Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
6 hónapja
Canet meg megérdemli, h lecsúszott a dobogóról.A biztos második helyet dobta el, értem, hogy ott a versenyzői hév, de gondolkodni is hasznos. 😀
rob3r7o
6 hónapja
Végre Joe Roberts is mutatott életjelet
Poloska vagyok.
6 hónapja
Végre egy jó futam Alonso-tol, remelem összeállt végre és meglesz a tempó innentől. Szép volt! Canet meg megérdemli, h lecsúszott a dobogóról.
„History is a set of lies agreed upon.”
6 hónapja
Donningtonban is sokszor a moto3 volt az utolsóA Moto GP futam után lesz a Moto 3?Brit futamon szoktak variálni, emlékszek olyanra amikor a MotoGPt a Moto2-vel cserélték fel
Kampman
zacknorb
most gondolom befigyel a Forma1 is, ilyenkor azért figyelnek egymásra
6 hónapja
jó kis futam volt az M2mondjuk nekem Kereki nem hiányzott 😊
6 hónapja
Zseni ez az utolsó kör, de basszus Kerek Pisti iszonyat hiányzott, elképesztően vérszegénység így a kommentár.
Poloska vagyok.
6 hónapja
Sőt anno is azért maradtam le Criville bajnokavatásáról, mert a '99-es brazil gp-n az európai nézők miatt a nagyok futamával kezdtek, én meg hiába állítottam be a videofelvevőt, az a 125-ös futamot vette fel.A Moto GP futam után lesz a Moto 3?Brit futamon szoktak variálni, emlékszek olyanra amikor a MotoGPt a Moto2-vel cserélték fel
Kampman
zacknorb
Szerkesztette: slowmotion
6 hónapja
A Moto GP futam után lesz a Moto 3?Brit futamon szoktak variálni, emlékszek olyanra amikor a MotoGPt a Moto2-vel cserélték fel
Kampman
Poloska vagyok.
6 hónapja
Mondjuk az F2eseket az amatőr jelzővel illetni is meredek.f2 rajtja megmutatta mi történhet Norrisékkal 😊Az F1-ben profi versenyzők vannak, ne hasonlítsuk már az amatőrökhöz.
NB2
Jughead
Poloska vagyok.
6 hónapja
f2 rajtja megmutatta mi történhet Norrisékkal 😊
6 hónapja
Szerintem meg siman. Itt ha kicsit hibazik es nem kot ki a falban, megelozni ugysem tudjak, ha meg nagyot, akkor megy a falba. Hiaba minden szepsege es ikonikus multja, ez a palya szallitja az unalmas versenyeket. Biztos lesz egy-ket red flag, de olyan jelentos valtozassal nem szamolok azert elol.Na ez most szep volt Norristol, es ezzel ha nem ront o vagy a csapat, a futam is meglesz.Ha az egyik csapat több gólt lő nyer! 😀
Stez
Szerintem már a rajt után se lesz első.
Toca
6 hónapja
Ha okosan versenyez, akkor igen. Az első kőrben ki kell jönni kereket cserélni, így hátraesik, de a saját tempójában mehet, utána amint utolérte a sort megint ki kell jönni és tolni neki, hogy a többiek neki álljanak 2 kerékcserének. Kérdés, hogy be fog-e ragadni valaki mögé, ha nem simán feljöhet az 5. helyre is.Így hogy Leclerc a második az első hely el is dőlt, mert Leclerc fel fogja tartani a sort. Utána viszont lehet kavar a két kötelező kiállás miatt (pláne ismerve a Ferrari taktikai zsenijeit).Miért tartaná fel? Ez nem Miami, remélem tartani tudja a tempót. Sőt még Imolába a taktika is hozott volna egy 4. helyet, de szerencse szokás szerint elpártolt.
Jughead
Russelltől várok nagy futamot, sztem ő korán jönni fog és hozz egy 5. helyet.
steelwolf
6 hónapja
Nem túl biztató 😞A Ferrari hiba ma is megvolt amúgy, Adami nem jött rá hogy Verstappen körön van, Hamilton így nem mehet a dobogóért.
steelwolf
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Így hogy Leclerc a második az első hely el is dőlt, mert Leclerc fel fogja tartani a sort. Utána viszont lehet kavar a két kötelező kiállás miatt (pláne ismerve a Ferrari taktikai zsenijeit).
Jughead

Miért tartaná fel? Ez nem Miami, remélem tartani tudja a tempót. Sőt még Imolába a taktika is hozott volna egy 4. helyet, de szerencse szokás szerint elpártolt.
Russelltől várok nagy futamot, sztem ő korán jönni fog és hozz egy 5. helyet.
6 hónapja
BREAKING: Lewis Hamilton receives a 3-place grid penalty for impeding Max Verstappen during qualifying
Poloska vagyok.
6 hónapja
Kíváncsi vagyok MM megint nem bír Peccoek mögött menni és elesik, vagy már képes menedzselni is az előnyét és esetleg megelégszik egy 2-4. hellyel ha úgy van..Yamahának az 1 körös tempója már megvan. Az már nem véletlen, vagy kifutott eredmény, hogy időmérőn Quarta háromszor egymás után elveri a Ducatikat.
Yamaha nagyon jön fel, go Quarta, megha futamon nehezebb is neki tartani a Ducatikat.
Pep71
Azért az valahol várható volt, hogy nem lesz tartós állapot, hogy a világ legnagyobb motorgyártója, meg a legnagyobb költségvetésű GP csapat a két utolsó.
6 hónapja
Így hogy Leclerc a második az első hely el is dőlt, mert Leclerc fel fogja tartani a sort. Utána viszont lehet kavar a két kötelező kiállás miatt (pláne ismerve a Ferrari taktikai zsenijeit).
6 hónapja
Na ez most szep volt Norristol, es ezzel ha nem ront o vagy a csapat, a futam is meglesz.Ha az egyik csapat több gólt lő nyer! 😀
Stez
Szerintem már a rajt után se lesz első.
6 hónapja
Na ez most szep volt Norristol, es ezzel ha nem ront o vagy a csapat, a futam is meglesz.
6 hónapja
GP24 nagyon komoly , szép volt AM
6 hónapja
Holnapi vonatra fel....
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Hát ez kibaszott nagy volt Landotól
Poloska vagyok.
6 hónapja
A hollandtól ez most kevés