NFL eredménykövetés
- 3 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
434
24
22:25
RedZone week 15
113
12
19:00
Los Angeles Rams - Detroit Lions
20
12
22:25
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
Közben meg lehet fény derült a Red Bull titkára, lassításkor olyan motorprogramot használnak ami csak 3 hengert működtet, ezért ad ki furcsa hangot féktávon.
több mint 13 éve
A második szabadedzésen már 6. volt A Ferrari. Ez a reális, bérelt hely a harmadik sor. 4 autó mindenképp előtte van, másik 4 pedig kb egy szinten. Normális körülmények közt 4. 5. hely a reális. Barcelonára kíváncsi leszek, tavaly is ez volt hogy majd jön az űrferrari aztán sehol semmi... Félek ez csak ilyen pánikkésleltetés, a ferkások nem tehetik meg azt mint mondjuk a Mercedes hogy ezt most elkúrtok ez lesz egész évben, valamit mondani kell mindig.
több mint 13 éve
az előző hozzászólások fényében különösen vicces, amit elcsíptem dél körül az m1 eheti futam promójából. valami olyasmi, hogy "milyen izgalmas évre számíthatunk, mert Melbourneben nyert a McLaren, dobogón volt a Lotus és a Red Bull, továbbá Ausztráliában a Mercedes és a Ferrari is bizonyította, számolni kell velük idén"aha 😀 azért forza Scuderia!
több mint 13 éve
Barcelonaba jon ha minden igaz a tenyleg hasznalhato ferrari . addig ezzel a fossal kell szenvednie Alonsonak , ha a 3-4-5 helyen ertekes pontokat tud behuzni akkor jo . Mondjuk versenytempoban 3. Az auto szoval szerintem dobogo kornyeke fog kinezni itt is . Bar a Lotus-Merci-ferrari kozt erdekes verseny lehet
több mint 13 éve
http://www.formula.hu/hirek/153/388/66587/hamilton-nyerte-az-elso-szabadedzest gyönyörű....ha így maradnak az eredmények remélem már nem kell 1-2 versenynél többet vári és kivágják az egész retkes digó bandád a vörös cápáktól...tudom csak szabad edzés de az ilyen akkor sem véletlen....botrányos
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
A kettős győzelem a legjobb ez tény de csak ha mindig a number 1 van elöl ami azért ritka. Erre rákúrt a Mclaren 2007-ben és a majdnem a Red Bull is két éve.A ki legyen a másodpilóta dolog meg egy azon kevés dolgok egyike amiben egyetértek a Ferrarival. Persze fontos a konstruktőri cím de MINDENKIT az egyéni világbajnok és az autója érdekli. Az olaszoknál megvan a pilóta aki képes erre és akinél jobbat nem nagyon tudnak találni, kutyát nemérdekli mit csinál a #2, legyen az Massa vagy Perez vagy akárki, kis túlzással persze. Mondjuk amit Massa csinál az inkább égetés de ez egy másik téma. Lényeg a lényeg egy pilótával van a legnagyobb esély világbajnokságot nyerni, minden egyes elvett pont végzetes lehet.JayBnagyobb esélyed van VB-t nyerni, ha a csapattársad sem ótvar szar, mert akkor tud pontokat elvenni a riválisok elől....peach
több mint 13 éve
A ki legyen a másodpilóta dolog meg egy azon kevés dolgok egyike amiben egyetértek a Ferrarival. Persze fontos a konstruktőri cím de MINDENKIT az egyéni világbajnok és az autója érdekli. Az olaszoknál megvan a pilóta aki képes erre és akinél jobbat nem nagyon tudnak találni, kutyát nemérdekli mit csinál a #2, legyen az Massa vagy Perez vagy akárki, kis túlzással persze. Mondjuk amit Massa csinál az inkább égetés de ez egy másik téma. Lényeg a lényeg egy pilótával van a legnagyobb esély világbajnokságot nyerni, minden egyes elvett pont végzetes lehet.JayBnagyobb esélyed van VB-t nyerni, ha a csapattársad sem ótvar szar, mert akkor tud pontokat elvenni a riválisok elől....
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
A ki legyen a másodpilóta dolog meg egy azon kevés dolgok egyike amiben egyetértek a Ferrarival. Persze fontos a konstruktőri cím de MINDENKIT az egyéni világbajnok és az autója érdekli. Az olaszoknál megvan a pilóta aki képes erre és akinél jobbat nem nagyon tudnak találni, kutyát nemérdekli mit csinál a #2, legyen az Massa vagy Perez vagy akárki, kis túlzással persze. Mondjuk amit Massa csinál az inkább égetés de ez egy másik téma. Lényeg a lényeg egy pilótával van a legnagyobb esély világbajnokságot nyerni, minden egyes elvett pont végzetes lehet.
