NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
ha valakit érdekel:
http://www.firstrowsports.eu/watch/118816/1/watch-fia-world-touring-cars---marrakech:-qualifying.html
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante

szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.shawnka
van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
mivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀peach
utcai pályákat is tervez ő tudtommal

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az mondjuk hihetetlen, hogy az Eurosport inkább súlyemelést ad felvételről, mint az időmérőt...
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)

szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
mivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 245 — no es importante

van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke tervezte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve

a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jó is, hogy ezt a szezont már nem az RTL és Gyula közvetíti. Szegény nem tudna napirendre térni Vettel szereplésén 😀.
több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
M2
20:30Bazzani
Az meg már későn van. 😛 Addig nem bírom ki, hogy ne nézzem meg neten az eredményt.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...süti
M2
20:30

Forma-1 Kínai NagydíjHD

Időmérő edzés
Közvetítés Kínából, felvételről

több mint 13 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
Raikkönen 4. :cool: Holnap irány a győzelem.
több mint 13 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Azért még akad ott...
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!
Tök jó volt az időmérő, így h Hamilton kapott rajtbüntit az összes parajt száműzték az első három sorból 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 708
Most írnék egy hosszú negatív hangvételű postot hogy miért ilyen trágya a ferrari de nem mert VETTEL! 😊
több mint 13 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀
shawnka
orrszarvú

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 13 éve
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀

Kőváry Anett lesz a szakkomentátor az Eurosporton 😂
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
ha már Hamilton, váltócsere miatt 5 helyes rajtbüntetést kapott a kínai versenyre

JT Daniels fan
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 067 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 708
Wéber Gabi nem indul Marakeshben, a BMW kitalálta hogy KÖTELEZŐEN ki kell cserélni a futóműalkatrészeket a magas kerékvetők miatt, nincs is ezzel baj csakhogy ennek valami horribilis ára van amit nem tudnak megfizetni két kocsira.
több mint 13 éve
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.Cowboykarcsi
Melandri

több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem láttam az időmérőt és sajnos a futamot sem fogom,de elég gáz hogy Rossi 12dik helyről fog indulni.De ami a leginkább elkeserített hogy Haydentől is - aki az 5dik helyről fog indulni - több mint egy másodpercet(!) kapott,úgy hogy legjobb tudomásom szerint nem bukott,nem volt semmilyen technikai problémája egyszerűen "ennyit" tudott.Nem tudom mi van a mesterrel...Cowboykarcsi
Hát elég gáz ez így, nem változott semmi. Vagyis igen, Hayden kicsit jobb lett. Yamahák mondjuk jók, mindenki el van ájulva tőlük. Igaz én még azt mondom, várjunk még ezzel egy kicsit, Katarban volt már, hogy jól szerepeltek. Futam érdekesen alakulhat, igaz nem tudom mennyit fogok látni belőle draft game miatt. Az viszont nagyon nagy szégyen, ahogy néhányan mennek CRT motorokkal (persze kérdés milyen motort kapnak).

több mint 13 éve
Nem láttam az időmérőt és sajnos a futamot sem fogom,de elég gáz hogy Rossi 12dik helyről fog indulni.De ami a leginkább elkeserített hogy Haydentől is - aki az 5dik helyről fog indulni - több mint egy másodpercet(!) kapott,úgy hogy legjobb tudomásom szerint nem bukott,nem volt semmilyen technikai problémája egyszerűen "ennyit" tudott.Nem tudom mi van a mesterrel...

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Németh Balázs meg hetedik lett az imolai Supersport futamon.Asbee
Jó kis derbik voltak azok is Checa nem viccelt 😊Cowboykarcsi
Győrfi Alen is pontot szerzett Superstock-ban, 12-dik lett. Ha jól tudom ezek voltak az első pontjai. Jó gyerek, szurkolok neki is ezerrel. Külön öröm látni, hogy Tóthék végre kiharcoltak egy versenyképesebb motort. Id. Tóthot ismerve 3-4 év múlva megpróbálnak majd felmenni Superbike-ba is. Persze nem lesz egyszerű...A kisebbik Talma meg visszatér, egyelőre magyar bajnokikon, talán indulhat Brno-ban szabadkártyával. Jövőre meg cél a teljes szezon. Jó lenne, ha újra felkerülnénk a motorsport térképére...

több mint 13 éve
Németh Balázs meg hetedik lett az imolai Supersport futamon.Asbee
Jó kis derbik voltak azok is Checa nem viccelt 😊