Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Mezeivel nincs különösebb bajom, bár tény, hogy nem ő a legjobb választás. Czollnertől viszont a víz kivert, annyira irritált.
Ugyanakkor eszébe juthatott volna valakinek, hogy Dávid Sándort ültessék be Wéber Gabi mellé, én nagyon bírtam mikor régen ő közvetített.

több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
11évig csinálta a forma1et annyira nem voltak faszságai csak itthon divat mindenkit leszólni...

De ugye ízlések és pofonok....

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Mezei meg dög unalmasan közvetít. Sokszor csak inkább sorolgatja a helyezetteket, mintha nem írnák ki percenként a képernyőre. Ha valami érdemlegeset meg mond a társa, azt tuti elismétli vagy hozzászól valamit, ami nyilván következik az előzőből. Faszságokat meg ugyanúgy magyaráz, mint Gyula. Mezei mellé minimum egy Palik kéne megint, nem pedig egy ugyanolyan alacsony vérmérsékletű Wéber.
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Mi baj volt a Gyulával?Janek
Azon túl, hogy általában úgy közvetített mint egy elfogult 10 éves a világon semmi.iktriad
plusz egyszerűen képtelen volt felfogni mi folyik épp a pályán,ugy kellett talicskával kihordani az RTL studióbol azt a sok baromságot amit össze hordott majd 10 év alatt.Mondjuk ebben most Mezei sem jobb,de ő legalább - én legalábbis még nem vettem észre - nincs bele szerelmesedve senkibe sem.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 425 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mi baj volt a Gyulával?Janek
Azon túl, hogy általában úgy közvetített mint egy elfogult 10 éves a világon semmi.
több mint 13 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 633 — Apu ökölbeszorított keze
Mi baj volt a Gyulával?

több mint 13 éve
N-Drew Jacksonville Jaguars 516 — Jaguars fan
Mark-nak rejtett tartalékai vannak a F1-es pályafutása utánra. Először anno Le Mans-i 24 órás a Mercedes-ben, aztán két éve Valencia-ban ismét bizonyított , most meg Kínában is majdnem... csak a propeller hiányzik.
Webber-t a Red Bull Air Race-be!!!

