Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 334 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Basszameg 🤬
Szép volt Lando!
6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 334 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem túl biztató 😞
6 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352
Kíváncsi vagyok MM megint nem bír Peccoek mögött menni és elesik, vagy már képes menedzselni is az előnyét és esetleg megelégszik egy 2-4. hellyel ha úgy van..
Yamaha nagyon jön fel, go Quarta, megha futamon nehezebb is neki tartani a Ducatikat.
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Mercinek ma robog az análvonat

Poloska vagyok.
6 hónapja
Remélem az időmérő is meglesz! #16
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Honeycutt P3 a tegnapi NCTS versenyen Charlotte-ban, karrierje eddigi legjobb helyezése. 😊
Alakul a dolog, imádnám ha még idén összejönne neki az első győzelem is. Jó érzés, amikor egy versenyző elkezd a győzelmekért harcolni, miután azóta követed, hogy néha indult egy-egy versenyen a mezőny legvégén küzdő autókban.

Természetesen Heim nyert, és nagyon élvezetes verseny volt végig.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
6 hónapja

zacknorb
Ennek mi értelme van?
Ha nyer az szuper sztori, de gondolom erre kábé nulla sansz.
Akkor mi a cél? Szponzor jól fizet, ő meg buliból körözget?
Őszentsége Sobri Jóska
Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?
peach
Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.
Ismerős név, nem szar versenyző, instant vonzóerő.
zacknorb
jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.
peach
Igazából nincs. Elég volt annyi, hogy az (volt) az apja, aki.

Elliottal ugyanez a szitu. Ő is nagyban az apjának köszönheti a legnépszerűbb versenyző titulust.

6 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

zacknorb
Ennek mi értelme van?
Őszentsége Sobri Jóska
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?
peach
Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.
zacknorb
jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya

zacknorb
Ennek mi értelme van?
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
peach

Poloska vagyok.
6 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)

zacknorb
Ennek mi értelme van?
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 410 — Steelers fan
Jobb ha MotoGP-Ben mennek, WECben úgyis lesz amúgy is 10+ komoly gárda 27-től mindenképp, fejből nem is könnyű felsorolni a listát
Heisman nádor
Hát a MotoGP-ben is lesz pár komoly gárda, sőt, ha tippelnem kéne, új beszállóként nekik nem lesz sok sikerélményük.

Persze sokan abban bíznak, hogy ha 27-től bejönnek az új szabályok, akkor borulnak a most kialakult erőviszonyok, mert mindenkinek teljesen új motort kell építeni, és valszeg minden gyártó úgy gondolja, hogy ez neki fog a legjobban sikerülni.

Szerintem pedig a GP motor építési tapasztalat és a rászánt pénz mennyisége fogja eldönteni, hogy az elején ki mennyire lesz versenyképes. És ilyen szempontból a Yamaha és a Honda jobb helyzetben van a többieknél. Nagyon meg lennék lepve, ha a BMW contender lenne az első pár évében.
6 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Jobb ha MotoGP-Ben mennek, WECben úgyis lesz amúgy is 10+ komoly gárda 27-től mindenképp, fejből nem is könnyű felsorolni a listát
Heisman nádor
Nem mennek rosszul amúgy wec és imsa szinten sem

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
6 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
6 hónapja
Csupán pletyka, de úgy tűnik a BMW megnyírbálja a WEC költségvetését a MotoGP kedvéért.
Ráadásul a Porsche szintén, hogyha Le Mans rosszul sikerül nekik idén.
🤘 gaben 🤘
Mert indulnak a MotoGP-ben? Azt hittem ez még nincs eldöntve.
Jan
Ez is a szóbeszéd része.
 www.eurosport.hu/wec-le-mans/porsche-bmw-endurance-program-visszavagas-anyagi-gondok_sto23184785/story.shtml

Vagy videósan

www.tiktok.com/@lemanshirek.hu

Poloska vagyok.
6 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 410 — Steelers fan
Csupán pletyka, de úgy tűnik a BMW megnyírbálja a WEC költségvetését a MotoGP kedvéért.
🤘 gaben 🤘
Mert indulnak a MotoGP-ben? Azt hittem ez még nincs eldöntve.
6 hónapja

zacknorb
Ennek mi értelme van?
Őszentsége Sobri Jóska

6 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 122 — #NoStress

zacknorb
Ennek mi értelme van?

