Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
küldeném Vettelnek: that's what i'm talking about
több mint 13 éve
Sutil lehet, hogy minidg verekszik a versenyek előtt valami random helyi night klubban, de hogy Massa-nál fél kézzel is jobb lenne, abban teljesen biztos vagyok.
több mint 13 éve
Mint ha tavaly nem ugyanezt csinálta volna a McLaren meg a Ferrari a diffúzor miatt.Tény, hogy túl sok szeretnivaló nincs abban a csapatban. 😛xrace77Most azért mert feljelentik Mercit a hátsószárny miatt,de közben már másolják?
Bazzani
több mint 13 éve
Nekem ezzel semmi bajom sem lenne.vagy mert az utóbbi években mindent megnyertek, és ezért rögtön kivívták az örök outsiderek ellenszenvét?jjncaaTény, hogy túl sok szeretnivaló nincs abban a csapatban. 😛xrace77Most azért mert feljelentik Mercit a hátsószárny miatt,de közben már másolják?
Vagy a fix elsőszárny miatt ami csak náluk lehet flexibilis?
Vagy mert Gyula lovagolna Fettel farkán?
😀Bazzani
több mint 13 éve
vagy mert az utóbbi években mindent megnyertek, és ezért rögtön kivívták az örök outsiderek ellenszenvét?Tény, hogy túl sok szeretnivaló nincs abban a csapatban. 😛xrace77Most azért mert feljelentik Mercit a hátsószárny miatt,de közben már másolják?
😀Bazzani

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Tény, hogy túl sok szeretnivaló nincs abban a csapatban. 😛xrace77Most azért mert feljelentik Mercit a hátsószárny miatt,de közben már másolják?
😀
több mint 13 éve
mi a faszom van itt? nem annyira követtem az idei F1 offszezont, de a rajtra előmásztam. erre azt kell látnom hogy a kedvelt csapatom (Ferrari) tagjai küzdenek mint malac a jégen, és a pontszerző helyek végéért vannak harcban. egyből beugrottak a Schumacher előtti idők a 90-es évek közepén. ez még van súlyosbítva a legyengült Massával. pazar év leszGyula pedig csapatot indít, azért nincs itt
több mint 13 éve
Azt is sejted miért? Bár gondolom a java részét azért sejted ha hiányzik a GYULA.... 😀Én is kárörömködhetek nem? 😀Hááát ez a közvetítés valami borzalmas.. Gabi oké, de az a másik pali... meg az egész felvezetésnek stb nincs meg az a hangulata ami megvolt tavaly. Hiányzik gyula 😕 Kár hogy a német ismétlés korábban kezdődött.Jesszus...
Schuminak eredményeinek eddig nagyon örülök, a sok Rbr káröröm meg vicces 😀 😀
+Reméljük a Ferrari ennél egész szezonba nem lesz jobb!
+ Ez a sisakkamera kurvajó!Double B
ez a két mondatod meg együtt gyönyörű:
Rbr káröröm meg vicces 😀 😀
+Reméljük a Ferrari ennél egész szezonba nem lesz jobb!Bazzani
De amúgy tényleg vicces, hiszen az jön le belőle, hogy rajtam kívül kb senki sem szereti az RBR-t 😀Double B
több mint 13 éve
Tény, hogy túl sok szeretnivaló nincs abban a csapatban. 😛Én is kárörömködhetek nem? 😀Hááát ez a közvetítés valami borzalmas.. Gabi oké, de az a másik pali... meg az egész felvezetésnek stb nincs meg az a hangulata ami megvolt tavaly. Hiányzik gyula 😕 Kár hogy a német ismétlés korábban kezdődött.Jesszus...
De amúgy tényleg vicces, hiszen az jön le belőle, hogy rajtam kívül kb senki sem szereti az RBR-t 😀Double B
több mint 13 éve
Én is kárörömködhetek nem? 😀Hááát ez a közvetítés valami borzalmas.. Gabi oké, de az a másik pali... meg az egész felvezetésnek stb nincs meg az a hangulata ami megvolt tavaly. Hiányzik gyula 😕 Kár hogy a német ismétlés korábban kezdődött.Jesszus...
De amúgy tényleg vicces, hiszen az jön le belőle, hogy rajtam kívül kb senki sem szereti az RBR-t 😀
több mint 13 éve
Hááát ez a közvetítés valami borzalmas.. Gabi oké, de az a másik pali... meg az egész felvezetésnek stb nincs meg az a hangulata ami megvolt tavaly. Hiányzik gyula 😕 Kár hogy a német ismétlés korábban kezdődött.Jesszus...
több mint 13 éve
Hááát ez a közvetítés valami borzalmas.. Gabi oké, de az a másik pali... meg az egész felvezetésnek stb nincs meg az a hangulata ami megvolt tavaly. Hiányzik gyula 😕 Kár hogy a német ismétlés korábban kezdődött.Schuminak eredményeinek eddig nagyon örülök, a sok Rbr káröröm meg vicces 😀 😀
+ Ez a sisakkamera kurvajó!
