Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 8 éve
A sebész azt jósolja, Motegi a reális időpont a visszatérésre.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Én is úgy érzem, hogy ez a vége Rossinak. (Remélem nem.)De amúgy is pályafutasa utolsó negyedében volt/van, nem túl valószínű, hogy innen alkot még nagyot.
Lehet egy búcsújdényre még visszatér, de már csak levezetni.
több mint 8 éve
Gyógyulj meg Doki!
több mint 8 éve
Van esély de én Alex Lowest tartom a legesélyesebbnek.Reménykedjünk hogy nem fog, de kétségtelen hogy reális amit írsz.Miért van egy olyan rossz előérzetem hogy ez a sérülés hatalmas változást fog tenni Rossi jövőjével kapcsolatban?Nah megvan a plot Twist sokezer így a Silverstone után.Remek. Akkor ezzel Ő hivatalosan is kiszállt a VB harcból. Ha jol tudom 2010ben is ugyanígy törte el a lábát Mugelloban. Akkor vagy 3 futamot hagyott ki.
"Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) has broken his tibia and fibula in an enduro training accident in Italy, with the rider from Tavullia set to undergo surgery on Thursday to fix the injury.
He will be forced to sit out at least his home round at Misano – next on the calendar - with the timescale for his recovery not yet known."
Coolearie
Cowboykarcsi90
Coolearie
Nekem még az jutott az eszembe, hogy vajon ki fog "beugrani" helyette? Szerinted van rá esély hogy Zarcot megnézzék a kék Yamahán?
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Reménykedjünk hogy nem fog, de kétségtelen hogy reális amit írsz.Miért van egy olyan rossz előérzetem hogy ez a sérülés hatalmas változást fog tenni Rossi jövőjével kapcsolatban?Nah megvan a plot Twist sokezer így a Silverstone után.Remek. Akkor ezzel Ő hivatalosan is kiszállt a VB harcból. Ha jol tudom 2010ben is ugyanígy törte el a lábát Mugelloban. Akkor vagy 3 futamot hagyott ki.
"Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) has broken his tibia and fibula in an enduro training accident in Italy, with the rider from Tavullia set to undergo surgery on Thursday to fix the injury.
He will be forced to sit out at least his home round at Misano – next on the calendar - with the timescale for his recovery not yet known."
Coolearie
Cowboykarcsi90
Coolearie
Nekem még az jutott az eszembe, hogy vajon ki fog "beugrani" helyette? Szerinted van rá esély hogy Zarcot megnézzék a kék Yamahán?
több mint 8 éve
Miért van egy olyan rossz előérzetem hogy ez a sérülés hatalmas változást fog tenni Rossi jövőjével kapcsolatban?Nah megvan a plot Twist sokezer így a Silverstone után.Remek. Akkor ezzel Ő hivatalosan is kiszállt a VB harcból. Ha jol tudom 2010ben is ugyanígy törte el a lábát Mugelloban. Akkor vagy 3 futamot hagyott ki.
Coolearie
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Nah megvan a plot Twist sokezer így a Silverstone után.Remek. Akkor ezzel Ő hivatalosan is kiszállt a VB harcból. Ha jol tudom 2010ben is ugyanígy törte el a lábát Mugelloban. Akkor vagy 3 futamot hagyott ki.
Coolearie
több mint 8 éve
Nah megvan a plot Twist sokezer így a Silverstone után."Valentino Rossi (Movistar Yamaha MotoGP) has broken his tibia and fibula in an enduro training accident in Italy, with the rider from Tavullia set to undergo surgery on Thursday to fix the injury.
több mint 8 éve
A Hendrick Motorsports meglépi azt, amit vártam, és a jövő évtől a 9-es autót fogja vezetni Chase Elliott. Az újonc William Byron így mégsem az 5-öst, hanem a 24-est fogja vezetni.azért furcsa lesz nem a 24-esnek szurkolni
Jó lesz újra látni a 9-est a Cup Seriesben, egy Elliottal a kormány mögött.
Mikey
több mint 8 éve
A Hendrick Motorsports meglépi azt, amit vártam, és a jövő évtől a 9-es autót fogja vezetni Chase Elliott. Az újonc William Byron így mégsem az 5-öst, hanem a 24-est fogja vezetni.Jó lesz újra látni a 9-est a Cup Seriesben, egy Elliottal a kormány mögött.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
spilertv.hu/videok/1064_sporttortenelem-eld-at-ujra-talmacsi-gabor-vilagbajnoki-cimet-a-spiler-tv-n.htmlDe jó lesz újra megnézni..😊
NB2
több mint 8 éve
dawyd728
4 034
Szurkolni Dovinak szurkolok, de pénzt Marquezre tennék.
