NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
79
17
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
10-20ezer forintba. Mibe másba? 😊Mibe?Amúgy szerintem idén egy új bajnokot fogunk avatni.Fogadok veled 1:1-ben, hogy nem.
Coolearie
Sobri Jóska
Coolearie
Írj PM-t, megbeszéljük a részleteket.
több mint 7 éve
Amúgy szerintem idén egy új bajnokot fogunk avatni.Kiben bízol ennyire Cool?
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Mibe?Amúgy szerintem idén egy új bajnokot fogunk avatni.Fogadok veled 1:1-ben, hogy nem.
Coolearie
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Amúgy szerintem idén egy új bajnokot fogunk avatni.Fogadok veled 1:1-ben, hogy nem.
Coolearie
több mint 7 éve
Amúgy szerintem idén egy új bajnokot fogunk avatni.
több mint 7 éve
Amugy ha már felhoztad, nehéz megitélni a Honda teljesítményét is. Mert ha csak 2013 óta kiveszük Marquez teljesítményét, csak Pedrosa meg a félgyári/privát csapatok motorosait nézzük, eléggé nagy a szakadék. Még egy olyan szezonban is, mint mondjuk a 2014-es volt, ahol Marquez hülyére nyerte magát. Most csak fejből írom, de nem emlékszem hogy az lett volna az általános hogy Pedrosa is, meg ugy amblok a többi Hondás ott lett volna versenyről versenyre a dobogón vagy annak környékén. Mig mondjuk pl. a Doohan féle Repsol Hondánál anno, egyértelműen látszott, hogy maga a gép is fényévekre van a riválisokétól. Szoval, nem tudni szerintem mennyire látunk most Repsol Honda dominanciát és mennyire inkább Marquez dominanciát. A spanyoloknak meg vagy egyszerűen nagy szerencséje van/volt az elmult 2-3 generációval, vagy nagyon jol összerakott az utánpótlás rendszerük. Vagy mindkettő egyszerre.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Nem tudom, de én már a Repsol Hondától vagyok rosszul, pedig az elmúlt 7 szezonból a tavalyit követtem csak szorosan végig. Egyszerűen amióta az eszemet tudom ők a team to beat. U-NAL-MAS, 😀 de tényleg. Már a motor színétől kivagyok. Jönnek a csapatok, mennek a csapatok, de egy örök, az a Repsol Honda. Meg úgy egyébként minden, ami a vb-n a spanyolokhoz köthető abból is elegem van. 😀 Annyian vannak, mint az oroszok. Úgy tudnék egy ilyen "visszaesést" élvezni a Hondánál, mint amit predesztináltál a Yamahánál..
több mint 7 éve
Egyre érdekesebb ez a mizéria a két gyári Yamahással. Rossi már most legutoljára azt is mondta, hogy igazából mindegy min kínlódnak el fél napokat egy egy teszten, 16’-os váz vagy az idei, vagy az elektronikával. A fő probléma maga a hátsó abroncs, mert azt nem tudják hatékonyan munkára fogni. Aki csavar még egyet a történeten az Zarco. Aki egy félgyári géppel, ki lehet mondani, hogy az utolsó 6 hónapban majdhogynem konstans veri a két gyári márkatársat. Tavaly még ugye a fő magyarázat az volt, hogy mivel Ő a 2016-os gépet használja, nem kell a 2017-es modell betegségeivel közködnie, úgy mint Rossinak és Vinalesnek. Közeledtek az első idei tesztek, várta is mindenki, hogy Zarco - idén már a kényes 17’-es Yamahával - majd ugyanúgy szenved mint egy szezonnal korábban Maverick és Rossi.
Ehhez képest a francia szépen mondott egy merci-t a japán gyárnak a biztosított bringáért, és az eddigi teszteken is konzisztensen a két gyári, már 2018-as fejlesztésű márkatárs előtt van. Na erre varrjatok gombot! Pedig ugye, egyen gumi egyen eletronika van, évek óta.
Oké az látszott már a kisebb kategóriákban is, hogy Zarco nagyon ott van. De akkor is fura, hogy egy elvileg technikai fölényben lévő gyári csapat, az egyik legjobb fiatal tehetségnek tartott motorossal illetve a sportág élő legendájával a soraiban, ennyire képtelen kikászálódni az erdőből.
Nem tudom így mennyi kedve lesz az Öregnek hosszabbítani, mert jelenleg ez egy több éves projektnek tűnik. Ha lemegy mondjuk az első öt-hat futam úgy, hogy a két kék valahol a top10 hátsóbbik felén bogarászik - ahogy a tavalyi szezon második felében egyre többször előfordult - számomra egyértelmű hogy Rossi visszavonul 2018 végén.
Vinales valamelyest jobb helyzetben van. Mondjuk amugy se nagyon ugrálhat hiszen pont most hosszabbított két évre. Viszont ő még szemtelenül fiatal, 23 éves. Van ideje. Ugyanakkor Ő is megunhatja a banánt, ha mondjuk azt látja, hogy reménytelen a helyzet. Azt mondja majd, “oké, fiatal vagyok, de pont ezért nem is akarom a legjobb éveimet egy zsákutcában tölteni, miközben MM nyer még két három, ki tudja mennyi címet!”
