Autó- és motorsportok
Szép volt Lando!
Yamaha nagyon jön fel, go Quarta, megha futamon nehezebb is neki tartani a Ducatikat.
Poloska vagyok.
Alakul a dolog, imádnám ha még idén összejönne neki az első győzelem is. Jó érzés, amikor egy versenyző elkezd a győzelmekért harcolni, miután azóta követed, hogy néha indult egy-egy versenyen a mezőny legvégén küzdő autókban.
Természetesen Heim nyert, és nagyon élvezetes verseny volt végig.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
Igazából nincs. Elég volt annyi, hogy az (volt) az apja, aki.jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
— MLB (@MLB) May 22, 2025
Dale Earnhardt Jr. will drive the No. 8 Budweiser MLB car once again, 24 years after first winning with it at Daytona
This time, the NASCAR Hall of Famer will pilot the iconic scheme in support of the Speedway Classic at Anderson Speedway in the CARS… pic.twitter.com/ZEiEATL68p
zacknorb
Ha nyer az szuper sztori, de gondolom erre kábé nulla sansz.
Akkor mi a cél? Szponzor jól fizet, ő meg buliból körözget?
Őszentsége Sobri Jóska
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
peach
Ismerős név, nem szar versenyző, instant vonzóerő.
zacknorb
peach
Elliottal ugyanez a szitu. Ő is nagyban az apjának köszönheti a legnépszerűbb versenyző titulust.
jó, ezt nyilván vágom. azt hittem van valami extra még.Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
Dale Earnhardt Jr. will drive the No. 8 Budweiser MLB car once again, 24 years after first winning with it at Daytona
This time, the NASCAR Hall of Famer will pilot the iconic scheme in support of the Speedway Classic at Anderson Speedway in the CARS… pic.twitter.com/ZEiEATL68p
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
A CARS Tour egy feltörekvő sorozat, Earnhardt Jr. pedig ugye a legnépszerűbb (ex-)versenyző.
Rengeteg néző lesz, sok-sok merch eladás, a sorozatban versenyzők is elmondhatják hogy versenyeztek ellene, tipikus win-win szitu mindenki számára.
Mikey
peach
zacknorb
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Azért mert az apja a sportág Ayrton Sennaja (top3 pilota ever, aki tragikusan versenyzés közben halt meg) és ő se volt akkora kutyaütő.nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
peach
Poloska vagyok.
nagyon régen neki szurkoltam én is. azt nemtudom megmondnani már miért pont neki. az eurosporton volt mindig összefoglaló a futamokról és azokat néztem. szóval miért ennyire népszerű ő?Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Mikey
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
Jobb ha MotoGP-Ben mennek, WECben úgyis lesz amúgy is 10+ komoly gárda 27-től mindenképp, fejből nem is könnyű felsorolni a listátHát a MotoGP-ben is lesz pár komoly gárda, sőt, ha tippelnem kéne, új beszállóként nekik nem lesz sok sikerélményük.
Heisman nádor
Persze sokan abban bíznak, hogy ha 27-től bejönnek az új szabályok, akkor borulnak a most kialakult erőviszonyok, mert mindenkinek teljesen új motort kell építeni, és valszeg minden gyártó úgy gondolja, hogy ez neki fog a legjobban sikerülni.
Szerintem pedig a GP motor építési tapasztalat és a rászánt pénz mennyisége fogja eldönteni, hogy az elején ki mennyire lesz versenyképes. És ilyen szempontból a Yamaha és a Honda jobb helyzetben van a többieknél. Nagyon meg lennék lepve, ha a BMW contender lenne az első pár évében.
Jobb ha MotoGP-Ben mennek, WECben úgyis lesz amúgy is 10+ komoly gárda 27-től mindenképp, fejből nem is könnyű felsorolni a listátNem mennek rosszul amúgy wec és imsa szinten sem
Heisman nádor
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
Ez is a szóbeszéd része.Csupán pletyka, de úgy tűnik a BMW megnyírbálja a WEC költségvetését a MotoGP kedvéért.Mert indulnak a MotoGP-ben? Azt hittem ez még nincs eldöntve.
Ráadásul a Porsche szintén, hogyha Le Mans rosszul sikerül nekik idén.
