Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀HabiKivételesen igaza van..
több mint 13 éve
Vettel: A közutakon is vannak olyan uborkák, mint Karthikeyan 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nagyon helyes, jo volt Kimi!s 😀 Viszont azt nem vagom, hogy mi tortent miutan Webber megelőzte Ôt a boxkiallas alatt. Olyan szinten nagy lett a kulonbseg, hogy gyanus, hogy visszavett vagy rontott. Mindenesetre kar azert a buntiert.Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.FViktor93és a leggyorsabb kört is behúzta 😊 :cool: jó lesz ez, jó lesz ez.gamerkr
-- TIME I'AM! --
több mint 13 éve
És persze nem ez volt az első ilyen versenye az indiainak. Folyamatosan azt hiszi, hogy a kék zászló a nézőknek szól és az időmérőn is általában az ideális íven vezet le.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
ez a verseny megér egy misét 😀Sergio előtt le a kalappal, óriásit ment, remélem jövőre/idén már a Ferrariban mehet...bár felvetődik a kérdés, hogy lehet lassabb autóba ülne ezáltal 😀
A Ferrari pedig egy piszok mázlista csapat, hogy van egy Fernando Alonsojuk. 😊
A HRT pedig egy vicc, semmi keresnivalójuk az F1-ben. Főleg Karthikeyannak akinek nem ez az első esete már, hogy elrontja valaki versenyét. Button szitunál sztem sem az indiai volt a hibás, de Vettelnél...

JT Daniels fan
több mint 13 éve
107%on belül volt ,tehát indulhat. Az meg hogy pénze miatt van itt mindenki tudja,viszont a csapat nélküle nem indulhatott volna el valszeg win-win deal. Most ,hogy egyszer beleakadt Vettelke ,ezért nem tiltanám el, mondjuk 10 helyes rajtbünti meg vicces lenne ,jó hátulról kéne rajtolnia 😀TocaSem az autó sem a pilóta nem alkalmas arra, hogy a Forma 1ben versenyezzen.
Csak és kizárólag balesethelyzet teremtésére alkalmas.
Mindegy, hogy Button Vettel vagy Alonso esik ki miatta.
Nagyjából a 3.körben lekörözik, onnantól csak arra van,hogy félreálljon az útból, ha akar és tud.
több mint 13 éve
107%on belül volt ,tehát indulhat. Az meg hogy pénze miatt van itt mindenki tudja,viszont a csapat nélküle nem indulhatott volna el valszeg win-win deal. Most ,hogy egyszer beleakadt Vettelke ,ezért nem tiltanám el, mondjuk 10 helyes rajtbünti meg vicces lenne ,jó hátulról kéne rajtolnia 😀Karthikeyant semmi sem predesztinálja arra,hogy itt legyen.Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.BazzaniA 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.Schleck
Csak és kizárólag azért van itt mert pénzt ad érte.
Egy tehetségtelen senki.Bazzani
több mint 13 éve
Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.FViktor93és a leggyorsabb kört is behúzta 😊 :cool: jó lesz ez, jó lesz ez.
több mint 13 éve
Raikkönen 5. 😀 Ha nem lett volna a váltócsere és 5. helyről indul, talán ő van most Alonso helyén. Jó lesz ez, ha minden összeáll reális cél lehet a győzelem.
több mint 13 éve
FERRARI! :cool:Hülye vagyok. 😊
jól megérdemelt papírforma győzelem, hülye aki mást mond 😛 😀konqueror
De mivel az aszony Alonso drukker, így belefér.
több mint 13 éve
JUHUUUU Fernandooo, persze ehhez kellet eső stb. de akkor is nyert!!! :cool: Pereznek is nagy grat, ő is nagy kedvenc. Nem is értettem a Ferrari már idán miért nem hozta Massa helyére.....Ferrarinak javulni kell, mert ez csak az esőnek köszönhető, száraz pályán dobogó is necces...
több mint 13 éve
FERRARI! :cool: jól megérdemelt papírforma győzelem, hülye aki mást mond 😛 😀
több mint 13 éve
Karthikeyant semmi sem predesztinálja arra,hogy itt legyen.A 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.SchleckHogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.SchleckAz esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.Bazzani
Csak és kizárólag azért van itt mert pénzt ad érte.
Egy tehetségtelen senki.
több mint 13 éve
Nem semmi amit ezek ketten elől csináltak 😊Mért?Miatta előzte meg Hamiltont Alonso simán jó volt ma , valamire 😀
Massa bazdmeg ez így kurvakevés...eaglesmcnabb
több mint 13 éve
Nem semmi amit ezek ketten elől csináltak 😊Massa bazdmeg ez így kurvakevés...
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 13 éve
A 10 mp amúgy túlzás, de a "befizetős pilóta" alatt mit értesz? Mert nem tudok pontos adatot, de szerintem a mezőny úgy fele biztosan fizet azért, hogy versenyezhessen. Pl. a két Williams is, pedig sem Maldonado, sem Senna nem ügyetlen pilóta.Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.BazzaniAz.Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.Schleck
Vettelt is kiütötte, gondolom most is elfogult vagyok.
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
több mint 13 éve
rámjött a nosztalgiaaz utolsó nagy mexikói autóversenyző: http://www.youtube.com/watch?v=LMkfJhnwo8M
az utolsó mexikói nagydíj: http://www.youtube.com/watch?v=fto6AyEnWZY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nem emlékszem ,hogy mikor jött ki taktikailag ilyen jól a Ferrari egy versenyből. Massa remek munkát végzett jókor volt jó helyen leszarom,hogy 16.lett miatta nyerhetett Alonso 😊. Perez nagyon keményen tolta, ha nem hibáz még talán nyerhetett volna is ,jövőre a Ferrariban a helye .
Vettel végre ott van a hol megérdemli 😀 Maldonado meg nyilvánosan tiltakozni fog hogy mért 2 körrel hosszabbak a versenyek,mint ahogy ő szeretné 😊
Jah és Alonso vezeti a VB-t . Remélem Barcelonában egy jóval gyorsabb autót is kap 😊
több mint 13 éve
végre ismét Ferrari győzelem! :cool:
több mint 13 éve
Gratula Alonsonak! Nagyot ment! Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Perez hibája után mi volt az a takarékos 3 kör, mert utána megint nyomta :/ Ferrari motorstoppot hirdetett 😀
több mint 13 éve
Na óriási grat Alonsonak!Meg Pereznek!Jó kis verseny volt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.SchleckElfogult vagy.SchleckAz.
több mint 13 éve
Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.Az.El sem kellene indulniuk.Elfogult vagy.Schleck
Kb. mintha én mennék a Skodámmal.
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.Bazzani
több mint 13 éve
Az.Elfogult vagy.SchleckMezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.SchleckEl sem kellene indulniuk.
Kb. mintha én mennék a Skodámmal.
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.Bazzani
Semmi keresnivalója a pályán.
több mint 13 éve
grat Alonso-nak, legalább találtam egy új kedvencet magamnak 😊 Vamos Mexico!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal