Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
na kimi, bassz oda mindenkinek!!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
http://www.youtube.com/watch?v=N_OjPNOiOXw&feature=results_main&playnext=1&list=PL6D1007E0B6A22051

Jé itt mennek esőben.Bazzani
egyik kedvenc versenyem 😊
http://www.youtube.com/watch?v=QEhPHPvXfLY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
http://www.youtube.com/watch?v=N_OjPNOiOXw&feature=results_main&playnext=1&list=PL6D1007E0B6A22051

Jé itt mennek esőben.

több mint 13 éve
Na majd most jól elindulnak és szanaszét törik egymást az első kanyarban és jön újra a SC...Matthew99
Mehehehehe
De legalább lesz valami.

több mint 13 éve
'76 és 2008 között 8 versenyt piros zászlósztak le eső miatt, 2009 óta ez a negyedik, másodszorra Malajziában
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_red-flagged_Formula_One_races

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Én szerintem ilyen időben régen sem mentek volna. Most ez alatt számomra a Forma-1 aranykorának számító 90' környéki szezonokat értem. Ami miatt nem emlékszik senki ilyen megállításos szarságra akkoriból az az, hogy egyszerűen korábban nem mentek ilyen buzi monszunos helyeken. Európában is vannak viharok, de ilyen komoly esőzés szinte soha nincsen.Schleck
Hát azért én emlékszem még egy-két olyan belga futamra, ahol nem volt ennél kisebb víz a pályán, annyi, hogy nem özönvízszerűen jött az eső. De ott is kb annyit lehetett látni, mint most és ott is voltak vízátfolyások. Ez csak szimpla "túlóvatoskodás", olyan ez, mint az nfl-ben a qb-k túlzott védelme.
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Na majd most jól elindulnak és szanaszét törik egymást az első kanyarban és jön újra a SC...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
mondjuk ez a monszunos dolog engem wimbledonra emlékeztet, ahol mindig meglepődtek, ha "véletlenül" eleredt az eső és ne meg se állt két napig... de élvezettel mutatták a világnak, hogy az önkéntes gyerekek milyen gyorsan tudják elhúzni a takarót a pályára

---
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én szerintem ilyen időben régen sem mentek volna. Most ez alatt számomra a Forma-1 aranykorának számító 90' környéki szezonokat értem. Ami miatt nem emlékszik senki ilyen megállításos szarságra akkoriból az az, hogy egyszerűen korábban nem mentek ilyen buzi monszunos helyeken. Európában is vannak viharok, de ilyen komoly esőzés szinte soha nincsen.Schleck
én megértem, hogy ha hatalmas vízátfolyások vannak, akkor nem lehet versenyezni, na de az eső már percekkel ezelőtt megállt (vagyis már csak csöpög), és még mindig a boxban tökölnek...jjncaa
Erről beszélnek Wéberék is, hogy hiába mutatnak itt pár helyet, ahol csak csepereg, simán lehet, hogy a durvább szakaszokon még bőven áll a víz a pályán. Nyilván nem érdeke a szervezőknek sem az, hogyha versenyzésre alkalmas állapotban van a pálya, akkor ne menjenek.

több mint 13 éve
én megértem, hogy ha hatalmas vízátfolyások vannak, akkor nem lehet versenyezni, na de az eső már percekkel ezelőtt megállt (vagyis már csak csöpög), és még mindig a boxban tökölnek...jjncaa
Meg kell várni a következő esőt. 😊

több mint 13 éve
én megértem, hogy ha hatalmas vízátfolyások vannak, akkor nem lehet versenyezni, na de az eső már percekkel ezelőtt megállt (vagyis már csak csöpög), és még mindig a boxban tökölnek...

---
több mint 13 éve
valoban koszonjuk zoli, sok ujat mondtal.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Én szerintem ilyen időben régen sem mentek volna. Most ez alatt számomra a Forma-1 aranykorának számító 90' környéki szezonokat értem. Ami miatt nem emlékszik senki ilyen megállításos szarságra akkoriból az az, hogy egyszerűen korábban nem mentek ilyen buzi monszunos helyeken. Európában is vannak viharok, de ilyen komoly esőzés szinte soha nincsen.

több mint 13 éve
4 ev utan eloszor kapcsoltam be a tevemet f1 miatt. erre helybol red flag egy kis eso miatt.
anyatok picsajat.
remelem raikkonen megint bemegy jegkremet majszolni, es akkor ki is kapcsolhatom a tevet.Mikey
pluszegy bazmeg😀 Jó én nem 4 éve, mert tavaly év közepéig még néztem, de mondom jóvanadjunk egy esélyt, erre puncibbak mint tavaly... 😒

Most is Vettelszólt, hogy sok a víz?fetomy
plusz mégegy, én is pontosan így voltam 😀

---
több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
Williams nem kiméli a motort ilyenkor sem 😂
több mint 13 éve
De nem értem, mire való az esőgumi? Menjenek és versenyezzenek, mert ez így röhelyes! Faszt kell ennyire óvatoskodni!Szokol
Remélem ennyi mára a futam és valami főfasz észreveszi,hogy itt nem kellene versenyt rendezni.

több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Hát ez már lassan kisasszonysport 😕 Régen ilyenkor igaz, hogy pár autó összetört, de komoly baja senkinek nem lett! Eltűntek az előzetes erőviszonyok és jöttek az ügyes pilóták...mára megszűnt az esőmenő fogalma :mad:
több mint 13 éve
De nem értem, mire való az esőgumi? Menjenek és versenyezzenek, mert ez így röhelyes! Faszt kell ennyire óvatoskodni!
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
4 ev utan eloszor kapcsoltam be a tevemet f1 miatt. erre helybol red flag egy kis eso miatt.
anyatok picsajat.
remelem raikkonen megint bemegy jegkremet majszolni, es akkor ki is kapcsolhatom a tevet.Mikey
pluszegy bazmeg😀 Jó én nem 4 éve, mert tavaly év közepéig még néztem, de mondom jóvanadjunk egy esélyt, erre puncibbak mint tavaly... 😒

Most is Vettelszólt, hogy sok a víz?
több mint 13 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 084 — Invisible man
Lejátsszák xboxon. Remélem egy órán keresztül zuhogni fog a szaros eső és elmossa az egész pályát.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
anyatok picsajat.
Régen ilyen időben símán mentek.
Nevetséges.

több mint 13 éve
anyatok picsajat.
remelem raikkonen megint bemegy jegkremet majszolni, es akkor ki is kapcsolhatom a tevet.

több mint 13 éve
Nem bánnám, ha utoljára rendeznék meg a maláj nagydíjat. Gyakorlatilag egy értelmetlen bohóckodás ilyen körülmények között az egész futam.
több mint 13 éve
Nem tudom melyik a nevetségesebb.
1. Az,hogy az MTVnek nem sikerül olyan közvetítést összehozni ahol nem baszódik el a kapcsolat Mezeiékkel.
2. Az,hogy Malajziában minden évben ez az özönvizes szarság van. Piros zászló újra.

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Eső van Schumi esély 😊Nem értem továbbta sem mért kell SC korábban ilyen simán ment