több mint 13 éve
Elfogultság nélkül. Egy koncentrált Alonso ellen véleményem szerint azonos autóban senkinek nem lenne esélye jelenleg. Márpedig Alonso most kocnentrált, kellően tapasztalt és érett. 2007-ben nem így volt, ott kicsit nagy volt az arc de akkor sem "égett be", éppenhogy lemaradt a vb címről és egy olyat évet nyomtak Hamival amit azóta is emlegetek. Egyébként nem kapott ki Hamiltontól, minden statisztikában ugyanúgy állt, nem is tudom pontosan mi alapján lett harmadik. Két Renault-s évén kívül akkor volt egyedül reális esélye világbajnokságot nyerni ami szomorú egy ilyen istenadta tehetségnél. Sajnálni fogom ha úgy kerül be a történelemkönyvekbe hogy "csak" kétszeres világbajnok. Ahoz meg hogy egy pilóta érdemben hozzájáruljon a fejlesztésekhez tesztek kellenének, végtelen sok.
több mint 13 éve
Tudom hogy volt a McLarenél,ugy értettem hogy egy mostaniba(2012es) a mostani tudásával ha beülhetne.Biztos sokan azt mondják hogy csak a Ferraris szemellenző miatt mondom ezt,de meggyőződésem hogy most sokkal jobb versenyző mint 2007ben volt,abban is biztos vagyok hogy sokkal inkább normálisan birná kezelni a Hamiltonnal való csapatársságot mint 5 éve,ahogy irtam is kb most van tudása csúcsán.Szerintem tudod mi a véleményem Alonsoról, de azt elismerem, hogy jobb versenyző mint 2007ben volt. Sőt a tavalyi évben néhol még drukkoltam is neki, mert szórakoztatott az unalmas versenyeken is. De azt tartom, hogy ha most beülne a McLarenbe szerintem egy koncentrált Hamilton vagy Button elverné. Ez az én véleményem nem tény. Szerintem Hamilton és Button most jobbak mint Alonso. Az autófejlesztéses résszel pedig nem Alonsot akartam támadni, egyszerűen csak az a véleményem, hogy a mai forma1ben a pilótáknak szinte semmi érdemi része nincs az autófejlesztésében, ahogy mondjuk 4-5 éve se volt. Szarból ők se tudnak VB autót csinálni.
Alonso kb a legjobb versenyző a jelenlegi mezőnyből szvsz,de mindenképpen a ott van a legjobb 3ban és annak is inkább a első felében.Nem tudom mire gondolsz akkor amikor az előző két évet hozod fel szóba.Egyrészt lehet vlaki akármilyen jó fejű versenyző a autókhoz ha elve minden évben 1 meg fél másodpercel lassabb autóval kell kezdeni az évet ugy azért elég nehéz.Adj hozzá átlag 3 helyezést ahhoz amit az utóbbi két évben Massa produkál,a mezőny kb 85 százalékával ott tartana a Ferka.Szerintem ne Alonsot basztassuk.Másrészt azért sem értem a logikádat,mert 2010ben épphogy lecsúsztunk a VBről egy káprázatos hajrával amiben vastagon benne volt Nándi.2011ben még szarabb volt az auto,illetve a RBR is sokkal kiegyensúlyozottabb lett.Nem hiszem hogy akár Hamiltonnal,Buttonnal Vettellel előrébb lenne a Ferrari.Cowboykarcsi
több mint 13 éve
Hát Hamiltonnal biztos nem. Neki -csakúgy mint a szőke ciklonnak- a segge alá kell rakni egy győztes autót, különben hiszti van. Autót fejleszteni nem tudnak...
több mint 13 éve
Tudom hogy volt a McLarenél,ugy értettem hogy egy mostaniba(2012es) a mostani tudásával ha beülhetne.Biztos sokan azt mondják hogy csak a Ferraris szemellenző miatt mondom ezt,de meggyőződésem hogy most sokkal jobb versenyző mint 2007ben volt,abban is biztos vagyok hogy sokkal inkább normálisan birná kezelni a Hamiltonnal való csapatársságot mint 5 éve,ahogy irtam is kb most van tudása csúcsán.Alonso kb a legjobb versenyző a jelenlegi mezőnyből szvsz,de mindenképpen a ott van a legjobb 3ban és annak is inkább a első felében.Nem tudom mire gondolsz akkor amikor az előző két évet hozod fel szóba.Egyrészt lehet vlaki akármilyen jó fejű versenyző a autókhoz ha elve minden évben 1 meg fél másodpercel lassabb autóval kell kezdeni az évet ugy azért elég nehéz.Adj hozzá átlag 3 helyezést ahhoz amit az utóbbi két évben Massa produkál,a mezőny kb 85 százalékával ott tartana a Ferka.Szerintem ne Alonsot basztassuk.Másrészt azért sem értem a logikádat,mert 2010ben épphogy lecsúsztunk a VBről egy káprázatos hajrával amiben vastagon benne volt Nándi.2011ben még szarabb volt az auto,illetve a RBR is sokkal kiegyensúlyozottabb lett.Nem hiszem hogy akár Hamiltonnal,Buttonnal Vettellel előrébb lenne a Ferrari.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
ezt most úgy mondod, mintha 100 ponttal maradt volna le az első helyről...HabiMaradjunk annyiban, hogy azt az évet Alonsonak dominálnia kellett volna. 2 ellenfele volt Hamilton az újonc, meg Kimi akinek a Ferrarija gyenge volt az év elején. Ehhez képest mindkettő megelőzte és hármójuk közül messze Alonsonak volt kevesebb önhibán kívüli pontvesztése. De lényegtelen rég volt. Arra akartam rávilágítani, hogy nem biztos, hogyha most jó lenne a Ferrari akkor Alonso versenyben tudna lenni. Amúgy meg ilyenkor elgondolkodom, hogy hol van Alonso híres autó tudása ami legendaként kering évek óta? Mert ezt az elmúlt 2 évben nem látom annyira. És most nem Alonso ellen beszélek ugyanez megvan Schuminál is. Vagy ezek mind csak fikciók?
