Autó- és motorsportok
18 feliratkozó
több mint 1 éve
dugo93
4 233
Ez egy baromság. Ne külső hatás befolyásolja a végeredményt. Ugyanaz, mint fociban, amikor az elfújt meccs után jönnek ezek: "nem a bírot kell szidni, hanem belőni a helyzeteket". Ha a rajtad kívül álló hátráltató dolgok nélkül meg lett volna, akkor ne kelljen már azt mondani, hogy nem ezen múlott. (ezt most általánosságban írom, nem feltétlen erre az esetre)Szerintem érthető Martin kirohanása, ha egy kicsit is beleképzeljük magunkat a helyébe.Amikor jó nagy előnyben, senkitől nem zavartatva perecelt az élről, majd mindenkinél okosabb akart lenni, és egyedüliként feltette a soft gumit, akkor eldobott több mint 30 pontot.
Szerintem így a legszarabb kikapni. Nyilván buzgott benne az adrenalin meg a keserűség még amikor az első nyilatkozatot tette. Látszik is hogy most már próbálja elvenni az élét a dolognak.
Írtam a triple-header előtt, hogy menjen el Valenciáig és lehetőleg ne egy buta versenyzői hiba, de legdőképp ne egy technikai malőr döntsön a VB címről.
És őszintén mondom ezt nem csak az én kedvencemre értettem…
Cowboykarcsi90
Ha elmegy, ezeken megy el.
Jan
több mint 1 éve
Acosta a legrosszabb szerintem by far. Főleg ahhoz képest, hogy milyen sikeres/ismert motoros.Ezeknél a spanyol/olasz versenyzőknél nem angolul kell tudni hogy megértsd, hanem mediterrán angolul 😀igaza van. ehhez én is csak annyir tudok hozzátenni, hogy nem "I think I didn't forget", hanem "I don't think I forgot". de én nyelvtannáczi vagyok, nem spanyol motorversenyző.Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
p1race.hu/2023/11/19/sokat-sejteto-szavak-jorge-martintol-a-borzalmas-futama-utan-elloptak-tolem-a-bajnoki-cimet/
bcsarli, Udvari Főkóstoló
NB2
"Kicsit bosszús vagyok, de úgy érzem, hogy nem a pályán vertek meg minket, hanem azon kívül. "
Legalábbis D célozgat némi szándékosságra.
Jughead
“I guess they don’t want to decide a championship. They want to be competitive. I think so, I hope so, that they want to give us the same conditions.
“But I lost 1.5s of pace in one day. I think I didn’t forget to ride and I think they need to improve and they need to analyse so it doesn’t happen again in the future.
“Hopefully I can fight for championships in the future, but today I feel a big loss because it’s really difficult [to win the championship] now.”
Toca
slowmotion
Azt hiszem Bezzecchi a legrosszabb közülük, őt a legnehezebb megfejteni
Heisman nádor
Remélem lagalább akkor most mielőtt feljön a nagyokhoz, vesz pár órát 😀😛
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 1 éve
Persze ez egyértelmű nem is vitatom.Szerintem érthető Martin kirohanása, ha egy kicsit is beleképzeljük magunkat a helyébe.Amikor jó nagy előnyben, senkitől nem zavartatva perecelt az élről, majd mindenkinél okosabb akart lenni, és egyedüliként feltette a soft gumit, akkor eldobott több mint 30 pontot.
Szerintem így a legszarabb kikapni. Nyilván buzgott benne az adrenalin meg a keserűség még amikor az első nyilatkozatot tette. Látszik is hogy most már próbálja elvenni az élét a dolognak.
Írtam a triple-header előtt, hogy menjen el Valenciáig és lehetőleg ne egy buta versenyzői hiba, de legdőképp ne egy technikai malőr döntsön a VB címről.
Cowboykarcsi90
Jan
De mint versenyző szerintem Ő úgy gondolkodik, hogy ezeket Ő szúrta el, ezek felett neki van kontrollja. Ha elbasz valamit az az Ő sara, azt jobban el tudja fogadni.
