Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
6 hónapja
Meglepően nem öklendeztem fel az ebédet a Dinoco Ferrari láttán. Not good not terrible a véleményem.
6 hónapja
Ma éppen 30 éve az F1 történelem talán 2 legsötétebb napja....Roland Ratzenberger 🇦🇹
Ayrton Senna 🇧🇷
R.I.P.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
6 hónapja
Adrian Newey 2025 első negyedéveben, 19 év után távozik az F1-es csapat kötelékéből, de addig is az RB17 kódjelű szupersportautó befejezésén dolgozik majd elsősorban. Egyelőre tehát távozott is, meg nem is. A háttérben valószínűleg folynak az egyeztetések, de jelen állás szerint 2027 előtt nem csatlakozhat más csapathoz.-Wéber
6 hónapja
A futam után amúgy be akartam írni, hogy nem tudom, hogy ez most egy átmeneti futam volt, vagy lesz változás, mertÉn szeretnék hinni az Apriliában és főleg MVKben, de az utóbbi évek alapján inkább hajlamos vagyok azt mondani, hogy ez van közelebb a valósághoz, és Portimao meg Texas volt egy perfect storm nekik. Aztán cáfoljanak rám.
- Aprillák sehol
- Acosta sem villogott
- VR46-ok jól mozogtak, sőt ugye jött egy dobogó is
- Félig ideírhatom, hogy MM valóban harcolt a győzelemért (jó Texasban is, de az első kettőn nem igazán volt köze a vezetőhöz)
Szóval az első 3 futamon nem ezt láttuk, kíváncsi vagyok, hogy ez egy átmeneti fellángolás/visszaesés volt vagy folytatódik a trend.
NB2
Acostának szerintem most nagyon szarul jött a két bukás. Főleg az időmérős, mert amiatt indult a negyedik sorból. Szombaton még ezt tudta kompenzálni azzal, hogy kiestek vagy öten előle, de vasárnap már benn ragadt a húsdarálóba
Bezz éd Diggi remélem megtalálja lassan a gól lövő cipőt. Diggi amugy a hétfői tesztet első helyen hozta be.
MM szerintem valóban a VB címért fog harcolni idén, de ezt ugye már írtam korábban.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
6 hónapja
A futam után amúgy be akartam írni, hogy nem tudom, hogy ez most egy átmeneti futam volt, vagy lesz változás, mert- Aprillák sehol
- Acosta sem villogott
- VR46-ok jól mozogtak, sőt ugye jött egy dobogó is
- Félig ideírhatom, hogy MM valóban harcolt a győzelemért (jó Texasban is, de az első kettőn nem igazán volt köze a vezetőhöz)
Szóval az első 3 futamon nem ezt láttuk, kíváncsi vagyok, hogy ez egy átmeneti fellángolás/visszaesés volt vagy folytatódik a trend.
6 hónapja
Tavalyi technika igen, de azért ez a tavalyi technika simán jobb még most is a rajtrácson lévő összes idei gépnél amit nem Bolognában építettek.Azért a ló hasa alatt se kell átesni, és úgy csinálni, mintha Marc még mindig a tök utolsó Hondával menne a dobogókért…
Az egyik legjobb motoron ül(amit én egyáltalán nem bánok még mielőtt…)
6 hónapja
Persze, de tavalyi technika miatt full igaza tök mindegy hol áll most Márquez főleg hogy esik kel.A jerezi verseny után kérdezik Rossit, szerinte kik a fő VB aspiránsok.még mindig fáj neki, hogy Marquez belepiszkált az ő meg Lorenzo csatájába
“Pecco és Martin….”
Oké, ezzel technikailag még nem mondott semmi helytelent, a tabella alső két helyezettje…
“De nem szabad leírni Vinalest és még Acostát sem”…
… hát nem, de azért érzitek hogy Marquezt akkor se nevezné meg VB aspiránsnak, ha már most 60 ponttal vezetne. Az öreg kecske sose változik meg 😀😀😂❤️❤️
Cowboykarcsi90
slowmotion
6 hónapja
Mikey
18 753
Reméltem hogy fognak komolyabb szinten is együtt indulni, hát ez összejött.Charlotte, Nashville, Michigan, Darlington. Nagyon kíváncsi leszek.
