Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 13 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
végre ismét Ferrari győzelem! :cool:

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 13 éve
clbass New Orleans Saints 3 163 — Saints fan
Gratula Alonsonak! Nagyot ment! Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Perez hibája után mi volt az a takarékos 3 kör, mert utána megint nyomta :/ Ferrari motorstoppot hirdetett 😀
több mint 13 éve
Cowboykarcsi Dallas Cowboys 1 874 — Cowboys fan
Na óriási grat Alonsonak!Meg Pereznek!Jó kis verseny volt.

The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 009 — Axel Foley
Elfogult vagy.Schleck
Az.
Vettelt is kiütötte, gondolom most is elfogult vagyok.
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.Schleck
Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.

több mint 13 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
El sem kellene indulniuk.
Kb. mintha én mennék a Skodámmal.
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.Bazzani
Elfogult vagy.Schleck
Az.
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.

több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.Schleck
Elfogult vagy.Schleck
Az.
Semmi keresnivalója a pályán.

több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 242 — no es importante
grat Alonso-nak, legalább találtam egy új kedvencet magamnak 😊 Vamos Mexico!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Toca Minnesota Vikings 20 107 — Vikings fan
Ferrarit megkérdezném hogy a faszba lehet száraz pályán 1 mpvel gyorsabb egy Sauber ? :o
több mint 13 éve
Perez körönként 0,5 -0,7 tel gyorsabb körönként Alonsonál
több mint 13 éve
Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?Schleck
én egy Massa-Senna pilótacserét szeretnék 😊 (bár ez persze szezon közben valószínűtlen)jjncaa
Jézusom, én ezt semmiképpen nem szeretném. 😀

több mint 13 éve
A kérdés mi a little shower nekik ? 😀
több mint 13 éve
Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?Schleck
én egy Massa-Senna pilótacserét szeretnék 😊 (bár ez persze szezon közben valószínűtlen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Button nagyon gyors lassan jöhet ki midenki 😊
Alonso lassul ki kéne hozni
több mint 13 éve
Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?

több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.Schleck
Elfogult vagy.

több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
fasza, mindjárt újabb szünet 😛

de nem is baj úgyis már nagyon untam hogy mennek az autók
több mint 13 éve
nézd itt, ők Buttont hibáztatták
http://www.firstrowsports.eu/watch/115273/1/watch-f1-malaysian-grand-prix:-main-race.htmljjncaa
kemény, ezen meg verseny közben bevágnak 5 perc reklámot
persze mivel a törvények miatt nem szakíthatják meg az élő adást ezzel, így közben hang nélkül, kisképernyőn azért lehet nézni a futamot...

---
több mint 13 éve
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.

több mint 13 éve
EaRl Philadelphia Eagles 598 — Chip Kelly fan
na McLaren szerelők a toppon voltak
több mint 13 éve
nézd itt, ők Buttont hibáztatták
http://www.firstrowsports.eu/watch/115273/1/watch-f1-malaysian-grand-prix:-main-race.html

---
több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.

több mint 13 éve
2 RB és 2 McLaren letudva 😊
Végre Massa is jó volt valamire 😀
több mint 13 éve
Megvárják amíg csontszáraz lesz a pálya?
több mint 13 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 262 — Steelers fan
Remélem mennek pár kört a SC mögött, aztán jöhet az újabb zuhé és végül a verseny leintése.
több mint 13 éve
Most elindították hogy 4-5-6 kört körözzenek SC mögött ohyeee....