Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Omg Piastri. Miert Russell ellen vedekezett Max helyett?
7 hónapja
zseniális volt a hollandtól
7 hónapja
Ez mi a fasz volt Piastritól? Néha olyan minta Max fogyatékosok ellen versenyezne.
7 hónapja
Itt nem szarral gurított Max
Poloska vagyok.
7 hónapja
Nem nagyon marat kérdés idén melyik a legjobb superbikeAz a durva, hogy Razgatlioglu lehozta a hétvégi 3 futamot 1-1-2 helyezéssel, és végül mégis csalódottan mehet haza. Szerintem ő már azt nézi, hova tud majd lelépni a BMW-től.
🤘 gaben 🤘
7 hónapja
Nem nagyon marat kérdés idén melyik a legjobb superbike
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
És akkor ott van Hamilton, aki szenved idén 7x világbajnokként, ott volt Vettel, akinek a Ferraris búcsúja szintén csúnyára sikerült, Schumacher sem villogott már a Mercedeses időszakában.Lando tempo vs Piastri tempo esetében Jughead tavaly óta bizton állítja, hogy Lando messze veri, én pedig bár jobban bírom Lando-t, úgy gondolom Piastri killer instinct terén nagyon előtte van, tempoban pedig tudja hozni. Ergo no brainer, hogy egy vb során Oscar fogja elhozni a szezont szerintem.És ez igazából mire is cáfolat?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
ervinator
A cáfolat az, hogy lehet védeni végtelenségig, de az igazi bajnok matéria esetén a kocsi vezethetőségi módja, vagy stílusa nem számít csapattárs ellen, erre a leghosszabb adathalmaz Alonso. Ha számít, akkor meg nem is olyan jó pilóta.
Amúgy pl éppen ezen a vitán is jól látszik, hogy felesleges pilótákat hasonlítgatni, 99% esetén az lesz igaz amit mondasz, túl sok faktort nem tudunk. És akkor vannak az olyanok akik másik bolygó, mint Max, Lulu, Alonso, Senna (stb)
Eazzy
Egyszerűen el kell tudni fogadni, hogy igenis sokat számít, az, hogy mennyire fekszik az autó az adott pilótának, mert amikor a határokat feszegetik (és ez főleg időmérőn van jelen) akkor azok az utolsó tizedek abból fognak jönni. Ebben nagyon erős pl Verstappen, hogy neki az a tartomány, ahol ő ki tudja hozni a kocsiból, ami benne van az elég széles, ettől függetlenül a jövőben nála is előfordulhat egy olyan szituáció, mint idén Norris esetében.
Norris, amikor összhangban volt az autóval, akkor időmérőn nagyon gyors volt, idén szenved, túlerőlteti, hibázik és nem találja az utolsó tizedeket. (És itt sántít szerintem a párhuzam Alonsóval, mert ő a karrierje nagy részében sokadrangú csapattárs ellen ment egy középmezőny autóval, míg Norris csapattársa nem vehető félvállról és tudja Norris is, hogy ez VB címre képes autó, ezáltal jobban kell feszegetni a határait). Ettől függetlenül is azt gondolom, hogy időmérőn az eddigi információk alapján erősebb Norris, mint Piastri. Piastri viszont fejben sokkal erősebb, a gyilkos ösztön nála sokkal dominánsabban van jelen. Én nagyon szívesen megnézném úgy ezt az évet, hogy Norris is összhangba kerül a kocsival, mert akkor 3 versenyző harcolhatna reálisan a VB címért.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Lando tempo vs Piastri tempo esetében Jughead tavaly óta bizton állítja, hogy Lando messze veri, én pedig bár jobban bírom Lando-t, úgy gondolom Piastri killer instinct terén nagyon előtte van, tempoban pedig tudja hozni. Ergo no brainer, hogy egy vb során Oscar fogja elhozni a szezont szerintem.És ez igazából mire is cáfolat?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
ervinator
A cáfolat az, hogy lehet védeni végtelenségig, de az igazi bajnok matéria esetén a kocsi vezethetőségi módja, vagy stílusa nem számít csapattárs ellen, erre a leghosszabb adathalmaz Alonso. Ha számít, akkor meg nem is olyan jó pilóta.
Amúgy pl éppen ezen a vitán is jól látszik, hogy felesleges pilótákat hasonlítgatni, 99% esetén az lesz igaz amit mondasz, túl sok faktort nem tudunk. És akkor vannak az olyanok akik másik bolygó, mint Max, Lulu, Alonso, Senna (stb)
Don't talk the walk, Walk the talk!
7 hónapja
Ugyis Zmarzlik nyer 😊
Remélem idén kiadja Holder-nek!
Kurtz meg vezeti a bajnokságot!!!!
🤘 gaben 🤘
7 hónapja

Remélem idén kiadja Holder-nek!