6 hónapja

Poloska vagyok.
6 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Roger Penske azonnali hatállyal kib_szta a csapat IndyCar részlegének komplett vezetését.

7 hónapja
Nem tudtam hogy Gragson Mikey-n kívül is ennyire népszerű 😀
Heisman nádor
Jaja, a Truckos és Xfinitys idejében nagyon sokan megszerették.
Mikey
Teljesen meglepett hogy harmadszorra nyerte a szavazást, azt hittem a balhéja után megapadt és amúgy nem szoktam social mediában vagy bárhol találkozni nagyon vele rajtad kívül. Bár nagyon kedvelt pilóta amúgy se tűnt ki senki az Open mezőnyből a limitált tudásom alapján.
Aztán lehet csak feltörted a szavazást 😊
Heisman nádor
Az a "balhé" az lófütty volt, nem igazi balhé. Mindenki tudja Noahról, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, ugyanakkor baromi szurkolóbarát, mindenkivel leáll beszélgetni akár egy órára is, és egy igazi egyéniség. Xfinityben pedig ugye Earnhardt Jr. csapatában nyerte rommá magát, ez dupla segítség a népszerűséghez.

Amúgy idén a NASCAR social media fiókjai is elég szépen mutatják Gragsont.

Most már csak az autójának kellene elkezdenie gyorsulni.

7 hónapja
NEWS: The Nos. 2 and 12 entries of Team Penske have been penalized for violating Rule 14.7.8.16 related to the discovery of modified attenuators. The cars will be moved to the 32nd and 33rd starting positions for this year’s Indianapolis 500.

Additionally, INDYCAR is suspending the team strategists for the Nos. 2 and 12 for the remainder of the event. Both cars will forfeit their qualification points and each entry has been fined $100,000.

Penskenél eléggé félrement a hétvége.
zacknorb
Legalább meg van nehezítve Newgarden feladata a mesterhármas kapcsán.
Mikey
Twitteren felkerült egy kép Newgarden tavalyi győztes autójáról. Ugyanez a szabálytalanság megfigyelhető azon is. 🙂

7 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Nem tudtam hogy Gragson Mikey-n kívül is ennyire népszerű 😀
Heisman nádor
Jaja, a Truckos és Xfinitys idejében nagyon sokan megszerették.
Mikey
Teljesen meglepett hogy harmadszorra nyerte a szavazást, azt hittem a balhéja után megapadt és amúgy nem szoktam social mediában vagy bárhol találkozni nagyon vele rajtad kívül. Bár nagyon kedvelt pilóta amúgy se tűnt ki senki az Open mezőnyből a limitált tudásom alapján.
Aztán lehet csak feltörted a szavazást 😊

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
NEWS: The Nos. 2 and 12 entries of Team Penske have been penalized for violating Rule 14.7.8.16 related to the discovery of modified attenuators. The cars will be moved to the 32nd and 33rd starting positions for this year’s Indianapolis 500.

Additionally, INDYCAR is suspending the team strategists for the Nos. 2 and 12 for the remainder of the event. Both cars will forfeit their qualification points and each entry has been fined $100,000.

Penskenél eléggé félrement a hétvége.
zacknorb
Legalább meg van nehezítve Newgarden feladata a mesterhármas kapcsán.

7 hónapja
Valaki meg tudná mondani ilyen hosszú versenyeken számít valamit is a pole a flexelésen kívül? Azon kívül hogy egy korai erőfelmérő
Heisman nádor
Nem sokat, de azért nagyon nem mindegy hogy az 1. vagy a 10. helyről indulsz.
Annyira egyformák az autók sebességei.