NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
81
17
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja.1997-ben kezdett apám megfertőzni a vb-vel. Akkor lettem örökre Biaggi fan, köszönhetően a szoros csatájának Waldmannal. Mad Max legnagyobb 250-es ellenfele volt a német..
Ha jol tudom a legsikeresebb német motoros volt, a gyorsasági VB történetében.
Cowboykarcsi90
Nagyon rossz látni elmenni olyanokat, akikhez pisis korom első emlékeinek egyike köthető. 😕
Nyugodjék békében!
több mint 7 éve
Meghalt Ralph Waldmann. Isten nyugosztalja. Ha jol tudom a legsikeresebb német motoros volt, a gyorsasági VB történetében.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Egyértelmű volt, már a hivatalos bejelentés előtt.Igy legalább lesz esélye, egy gyári géppel, megtartani Poncharaléknak Zarcot.
Na, és akkor lesz e fiókcsapata 2019től a Yamahának? És ha igen milyen/melyik csapat lenne ez? Vajon még mindig a VR46 racing a favorit?
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
“📝 NEWS #KTM Motorsport confirms cooperation with #TECH3 in MotoGP from 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣#KTMTECH32019 #RC16 #READYTORACE 🧡”
Na erre kíváncsi vagyok.
több mint 7 éve
www.reddit.com/r/motorsportsstreams/Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?YouTube. 😊 Keresőbe "nascar live stream" és ki is dobja elsőként.
| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
Cowboykarcsi90
Mikey
több mint 7 éve
Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?YouTube. 😊 Keresőbe "nascar live stream" és ki is dobja elsőként.
| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
Cowboykarcsi90
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Mikey, valami nézési lehetőséget tudsz ajánlani, te min szoktad követni?| a firstrow egy ganyé, mást meg nem találtam, legalábbis olyat, ami tényleg be is hoz valamit |
több mint 7 éve
Johnson 35 kör alatt kört kapott Harvicktól, WTF. Kicsit beragadt a 48-as csapat a szezon elején.szerk.: Harvick megint más kategóriában versenyez, mint a többiek.
Szerkesztette: Mikey
több mint 7 éve
Harvick 40 kör alatt 19. helyről előre az elsőre, nem beteg, ááá nem...
több mint 7 éve
Harvick fülére rászóltak, hogy engedje vissza Byront a lead lapbe a competition caution előtt, hogy így belassított?
több mint 7 éve
Akkor nézzük, eljutnak-e addig hogy hivatalos legyen a verseny, mielőtt odaér az újabb eső. Harvick dominanciát várok.Let's go no.11 and no.12!
több mint 7 éve
9.30-kor megpróbálják elkezdeni.Hamar megvan a szezon első olyan versenye, amit halasztanak eső miatt. Ráadásul nagy az esélye, hogy csak holnap tudják megtartani. 😕bazz pedig holnap nincs meló se, remek lett volna
Mikey
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Hamar megvan a szezon első olyan versenye, amit halasztanak eső miatt. Ráadásul nagy az esélye, hogy csak holnap tudják megtartani. 😕bazz pedig holnap nincs meló se, remek lett volna
Mikey
több mint 7 éve
Hamar megvan a szezon első olyan versenye, amit halasztanak eső miatt. Ráadásul nagy az esélye, hogy csak holnap tudják megtartani. 😕
több mint 7 éve
És egyébként akkor is elengednék a dolgot?Egy kérdésem lenne viszont. Hogy fért ez bele Dillontól? Vagy ez a stock car versenyzésnél elfogadott? Egyszerüen kitette Almirolát az utolsó körben. Nem tartanak attól, hogy ez azt szüli, hogy a követekző alkalommal meg ő fogja kilökni Dillont ugyan így? Mondván “Őt sem büntettétek meg a múltkor!” Aztán erre meg megint Dillon “válaszolhat” majd, aztán ennek sosem lesz vége...És ha ez a chase-ben van, akkor season ending is lehet, ami egy picit fájóbb és durvább!
