Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ki szidta itt hét elején Nakagamit?😀
több mint 8 éve
Hamilton (és a Merci) nagyon erős!
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Perez te gyökér, ezért nem kapsz nagy csapatnál ülést.
több mint 8 éve
Perez és Ocon 2 agytröszt😊
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Kemény volt ez a vonatozás. Guevaranak mielőbbi gyógyulást, mentő vitte el szegényt 😕
több mint 8 éve
WTF.
Nem tudom mi ez az újítás, de Maria Herrera most lett 21(Vagy 25-26nak néztem), illetve ennek a stúdiós Rékának adnám alá a lovat. Ki ez amúgy?
Coolearie
 spilertv.hu/cikkek/1060_egyedulallo-tartalommal-es-koncepcioval-kezdi-az-oszt-a-spiler-tv-a-motorsport-teruleten.html
több mint 8 éve
WTF.
Nem tudom mi ez az újítás, de Maria Herrera most lett 21(Vagy 25-26nak néztem), illetve ennek a stúdiós Rékának adnám alá a lovat. Ki ez amúgy?

Szerkesztette: Coolearie
több mint 8 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Régen sokat néztem salakmotort a sport tévén, ma néhány év kihagyás után ráfutottam a spíleren. Az lenne a kérdésem, hogy a hancock-hampel-pedersen féle veterán vonulat egyszerre, a tavalyi szezon után vonult vissza, hogy nem voltak a mezőnyben?

Szerk. Közben nagy nehezen megtaláltam, hogy hancock és pedersen sérült. Gondolom hampel is mert ő még csak nem is annyira öreg 😊

peach
Hampel nem sérült, csak idén az egyéni EB-n indult. Pár évet Sayfutdinov is ott húzott le és akkor ő se volt GP résztvevő.

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Régen sokat néztem salakmotort a sport tévén, ma néhány év kihagyás után ráfutottam a spíleren. Az lenne a kérdésem, hogy a hancock-hampel-pedersen féle veterán vonulat egyszerre, a tavalyi szezon után vonult vissza, hogy nem voltak a mezőnyben?

Szerk. Közben nagy nehezen megtaláltam, hogy hancock és pedersen sérült. Gondolom hampel is mert ő még csak nem is annyira öreg 😊

Szerkesztette: peach

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
húbázz milyen kördöntögetések vannak itt 😀
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Tom Lüthi lesz Morbidelli csapattársa a Marc VDSnél.
Coolearie
Ez előző - jövőre - debütáló Moto2 srác után, fanyalogjak megint? 😛
Ok, azt adom hogy Lüthi fokozattal fentebb van mint Nakagami, de nekem Ő is egy sótlan kuki 😀
Igen 12 évvel ezelőtt 125cc világbajbok volt, lehuzott a középső osztályban tíz évet, nyert futamokat. De szerintem soha, senki nem gondolta őt tényleges bajnoki contendernek. A srác megnyer egy futamot aztán képes a következő 2-3 versenyre teljesen eltűnni. Dani Pedrosa eggyel gyengébbik kiadása.
Cowboykarcsi90
Lehet igazad van, de Morbidelli, meg Lüthi helyett te kit vinnél? Jelenleg ő a két legjobb Moto2-es versenyző, ha 30 éves ha 21. Binder meg még ezek szerintem nem érettek arra hogy GPben versenyezzenek. Mint Lowes, ő is felsült látod.
Coolearie
Morbidelli "pickkel" nincs semmi bajom 😊 Fejben nagyon összerakta magát idén, a gyorsaság eddig is meg volt. Jelen állás szerint nagyon nagy meglepetés lenne, ha év végén nem ő emelné magasba a trófát. Lüthinek soha se volt még csak hasonló szezonja se a Moto2ben.
Óriási különbésget jelent az is amit Te is írtál. 21 éves, akármi lehet még belőle. Lüthi meg 30, Ő ettől már nem igen lesz jobb. Annyiban lehet szerencséje, ha hirtelen kiderülne hogy a nagy gépek jobban fekszenek neki. Erre szerintem nagyon kevés az esély.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak. Binder szerintem se kész még, de egyébként nem is adná a KTM se(meg Oliveirát sem). Pl. én sokkal inkább adtam volna még egy esélyt Reddingnek. Amúgy is, szerintem anno jobb Moto2 versenyző volt mint a svájci.
Hmm. Remélem Flag-to-Flag verseny lesz 😀
A két KTM versenyző között hatalmas divíziók vannak..Espargaro 5, Smith 23..Hát Smith se fogja megélni az új szezon kezdetét az tuti.
Coolearie
Hát FtF versennyel megint MM nyerne :/
Smith szegény eléggé kifelé áll a szekér rúdja az biztos.
Azért egy Crutchlow-Rossi egy-kettővel simán kiegyeznék a versenyre is. Föleg ha Marquez ott us hatodik lenne 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hmm. Remélem Flag-to-Flag verseny lesz 😀
A két KTM versenyző között hatalmas divíziók vannak..Espargaro 5, Smith 23..Hát Smith se fogja megélni az új szezon kezdetét az tuti.
több mint 8 éve
Szujó Jujuj Zoliék telefonon keresztül közvetítik az F1 szabadedzést, vagy miért ilyen nyomi a hangjuk?
Mikey
kint vannak Spaban, és annyi pénz nincs hogy rendesen lehessen kommentálni F1-et külföldről. A foci a lényeg.
Heisman Trophy
Senki nem mondta hogy menjenek ki kommentálni. Felesleges..
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Szujó Jujuj Zoliék telefonon keresztül közvetítik az F1 szabadedzést, vagy miért ilyen nyomi a hangjuk?
Mikey
kint vannak Spaban, és annyi pénz nincs hogy rendesen lehessen kommentálni F1-et külföldről. A foci a lényeg.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Coolearie
Ok, azt adom hogy Lüthi fokozattal fentebb van mint Nakagami, de nekem Ő is egy sótlan kuki 😀
Igen 12 évvel ezelőtt 125cc világbajbok volt, lehuzott a középső osztályban tíz évet, nyert futamokat. De szerintem soha, senki nem gondolta őt tényleges bajnoki contendernek. A srác megnyer egy futamot aztán képes a következő 2-3 versenyre teljesen eltűnni. Dani Pedrosa eggyel gyengébbik kiadása.
Cowboykarcsi90
Lehet igazad van, de Morbidelli, meg Lüthi helyett te kit vinnél? Jelenleg ő a két legjobb Moto2-es versenyző, ha 30 éves ha 21. Binder meg még ezek szerintem nem érettek arra hogy GPben versenyezzenek. Mint Lowes, ő is felsült látod.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Coolearie