több mint 8 éve
Ezt már irtam én is korábban - nem tudom olvastad e - hogy nagyon birtam Őt a MotoGP előtt, és azt vártam hogy a legnagyobbak között is VB cím(ek)ért harcol majd. (Lorenzo sikeressége engem nem lepett meg. Annyiban szenved hátrányt a többi top versenyzőhöz képest, hogy nála a legszűkebb az a spektrum, amin belül 100%-ban a pályára tudja tenni a sebességét. Ezért ennyire "hot and cold" versenyző. Viszont ha beletaláll nincs aki megfogja, még MM se nagyon.)Dovi még a végén megnyeri a VB címet. 😀 Ez a sok plot twist 😀Mondjuk 125 és 250 után én Dovi fölényt vártam kettejük között a GP-ben is. Na jó ekkora fölényre akkor sem számítottam. Engem a mai napig meglep, h Lorenzo többszörös vb lett, míg Dovi egy a sok közül. Meg nem mondom mi változott idei évre.
Ki szidta itt hét elején Nakagamit?😀Jelen 😀 egy évig erre tud megint 😀 😛
NB2
Azért a szezon előtt, ha valaki azt mondja, hogy Silverstone után a két gyári Ducatis közül az egyik négy győzelemmel vezeti a bajnokságot, vajon hányan tippeltük volna Dovit Lorenzo helyett? 😀
Cowboykarcsi90
dawyd728
Hogy idén miért megy neki ennyire? Jó kérdés én is gondolkodtam már rajta. Talán több tényező egyszerre, végletekig kiélezett bajnokság, rohadt kicsik most a különbségek. Emiatt gyakorlatilag versenyről versenyre tótágast áll az első négy. Az utóbbi évekből ez az egyik legjobb Ducati. Még mindig vannak hátrányok(a kanyarközépponti sebesség és stabilitás) de van egy egyébként gyors és megbízható alap, tapasztalata is van a géppel, Lorenzonál meg fényévekkel több. Aztán persze ami egyértelmű, Dovi még mindig jó motoros, kb. a top3-4 utáni group legjobbjai közt van. Egy nagyon fineszes és kallkulatív versenyző, aki nagyon jó lehet az ilyen szezonokban, ahol hétről hétre mennek a körbe verések, bukások, technikai hibák. Na ezek mind, így egyszerre, ritkán állnak össze, talán ennek köszönhető az idei "szárnyalás".
Te kit jósolnál most bajnoknak év végén? 😊 A Dovi-Marquez-Vinales hármas szerintem teljesen legit kontender, nagyságrendileg hasonló esélyekkel.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
dawyd728
4 034
Dovi még a végén megnyeri a VB címet. 😀 Ez a sok plot twist 😀Mondjuk 125 és 250 után én Dovi fölényt vártam kettejük között a GP-ben is. Na jó ekkora fölényre akkor sem számítottam. Engem a mai napig meglep, h Lorenzo többszörös vb lett, míg Dovi egy a sok közül. Meg nem mondom mi változott idei évre.
NB2
Azért a szezon előtt, ha valaki azt mondja, hogy Silverstone után a két gyári Ducatis közül az egyik négy győzelemmel vezeti a bajnokságot, vajon hányan tippeltük volna Dovit Lorenzo helyett? 😀
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Szerintem azért, mert ha Pérez nem húzza rá a kocsit, akkor simán elment volna mellette. Szerintem a francia nem hibázott, támadó szellemben versenyzett. Hogy a csapattársa kretén, arról nem tehet. 😊Pont ezt beszéltük haverral, hogy Perez volt a főhülye, de Ocont is miért ment be oda, miért nem várt az egyenesre?Perez és Ocon 2 agytröszt😊Oconnal itt mi baj volt?
NB2
Mikey
NB2
több mint 8 éve
Dovi még a végén megnyeri a VB címet. 😀 Ez a sok plot twist 😀Kellett egy kis szurka-piszka😊
NB2
Cowboykarcsi90
Pedig akkor még nem tudtam, hogy MM DNF-ezik😕
Amúgy szerintem piszok jó hétvége volt, jó versenyekkel!
több mint 8 éve
Pont ezt beszéltük haverral, hogy Perez volt a főhülye, de Ocont is miért ment be oda, miért nem várt az egyenesre?Perez és Ocon 2 agytröszt😊Oconnal itt mi baj volt?
NB2
Mikey
több mint 8 éve
Vaffanculo!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Dovi még a végén megnyeri a VB címet. 😀 Ez a sok plot twist 😀Ki szidta itt hét elején Nakagamit?😀Jelen 😀 egy évig erre tud megint 😀 😛
NB2
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Plot Twist #2 és a finish utáni Plot Twist #3
több mint 8 éve
Nincs Lentebb!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Perez és Ocon 2 agytröszt😊Oconnal itt mi baj volt?
NB2