NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Dallas Cowboys - Minnesota Vikings
3
3
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
ha valakit érdekel: http://www.firstrowsports.eu/watch/118816/1/watch-fia-world-touring-cars---marrakech:-qualifying.html
több mint 13 éve
utcai pályákat is tervez ő tudtommalmivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀peachvan egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
az mondjuk hihetetlen, hogy az Eurosport inkább súlyemelést ad felvételről, mint az időmérőt...
több mint 13 éve
mivel utcai pálya tényleg meglepő lenne 😀van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke terveztejjncaa
szörnyű ez a marokkói pálya 😀 jó kis előzési pontok lehetnének rajta, ha nem lenne ilyen szűk.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
van egy olyan érzésem, hogy ezt nem hermantilke tervezte

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
a hosszú egyenesek miatt durva Chevy fölényt várok.
több mint 13 éve
Jó is, hogy ezt a szezont már nem az RTL és Gyula közvetíti. Szegény nem tudna napirendre térni Vettel szereplésén 😀.
több mint 13 éve
M2Az meg már későn van. 😛 Addig nem bírom ki, hogy ne nézzem meg neten az eredményt.
20:30Bazzani
több mint 13 éve
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...sütiM2
20:30
Forma-1 Kínai NagydíjHD
Időmérő edzés
Közvetítés Kínából, felvételről
több mint 13 éve
Hjaj, de utálom az M1-et... Már megint beszoptam az időmérőt... Miért is hittem, hogy ma lesz ismétlés...
több mint 13 éve
Raikkönen 4. :cool: Holnap irány a győzelem.
több mint 13 éve
Azért még akad ott...
több mint 13 éve
Tök jó volt az időmérő, így h Hamilton kapott rajtbüntit az összes parajt száműzték az első három sorból 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Most írnék egy hosszú negatív hangvételű postot hogy miért ilyen trágya a ferrari de nem mert VETTEL! 😊
több mint 13 éve
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀orrszarvú
shawnka
több mint 13 éve
Muller elcsapott egy macskát Marrakeshben. mi lesz a következő? 😀Kőváry Anett lesz a szakkomentátor az Eurosporton 😂
több mint 13 éve
ha már Hamilton, váltócsere miatt 5 helyes rajtbüntetést kapott a kínai versenyre

JT Daniels fan
több mint 13 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Wéber Gabi nem indul Marakeshben, a BMW kitalálta hogy KÖTELEZŐEN ki kell cserélni a futóműalkatrészeket a magas kerékvetők miatt, nincs is ezzel baj csakhogy ennek valami horribilis ára van amit nem tudnak megfizetni két kocsira.
több mint 13 éve
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.CowboykarcsiMelandri
több mint 13 éve
http://www.p1race.hu/hir/rossi_oszinte_akar_lenni_ezt_a_ducatit_nem_tudja_vezetni na ez a nagyon nagy gáz,nem emlékszem hogy valaha is versenyző így kimondta volna hogy egyszerűen ne boldogul egy motorral.fogalmam sincs mi lesz így a Doktorral.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Nem láttam az időmérőt és sajnos a futamot sem fogom,de elég gáz hogy Rossi 12dik helyről fog indulni.De ami a leginkább elkeserített hogy Haydentől is - aki az 5dik helyről fog indulni - több mint egy másodpercet(!) kapott,úgy hogy legjobb tudomásom szerint nem bukott,nem volt semmilyen technikai problémája egyszerűen "ennyit" tudott.Nem tudom mi van a mesterrel...CowboykarcsiHát elég gáz ez így, nem változott semmi. Vagyis igen, Hayden kicsit jobb lett. Yamahák mondjuk jók, mindenki el van ájulva tőlük. Igaz én még azt mondom, várjunk még ezzel egy kicsit, Katarban volt már, hogy jól szerepeltek. Futam érdekesen alakulhat, igaz nem tudom mennyit fogok látni belőle draft game miatt. Az viszont nagyon nagy szégyen, ahogy néhányan mennek CRT motorokkal (persze kérdés milyen motort kapnak).
több mint 13 éve
Nem láttam az időmérőt és sajnos a futamot sem fogom,de elég gáz hogy Rossi 12dik helyről fog indulni.De ami a leginkább elkeserített hogy Haydentől is - aki az 5dik helyről fog indulni - több mint egy másodpercet(!) kapott,úgy hogy legjobb tudomásom szerint nem bukott,nem volt semmilyen technikai problémája egyszerűen "ennyit" tudott.Nem tudom mi van a mesterrel...
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Győrfi Alen is pontot szerzett Superstock-ban, 12-dik lett. Ha jól tudom ezek voltak az első pontjai. Jó gyerek, szurkolok neki is ezerrel. Külön öröm látni, hogy Tóthék végre kiharcoltak egy versenyképesebb motort. Id. Tóthot ismerve 3-4 év múlva megpróbálnak majd felmenni Superbike-ba is. Persze nem lesz egyszerű...A kisebbik Talma meg visszatér, egyelőre magyar bajnokikon, talán indulhat Brno-ban szabadkártyával. Jövőre meg cél a teljes szezon. Jó lenne, ha újra felkerülnénk a motorsport térképére...Németh Balázs meg hetedik lett az imolai Supersport futamon.AsbeeJó kis derbik voltak azok is Checa nem viccelt 😊Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Németh Balázs meg hetedik lett az imolai Supersport futamon.AsbeeJó kis derbik voltak azok is Checa nem viccelt 😊