több mint 8 éve
több mint 8 éve
@gaben!

Smithfield Foods looks to return to Petty team; Bubba in the #43? Chevy?

Szerintem nagyon jól járna az RPM, ha Wallace Jr. váltaná Almirolát. 😉 Helyből a no.2 kedvenc lenne a #43-as.
Mikey
Bármi lehet, a Chevynek sem lenne kevesebb köze a 43-ashoz mint a Fordnak.
Szerintem legyen: Wallace Jr. in no. 43 Dodge sponsored by STP
gaben
Állítólag komolyan tárgyal a Fiat Chrysler arról, hogy 2-3 év múlva visszahoznák a Dodge márkát a Cup Seriesbe. 😀

Szerkesztette: Mikey

több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 094 — Invisible man
Még a töke is homokos lehetett mikor kiszállt a kocsiból:
 www.youtube.com/watch?v=33A0zZ5qb1Y

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
@gaben!

Szerintem nagyon jól járna az RPM, ha Wallace Jr. váltaná Almirolát. 😉 Helyből a no.2 kedvenc lenne a #43-as.
Mikey
Bármi lehet, a Chevynek sem lenne kevesebb köze a 43-ashoz mint a Fordnak.
Szerintem legyen: Wallace Jr. in no. 43 Dodge sponsored by STP

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
@gaben!

több mint 8 éve
Räikkönen hosszabbított a Ferrarival, jövőre is náluk fog szenvedni versenyezni.

Jövőre alázni fog!

több mint 8 éve
Nakagami 2018-tól jön Cal mellé csapattársnak 😊
Coolearie
hát kíváncsi vagyok... Valahogy sose győzött meg a srác.Oké hogy nem nyert bajnoki cím(ek)et, futamot se sokat(mennyit, egyet kettőt?), de igazából még odáig se jutott el hogy egyáltalán esélyesként legyen tekintve mondjuk egy bajnoki címért folyó harcban.
| most komolyan, mikor volt utoljára versenyképes japán versenyző a GPben? Kato óta esetleg Tamadát, nagyon max Ukawát lehetne említeni. Ők legalábbis nyertek futamokat, de mondjuk ezek is az ezredforduló elején voltak, nem mostanában. A bajnoki címtől meg ők is fényévekre voltak |
Cowboykarcsi90
Elég egyszerű az oka.
Takaaki viszi magával az Idemitsu "szellem" képviseletét ami egyben ezálltal több fiyelmet is kap ezek után, mármint az Idemitsu képviselet, LCR szponzori csapat kap 2 versenyzőt újra mint pár éve, a Dorna is jól járt mert kap egy versenyzőt aki ázsiából való ezzel mégnagyobb figyelmet tud talán kipréselni az Asia Talent Cup sorozatokból meg ilyen betétfutamokból(?), a Honda kap egy hazai versenyzőt, aki azért nem olyan rossz, voltak momentumai, ja és Nakagami is felülhet végre egy GP-s technikára. Röviden ennyi, inkább marketing szempontból éri meg, mint teljesítménybeli élményekben.
Coolearie
Mindent értek, köszönöm 😊

több mint 8 éve
Nakagami 2018-tól jön Cal mellé csapattársnak 😊
Coolearie
hát kíváncsi vagyok... Valahogy sose győzött meg a srác.Oké hogy nem nyert bajnoki cím(ek)et, futamot se sokat(mennyit, egyet kettőt?), de igazából még odáig se jutott el hogy egyáltalán esélyesként legyen tekintve mondjuk egy bajnoki címért folyó harcban.
| most komolyan, mikor volt utoljára versenyképes japán versenyző a GPben? Kato óta esetleg Tamadát, nagyon max Ukawát lehetne említeni. Ők legalábbis nyertek futamokat, de mondjuk ezek is az ezredforduló elején voltak, nem mostanában. A bajnoki címtől meg ők is fényévekre voltak |
Cowboykarcsi90
Elég egyszerű az oka.
Takaaki viszi magával az Idemitsu "szellem" képviseletét ami egyben ezálltal több fiyelmet is kap ezek után, mármint az Idemitsu képviselet, LCR szponzori csapat kap 2 versenyzőt újra mint pár éve, a Dorna is jól járt mert kap egy versenyzőt aki ázsiából való ezzel mégnagyobb figyelmet tud talán kipréselni az Asia Talent Cup sorozatokból meg ilyen betétfutamokból(?), a Honda kap egy hazai versenyzőt, aki azért nem olyan rossz, voltak momentumai, ja és Nakagami is felülhet végre egy GP-s technikára. Röviden ennyi, inkább marketing szempontból éri meg, mint teljesítménybeli élményekben.