Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

7 hónapja
rob3r7o Denver Broncos 4 742
Hat a Ferrari megint foghatatlan volt, de Schumi es az Alpine megint kihozták a maxot.

Két dobogó zsinórban, nem rossz. Jó bemelegítés volt Le Mans-ra, remelem ott is meglesz a tempó es összejön egy jo eredmény.

„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
Kíváncsi leszek Le Mans előtt megint megint helyzetbe hozzák-e az olaszokat vagy hagyják végre a tiszta versenyt.
Sajnos egyre jobban cseszik el ezt a kitűnően felélesztett WEC sorozatot.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
NB2 New England Patriots 27 453 — nabege2@yahoo.com
ha nem dobja el, nyer 😊
7 hónapja
törölt kristof New York Giants Miami Hurricanes 1 259 — Browns GM
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.
Pep71
áh, attól azért nagyon messze vannak, versenytempóban kb. az összes Ducati előtte van – de ha már tud hozni egy stabil top5-öt, az is szép teljesítmény.

Bezzecchi is egyre jobb, de egyelőre ő és az Aprilia is gyenge. 😕

The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 hónapja
Pep71 Green Bay Packers 3 352
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.
7 hónapja
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.

Remélem összejön. 😊
Mikey
Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Őszentsége Sobri Jóska
Azt nem tudom, de tavaly Kyle Busch próbált meg indulni, aztán az valamiért nem jött össze.

- - -

IndyCar:

Tavalyhoz hasonlóan idén is Palou pole Indianapolisban a road course-on, tavaly meg is nyerte a versenyt. Utána Rahal és Foster indul, ez azért elég nagy meglepetés.
McLaughlin "csak" a 4., Lundgaard csak a 14. helyről indul, kíváncsian várom meg tudják-e szorongatni ma a spanyolt.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.

Remélem összejön. 😊
Mikey
Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊

7 hónapja

Remélem összejön. 😊

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Ma a GP csapatok kerékpárversenyt tartottak Le Mansban:

Poloska vagyok.
7 hónapja
dugo93 Indianapolis Colts 4 495
Mai hírekre reagálva:

zacknorb
FISZIKELLA AUTÓÓÓÓJAAA 😀😀

7 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 767 — Kinek mit intézett a kormánya
Mai hírekre reagálva:

Poloska vagyok.
7 hónapja
 www.youtube.com/watch?v=BUg_ZtREY5M
4 részes Earnhardt sorozat (Prime Video bármi is legyen az)

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

7 hónapja
Colapinto meg is kapta az ülést.
ervinator
AT LEAST THE NEXT FIVE RACES XDD FLAVIOOOOO

Poloska vagyok.
7 hónapja
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 894
Colapinto meg is kapta az ülést.

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
xdd

Poloska vagyok.
7 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.

formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁
🤘 gaben 🤘
Mérsékelték tizenpár évre és az már letelt.

Poloska vagyok.
7 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.

formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁

7 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Szerkesztette: steelwolf
7 hónapja
Szombat – 13:30-20:30 – Spa 6 órás (Eurosport 2)

7 hónapja
A hír is nagyszerű, és a zrika is Hamlinnek.

Négyes vetésforgó lesz, Phoenix is lesz helyszín, a másik kettő viszont egyelőre TBA.

7 hónapja
Ezzel a zseni promoval lett hivatalos

Poloska vagyok.
7 hónapja
Kicsit a szokásosnál is érdekesebb lesz a hétvégi kansasi NCS verseny, indul Love (#33 RCR Chevy) és Heim (#67 23XI Toyota) is.

Az NCTS versenyen pedig ott lesz Byron (#07 Spire Chevy) és Hocevar (#7 Spire Chevy) is.

A NextGen érában a legjobb másfél mérföldes pálya a versenyek színvonala tekintetében, remélem ezen a hétvégén sem adnak ennél lejjebb.

7 hónapja
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.
Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
Jan
Csak nehogy ott megint összetörje magát

Poloska vagyok.
7 hónapja
Jan Pittsburgh Steelers 5 411 — Steelers fan
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.
Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
7 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us
Doohannek is hamar lefőtt a kávé.
Mikey
Ennyire nem volt katasztrófa szerintem a csóka pedig…

Don't talk the walk, Walk the talk!