08/18/milliardos-csalasra-epult-a-motorsport-birodalom-szovetsegi-nyomozas-indult-az-f1-es-nascar-csapatokat-vezeto-cegcsoport-ellenMindig is fura volt nekem a Spire, most már tudom miért. 😊
NB2
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
2 órája
Ez VERSENY volt!Kár a középső értékelhetetlen kb. 20-25 körért a sárgákkal, mert amúgy tényleg nagy futam volt. Fostert sajnáltam, megnéztem volna végig, Ericsson mestermunka volt viszont.
Volt itt minden.
xrace77
4 órája
formula.hu/f1/2026/08/19/hadjar-megserult-kihagyja-az-f1-es-holland-nagydijat?fbclid=IwdGRjcATyLtVjbGNrBPIu1XBkb2YFZXh0bgNhZW0CMTEAc3J0YwZhcHBfaWQMMzUwNjg1NTMxNzI4AAEeQHwyh9KNVV-zSifSMGY9fIBTkNnXjh_6essuNPZL-Ff9xsniAZRFQL5gMlc_aem_T-wCh5Rx0w1rPVoZCJ_02gMert említi Tsunodát a cikk: a minap olvastam, hogy tesztelt valamelyik IndyCar csapattal, egy esetleges jövő évi szerződést előkészítvén...
zacknorb
22 órája
Albon jövőre is Williams
1 napja
Szerencsére Day sokkal tehetségesebb nála. 😀Ez Rajah Caruth?Zilisch vezeti a 48-ast 2028-tól.Kiváncsi leszek a Trackhouse kivel pótolja majd.
Wow, Larson és Zilisch egy csapatban, jó nekem. 😊
Mikey
iktriad
zsomborparrag
iktriad
1 napja
Ez Rajah Caruth?Zilisch vezeti a 48-ast 2028-tól.Kiváncsi leszek a Trackhouse kivel pótolja majd.
Mikey
iktriad
zsomborparrag
1 napja
Zilisch vezeti a 48-ast 2028-tól.Kiváncsi leszek a Trackhouse kivel pótolja majd.
Mikey
iktriad
1 napja
Zilisch vezeti a 48-ast 2028-tól.Kiváncsi leszek a Trackhouse kivel pótolja majd.
Mikey
1 napja
Zilisch vezeti a 48-ast 2028-tól. Wow, Larson és Zilisch egy csapatban, jó nekem. 😊
2 napja
Amúgy zseni ez az Indycar futam
2 napja
Teljesen komolytalan, ugyanannál a brainfart kanyarnál van majdnem az összes sárga.Ennek a torontói Indycar utcai versenynek a vonalvezetése meg valami extrém módon agyament, sárga sárga utánoh, akkor még jó hogy szokás szerint majd felvételről tervezem csak megnézni holnap,lesz benne sok tekerés😊
Kampman
zavi27
2 napja
Ennek a torontói Indycar utcai versenynek a vonalvezetése meg valami extrém módon agyament, sárga sárga utánoh, akkor még jó hogy szokás szerint majd felvételről tervezem csak megnézni holnap,lesz benne sok tekerés😊
Kampman
2 napja
Ennek a torontói Indycar utcai versenynek a vonalvezetése meg valami extrém módon agyament, sárga sárga után
2 napja
Egyértelműen ráment a Czeglédi Zoltán hasonmásverseny első helyére.Mondanám, hogy úgy siet, mint akinek ég a haja, de Loganonál az nem játszik. 😀Logano az elmúlt hetekben rájött, hogy páros év van, és olyankor a bajnoki címért megy. Na mostanság ennek jegyében versenyez.Nagyon rákapcsolt az utóbbi hetekben.
iktriad
zavi27
iktriad
2 napja
Mondanám, hogy úgy siet, mint akinek ég a haja, de Loganonál az nem játszik. 😀Logano az elmúlt hetekben rájött, hogy páros év van, és olyankor a bajnoki címért megy. Na mostanság ennek jegyében versenyez.Nagyon rákapcsolt az utóbbi hetekben.
iktriad
zavi27
2 napja
Logano az elmúlt hetekben rájött, hogy páros év van, és olyankor a bajnoki címért megy. Na mostanság ennek jegyében versenyez.Nagyon rákapcsolt az utóbbi hetekben.
iktriad
3 napja
Larson pedig a 6. helye után éjjel megnyerte a Knoxville Nationalst, karrierje során negyedjére. Végre valami komoly sikerélmény.
3 napja
Logano az elmúlt hetekben rájött, hogy páros év van, és olyankor a bajnoki címért megy. Na mostanság ennek jegyében versenyez.