Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 1 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 665 — "Montoya por favor!"
Max megkérdi mért vették el a körét, de mondjuk dupla sárgán áthajtott 😀

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sainz a kurva anyád, hogy elbaszod mindenki versenyét 😕
NB2
Bakui karma visszanyalt

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 640 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Sainz a balfasz

Draft

több mint 1 éve
NB2 New England Patriots 28 122 — nabege2@yahoo.com
Sainz a kurva anyád, hogy elbaszod mindenki versenyét 😕
több mint 1 éve
Perez....istenem.....
Max a 💩rt is kitapossa abból az autóból.....

Draft

több mint 1 éve
Perez istenem 😕
több mint 1 éve
Checo megint benézte

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 1 éve
Ez de szar sprint volt 😕
holnap nem fog esni? 😊
félek az olasz holnap hoz egy dögunalmat 😕
több mint 1 éve
McLaren lett az új RB.....

Draft

több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 711 — Kinek mit intézett a kormánya
Justin Haley és Corey LaJoie helyet cserél, már a jövő héttől. Szóval Haley vezeti a Spire 7-es Chevyjét és LaJoe az RWR 15-ösét.

A pletykák alapján ebben nem sok meglepő van, de az mindenképpen igen, hogy már szezon közben meglépik.

Kíváncsi vagyok mire megy majd jövőre a Haley - Childers páros.
Mikey
Keselowski szerint nem tudtak versenyezni a Hendrickkel, ők akarták ezt a cserét nagyon, mivel a Spire nagyon szorosan együtt működik velük.

Innentől egyenes út vezet Haleynek a #48-asba, ha majd Bowman szerződése lejár..?
Mikey
Azért ott van egy Hocevar is a Spire Motorsportnál, csak gondolom akartak mellé valami tapasztalt, de korrekt eredményeket hozó arcot.

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 027
Justin Haley és Corey LaJoie helyet cserél, már a jövő héttől. Szóval Haley vezeti a Spire 7-es Chevyjét és LaJoe az RWR 15-ösét.

A pletykák alapján ebben nem sok meglepő van, de az mindenképpen igen, hogy már szezon közben meglépik.

Mikey
Keselowski szerint nem tudtak versenyezni a Hendrickkel, ők akarták ezt a cserét nagyon, mivel a Spire nagyon szorosan együtt működik velük.

Innentől egyenes út vezet Haleynek a #48-asba, ha majd Bowman szerződése lejár..?

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 1 éve
RIP ,Mini DRS'
steelwolf
Mondjuk nem értem. Ha szabályos akkor miért kell változtatni rajta?
csebi
Szembe megy a szabályok szellemiségével..
dawyd728
Ez olyan hogy eddig okés volt, de mostmár azért na, ilyet nem lehet akárhogy ment át a teszten a hátsó szárnnyal.

több mint 1 éve
dawyd728 4 110
RIP ,Mini DRS'
steelwolf
csebi
Szembe megy a szabályok szellemiségével..
több mint 1 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 155 — Csodabogár

az új rádiózási szabályok után 😀

több mint 1 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 634 — Lucas Scott
RIP ,Mini DRS'
steelwolf

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
RIP ,Mini DRS'
steelwolf
Szingapúri pályán nem sokat számítana....

Draft

több mint 1 éve

több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
RIP ,Mini DRS'
több mint 1 éve
BREAKING NEWS: Meyer Shank Racing announces Marcus Armstrong will join the team and pilot the No. 66 beginning in 2025.

#INDYCAR // Meyer Shank Racing
zacknorb
Na ennek annyira nem örülök, reméltem hogy marad a Ganassinál.