Cowboykarcsi90
NB2
több mint 7 éve
Egy kérdésem lenne viszont. Hogy fért ez bele Dillontól? Vagy ez a stock car versenyzésnél elfogadott? Egyszerüen kitette Almirolát az utolsó körben. Nem tartanak attól, hogy ez azt szüli, hogy a követekző alkalommal meg ő fogja kilökni Dillont ugyan így? Mondván “Őt sem büntettétek meg a múltkor!” Aztán erre meg megint Dillon “válaszolhat” majd, aztán ennek sosem lesz vége...És ha ez a chase-ben van, akkor season ending is lehet, ami egy picit fájóbb és durvább!
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Zeke is ligakedvence? Nem tudtam. 😀Tavaly is már harcoltak a szakaszgyőzelmekért, de amit most műveltek, az messze túlmutatott a tavalyin. 😀Ne is mond, Elliott és eltiltás, sokszor leirtuk ezt a két szót előző szezonban mi is | bocsi 😀 | Egyébként biztos valami látens dolog a név miatt, de nekem pl nagyon bejön a no. 9 car 😊 majdnem annyira mint Kurt Busch Monsteres gépe 😀 bár régebben egyébként “feketébb” volt nem? Nem volt benne ez a piros rész.
NASCARban ez benne van, és biztosan vissza is fogja kapni Dillon. Tavaly ugyanez volt Hamlin vs Elliott, azelőtt Logano vs Kenseth vonatkozásban. De amíg Kensethet eltiltották két versenyre törlesztésért, addig tavaly Elliottot nem, mert ő a kis kedvenc. 😀
Mikey
Amugy kis pöcsösként anno emiatt maradt meg bennem először ez a széria. Emlékszem volt Snickers-es autó is. Az M&M is megvolt már akkor is, bár gondolom akkor még nem Busch vezette 😊 De nehogy azt higyjétek, hogy valami zabagép voltam, és csak az édességekkel összefüggő festések hívták fel a figyelmem 😀 volt pl. egy “Army” car, fekete-arany, nagy csillaggal, versenyzőt itt se kérdezzetek de nagyon vagány volt 😊 .
Atlantáról mit kell tudni? 😊 faja mert most szabadnapos leszek hétfőn!
Cowboykarcsi90
Hát elvileg idén is lesz hogy csak a Monster fogja szponzorálni Buscht, így lesz full fekete autója. Most igye a Haas Automation volt a co-sponsor, azért volt félig piros. Snickerses autó is volt tavaly, és elvileg idén is lesz a tesó alatt. 🙂
Atlanta? Hmm. Régi pálya, ezért zabálja az abroncsokat, viszont baromi gyors a meredeksége miatt. Tavaly le akarták cserélni a borítást, de a versenyzők ledumálták róla a NASCAR-t és a pálya tulajdonosait, mert nagyon szeretik hogy ilyen régi.
több mint 7 éve
volt pl. egy “Army” car, fekete-arany, nagy csillaggal, versenyzőt itt se kérdezzetek de nagyon vagány volt 😊 .nekem Mark Martin rémlik, de mondjuk én már akkor is DuPont-os ottót kerestem a mezőnyben
Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Közbe bréking: A Tech3 2019től leválik a Yamaha anyahajóról! Ami még érdekesebbé teszi a dolgot, hogy ez Poncharal döntése volt, nem a hangvillások nem akarnak tovább dolgozni a francia kiscsapattal. Szinte tényként kezelik már most, hogy a KTM-től kapott egy “visszautasíthatatlan” ajánlatot a Tech3. Ezért nem éltek a 2018 utáni, hosszabbítási opcióval.
Gyári támogatás? Élet hosszig ingyen Red Bull kupon? Mi lehet az? Vagy úgy baziroznak, hogy így megtarthatják Zarcot, mert így ők is gyári ülést tudnak kínálni neki?
