NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
434
24
22:25
RedZone week 15
113
12
19:00
Los Angeles Rams - Detroit Lions
20
12
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Ez hülyeség mindenki tudjaa Ferrarinál, hiszen szárazon tisztán játszott,hogy az autó még mindig gyengécske. Mondjuk Perez volt átlagon felüli mert Hamihoz képest kb ugyanazt hozta sokáig,de azért ha egy Sauber ennyit tud hozni egy Ferrarin körönként ott para van.Briatore is olasz 😀
több mint 13 éve
A Ferrarinak abban a (pontosan datálható) pillanatban vége volt, ahogy a "külföldiek" (Brown és Todt) elmentek. És pontosan datálhatóan akkor lesz belőlük újra domináns vezető csapat, ahogy kerítenek egy hasonló kvalitású (nem olasz) vezetőt. Sajnos Alonso is latin, bármit is nyilatkozik, ő is elmerül a saját nagyszerűségében... Egyetlen ember tudná komolyan munkára fogni ezt a bagázst (Alonsoval együtt): Briatore...Sajna én is attól félek hogy egyáltalán nem arra felé fogja rúgni a csapatot ez a győzelem amerre kéne.De bizom benne hogy Alonso hátha helyre tudja rakni őket.Bár nem hiszem hogy ebben egy versenyző sokat tehet.CowboykarcsiÁlmaimban nem gondoltam volna hogy spanyol himnusz lesz ma, még egész évre nézve is neccesnek tűnt! Viszont Alonsonak igaza van, ettől nem változik semmi, pokoli lassú volt az autó ahogy normál körülmények kezdtek lenni. Viszont most vezeti a vb-t és ez biztos nagyon jó hatással van a maranelloi digókra, ha még pár versenyt kihúz ilyen sok ponttal és neadjisten valami jobb gépet sikerül kapnia szezon közepére még bármi lehet. Perez meg isten, imádom.JayBSajnos nem. Meggyőződésük (mert digók), hogy jól csinálják a dolgukat, hiszen nyertek. Massa meg Massa. Pont most eresztenek le...apeszos
több mint 13 éve
Sajna én is attól félek hogy egyáltalán nem arra felé fogja rúgni a csapatot ez a győzelem amerre kéne.De bizom benne hogy Alonso hátha helyre tudja rakni őket.Bár nem hiszem hogy ebben egy versenyző sokat tehet.Álmaimban nem gondoltam volna hogy spanyol himnusz lesz ma, még egész évre nézve is neccesnek tűnt! Viszont Alonsonak igaza van, ettől nem változik semmi, pokoli lassú volt az autó ahogy normál körülmények kezdtek lenni. Viszont most vezeti a vb-t és ez biztos nagyon jó hatással van a maranelloi digókra, ha még pár versenyt kihúz ilyen sok ponttal és neadjisten valami jobb gépet sikerül kapnia szezon közepére még bármi lehet. Perez meg isten, imádom.JayBSajnos nem. Meggyőződésük (mert digók), hogy jól csinálják a dolgukat, hiszen nyertek. Massa meg Massa. Pont most eresztenek le...apeszos
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Álmaimban nem gondoltam volna hogy spanyol himnusz lesz ma, még egész évre nézve is neccesnek tűnt! Viszont Alonsonak igaza van, ettől nem változik semmi, pokoli lassú volt az autó ahogy normál körülmények kezdtek lenni. Viszont most vezeti a vb-t és ez biztos nagyon jó hatással van a maranelloi digókra, ha még pár versenyt kihúz ilyen sok ponttal és neadjisten valami jobb gépet sikerül kapnia szezon közepére még bármi lehet. Perez meg isten, imádom.JayBSajnos nem. Meggyőződésük (mert digók), hogy jól csinálják a dolgukat, hiszen nyertek. Massa meg Massa. Pont most eresztenek le...
több mint 13 éve
Álmaimban nem gondoltam volna hogy spanyol himnusz lesz ma, még egész évre nézve is neccesnek tűnt! Viszont Alonsonak igaza van, ettől nem változik semmi, pokoli lassú volt az autó ahogy normál körülmények kezdtek lenni. Viszont most vezeti a vb-t és ez biztos nagyon jó hatással van a maranelloi digókra, ha még pár versenyt kihúz ilyen sok ponttal és neadjisten valami jobb gépet sikerül kapnia szezon közepére még bármi lehet. Perez meg isten, imádom.
több mint 13 éve
Mondjuk ebből a szemszögből még nem is néztem a dolgot. Egye fene maradjon. De akkor a futam alatt külön rádiócsatornát kell neki biztosítani. Hogy szólhassanak ki előtt kell kacsázni...Teljes mértékben. Oké, hogy bent voltak a 107%on, de ennek így semmi értelme. Persze ha minden futamon kiüt valakit Kimi elöl, akkor maradjon nyugodtan 😀FViktor93Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀HabiKivételesen igaza van..apeszos
több mint 13 éve
Teljes mértékben. Oké, hogy bent voltak a 107%on, de ennek így semmi értelme. Persze ha minden futamon kiüt valakit Kimi elöl, akkor maradjon nyugodtan 😀Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀HabiKivételesen igaza van..apeszos
több mint 13 éve
Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀HabiKivételesen igaza van..