Kurtz meg vezeti a bajnokságot!!!!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Palou, McLaughlin és Newgarden végzett az első három helyen a tegnapi kvalin Indianapolisban, de ugye a Top 12 ma dönti el a tényleges rajtsorrendet.Palou négykörös átlaga 233.043 mph volt.
A többiek: O'Ward, Dixon, Shwartzman, Malukas, Rosenqvist, Sato, Power, Ericsson és Lundgaard.
Larson a 21. lett, így ma nyugodtan részt vehet az All-Star versenyen North Wilkesboróban és megpróbálhatja negyedjére is elhozni az egy milliót.
A VeeKay, Armstrong, Abel és Andretti négyesből pedig egy valaki hazamegy, ma ez is kiderül.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
A dologhoz hozzátartozik az is, hogy Alonsonak milyen csapattársai voltak: a rookie Hamilton és Button volt a legjobb (előbbi rookie-ként pariban volt vele, utóbbi 1-1-re hozta ki a két szezont).Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
(Massa mid pilóta volt pláne a sérülése után, Räikkönen pedig már egy motiválatlan pilóta volt addigra, ráadásul ő csapatváltás után jött).
7 hónapja
HOGY NYERTE MEG CHANDLER SMITHÚgy hogy megvárták a sárgával míg ő lesz elől... 🤨
zacknorb
Annyira kibaszottul unom már hogy a kedvenceim Larson kivételével mindig a fasz rosszabbik oldalán vannak.
7 hónapja
HOGY NYERTE MEG CHANDLER SMITH
Poloska vagyok.
7 hónapja
Van bolondság itt a Truck végén.Nyilván? Az utolsó ~25 versenyből másodjára. 😀
Hosszabbítás lesz nyilván
zacknorb
Ami nagyobb nyilván, hogy pont a bajban lévő Heim csapattársa forgott meg. Nahát. 🙂
7 hónapja
Van bolondság itt a Truck végén.Hosszabbítás lesz nyilván
Poloska vagyok.
7 hónapja
És ez igazából mire is cáfolat?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Na jovah elkaptátok a lényeget az én anyámat 😀Lol, tényleg 😀15-ben is jól megruházta Button majdnem másfélszer annyi pontja volt! 😀Az volt a kérdés, hogy ki tudta elverni. Erre írtam, hogy Ocon 22-ben.Hatszor esett ki 2022-ben. Vagy úgy gondolod Ocon elverte mert jobb? 😊Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?
Eazzy
De, 2022-ben
zacknorb
Eazzy
zacknorb
Toca
zacknorb
7 hónapja
Lol, tényleg 😀15-ben is jól megruházta Button majdnem másfélszer annyi pontja volt! 😀Az volt a kérdés, hogy ki tudta elverni. Erre írtam, hogy Ocon 22-ben.Hatszor esett ki 2022-ben. Vagy úgy gondolod Ocon elverte mert jobb? 😊Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?
Eazzy
De, 2022-ben
zacknorb
Eazzy
zacknorb
Toca
Poloska vagyok.
7 hónapja
15-ben is jól megruházta Button majdnem másfélszer annyi pontja volt! 😀Az volt a kérdés, hogy ki tudta elverni. Erre írtam, hogy Ocon 22-ben.Hatszor esett ki 2022-ben. Vagy úgy gondolod Ocon elverte mert jobb? 😊Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
De, 2022-ben
zacknorb
Eazzy
zacknorb
Szerkesztette: Toca
7 hónapja
Az volt a kérdés, hogy ki tudta elverni. Erre írtam, hogy Ocon 22-ben.Hatszor esett ki 2022-ben. Vagy úgy gondolod Ocon elverte mert jobb? 😊Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
De, 2022-ben
zacknorb
Eazzy
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hatszor esett ki 2022-ben. Vagy úgy gondolod Ocon elverte mert jobb? 😊Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
De, 2022-ben
zacknorb
7 hónapja
Ocon nem verte valamelyik Alpineos szezonban?Ezért nagyon csalóka, amikor megítélünk egy versenyzőt, mert arra ritkán látunk rá, hogy mennyire fekszik a vezetési stílusához az éppen aktuális kocsi.Valahogy Alonso minden kocsiban kurva jó volt, pedig 22 év alatt biztos nem feküdt mindegyik neki…ki tudta elverni? Hamilton egyszer egyenlő ponttal, ellenszélben.
ervinator
Eazzy
De, 2022-ben
Poloska vagyok.
7 hónapja
Ez is igaz lett végül. Azért írtam ezt anno, mert FP3-ban viszont Piastri, Russell, Verstappen is rontott és dobott el tizedeket amit mutattak. Norrisszal ott nem tudom mi történt, de neki is sárga S2-ja volt. És végül jó kis qualy lett azért, az Aussie Oszi megcsinálta a kört.Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésenNekem úgy tűnt, nem hibáztak, csak szimplán fél körre elég. Eddig ezt a keveréket még sose használták
Heisman nádor
Duff
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz