Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 13 éve
végre ismét Ferrari győzelem! :cool:
több mint 13 éve
Gratula Alonsonak! Nagyot ment! Arra mondjuk kíváncsi lennék, hogy Perez hibája után mi volt az a takarékos 3 kör, mert utána megint nyomta :/ Ferrari motorstoppot hirdetett 😀
több mint 13 éve
Na óriási grat Alonsonak!Meg Pereznek!Jó kis verseny volt.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Az esetektől függetlenül mondom, hogy egy ilyen utolsó pillanatra összetákolt (körönként 10mpel lassabb) autóra és a befizetős pilótájára semmi szükség.Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.SchleckElfogult vagy.SchleckAz.
Vettelt is kiütötte, gondolom most is elfogult vagyok.
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
több mint 13 éve
Hogy örülhettél, mikor Vettelnek valóban neki ment. Ezt elbaszta, el kell ismerni. Viszont a Button esetnél egyértelműen a brit volt a hibás.Az.El sem kellene indulniuk.Elfogult vagy.Schleck
Kb. mintha én mennék a Skodámmal.
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.Bazzani
Semmi keresnivalója a pályán.Bazzani
több mint 13 éve
Az.Elfogult vagy.SchleckMezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.SchleckEl sem kellene indulniuk.
Semmi keresnivalója a pályán.
több mint 13 éve
grat Alonso-nak, legalább találtam egy új kedvencet magamnak 😊 Vamos Mexico!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Ferrarit megkérdezném hogy a faszba lehet száraz pályán 1 mpvel gyorsabb egy Sauber ? :o
több mint 13 éve
Perez körönként 0,5 -0,7 tel gyorsabb körönként Alonsonál
több mint 13 éve
Jézusom, én ezt semmiképpen nem szeretném. 😀Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?Schleckén egy Massa-Senna pilótacserét szeretnék 😊 (bár ez persze szezon közben valószínűtlen)jjncaa
több mint 13 éve
A kérdés mi a little shower nekik ? 😀
több mint 13 éve
Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?Schleckén egy Massa-Senna pilótacserét szeretnék 😊 (bár ez persze szezon közben valószínűtlen)

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Button nagyon gyors lassan jöhet ki midenki 😊Alonso lassul ki kéne hozni
több mint 13 éve
Nah, vajon pár hét múlva erre a vezető kettősre azt fogjuk mondani, hogy Ferrari kettős győzelem várható?
több mint 13 éve
Elfogult vagy.Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.SchleckEl sem kellene indulniuk.
több mint 13 éve
fasza, mindjárt újabb szünet 😛de nem is baj úgyis már nagyon untam hogy mennek az autók
több mint 13 éve
kemény, ezen meg verseny közben bevágnak 5 perc reklámotMezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.Schlecknézd itt, ők Buttont hibáztatták
http://www.firstrowsports.eu/watch/115273/1/watch-f1-malaysian-grand-prix:-main-race.htmljjncaa
persze mivel a törvények miatt nem szakíthatják meg az élő adást ezzel, így közben hang nélkül, kisképernyőn azért lehet nézni a futamot...

---
több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.SchleckEl sem kellene indulniuk.
Főleg ez az indiai idióta gyalázat.
több mint 13 éve
na McLaren szerelők a toppon voltak
több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.Schlecknézd itt, ők Buttont hibáztatták
http://www.firstrowsports.eu/watch/115273/1/watch-f1-malaysian-grand-prix:-main-race.html

---
több mint 13 éve
Mezei, menj már az anyádba! Erről kurvára Button tehetett, nem pedig az indiai. Annyira utálom, mikor a riporterek úgy tekintenek a kis csapatok versenyzőire, mint akiknek vigyázzba kellene állniuk, ha közelükbe ér valamelyik sztárautó.
több mint 13 éve
2 RB és 2 McLaren letudva 😊Végre Massa is jó volt valamire 😀
több mint 13 éve
Megvárják amíg csontszáraz lesz a pálya?
több mint 13 éve
Remélem mennek pár kört a SC mögött, aztán jöhet az újabb zuhé és végül a verseny leintése.
több mint 13 éve
Most elindították hogy 4-5-6 kört körözzenek SC mögött ohyeee....