Azért kicsit ijesztő belegondolni, hogy akár egy nem is annyira földttől elrugaszkodott forgatókönyvben, mondjuk 2019 után a Yamaha ott áll Vinales és (már rég) Rossi nélkül. Ez könnyen a Rainey-Rossi korszak között datált Yamahás mélypontot hozzhatja vissza. Ez 12 év böjt volt, és nem azt jelentette hogy sorra bukták a szoros VB-ket, hanem kb. teljesen eltűntek a “sülyesztőben”. Nekem nagyon furcs lenne egy ilyen, “erős Yamaha” nélküli mezőny. Én azon szocializálódtam, hogy ha még nem is mindig az Öreg, de volt legalább egy egy hangvillás a mezőnyben, akit a szezonok elején, igenis oda kellett sorolni a kontender motorosok közé.
De nagyon előre szaladtam. Meglátjuk mi lesz.
több mint 7 éve
Peyton vót a pacemaker carban. Egyszer csak megkéne nézni egy ilyen versenyt 😊
több mint 7 éve
Dillon győzelménél már csak Almiroláé lett volna nagyobb WTF.Austin Dillon, are you kiddin me?Ez kamu semmi esélyt nem adott Almirolának
Mikey
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Austin Dillon, are you kiddin me?Ez kamu semmi esélyt nem adott Almirolának
Mikey
több mint 7 éve
Austin Dillon, are you kiddin me?
több mint 7 éve
Izgulok.
több mint 7 éve
én nem tudom hogy Hamlin hogy megy ekkorát, de gondolom 2 körrel a vége előtt meg fog állni a Camry 😀
több mint 7 éve
Haha, alakul megint hogy 10-nél kevesebb autó érjen célba épségben.
több mint 7 éve
A JGR két "öregjének" jól alakul eddig a verseny.Nagyon hiányzik innen Kenseth...van egy olyan érzésem, hogy ez majd az eredményeken is látszani fog.
Szerk.: a két fiatal meg kiesett hamar. 😂
Mikey

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 7 éve
Ha a szakaszgyőzelemért így mennek, mi lesz az 500 utolsó köreiben?!
több mint 7 éve
A JGR két "öregjének" jól alakul eddig a verseny.Szerk.: a két fiatal meg kiesett hamar. 😂
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Let's go racing boyzzz!!!
több mint 7 éve
Peytonnak segíteni kell a kanyarban ikszdé
több mint 7 éve
Váó váó és váóó!!! Szegény Sadler, sokadjára került a fasz rossz végére. 😂
Nagyon jó verseny volt, Reddick gyönyörűen csinálta végig az utolsó két re-startot.
twitter.com/NASCAR/status/965006267961040903?s=20
több mint 7 éve
@Cowboykarcsi90Nem tudtam élőben nézni a Duelt, ma este pótlom, így Stenhouse Jr. pördüléséről nem tudok nyilatkozni, de nem feltétlen kell kontakt a pörgéshez. Elég ha a közelség miatt annyira megváltoznak a légáramok, hogy az autó valamelyik oldalán hirtelen lecsökken a leszorítóerő.
Restrictor plate pályákon kb. semmi jelentősége a belső és a külső ívnek tapadás szempontjából. A többi pályán többé-kevésbé van, van ahol a pole pozíciós, vagy re-startoknál az éppen versenyben vezető is rendre a külső ívet választja. De pl. Martinsville-ben halál a külső ív.
több mint 7 éve
@MikeyNéztem a két Duelt. Stenhouse Jr. két pörgettyűs mutatványa az első versenyen nagyon furi volt. Én még nem is láttam ilyet! Mindig ennyire érzékenyek ezek az autok “aerodinamikailag”, hogy kontakt nélkül elveszti a hátulját, ha megzavarják az autó körüli légáramlatot? Ez ellen tudnak valahogy védekezni a versenyzők/csapatok? Ebben a helyzetben, ténylegesen mennyire volt hibás Stenhouse Jr., hiszen egyébként nem is ért hozzá pl. Byronhoz?
Még egy kérdés. Ugye irtad, hogy a két Duel dönti el a rajtsorrendet vasárnapra, Bowman és Hamlin mögött. Az egyik a külső a másik a belső sorét. Van ennek amugy valami jelentősége, hogy valaki a belső sorba vagy a külső sorba kerül? Tehát úgy mint mondjuk az F1-ben is, hogy van mindig egy “poros” ív meg egy “tiszta”.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Nyilván a Marquez-Vinales- Lorenzo vonallal szemben, egy pár már éve már a csillagok szerencsés együtt állása is kell, egy bajnoki címhez. Ezért volt olyan idegesítő amúgy 2015-ben, hogy az Öregnél elgurult a gyógyszer Sepangban. Marquez abban az évben a Honda miatt hosszútávon nem volt tényező, Lorenzo meg egy pocsék szezonkezdettel adott jelentős fórt Rossinak. Majdnem a szezon legvégéig úgy is nézett ki, hogy be fogja tudni osztani...