több mint 13 éve
ezt most úgy mondod, mintha 100 ponttal maradt volna le az első helyről...Pont erre gondoltam láttuk már Alonsot McLarenben és nem váltotta meg a világot.FViktor93Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...CowboykarcsiMcLarenben volt már...apeszos

JT Daniels fan
több mint 13 éve
Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...CowboykarcsiNem kell stresszelni jo lesz az a ferka europara , ha nem ellesz zavarva a Somenicali fele banda es akkor jovore johet Briatore 😊
több mint 13 éve
Alonso egoja nem viseli el ha hasonló kvalitású pilóta a csapattársa. Szvsz ezért is maradt idénre Massa.Pont erre gondoltam láttuk már Alonsot McLarenben és nem váltotta meg a világot.FViktor93Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...CowboykarcsiMcLarenben volt már...apeszos

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Pont erre gondoltam láttuk már Alonsot McLarenben és nem váltotta meg a világot.Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...CowboykarcsiMcLarenben volt már...apeszos
több mint 13 éve
Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...CowboykarcsiMcLarenben volt már...
több mint 13 éve
Nem baj legalább majd jó kis beszélgetéseket lehet arról ejteni 20 év múlva,hogy mire lett volna képes a primetime Alonso egy McLarenben vagy egy RBRben,mert hogy a Ferrariban nem láthatjuk az biztos.Sajnos...
több mint 13 éve
Alonso Melbourne után azonnal Malajziába repült hogy aklimatizálódjon, 35 fokban golfozgat hogy szokja a meleget. Kurvára adhatnának már neki egy rendes autót, megérdemli...
több mint 13 éve
Ma lenne 52 éves Ayrton Senna
több mint 13 éve
hááát azért a tankolás az olyan szerintem, hogy ott hibázni nem lehet. Nem sürgeti senki sem őket (ellenben a kerékcserénél) egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy rutinos csapat ekkora hibát kövessen el a számolásban, mert azért egy 50 körös spórolásnál nagyon el kell számolni a dolgokat. Egyszerűen ha már kiszámolták, akkor gyanúsnak kell lennie, hogy hoppá fiúk egy pár számot elrontottuk. Szerintem ez csak "megfélemlítés"

JT Daniels fan
több mint 13 éve
én simán el tudom képzelni, hány ilyen hibát láttunk már hogy kerékcserénél egy csavart nem húznak meg és emiatt szívnak, meg hasonlókhttp://sportgeza.hu/forma1/2012/03/19/buttonnak_cseppek_maradtak_a_tankjaban/konquerorNemtudom elképzelni hogy ilyen amatőr hiba becsúszik hogy nemtudják kiszámolni mennyit is fogyaszt... Az oké hogy a verseny vége felé letekergetik de hogy a 8. körben? Szerintem csak paráztatás...JayB
ha tendencia lesz belőle akkor viszont valóban egyedül az a megoldás, hogyha beültetik a fogyasztásszámítás Stephen Hawkingját, Wéber Gábort a paddockba, aztán az kiszámol bármit mint itthon a versenyek előtt
több mint 13 éve
http://sportgeza.hu/forma1/2012/03/19/buttonnak_cseppek_maradtak_a_tankjaban/konquerorNemtudom elképzelni hogy ilyen amatőr hiba becsúszik hogy nemtudják kiszámolni mennyit is fogyaszt... Az oké hogy a verseny vége felé letekergetik de hogy a 8. körben? Szerintem csak paráztatás...
több mint 13 éve
nyilván ilyenkor célszerű befosatni a többieket is, ha már így alakulthttp://sportgeza.hu/forma1/2012/03/19/buttonnak_cseppek_maradtak_a_tankjaban/konquerorAz oké, hogy cseppek maradtak benne, de nem tudom van-e benne kicsi sarkítás, hogy tudtak volna gyorsabban is menni.FViktor93
"halljátok 20%on ment a verda, ígyis szoptatok, mi lesz majd ha fullon pörgünk, reszkess világ!"
persze nyilván mi (Ferrari) is csupán altattunk hétvégén 😛