Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

6 hónapja
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 309 — Je suis kobranadrág
Meglepően nem öklendeztem fel az ebédet a Dinoco Ferrari láttán. Not good not terrible a véleményem.
6 hónapja
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ma éppen 30 éve az F1 történelem talán 2 legsötétebb napja....
Roland Ratzenberger 🇦🇹
Ayrton Senna 🇧🇷

R.I.P.

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 423 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Adrian Newey 2025 első negyedéveben, 19 év után távozik az F1-es csapat kötelékéből, de addig is az RB17 kódjelű szupersportautó befejezésén dolgozik majd elsősorban. Egyelőre tehát távozott is, meg nem is. A háttérben valószínűleg folynak az egyeztetések, de jelen állás szerint 2027 előtt nem csatlakozhat más csapathoz.
-Wéber
6 hónapja
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 228 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
A futam után amúgy be akartam írni, hogy nem tudom, hogy ez most egy átmeneti futam volt, vagy lesz változás, mert
- Aprillák sehol
- Acosta sem villogott
- VR46-ok jól mozogtak, sőt ugye jött egy dobogó is
- Félig ideírhatom, hogy MM valóban harcolt a győzelemért (jó Texasban is, de az első kettőn nem igazán volt köze a vezetőhöz)
Szóval az első 3 futamon nem ezt láttuk, kíváncsi vagyok, hogy ez egy átmeneti fellángolás/visszaesés volt vagy folytatódik a trend.
NB2
Én szeretnék hinni az Apriliában és főleg MVKben, de az utóbbi évek alapján inkább hajlamos vagyok azt mondani, hogy ez van közelebb a valósághoz, és Portimao meg Texas volt egy perfect storm nekik. Aztán cáfoljanak rám.

Acostának szerintem most nagyon szarul jött a két bukás. Főleg az időmérős, mert amiatt indult a negyedik sorból. Szombaton még ezt tudta kompenzálni azzal, hogy kiestek vagy öten előle, de vasárnap már benn ragadt a húsdarálóba

Bezz éd Diggi remélem megtalálja lassan a gól lövő cipőt. Diggi amugy a hétfői tesztet első helyen hozta be.

MM szerintem valóban a VB címért fog harcolni idén, de ezt ugye már írtam korábban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
NB2 New England Patriots 24 949 — nabege2@yahoo.com
A futam után amúgy be akartam írni, hogy nem tudom, hogy ez most egy átmeneti futam volt, vagy lesz változás, mert
- Aprillák sehol
- Acosta sem villogott
- VR46-ok jól mozogtak, sőt ugye jött egy dobogó is
- Félig ideírhatom, hogy MM valóban harcolt a győzelemért (jó Texasban is, de az első kettőn nem igazán volt köze a vezetőhöz)
Szóval az első 3 futamon nem ezt láttuk, kíváncsi vagyok, hogy ez egy átmeneti fellángolás/visszaesés volt vagy folytatódik a trend.
6 hónapja
Cowboykarcsi90 Dallas Cowboys 3 228 — …the quickest draw, the toughest motherfucker in these lands
Tavalyi technika igen, de azért ez a tavalyi technika simán jobb még most is a rajtrácson lévő összes idei gépnél amit nem Bolognában építettek.

Azért a ló hasa alatt se kell átesni, és úgy csinálni, mintha Marc még mindig a tök utolsó Hondával menne a dobogókért…

Az egyik legjobb motoron ül(amit én egyáltalán nem bánok még mielőtt…)

6 hónapja
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
A jerezi verseny után kérdezik Rossit, szerinte kik a fő VB aspiránsok.

“Pecco és Martin….”

Oké, ezzel technikailag még nem mondott semmi helytelent, a tabella alső két helyezettje…

“De nem szabad leírni Vinalest és még Acostát sem”…

… hát nem, de azért érzitek hogy Marquezt akkor se nevezné meg VB aspiránsnak, ha már most 60 ponttal vezetne. Az öreg kecske sose változik meg 😀😀😂❤️❤️
Cowboykarcsi90
még mindig fáj neki, hogy Marquez belepiszkált az ő meg Lorenzo csatájába
slowmotion
Persze, de tavalyi technika miatt full igaza tök mindegy hol áll most Márquez főleg hogy esik kel.
6 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 18 753
Reméltem hogy fognak komolyabb szinten is együtt indulni, hát ez összejött.
Charlotte, Nashville, Michigan, Darlington. Nagyon kíváncsi leszek.
7 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 24 639 — Cowboys fan

“Pecco és Martin….”

Oké, ezzel technikailag még nem mondott semmi helytelent, a tabella alső két helyezettje…

… hát nem, de azért érzitek hogy Marquezt akkor se nevezné meg VB aspiránsnak, ha már most 60 ponttal vezetne. Az öreg kecske sose változik meg 😀😀😂❤️❤️
Cowboykarcsi90
még mindig fáj neki, hogy Marquez belepiszkált az ő meg Lorenzo csatájába
7 hónapja
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 8 640 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr

“Pecco és Martin….”

Cowboykarcsi90
Ők már nem lesznek barátok.

7 hónapja

“Pecco és Martin….”

7 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Texas Longhorns 8 200 — Deion Sanders for president!
The best paint scheme is back again!
Bárcsak gyakrabban szponzorálná a Bass Pro..
Mikey
Ez inkább

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
The best paint scheme is back again!
Bárcsak gyakrabban szponzorálná a Bass Pro...
7 hónapja
Akármi is lesz idén még az Indycarban, a szezon pillanata a hídról verseny közben leeső Georgina baba lesz. 😀
zavi27
A győztes McLaughlin be is gyűjtötte a verseny után. 😀
7 hónapja
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Akármi is lesz idén még az Indycarban, a szezon pillanata a hídról verseny közben leeső Georgina baba lesz. 😀
7 hónapja
Imádnám ha mostantól ez lenne Denny állandó win celebrationje.
Jól áll neki a villain szerep.

11 verseny után három győzelem, ez már annyi mint tavaly egész évben, ill. több mint az azt megelőző két szezonban.
7 hónapja
Malukast kirakta a McLaren. Korrekten bántak vele. Ja nem.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya

Zseni
7 hónapja
Végül P6, back-to-back Top 10 helyezés, azta!

Hamlin nyert, Larson második, tökéletes.
7 hónapja
És Gragson visszaverte Elliott támadását a 4. helyen, wow!
7 hónapja
Gragsonnek végre mákja volt egy cautionnel, P3 majdnem 70 körrel a vége előtt.
7 hónapja
Larson vezet. ☺️
7 hónapja
McLaughlin nyert, de vajon meddig?

Lundqvist karrierjének első dobogója, és biztosan nem az utolsó.

Palou P5, rosszabbkor nem is jöhetett volna az a caution.

Na nézzük Dovert.
7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 12 868 — Kinek mit intézett a kormánya
És lesz dráma Indycarban
7 hónapja
xrace77 Denver Broncos 4 515
Truex elég meggyőző volt az első szakaszban. 😊