több mint 13 éve
Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nagyon helyes, jo volt Kimi!s 😀 Viszont azt nem vagom, hogy mi tortent miutan Webber megelőzte Ôt a boxkiallas alatt. Olyan szinten nagy lett a kulonbseg, hogy gyanus, hogy visszavett vagy rontott. Mindenesetre kar azert a buntiert.Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.FViktor93és a leggyorsabb kört is behúzta 😊 :cool: jó lesz ez, jó lesz ez.gamerkr
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
És persze nem ez volt az első ilyen versenye az indiainak. Folyamatosan azt hiszi, hogy a kék zászló a nézőknek szól és az időmérőn is általában az ideális íven vezet le.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
ez a verseny megér egy misét 😀Sergio előtt le a kalappal, óriásit ment, remélem jövőre/idén már a Ferrariban mehet...bár felvetődik a kérdés, hogy lehet lassabb autóba ülne ezáltal 😀
A Ferrari pedig egy piszok mázlista csapat, hogy van egy Fernando Alonsojuk. 😊
A HRT pedig egy vicc, semmi keresnivalójuk az F1-ben. Főleg Karthikeyannak akinek nem ez az első esete már, hogy elrontja valaki versenyét. Button szitunál sztem sem az indiai volt a hibás, de Vettelnél...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
107%on belül volt ,tehát indulhat. Az meg hogy pénze miatt van itt mindenki tudja,viszont a csapat nélküle nem indulhatott volna el valszeg win-win deal. Most ,hogy egyszer beleakadt Vettelke ,ezért nem tiltanám el, mondjuk 10 helyes rajtbünti meg vicces lenne ,jó hátulról kéne rajtolnia 😀TocaSem az autó sem a pilóta nem alkalmas arra, hogy a Forma 1ben versenyezzen.
Csak és kizárólag balesethelyzet teremtésére alkalmas.
Mindegy, hogy Button Vettel vagy Alonso esik ki miatta.
Nagyjából a 3.körben lekörözik, onnantól csak arra van,hogy félreálljon az útból, ha akar és tud.
több mint 13 éve
107%on belül volt ,tehát indulhat. Az meg hogy pénze miatt van itt mindenki tudja,viszont a csapat nélküle nem indulhatott volna el valszeg win-win deal. Most ,hogy egyszer beleakadt Vettelke ,ezért nem tiltanám el, mondjuk 10 helyes rajtbünti meg vicces lenne ,jó hátulról kéne rajtolnia 😀Karthikeyant semmi sem predesztinálja arra,hogy itt legyen.Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.BazzaniA 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.Schleck
Csak és kizárólag azért van itt mert pénzt ad érte.
Egy tehetségtelen senki.Bazzani
több mint 13 éve
Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.FViktor93és a leggyorsabb kört is behúzta 😊 :cool: jó lesz ez, jó lesz ez.
több mint 13 éve
Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.
több mint 13 éve
FERRARI! :cool:Hülye vagyok. 😊
jól megérdemelt papírforma győzelem, hülye aki mást mond 😛 😀konqueror
De mivel az aszony Alonso drukker, így belefér.
több mint 13 éve
JUHUUUU Fernandooo, persze ehhez kellet eső stb. de akkor is nyert!!! :cool: Pereznek is nagy grat, ő is nagy kedvenc. Nem is értettem a Ferrari már idán miért nem hozta Massa helyére.....Ferrarinak javulni kell, mert ez csak az esőnek köszönhető, száraz pályán dobogó is necces...
több mint 13 éve
FERRARI! :cool: jól megérdemelt papírforma győzelem, hülye aki mást mond 😛 😀
több mint 13 éve
Karthikeyant semmi sem predesztinálja arra,hogy itt legyen.A 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.SchleckHogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.SchleckAz esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.Bazzani
Csak és kizárólag azért van itt mert pénzt ad érte.
Egy tehetségtelen senki.
több mint 13 éve
Nem semmi amit ezek ketten elől csináltak 😊Mért?Miatta előzte meg Hamiltont Alonso simán jó volt ma , valamire 😀
Massa bazdmeg ez így kurvakevés...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nem semmi amit ezek ketten elől csináltak 😊Massa bazdmeg ez így kurvakevés...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.BazzaniAz.Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.Schleck
Vettelt is kiütötte, gondolom most is elfogult vagyok.
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
több mint 13 éve
rámjött a nosztalgiaaz utolsó nagy mexikói autóversenyző: http://www.youtube.com/watch?v=LMkfJhnwo8M
az utolsó mexikói nagydíj: http://www.youtube.com/watch?v=fto6AyEnWZY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem emlékszem ,hogy mikor jött ki taktikailag ilyen jól a Ferrari egy versenyből. Massa remek munkát végzett jókor volt jó helyen leszarom,hogy 16.lett miatta nyerhetett Alonso 😊. Perez nagyon keményen tolta, ha nem hibáz még talán nyerhetett volna is ,jövőre a Ferrariban a helye .
Vettel végre ott van a hol megérdemli 😀 Maldonado meg nyilvánosan tiltakozni fog hogy mért 2 körrel hosszabbak a versenyek,mint ahogy ő szeretné 😊
Jah és Alonso vezeti a VB-t . Remélem Barcelonában egy jóval gyorsabb autót is kap 😊