Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Franco 😵💫Nero?
steelwolf
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
7 hónapja
Hopp Kulipintyó
Draft

7 hónapja
Franco 😵💫
7 hónapja
Tsunoda is jobban járt volna, ha marad az RB-nél.
7 hónapja
😭😭😭
7 hónapja
Cunoda dobott egy Cukaharát....
Draft

7 hónapja
Lawson röhög közben?
7 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésenNekem úgy tűnt, nem hibáztak, csak szimplán fél körre elég. Eddig ezt a keveréket még sose használták
Heisman nádor
7 hónapja
Érdekes qualy lehet F1-en, kb mindenki hibázott a lágyas körén a harmadik szabadedzésen
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Amikor egy gyártó nagyon kilóg felfelé, és nem csak 1 jól kifutott szezonban, hanem évekig, az általában nagyon rosszat tesz a versenynek.Aprilla amúgy minden év elején (eddig) tök jó volt, de aztán ahogy jöttek a többi motorra a fejlesztések úgy süllyedt el. Idén már most sem rúg labdába, mondhatni nem jó választás aki odament.Vagy 2016 a 9 különböző futamgyőztessel. Márkára bontva is, a Honda a Yamaha a Ducati és a Suzuki is nyert futamot.
Valahol egyébként nyilván dühítő, hogy karrierek mennek tönkre egy rossz motorválasztáson, tök jó lenne, ha 8-10 motor majdnem egyforma lenne. Ugye az a bizonyos Mir VB-s év, nah az volt maga a tökély!
NB2
Tehát egyedül a most is ekézett Aprilia nem nyert.
Meg most már meg nem mondom fejből, hogy a KTM abban az évben vagy 2017ben debütált de nyilván se így se úgy nem nyertek ők se.
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Larson ma falazott Indy edzésen, de nincs nagy sérülés a kocsin sem
Poloska vagyok.
7 hónapja
A NASCAR minden lehetséges módon próbál benyalni a Trump adminisztrációnak, a kretén balfasz Pete Hegseth lesz ugyanis a jövő heti Coca-Cola 600 grand marshalja. 🤷♂️🤦♂️
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Az RFK Racing vesszőfutása folytatódik, Chris Buescher 60 pont levonás, 75 ezer dollár büntetés és a crew chief Scott Graves két verseny eltiltás. Az első lökhárítóval mókoltak valamit nagyon csúnyán.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Aprilla amúgy minden év elején (eddig) tök jó volt, de aztán ahogy jöttek a többi motorra a fejlesztések úgy süllyedt el. Idén már most sem rúg labdába, mondhatni nem jó választás aki odament.Vagy 2016 a 9 különböző futamgyőztessel. Márkára bontva is, a Honda a Yamaha a Ducati és a Suzuki is nyert futamot.
Valahol egyébként nyilván dühítő, hogy karrierek mennek tönkre egy rossz motorválasztáson, tök jó lenne, ha 8-10 motor majdnem egyforma lenne. Ugye az a bizonyos Mir VB-s év, nah az volt maga a tökély!
NB2
Tehát egyedül a most is ekézett Aprilia nem nyert.
Meg most már meg nem mondom fejből, hogy a KTM abban az évben vagy 2017ben debütált de nyilván se így se úgy nem nyertek ők se.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Aprilla amúgy minden év elején (eddig) tök jó volt, de aztán ahogy jöttek a többi motorra a fejlesztések úgy süllyedt el. Idén már most sem rúg labdába, mondhatni nem jó választás aki odament.Valahol egyébként nyilván dühítő, hogy karrierek mennek tönkre egy rossz motorválasztáson, tök jó lenne, ha 8-10 motor majdnem egyforma lenne. Ugye az a bizonyos Mir VB-s év, nah az volt maga a tökély!
7 hónapja
Ne az embert nézd, hanem a motort. Az Aprilia egyszerűen nem tudott normálisan fejleszteni, a rosszabb márkák ellen sem mennek jól.Mondjuk Bezzecchi nem tudom mennyire jó mérce, sokszor meg az újonc Oguratol is elmarad, összetettben is mögötte van úgy, h a japánt egy versenyről ki is zartak.Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Az megvan, hogy Marint ott akarja hagyni az Apriliat?Ha magától nincs annyi esze, akkor legalább a menedzserének rá kéne szólni, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Cowboykarcsi90
Egy komplett hétvégét nem tudott még végigcsinálni az Apriliával, de ő már eldöntötte, hogy az neki nem elég jó. Akkor gondolom a KTM sem, maradnak a japánok, de japán gyári csapatoknál (HRC főleg) elég nagy fegyelem van, ott nem szokták szeretni a dívákat.