Egy ilyen dolog meg abszolút külső tényező, ami felett neki nincs semmilyen kontrollja. Ezt szerintem mindig nehezebb feldolgozni, elfogadni, ilyenkor mindig a vagdalkozás az első reakció. Az emberek többségénél.
Mindegy most már, így megvan akkor az évre mind a kettőjüknek a soros balfék abroncs is. Más most már ne jöjjön.
Nyerjen Valenciában a jobbik.
több mint 1 éve
Ezeknél a spanyol/olasz versenyzőknél nem angolul kell tudni hogy megértsd, hanem mediterrán angolul 😀igaza van. ehhez én is csak annyir tudok hozzátenni, hogy nem "I think I didn't forget", hanem "I don't think I forgot". de én nyelvtannáczi vagyok, nem spanyol motorversenyző.Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
p1race.hu/2023/11/19/sokat-sejteto-szavak-jorge-martintol-a-borzalmas-futama-utan-elloptak-tolem-a-bajnoki-cimet/
NB2
"Kicsit bosszús vagyok, de úgy érzem, hogy nem a pályán vertek meg minket, hanem azon kívül. "
Jughead
“I guess they don’t want to decide a championship. They want to be competitive. I think so, I hope so, that they want to give us the same conditions.
“But I lost 1.5s of pace in one day. I think I didn’t forget to ride and I think they need to improve and they need to analyse so it doesn’t happen again in the future.
“Hopefully I can fight for championships in the future, but today I feel a big loss because it’s really difficult [to win the championship] now.”
Toca
slowmotion
Azt hiszem Bezzecchi a legrosszabb közülük, őt a legnehezebb megfejteni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
Szerintem érthető Martin kirohanása, ha egy kicsit is beleképzeljük magunkat a helyébe.Amikor jó nagy előnyben, senkitől nem zavartatva perecelt az élről, majd mindenkinél okosabb akart lenni, és egyedüliként feltette a soft gumit, akkor eldobott több mint 30 pontot.
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Szerintem érthető Martin kirohanása, ha egy kicsit is beleképzeljük magunkat a helyébe. Szerintem így a legszarabb kikapni. Nyilván buzgott benne az adrenalin meg a keserűség még amikor az első nyilatkozatot tette. Látszik is hogy most már próbálja elvenni az élét a dolognak.
több mint 1 éve
igaza van. ehhez én is csak annyir tudok hozzátenni, hogy nem "I think I didn't forget", hanem "I don't think I forgot". de én nyelvtannáczi vagyok, nem spanyol motorversenyző.Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Jughead
Toca
több mint 1 éve
Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Jughead
több mint 1 éve
nem olvastam az eredeti nyilatkozatot (meg hát ha olvastam volna sem tudok spanyolul), de azért a "pályán kívül buktam a bajnoki címet" és a "pályán kívül vertek meg" között elég nagy különbség van szemantikailagAzt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Legalábbis célozgat némi szándékosságra.
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Szerkesztette: Jughead
több mint 1 éve
"Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 1 éve
ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Oké, de ki? Az általad linkelt cikkben ilyenről nincs szó.Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 1 éve
Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 1 éve
Jughead
5 220
Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
több mint 1 éve
Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
több mint 1 éve
Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
több mint 1 éve
Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.
több mint 1 éve
Jó lesz a Valencia.
több mint 1 éve
Bagnaia nem okosnagy mákja van, hogy itt vagyunk és nem valami kavicságyas pályán
Martint piszkosul sajnálom, nem tudom mi lehetett
több mint 1 éve
MegúsztaBagnaia nem okosNagyon nem
zacknorb
több mint 1 éve
Diggia mit megyÉs ezt azóta hogy tudja, nincs ülés
több mint 1 éve
Bagnaia nem okosNagyon nem
több mint 1 éve
Bagnaia nem okos
több mint 1 éve
Ja tényleg, sprintekMost csak az a kérdés, hogy Pecco behúzza itt, vagy csak jövő hétenTalán most semmiképpen nem tudja lezárni matematikailag.
zacknorb
Faszom ezt nem tudom megszokni