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek

ízirájder
több mint 13 éve
catattack 3 520
Most hozta a futár bácsi a jegyeket!
több mint 13 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 580 — Poloska confirmed
Ha valaki jön a Ringre, akkor összeütközhetnénk egy koccintásra. A Zengő team sikerére...
Szerintem k.rvajó ötlet lenne...catattack
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.shawnka
Me too.
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Kb a verseny kétharmadáig bizakodó voltam hogy Alonso odaérhet az 5-6. helyre de persze eggyel több kiállás kellet...JayB
Ne haragudj ,de ezt Alonso baszta el és nem a Ferrari. 1 kiálással kevesebb , hogy ? Kimi előtt jött ki egy körrel és látszik,hogy elfogyot alatta a gumi. Egyébként Alonso simán Hamilton-Webber-Vettel trióval kellett volna,hogy bejöjjön ,de sajna csúnyán elkúrta,hogy külső ívről lecsúszott , a 10 körös gumi előnyét is bukta és visszais esett kb 5 mpvel legalább.
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.Toca
Ő azt nyilatkozta hogy a három kiállásos taktika akkor lett volna előnyös ha pályán tud előzni de a Ferrari egyik legnagyobb hátránya a végsebesség így ez az egyenesben nem működött...JayB
Szép és jó tehermentesítő nyilatkozat, de nézd meg a versenyt. Folyamatosan jött előre valaki hátán. Nyilván jobban fogytak a gumik. De pl. mikor kijött Hamival együtt (első két kiállásban kb 0,5-0,6 mp-t hoztak a szerelők rajta) az a kiállás amiben sipogtak a kommentátorok ,hogy elrontották az ez egész nagydíj leggyorsabb kiállása volt, sajnos a McLarenesek is gyorsak voltak, így nem jött be az előzés ,de ez is mutatja,hogy a taktikával gond nem volt.
Maldonadonak 5 körrel vékonyabbak voltak a gumijai, Alonso tisztán előzési pozicióban volt,mindössze várnia kellett volna mert ott kívül aki megpróbált előzni mind elsszállt. Ő is így tett onnatól miután felszántotta a gumival aföldet, kicsit el is fékezte cseszhette az előnyét sőt, így maradnia kellett a helyén. De 6.hely sima liba lett volna enélkül,bár mondom én szerintem Vettelt is megfoghatta volna. Amúgy meg Massa -1 pittel csinálta meg,úgyhogy szabadon autózhatott és most nem is ment borzasztóan és láttuk mi lett belőle.
A Ferrari lassú eddig is tudtuk, Alonsotól tökéletes versenyzés kell,hogy az 5-6.helyre érjen, most ezt elszúrta ez van , tökéletesen nem lehet mindig menni, Hamiltonnak egy ilyen kicsúszás 1-2 helyébe került volna , ezzel a Ferrarival ez 3-4 helyet jelent ez a helyzet. Ezen kell javítani
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 712
Kb a verseny kétharmadáig bizakodó voltam hogy Alonso odaérhet az 5-6. helyre de persze eggyel több kiállás kellet...JayB
Ne haragudj ,de ezt Alonso baszta el és nem a Ferrari. 1 kiálással kevesebb , hogy ? Kimi előtt jött ki egy körrel és látszik,hogy elfogyot alatta a gumi. Egyébként Alonso simán Hamilton-Webber-Vettel trióval kellett volna,hogy bejöjjön ,de sajna csúnyán elkúrta,hogy külső ívről lecsúszott , a 10 körös gumi előnyét is bukta és visszais esett kb 5 mpvel legalább.
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.Toca
Ő azt nyilatkozta hogy a három kiállásos taktika akkor lett volna előnyös ha pályán tud előzni de a Ferrari egyik legnagyobb hátránya a végsebesség így ez az egyenesben nem működött...
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Persze,így is emberfelettit megy idén megint és a kocsi még mindig fos, de ez a taktika kurva jó volt,végig jött előre és ha nincs a baki Hamilton-Webber kakaskodásból is profitálhatott volna ,ez van.
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 068 — Lájkold a zsűrit!
Az. 😀 Azért kegyetlen, hogy egy nevet nem talál el a futam alatt. Érezni, hogy Wéber helyette is szégyenkezik.(viszont tényleg jobb C.Gyulánál)
Greengo
Most h mondod tényleg, Wéber Mezei mellett tisztára olyan, mint az egyszeri szakkommentátor Faragó Ricsi mellett 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 271 — Eagles fan
nem rossz verseny de Mezei valami hihetetlen nagy faszCowboykarcsi
Az. 😀 Azért kegyetlen, hogy egy nevet nem talál el a futam alatt. Érezni, hogy Wéber helyette is szégyenkezik.(viszont tényleg jobb C.Gyulánál)
Kimit nagyon sajnálom. Ezt nagyon benézték a Lotusnál.

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ha valaki jön a Ringre, akkor összeütközhetnénk egy koccintásra. A Zengő team sikerére...
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.shawnka
Megbeszéltük!
Iszunk valami alkoholmentest! 😉
több mint 13 éve
én ott leszek 6-án. meg szerintem Schleck is.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Szerintem k.rvajó ötlet lenne...
több mint 13 éve
catattack 3 520
mi bajod van vele? szerintem jó volt, hogy ott volt.shawnka
Bocsi, de nálam kiverte a biztosítékot!
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...catattack
99 - Beginsszaba
A vesémbe látsz... 😂

Off: Szaba! Még soha nem találkoztunk, de nagyon fasza gyerek lehetsz!
Itt már bizonyítottál! Komolyan! 😊
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 851
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...catattack
99 - Begins
több mint 13 éve
catattack 3 520
- A safety car vezető helyes portugál fiú.. és a hasonló kaliberű beszólásoktól már k.rva anyáztam...
több mint 13 éve
mi bajod van vele? szerintem jó volt, hogy ott volt.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Kőváry! Sz.pd ki a Coronel f.szát!
Ez az ótvar k.rvát mi f.sznak hozták ide! Ááááááá! :mad:
több mint 13 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
El lehet érni már a BBC közvetítését szinte rögtön a verseny után. Aki el tudja kerülni az eredményt addig, annak csak ajánlani tudom, mert teljen más dimenzióba helyezi a sportot.

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 712
Bahrein meg igazán elmaradhatna, Alonso szerint az a létező legszarabb pálya a Ferrari számára és még ennyi jóra se számít.