Jan
Az istálló szerint ez az opció sérülésre nem érvényes.
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Szerintem eleve baromság volt aláírnia, de nem értem h egy vb esetén a csapat miért tesz ilyet opciót a contractba? Ha meg beteszik, akkor teljesítsenek vagy ne csodálkozzanak, ha él vele.
Willie Parker
Az ő álláspontjuk, hogy odatették a versenyképes motort, és ha Martin versenyezne, akkor ott lenne az élmezőnyben. Mivel tudja ezt Martin, vagy bárki más cáfolni?
Jan
A KTM-et és a Yamahát sem tudják érdemben lenyomni, nemhogy a VR46-ot, a Gresinit. De még a Hondák is sokszor versenyképesebbek, stabilabban vezethetők.
Gondolom - bár nem tisztem védeni, nem is akarom, nem is tetszik - Martinék is látják, h nincsenek Ducati szinten.
A záradékot nem értem, h miért tették bele már tavaly.
Ennyire nem hittek egymásban?
Ennyire nem hittek a versenyképes motorban?
Csak egy próbát tettek Martinnal, v neki nem volt másik út?
Willie Parker
rob3r7o
Bez amúgy a VR46-nál versenyképes volt, csak sok hibával dolgozott, az Aprilia-val nem tud tempót találni egyikük sem.
Martin nyilván javítana rajta, de dobogóra, összetett dobogóra egyáltalán nem lenne esélye, talán ilyen 6-8. helyekre, legjobb esetben top5-re.
7 hónapja
Itt van egy elméletBezzecchi teljesítménye nem mérvadó, ahogy egyetlen más versenyző sem. Martin pont azért kért mindegyiknél többet, mert mindegyiknél jobb (nak gondolja magát), és ezt egy konkrét eredménnyel alá is tudja támasztani.Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Szerintem eleve baromság volt aláírnia, de nem értem h egy vb esetén a csapat miért tesz ilyet opciót a contractba? Ha meg beteszik, akkor teljesítsenek vagy ne csodálkozzanak, ha él vele.
Willie Parker
Az ő álláspontjuk, hogy odatették a versenyképes motort, és ha Martin versenyezne, akkor ott lenne az élmezőnyben. Mivel tudja ezt Martin, vagy bárki más cáfolni?
Jan
A KTM-et és a Yamahát sem tudják érdemben lenyomni, nemhogy a VR46-ot, a Gresinit. De még a Hondák is sokszor versenyképesebbek, stabilabban vezethetők.
Gondolom - bár nem tisztem védeni, nem is akarom, nem is tetszik - Martinék is látják, h nincsenek Ducati szinten.
Willie Parker
Az ő szempontjából érdektelen hogy hol ér be Bezzecchi, Ogura vagy bárki más, mert ő biztos benne, hogy előttük érne be.
Az ilyesmi záradék nem tudom hogy mennyire megszokott a szerződésekben, de mivel a csapat belement, valszeg biztosak voltak benne, hogy ott lesznek az elejében. Gyanítom, hogy egy GasGas vagy LCR Honda nem írt volna alá ilyesmit.
Én nem a csapatot nem értem, hanem Martint. Mindenképp gyári csapatban akart menni, most ott van. Innen hova akar feljebb lépni? Még 1 év, és utána borulnak az erőviszonyok. Semmi garancia nincs arra, hogy ahova átmegy, az 27-től nem lesz sokkal rosszabb, mint ahol most van.
Szerintem ez az egész csak egy hiszti. És egyáltalán nem szimpatikus.
