Autó- és motorsportok

18 feliratkozó

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Kapják be 😁
Az egyik legjobb futama volt, csak hát azok a szerencsétlen tényezők.
több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355
Verstappen csapatember is tud lenni?
ThundersNFL a Jobbágy
Jah, csak ha balfasz a csapattársad akkor kvázi tökmindegy... 😀 😀 😀

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
Perez…ezzel a minister of defense címtől itt hivatalosan is meg kell fosztani.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 040 — !SuPeR6BoWL!
Ekkora faszkalapot....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 24 951 — nabege2@yahoo.com
Perez a világ baram
több mint 1 éve
Perez te BALFASZ

Draft

több mint 1 éve
Verstappen csapatember is tud lenni?

Draft

több mint 1 éve
a 2 merci verheti a fejét a falba
több mint 1 éve
Pont ez a 4 körrel frissebb gumi lesz elég a RB-nek!
Eazzy
Ők is kijöhettek volna a Safety Car alatt Leclerc-rel is ahogyan Perezzel. Ugyanabba a hármas vonatba lett volna (de mindenképp Verstappen előtt maradt volna...).

Nem tudom elhinni, hogy egy ekkora költségvetéssel rendelkező csapatnál (bármelyik F1 team) nincs egy stratéga vagy kisebb team, akinek az a feladata hogy folyamatosan, körről körre kb minden pillanatban monitorozza azt, hogy egy éppen aktuális SC / VSC fázis alatt mi az azonalli legjobb döntés...
bobi0092
Csak azt tudom elképzelni, hogy van egy szar kultúra, és abban forognak az egyébként nem jó szakemberek.
Láttam már ilyet a GE-nél tipikus kult ahol nem igazán a hozzáértés a fő kvalitás…

több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Eazzy
Ők is kijöhettek volna a Safety Car alatt Leclerc-rel is ahogyan Perezzel. Ugyanabba a hármas vonatba lett volna (de mindenképp Verstappen előtt maradt volna...).

Nem tudom elhinni, hogy egy ekkora költségvetéssel rendelkező csapatnál (bármelyik F1 team) nincs egy stratéga vagy kisebb team, akinek az a feladata hogy folyamatosan, körről körre kb minden pillanatban monitorozza azt, hogy egy éppen aktuális SC / VSC fázis alatt mi az azonalli legjobb döntés...
bobi0092
Amikor utoljára volt ilyen a Ferrarinak (Ross Brawn) kvázi dögunalom volt az F1 a dominanciájuk miatt. 😀
több mint 1 éve
ÉN ezért most nem hibáztatom a Ferkát. 4 kőrrel azelőtt jöttek ki, máskor ez bőven nem különbség.
több mint 1 éve
Az utcai pálya miatt ilyen izgalmas?
ThundersNFL a Jobbágy
Inkább amiatt, mert nem túl technikás a pálya, szinte csak guvvadt szemekkel nyomni kell a gázt, így pedig nem jönnek ki annyira a versenyzői kvalitások.
Szokol
Amiben Leclerc kb a legjobb

Draft

több mint 1 éve
bobi0092 Indianapolis Colts 4 355
Eazzy

Szerkesztette: bobi0092

Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
ThundersNFL a Jobbágy
Inkább amiatt, mert nem túl technikás a pálya, szinte csak guvvadt szemekkel nyomni kell a gázt, így pedig nem jönnek ki annyira a versenyzői kvalitások.
több mint 1 éve

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 425 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Nem hiszem el h ennyire szencsétlen.
több mint 1 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 001 — Steelers fan
Azt sajnálom, hogy ha Piastri nem okoz defektet Hamikának, akkor gyanús, hogy ez most elől egy négyemberes kaland lenne.
több mint 1 éve

Draft

több mint 1 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 8 704 — Jó ötletnek tűnt!
szokásos ferka szerencsével a lehető legrosszabbkor jött az sc, innen szerintem sima holland

Lesz ez még így se!
több mint 1 éve
Na ez is kuka

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 24 631 — “Sha-la-la-la-la-la, Thiiiiii-baut Pinot!“
A pálya közepén egyedül Hamilton ugrál fel egyesével, a többiek követik egymást 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 848 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Meglepően izgalmas és mozgalmas ez a futam. Péntek után nem sokat tettem volna fel erre a kijelentésre Vegasban.
több mint 1 éve
vajon kinek mennyi gumija marad???
több mint 1 éve
Hát ez kurva jó!
Ha pont elment a box mellett, mert későn szóltak neki akkor szarjanak sűnt.

Szerkesztette: steelwolf
több mint 1 éve
Piff Perez is nyilván akkor jó, amikor végre nem RB win lehetne xD