Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
7 hónapja
Hat a Ferrari megint foghatatlan volt, de Schumi es az Alpine megint kihozták a maxot. Két dobogó zsinórban, nem rossz. Jó bemelegítés volt Le Mans-ra, remelem ott is meglesz a tempó es összejön egy jo eredmény.
„History is a set of lies agreed upon.”
7 hónapja
Kíváncsi leszek Le Mans előtt megint megint helyzetbe hozzák-e az olaszokat vagy hagyják végre a tiszta versenyt.Sajnos egyre jobban cseszik el ezt a kitűnően felélesztett WEC sorozatot.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
7 hónapja
ha nem dobja el, nyer 😊
7 hónapja
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.áh, attól azért nagyon messze vannak, versenytempóban kb. az összes Ducati előtte van – de ha már tud hozni egy stabil top5-öt, az is szép teljesítmény.
Pep71
Bezzecchi is egyre jobb, de egyelőre ő és az Aprilia is gyenge. 😕
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
7 hónapja
Yamaha nagyon jó úton jár, óriásit léptek előre, még a végén Quarta beszáll a VB címért, jót tenne a GP-nek.
7 hónapja
Azt nem tudom, de tavaly Kyle Busch próbált meg indulni, aztán az valamiért nem jött össze.Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Remélem összejön. 😊
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
- - -
IndyCar:
Tavalyhoz hasonlóan idén is Palou pole Indianapolisban a road course-on, tavaly meg is nyerte a versenyt. Utána Rahal és Foster indul, ez azért elég nagy meglepetés.
McLaughlin "csak" a 4., Lundgaard csak a 14. helyről indul, kíváncsian várom meg tudják-e szorongatni ma a spanyolt.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
7 hónapja
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Az amcsik vissza akarnak vágni van Gisbergen miatt? 😊
Remélem összejön. 😊
Mikey
7 hónapja
Állítólag lelkesen folynak a háttérmunkálatok annak érdekében, hogy Kyle Larson indulhasson majd a Sportscar Championship novemberi szezonzáró adelaide-i versenyhétvégéjén a PremiAir Racing Chevyjével.Remélem összejön. 😊
7 hónapja
Ma a GP csapatok kerékpárversenyt tartottak Le Mansban:Poloska vagyok.
7 hónapja
www.youtube.com/watch?v=BUg_ZtREY5M4 részes Earnhardt sorozat (Prime Video bármi is legyen az)
Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘
7 hónapja
Colapinto meg is kapta az ülést.AT LEAST THE NEXT FIVE RACES XDD FLAVIOOOOO
ervinator
Poloska vagyok.
7 hónapja
Colapinto meg is kapta az ülést.
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
7 hónapja
Mérsékelték tizenpár évre és az már letelt.Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁
formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
🤘 gaben 🤘
Poloska vagyok.
7 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.Az öreg kurvapecér eltiltása eltörlődött? 😁
formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
steelwolf
7 hónapja
Hopp-kopp. OO távozik az Alpine éléről, lehet h Doohan mellet kiállt, ugyebár az ő szekere kifelé áll. Briatore Colapintot favorizálja.formula.hu/f1/2025/05/06/fordulat-tavozik-az-alpine-elerol-oliver-oakes?fbclid=IwY2xjawKHSQNleHRuA2FlbQIxMQABHlBX9hMeA3ukxeji2RSEQkjQGPTQbaWKMM0GCXjJypDz0PvWYQr9ySHo2eZ__aem_ogD21yS2YMAbTwSxReY-NA
Szerkesztette: steelwolf
7 hónapja
Szombat – 13:30-20:30 – Spa 6 órás (Eurosport 2)
7 hónapja
A hír is nagyszerű, és a zrika is Hamlinnek.Négyes vetésforgó lesz, Phoenix is lesz helyszín, a másik kettő viszont egyelőre TBA.
7 hónapja
Ezzel a zseni promoval lett hivatalosBreaking news! @keselowski and @KyleBusch went searching for answers about @HomesteadMiami in 2026.
— NASCAR (@NASCAR) May 6, 2025
You’re going to like what they found. pic.twitter.com/t6xrxVEMGb
Poloska vagyok.
7 hónapja
Kicsit a szokásosnál is érdekesebb lesz a hétvégi kansasi NCS verseny, indul Love (#33 RCR Chevy) és Heim (#67 23XI Toyota) is.Az NCTS versenyen pedig ott lesz Byron (#07 Spire Chevy) és Hocevar (#7 Spire Chevy) is.
A NextGen érában a legjobb másfél mérföldes pálya a versenyek színvonala tekintetében, remélem ezen a hétvégén sem adnak ennél lejjebb.
7 hónapja
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.Csak nehogy ott megint összetörje magát
Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
Jan
Poloska vagyok.
7 hónapja
MotoGP-ben elfogadták a "Martin-szabályt" , ami azonnal életbe is lép.Ha valaki sérülés miatt túl sokat kényszerül kihagyni, visszatérés előtt tesztelhet egy napot. Eléggé korlátozott feltételekkel ugyan, de mégis több mint a semmi. Jó döntés szerintem.
7 hónapja
Doohannek is hamar lefőtt a kávé.Ennyire nem volt katasztrófa szerintem a csóka pedig…
Mikey
Don't talk the walk, Walk the talk!