🚨 WE HAVE BIG NEWS! 🚨 @RetteJones30 is EXPANDING!
— Rette Jones Racing (@RetteJones30) April 30, 2024
We are going @NASCAR_Xfinity Series racing starting 📍@CLTMotorSpdwy with 👱🏻♂️ @NoahGragson! ‼️ ‼️ ‼️
And it's not for just one race! 👀👀
Details: https://t.co/RuAVLQ5L57#NASCAR #FordPerformance pic.twitter.com/1zaAGmqjnG
7 hónapja
A jerezi verseny után kérdezik Rossit, szerinte kik a fő VB aspiránsok.még mindig fáj neki, hogy Marquez belepiszkált az ő meg Lorenzo csatájába
“Pecco és Martin….”
Oké, ezzel technikailag még nem mondott semmi helytelent, a tabella alső két helyezettje…
… hát nem, de azért érzitek hogy Marquezt akkor se nevezné meg VB aspiránsnak, ha már most 60 ponttal vezetne. Az öreg kecske sose változik meg 😀😀😂❤️❤️
Cowboykarcsi90
7 hónapja
A jerezi verseny után kérdezik Rossit, szerinte kik a fő VB aspiránsok.Ők már nem lesznek barátok.
“Pecco és Martin….”
Cowboykarcsi90
7 hónapja
A jerezi verseny után kérdezik Rossit, szerinte kik a fő VB aspiránsok. “Pecco és Martin….”
7 hónapja
The best paint scheme is back again!Ez inkább
Bárcsak gyakrabban szponzorálná a Bass Pro..
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
Mikey
18 753
The best paint scheme is back again!Bárcsak gyakrabban szponzorálná a Bass Pro...
🎨: @BassProShops returns the No. 10 @StewartHaasRcng Ford Mustang with @NoahGragson this weekend at Kansas Speedway, with @Winchester serving as a co-primary sponsor.#NASCAR pic.twitter.com/qAUJi2dsj6
— Joseph Srigley (@joe_srigley) April 29, 2024
7 hónapja
Mikey
18 753
Akármi is lesz idén még az Indycarban, a szezon pillanata a hídról verseny közben leeső Georgina baba lesz. 😀A győztes McLaughlin be is gyűjtötte a verseny után. 😀
zavi27
7 hónapja
Akármi is lesz idén még az Indycarban, a szezon pillanata a hídról verseny közben leeső Georgina baba lesz. 😀
7 hónapja
Mikey
18 753
Imádnám ha mostantól ez lenne Denny állandó win celebrationje.Jól áll neki a villain szerep.
11 verseny után három győzelem, ez már annyi mint tavaly egész évben, ill. több mint az azt megelőző két szezonban.
Called it pic.twitter.com/qCnrCLHmHo
— Denny Hamlin (@dennyhamlin) April 28, 2024
7 hónapja
Mikey
18 753
Malukast kirakta a McLaren. Korrekten bántak vele. Ja nem.
7 hónapja
Had to meet the ol’girl even though she nearly ruined my race. 🤝 pic.twitter.com/mAtaJRSTY8
— Scott McLaughlin (@smclaughlin93) April 28, 2024
Zseni
7 hónapja
Mikey
18 753
Végül P6, back-to-back Top 10 helyezés, azta!Hamlin nyert, Larson második, tökéletes.
7 hónapja
Mikey
18 753
És Gragson visszaverte Elliott támadását a 4. helyen, wow!
7 hónapja
Mikey
18 753
Gragsonnek végre mákja volt egy cautionnel, P3 majdnem 70 körrel a vége előtt.
7 hónapja
Mikey
18 753
Larson vezet. ☺️
7 hónapja
Mikey
18 753
McLaughlin nyert, de vajon meddig? Lundqvist karrierjének első dobogója, és biztosan nem az utolsó.
Palou P5, rosszabbkor nem is jöhetett volna az a caution.
Na nézzük Dovert.
7 hónapja
És lesz dráma Indycarban
7 hónapja
xrace77
4 515
Truex elég meggyőző volt az első szakaszban. 😊