Jan
p1race.hu/2025/05/13/jorge-martin-megint-visszael-egy-extrem-helyzettel-amelyet-jelentos-reszben-a-serulesei-ideztek-elo/
7 hónapja
annak idején a Ducatit volt kegyetlen nehéz meglovagolni, még Rossinak sem sikerült, amikor átnyergelt Yamaháról. de becsületére legyen mondva, végigcsinálta a két évet, amire leszerződött.Bezzecchi teljesítménye nem mérvadó, ahogy egyetlen más versenyző sem. Martin pont azért kért mindegyiknél többet, mert mindegyiknél jobb (nak gondolja magát), és ezt egy konkrét eredménnyel alá is tudja támasztani.Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Jan
Willie Parker
Az ő szempontjából érdektelen hogy hol ér be Bezzecchi, Ogura vagy bárki más, mert ő biztos benne, hogy előttük érne be.
Az ilyesmi záradék nem tudom hogy mennyire megszokott a szerződésekben, de mivel a csapat belement, valszeg biztosak voltak benne, hogy ott lesznek az elejében. Gyanítom, hogy egy GasGas vagy LCR Honda nem írt volna alá ilyesmit.
Én nem a csapatot nem értem, hanem Martint. Mindenképp gyári csapatban akart menni, most ott van. Innen hova akar feljebb lépni? Még 1 év, és utána borulnak az erőviszonyok. Semmi garancia nincs arra, hogy ahova átmegy, az 27-től nem lesz sokkal rosszabb, mint ahol most van.
Jan
7 hónapja
Bezzecchi teljesítménye nem mérvadó, ahogy egyetlen más versenyző sem. Martin pont azért kért mindegyiknél többet, mert mindegyiknél jobb (nak gondolja magát), és ezt egy konkrét eredménnyel alá is tudja támasztani.Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Jan
Willie Parker
7 hónapja
Mondjuk Bezzecchi nem tudom mennyire jó mérce, sokszor meg az újonc Oguratol is elmarad, összetettben is mögötte van úgy, h a japánt egy versenyről ki is zartak.Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Az megvan, hogy Marint ott akarja hagyni az Apriliat?Ha magától nincs annyi esze, akkor legalább a menedzserének rá kéne szólni, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Cowboykarcsi90
Egy komplett hétvégét nem tudott még végigcsinálni az Apriliával, de ő már eldöntötte, hogy az neki nem elég jó. Akkor gondolom a KTM sem, maradnak a japánok, de japán gyári csapatoknál (HRC főleg) elég nagy fegyelem van, ott nem szokták szeretni a dívákat.
Jan
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Jan
Willie Parker
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Bezzecchivel.Miből gondolod, hogy nem teljesítik?9Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.
Cowboykarcsi90
Jan
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
Jan
7 hónapja
Miből gondolod, hogy nem teljesítik?Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Az megvan, hogy Marint ott akarja hagyni az Apriliat?Ha magától nincs annyi esze, akkor legalább a menedzserének rá kéne szólni, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Cowboykarcsi90
Jan
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
7 hónapja
Úgy értem, h Marquez vett volna el pontokat Martintól, mikor előtte ment, csak elesett.🤣🤣🤣Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Az megvan, hogy Marint ott akarja hagyni az Apriliat?Ha magától nincs annyi esze, akkor legalább a menedzserének rá kéne szólni, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Cowboykarcsi90
Jan
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
MM-nek h lehetett volna sansza ?
Te nézed mit tud a GP24 meg mindig?
Marc a GP23al ment.
MM kevesebbet perecelt tavaly szvsz mint Martin..
Pep71
7 hónapja
🤣🤣🤣Nem hinném, hogy kapta, inkább megszerezte a vb címet egy ergyább motoron, mint a gyàri Ducati. Ha Pecco meg Marquez nem perecelt volna annyit, nem JM nyer. De pereceltek.Kapott egy vb címet, örüljön neki és maradjon a seggén.Van egy opciója, hogyha az Apriliával a LeMans-i Nagydìj után nincs az élmezőnyben, akkor kiléphet.Az megvan, hogy Marint ott akarja hagyni az Apriliat?Ha magától nincs annyi esze, akkor legalább a menedzserének rá kéne szólni, hogy vegyen vissza egy kicsit.
Cowboykarcsi90
Jan
Vitatkoznak egy jót.
Willie Parker
🤘 gaben 🤘
Willie Parker
MM-nek h lehetett volna sansza ?
Te nézed mit tud a GP24 meg mindig?
Marc a GP23al ment.
MM kevesebbet perecelt tavaly szvsz mint Martin..