A Yamaha se sokat fog szerintem gondolkodni, hogy ki lesz az új fiókcsapat | VR46 racing | meg azon se hogy ki lesz a csapatfőnök | ezt már le se kell írni 😛 |
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 7 éve
Tavaly is már harcoltak a szakaszgyőzelmekért, de amit most műveltek, az messze túlmutatott a tavalyin. 😀Ne is mond, Elliott és eltiltás, sokszor leirtuk ezt a két szót előző szezonban mi is | bocsi 😀 | Egyébként biztos valami látens dolog a név miatt, de nekem pl nagyon bejön a no. 9 car 😊 majdnem annyira mint Kurt Busch Monsteres gépe 😀 bár régebben egyébként “feketébb” volt nem? Nem volt benne ez a piros rész.
NASCARban ez benne van, és biztosan vissza is fogja kapni Dillon. Tavaly ugyanez volt Hamlin vs Elliott, azelőtt Logano vs Kenseth vonatkozásban. De amíg Kensethet eltiltották két versenyre törlesztésért, addig tavaly Elliottot nem, mert ő a kis kedvenc. 😀
Mikey
Amugy kis pöcsösként anno emiatt maradt meg bennem először ez a széria. Emlékszem volt Snickers-es autó is. Az M&M is megvolt már akkor is, bár gondolom akkor még nem Busch vezette 😊 De nehogy azt higyjétek, hogy valami zabagép voltam, és csak az édességekkel összefüggő festések hívták fel a figyelmem 😀 volt pl. egy “Army” car, fekete-arany, nagy csillaggal, versenyzőt itt se kérdezzetek de nagyon vagány volt 😊 .
Atlantáról mit kell tudni? 😊 faja mert most szabadnapos leszek hétfőn!
több mint 7 éve
Tavaly is már harcoltak a szakaszgyőzelmekért, de amit most műveltek, az messze túlmutatott a tavalyin. 😀NASCARban ez benne van, és biztosan vissza is fogja kapni Dillon. Tavaly ugyanez volt Hamlin vs Elliott, azelőtt Logano vs Kenseth vonatkozásban. De amíg Kensethet eltiltották két versenyre törlesztésért, addig tavaly Elliottot nem, mert ő a kis kedvenc. 😀
több mint 7 éve
@Cowboykarcsi90 Daytona 500-at nézted?Néztem jaja 😊 Az utolsó 10 kör valami eszméletlen volt 😀 Pattanásig feszülnek az idegek, látod hogy mindenki helyezkedik ezerrel, ki-kit tuda blokkolni, kit segíteni, milyen iven stb. stb. . Meg ugye arról a tétről nem is beszélve, hogy egy hangyapöcsnyi hiba, és az előző 190 kör mehet a kukába. Ez a stage rendszer is tettszik. Bár nem tudom hogy a versenyzők mindig ennyire vérre mennek egy egy stage megnyeréséért? 😊
Mikey
Egy kérdésem lenne viszont. Hogy fért ez bele Dillontól? Vagy ez a stock car versenyzésnél elfogadott? Egyszerüen kitette Almirolát az utolsó körben. Nem tartanak attól, hogy ez azt szüli, hogy a követekző alkalommal meg ő fogja kilökni Dillont ugyan így? Mondván “Őt sem büntettétek meg a múltkor!” Aztán erre meg megint Dillon “válaszolhat” majd, aztán ennek sosem lesz vége...
több mint 7 éve
@Cowboykarcsi90 Daytona 500-at nézted?
több mint 7 éve
Én Dovitól visszaesést várok idén. Nem tudom megindokolni miért, egyszerű megérzés.
több mint 7 éve
@Sobri: Rendben. 😉@Cowboy: Doviziosoban. Illetve a két KTMtől baszottsokat várok.