Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
7 hónapja
PRÓBABABA 😀
7 hónapja
Mikey
18 753
HARVICK VEZETI LARSON #5-ÖS CHEVYJÉT AZ ALL-STAR VERSENY EDZÉSÉN ÉS KVALIJÁN NORTH WILKESBORÓBAN!Bocs a nagybetűért de ez miafasz. 😀😀😀
Larson Indy 500 edzésen lesz egyébként.
7 hónapja
Mikey
18 753
Komoly kis örület megy a Barberen az IndycarbanPalou máris 5. helyen, ez a lényeg.
zacknorb
7 hónapja
Willie Parker
15 386
Féktávon, behúzott féknél megtűzött az első kereke úgy h meg v döntve a motorjaMartin alatt becsukódott az első kerék, úgy hogy beállt a fékerő, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni 54 fokos dőlésszögnél.Ezt nem igazán értem. M az, hogy beállt a fékerő?
Az egyetlen megoldás, ha megemeled a motort, csak behúzott fékkarral nagyon nehéz fizikailag is.
Szóval ez nem is hiba, hanem pech
Willie Parker
Jan
Vagyis fékezett állapotban kellett volna a kanyart vennie, miközben aláfordult a kereke
Szerkesztette: Willie Parker
7 hónapja
Komoly kis örület megy a Barberen az Indycarban
7 hónapja
Martin alatt becsukódott az első kerék, úgy hogy beállt a fékerő, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni 54 fokos dőlésszögnél.Ezt nem igazán értem. M az, hogy beállt a fékerő?
Az egyetlen megoldás, ha megemeled a motort, csak behúzott fékkarral nagyon nehéz fizikailag is.
Willie Parker
7 hónapja
Bicajozni voltam, a dobogóra értem haza. Érdemes visszanézni?voltak emlékezetes pillanatok, igen
bcsarli, Udvari Főkóstoló
7 hónapja
Bicajozni voltam, a dobogóra értem haza. Érdemes visszanézni?
7 hónapja
esanders10
539
Nagyon feszült, izgalmas kis meccs volt ez. Pecco vért ivott, első körtől lehetett látni. Martin nagy csalódás, simán bejöhetett volna 3.-nak és lenne 40+ pont előnye.Apriliák és KTM-ek sajnos eltűntek nagyon ma, utóbbit nem tudom hova tenni, tavaly itt voltak a legerősebbek. Acostanak az első körön el is ment, de aztán üres pályán sem volt meg a tempója sajnos. Kell ilyen is, de remélem javul majd a KTM.
7 hónapja
Willie Parker
15 386
Pecco és MM fog menni a bajnoki címért erre most fogadni merek.Igen, sajnos ledominálják a mezőnyt
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Pecco és MM fog menni a bajnoki címért erre most fogadni merek.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
7 hónapja
Willie Parker
15 386
ez a különbség a 2 Ducatti között, amilyen gyors kőrt repesztett az olasz, MM azzal a motorral nem fogja tudniSzarabb motor a Pramac, főleg h nem gyári futóművet kap
NB2
7 hónapja
Willie Parker
15 386
Martin miatt csalódott vagyok, simán el kellett vna engedni Peccot és kivárni. A dobogó meg lett volna, csak persze ő is mindig nyerni akar.Pecco- Ducati a legjobb együttállását hozta, Marquez pedig nagyon érzi ezt a pályát.
Bezzecchi is jót ment ma.
7 hónapja
ez a különbség a 2 Ducatti között, amilyen gyors kőrt repesztett az olasz, MM azzal a motorral nem fogja tudni
7 hónapja
Willie Parker
15 386
Martin alatt becsukódott az első kerék, úgy hogy beállt a fékerő, amivel nem nagyon tudsz mit kezdeni 54 fokos dőlésszögnél.Az egyetlen megoldás, ha megemeled a motort, csak behúzott fékkarral nagyon nehéz fizikailag is.
7 hónapja
Innentől unalom jön 😕Lófaszt jött, hála az égnek
NB2
7 hónapja
Acosta szépen lassan top10, bár ma eléggé el van tűnve
7 hónapja
Innentől unalom jön 😕
7 hónapja
Hát ha ma mind Pecco, mind MM motoron marad végig, akkor meg leszek lepődveÉs Martin esik el 😀
zacknorb
7 hónapja
de jó újra elől látni Bezzecchit! remélem össze tud csiszolódni a technikával és ott lehet folyamatosan a dobogó közelében.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 hónapja
Hát ha ma mind Pecco, mind MM motoron marad végig, akkor meg leszek lepődve
7 hónapja
Pecco nem szarral gurigázik
7 hónapja
Robertsnek örülök, kellene már végre egy jó amerikai motoros.Szegény (vagy hát saját hibája is lehetne, de a történelem nem őt igazolta) jó pár évvel vetette vissza a karrierjét amikor nem fogadta el a még szar Aprilia ülést, utána az Italtrans nem tudott elég erős lenni a Moto2-ben, az Aprilia pedig feléledt a GP-ben.
Cowboykarcsi90
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
7 hónapja
Robertsnek örülök, kellene már végre egy jó amerikai motoros.Roberts, főleg ezzel a motorral, a legzorallab rider az egész mezőnyben
Cowboykarcsi90
7 hónapja
Robertsnek örülök, kellene már végre egy jó amerikai motoros.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!