🤘 gaben 🤘
Jan
www.eurosport.hu/wec-le-mans/porsche-bmw-endurance-program-visszavagas-anyagi-gondok_sto23184785/story.shtml
Vagy videósan
www.tiktok.com/@lemanshirek.hu
Poloska vagyok.
Csupán pletyka, de úgy tűnik a BMW megnyírbálja a WEC költségvetését a MotoGP kedvéért.Mert indulnak a MotoGP-ben? Azt hittem ez még nincs eldöntve.
🤘 gaben 🤘
Ennek leginkább a népszerűsítés a célja.Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
zacknorb
Őszentsége Sobri Jóska
Ennek mi értelme van?The legacy continues 🏁⚾️
zacknorb
The legacy continues 🏁⚾️
Poloska vagyok.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Az a "balhé" az lófütty volt, nem igazi balhé. Mindenki tudja Noahról, hogy nem a legélesebb kés a fiókban, ugyanakkor baromi szurkolóbarát, mindenkivel leáll beszélgetni akár egy órára is, és egy igazi egyéniség. Xfinityben pedig ugye Earnhardt Jr. csapatában nyerte rommá magát, ez dupla segítség a népszerűséghez.Teljesen meglepett hogy harmadszorra nyerte a szavazást, azt hittem a balhéja után megapadt és amúgy nem szoktam social mediában vagy bárhol találkozni nagyon vele rajtad kívül. Bár nagyon kedvelt pilóta amúgy se tűnt ki senki az Open mezőnyből a limitált tudásom alapján.Nem tudtam hogy Gragson Mikey-n kívül is ennyire népszerű 😀Jaja, a Truckos és Xfinitys idejében nagyon sokan megszerették.
Heisman nádor
Mikey
Aztán lehet csak feltörted a szavazást 😊
Heisman nádor
Amúgy idén a NASCAR social media fiókjai is elég szépen mutatják Gragsont.
Most már csak az autójának kellene elkezdenie gyorsulni.
Twitteren felkerült egy kép Newgarden tavalyi győztes autójáról. Ugyanez a szabálytalanság megfigyelhető azon is. 🙂NEWS: The Nos. 2 and 12 entries of Team Penske have been penalized for violating Rule 14.7.8.16 related to the discovery of modified attenuators. The cars will be moved to the 32nd and 33rd starting positions for this year’s Indianapolis 500.Legalább meg van nehezítve Newgarden feladata a mesterhármas kapcsán.
Additionally, INDYCAR is suspending the team strategists for the Nos. 2 and 12 for the remainder of the event. Both cars will forfeit their qualification points and each entry has been fined $100,000.
Penskenél eléggé félrement a hétvége.
zacknorb
Mikey
Teljesen meglepett hogy harmadszorra nyerte a szavazást, azt hittem a balhéja után megapadt és amúgy nem szoktam social mediában vagy bárhol találkozni nagyon vele rajtad kívül. Bár nagyon kedvelt pilóta amúgy se tűnt ki senki az Open mezőnyből a limitált tudásom alapján.Nem tudtam hogy Gragson Mikey-n kívül is ennyire népszerű 😀Jaja, a Truckos és Xfinitys idejében nagyon sokan megszerették.
Heisman nádor
Mikey
Aztán lehet csak feltörted a szavazást 😊
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
NEWS: The Nos. 2 and 12 entries of Team Penske have been penalized for violating Rule 14.7.8.16 related to the discovery of modified attenuators. The cars will be moved to the 32nd and 33rd starting positions for this year’s Indianapolis 500.Legalább meg van nehezítve Newgarden feladata a mesterhármas kapcsán.
Additionally, INDYCAR is suspending the team strategists for the Nos. 2 and 12 for the remainder of the event. Both cars will forfeit their qualification points and each entry has been fined $100,000.
Penskenél eléggé félrement a hétvége.
zacknorb
Valaki meg tudná mondani ilyen hosszú versenyeken számít valamit is a pole a flexelésen kívül? Azon kívül hogy egy korai erőfelmérőNem sokat, de azért nagyon nem mindegy hogy az 1. vagy a 10. helyről indulsz.
Heisman nádor
Annyira egyformák az autók sebességei.