több mint 13 éve
Nagyon csalódott vagyok Kimi miatt. 18. hely 😕 Ha nem hibázik ott lett volna elől. De az látszik, hogy a Lotus jó lett, így ha nem hibázik többet lehet kellemes ez az év.FViktor93Pedig fog sajnos. Nincsenek illúzióim, még neki is szoknia kell ennyi kihagyás után.... Én örülnék a legjobban ha nem így lenne.
több mint 13 éve
Nagyon csalódott vagyok Kimi miatt. 18. hely 😕 Ha nem hibázik ott lett volna elől. De az látszik, hogy a Lotus jó lett, így ha nem hibázik többet lehet kellemes ez az év.
több mint 13 éve
Tényleg jó volt a közvetítés pedig kicsit tartottam tőle. Minőségibb sokkal így hogy kiutaztatják őketJayBújra élőben közvetítenek?
na akkor megnézem holnap a versenyt, az biztos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem hittem ebben az évszázad kamuja címen tegnap napvilágot látott Ferraris cikkben, igaz abban sem, hogy selejtek lesznek. De azt a munkát amit ekkora költségvetéssel végeznek, hogy lehet ennyire szarul csinálni éveken át, az talány. Massanak semmi de semmi esélye nem volt bekerülni a top10!!!!!!beHatalmas +1 minden szavaddal egyetértek,elkeserítő amit csinál a Ferka évek óta....
Alonso azért valszeg bekerült volna
2 örömöm van:
-nem volt végre Szebásztián Fettelezés fél percenként
-van sok közel azonos autóHabi
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Most jobban működik a voodoo....Ja és Webber úgy verte el Vettelt hogy nem működött a KERS-e! :cool:JayBEz vmi szezon eleji rituálé a RBR-nél? 😀empty taxi
több mint 13 éve
Ja és Webber úgy verte el Vettelt hogy nem működött a KERS-e! :cool:JayBEz vmi szezon eleji rituálé a RBR-nél? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Szerintem ugyanazt elmondhatjuk, amit tavaly Vettel esetében: a verseny holnap lesz. De akkor is: A faaaaaantaaaasztikus zseniáááááális nyakig szopott Vettelke... Gyula, úúúúgy hiányzol. Ha nem a szőke ciklon fog nyerni holnap, talán még nézni is fogom az F1-et..
több mint 13 éve
Tényleg jó volt a közvetítés pedig kicsit tartottam tőle. Minőségibb sokkal így hogy kiutaztatják őket. Nagyon kis különbségek vannak az egész mezőnyben, a közép és az élmezőny szinte egy és ugyanaz. Ferrari bullshit, Massa dettó. Alonso ezt most benézte, sajnos látszik rajta is hogy frusztrált, tudja ő is (bár még nagyon nagyon korai) hogy idén sem néz ki sok jó neki akármit is csinál. Ja és Webber úgy verte el Vettelt hogy nem működött a KERS-e! :cool:
több mint 13 éve
Button jó volt, ennek örülök és tetszik a sok új név a top10re esélyesek között. Fettelke meg ennyi, ha nem alatta van az űrautó.Közvetítés jó volt. Nagyon nem hiányzik a Palik féle ordibálós vagy a Gyula féle elfogult stílus. Nyugodt volt és informatív.
Holnap meg igazi versenyt akarok látni, persze Jenson győzelmével.
Ja és az a HRT kocsi... :o
több mint 13 éve
Jóság:Nincs Gyula 😀 , Schumi és a Merci jó, Vettel végre nem űrszekérrel megy, Lotus is jónak tűnikRosszság:Ferrari fos, Alonso benézte,de kb 5-6 helyre lett volna talán jó. Kimi kiesett 1.körben.
Ha Schumi nem ragad be Grosjean mögött(aki hatalmasat ment) izgi futam lehet, ha beszorul (mondjuk az űrDRS-errel csak nem) akkor sima McLaren 1-2 . Mondjuk ha Buttont nem tudja le gyorsan Haminak nem lesz izgis versenye.
Massa botrányfos, évközben kivágnám, nem is értem mért van még ott. Érdekes elsz Alonso és Kimi hogy fog majd előretörni ,legalább előzések lesznek.
több mint 13 éve
Massát úgy le kéne cserélni mint a szél. Már tavaly se tudott semmit hozzátenni a csapathoz és ez a mostani időmérő alapján is látszik. Amíg Alonso legalább széttépi a technikát addig a brazil elautózgat. Kéne helyette egy fiatal akinek legalább motivációja van. Raikkönen pedig még nem igazán szokott sajnos vissza, de remélem hogy gyorsan magára talál mert úgy tűnik a gép egész jó lehet.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
nem hittem ebben az évszázad kamuja címen tegnap napvilágot látott Ferraris cikkben, igaz abban sem, hogy selejtek lesznek. De azt a munkát amit ekkora költségvetéssel végeznek, hogy lehet ennyire szarul csinálni éveken át, az talány. Massanak semmi de semmi esélye nem volt bekerülni a top10!!!!!!beAlonso azért valszeg bekerült volna
2 örömöm van:
-nem volt végre Szebásztián Fettelezés fél percenként
-van sok közel azonos autó

JT Daniels fan