Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
tényleg ennyire jó lesz idén Schumi és a Merci?Amadeus91
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀Toca
nem láttam csak olvasom, hogy jól mennek.Amadeus91
Persze, csak 2 teszt után ez a kérdés értelmezhetetlen, főleg mivel még száraz sem volt a pálya. Majd vasárnap kiderül mi a helyzet bár tényleg versenyképesnek tűnik a Merci
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀Toca
nem láttam csak olvasom, hogy jól mennek.
több mint 13 éve
catattack 3 520
Ne legyetek naivak...
Tudom, hogy szükség lenne már egy kiegyensúlyozott idényre, de megint a Red Bull után lohol mindenki. Aláírom, hogy a 2. helyért őrült nagy verseny lesz, de az már senkit nem érdekel!
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Tényleg ennyire. Mennyire? 😀 Lement két vizes teszt Ausztráliába ebből te milyen következtetést vontál le ? 😀
több mint 13 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 172
tényleg ennyire jó lesz idén Schumi és a Merci?
több mint 13 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Raikonen volt a Top Gear vendége, nem is mondok többet 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/48776/32/raikkonen_fantasztikus_ideje_nagyon_esos_korulmenyek_kozott_a_top_gearben_video/JayB
Várom már a feliratot hozzá 😀 😀 😀
több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Itt ez a rohadék:
http://www.youtube.com/watch?v=SaPrYrAaTCMcatattack
Ez egy "galambol".

több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 707
Raikonen volt a Top Gear vendége, nem is mondok többet 😀
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/48776/32/raikkonen_fantasztikus_ideje_nagyon_esos_korulmenyek_kozott_a_top_gearben_video/
több mint 13 éve
catattack 3 520
Itt ez a rohadék:
http://www.youtube.com/watch?v=SaPrYrAaTCM
több mint 13 éve
peach Atlanta Falcons 15 605 — a new hope (again)
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀Habi
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀shawnka
pláne h huff is állandóan csinálja a cirkuszt... 😀 , mint most is.

am. wtf? a galamb miatt lassul be norbi? :o

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 13 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀Habi
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀shawnka
Muller tudása tényleg fantasztikus. Azt úgy megfogni, hogy még legjobb első szektort is csinált 😀 hát nem mind1 😀

viszont a 3 chevysen látszik, hogy szeretnek egymás ellen meccselni 😀 párszor nyomhatnának még ilyen galibát 😊

JT Daniels fan
több mint 13 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Az vitathatatlanul rendben volt viszont, ahogy Muller megfogta a Cruze-t. Sőt, jobban jött ki az egészből, mintha simán bement volna a sikánba 😀 Menu meg továbbra sem normális, mondjuk imádom is a faszi stílusát. Konkrétan leszar mindenkit maga körül és ész nélkül belemegy minden balhéba 😀
több mint 13 éve
azért Coronell gépe tudtommal jobb mint Normié. Legalább is tavaly még erről volt szó, ideit akkor nem tudom. Jó volt látni a versenyeket, de hogy 1 nagyobb koccanással és egy balesettel is a 3 chevy nyert, az azért kemény. Tényleg más sorozatban a helyük 😀

JT Daniels fan
több mint 13 éve
De utálom a madarakat. :mad:Schleck
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕shawnka
http://youtu.be/aLr-IhEn3Qs
Sajnos de. 😕Schleck
wow, Norbi meglepően higgadtan reagálta le a helyzetet. De igaza is van, felesleges volna őrjöngeni, erről Ejván kívül nem tehet senki.

Valenciát várom már nagyon, a 2. futamon azért láttuk, hogy be lehet lőni a BMW-t nagyjából, mint a Chevyket. Plusz a spanyol pályán van összesen egy hosszú célegyenes, ott nem lesz ekkora előnye a nagy hármasnak. Tavaly jól ment ott Norbi, remélem idén sikerül nem megpördülni a 2. helyen az utolsó kanyarban 😀
több mint 13 éve
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕shawnka
http://youtu.be/aLr-IhEn3Qs
Sajnos de. 😕

több mint 13 éve
az vágta szét a motort? mert láttam, hogy szerencsétlen galamb nem tudott időben felszállni, de nem hittem, hogy okoz bármi kárt 😕
több mint 13 éve
De utálom a madarakat. :mad:

több mint 13 éve
Coronel alatt megy a BMW, Norbi alatt is menjen. Illetve a kurvaanyját Dudukalonak és Oriolának, hogy nem álltak be blokkolni és elbaszták verseny előtt inkább az autójukat.

Wéber Gabinak riszpekt, utolsóról feljött a 11. helyre.
több mint 13 éve
végre kezdődik! Hajrá Norbi!

10. rajtkockából 9. hely. Nem tűnik a többiekhez képest erősnek ma a BMW. A Chevyk meg alapítsanak külön bajnokságot..
több mint 13 éve
JéBé Green Bay Packers 7 707
Norbié a pole a második futamon!
több mint 13 éve
Ma indul a WTCC. Jó lesz ez, azt leszámítva, hogy a Chevyk megint egy külön kategóriának számítanak.
Michelisz egészen jól meg a szabadedzéseken, Wéber Gabi is ott van a legjobb 10 környékén. Várjuk a holnapi versenyt, Monzában tavaly is faszán szerepeltünk.
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
A 2010es szezon nagyon faja volt,én egy olyan idénnyel maximálisan kiegyeznék,egy kicsit más végeredménnyel.ezúttal Vettel ragadna be,nem tudom,mondjuk Raikkonnen mögé,az nagyon epic lenne 😀 😛Cowboykarcsi
Én jobban elviselném, ha hozzánk már bajnokként jönne Kimi 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
A 2010es szezon nagyon faja volt,én egy olyan idénnyel maximálisan kiegyeznék,egy kicsit más végeredménnyel.ezúttal Vettel ragadna be,nem tudom,mondjuk Raikkonnen mögé,az nagyon epic lenne 😀 😛

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
FViktor93 New England Patriots 2 173
jó nyilván nem 10 teljesen egyforma kocsira gondoltam, azt nem forma1-nek hívják. 10 legalább 6-8 tizeden belüli kocsi döfi lenne. Mondjuk az elmúlt év után, lehet elégedett lennék már 5 ilyen kocsival is...Habi
Mondjuk a tavalyi erőfelosztás jó lenne, csak Vettel lassuljon le hozzájuk, Raikkönen pedig gyorsuljon fel.
több mint 13 éve
jó nyilván nem 10 teljesen egyforma kocsira gondoltam, azt nem forma1-nek hívják. 10 legalább 6-8 tizeden belüli kocsi döfi lenne. Mondjuk az elmúlt év után, lehet elégedett lennék már 5 ilyen kocsival is...

JT Daniels fan