Callum Ilott pedig az egyik Prema autót fogja full-time vezetni, nagyon kíváncsian várom, mire lesznek ők képesek az első évben. De annak nagyon örülök hogy Ilott "visszatér".

több mint 1 éve
dawyd728 4 110
Én majd csak akkor örülnek ennek a bejelentésnek, ha már jövő augusztus van és meg nem töröltek. Mert ahogy olvastam róla nem kevés átalakítás kell meg ott, és látva, h pl mi volt az SBK-val nem lepődnék meg ha ez is törölve lenne.
rob3r7o
Idén 3 versenyt töröltek a moto gp-ben. Bohócok a spanyolok. Velünk is bohóckodnak. Nem tudom talán az A1GP utód AutoGP széria volt korábban ennyire komolyanvehetetlen vezetéssel bíró széria. Én akkor hiszem el, ha lesz itt verseny, ha elrajtolnak..
dawyd728
Jövőre már a Liberty a főnök.
Jughead
És? Tavaly és idén is a spanyolok még. Nyilván pontosan körbe bastyázták magukat és kismillió feltétel teljesülése esetén jönne csak ide akár csak a WSBK is. A spanyolok korábban is a rövidtávú érdekeik mentén sorvasztották el a kezükben lévő
legrangosabb motoros bajnokságokat. Szarnak ők magasról, h hosszútávon milyen kárt okoznak ők annak.
Ha láttál már motorversenyzésre alkalmas pályát minden felszereltségével együtt, akkor tudod, h a balatonfőkajári pálya kurva mesze van tőle..
Nem tudom mi van a háttérben, de az biztos, h valakik jól járnak ezzel a lebegtetéssel.
több mint 1 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 325
Én majd csak akkor örülnek ennek a bejelentésnek, ha már jövő augusztus van és meg nem töröltek. Mert ahogy olvastam róla nem kevés átalakítás kell meg ott, és látva, h pl mi volt az SBK-val nem lepődnék meg ha ez is törölve lenne.
rob3r7o
Idén 3 versenyt töröltek a moto gp-ben. Bohócok a spanyolok. Velünk is bohóckodnak. Nem tudom talán az A1GP utód AutoGP széria volt korábban ennyire komolyanvehetetlen vezetéssel bíró széria. Én akkor hiszem el, ha lesz itt verseny, ha elrajtolnak..
dawyd728
Jövőre már a Liberty a főnök.
több mint 1 éve
dawyd728 4 110
rob3r7o
több mint 1 éve
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 22 711 — Kinek mit intézett a kormánya
BREAKING NEWS: Meyer Shank Racing announces Marcus Armstrong will join the team and pilot the No. 66 beginning in 2025.

#INDYCAR // Meyer Shank Racing

Poloska vagyok.
több mint 1 éve
rob3r7o Denver Broncos 4 897
Ricciardo meg egyre biztosabb, h kikerül az f1-bol, amire az is utal, h azt nyilatkozta, h szívesen indulna Daytona-ban. Ugyh ha megy az f1-bol szinte biztos, h megy a NASCAR-ba.

Remelem tényleg így lesz. 😀
rob3r7o
Állítólag Lawson szerződésében van egy olyan kitétel, ha idèn nem indul 5 futamon akkor jövőre FA.
A Red Bull viszont nem szeretné elengedni és ezért dobhatják Ricciardot.
steelwolf
Ha emiatt dobják meg idén az elég szar megoldás lenne. Egyrészt jövőre úgyse tudna máshova menni, másrészt úgyis fix már, h ő lesz Tsunoda mellett. Szóval ha szezon közben vágjak ki Ricet az szerintem elég gaz lesz. Oké, nem megy már jól, de nyugodtan hagyhatnak már, h legalább idén vegigmenjen.

„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 1 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 567 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ricciardo meg egyre biztosabb, h kikerül az f1-bol, amire az is utal, h azt nyilatkozta, h szívesen indulna Daytona-ban. Ugyh ha megy az f1-bol szinte biztos, h megy a NASCAR-ba.

Remelem tényleg így lesz. 😀
rob3r7o
Állítólag Lawson szerződésében van egy olyan kitétel, ha idèn nem indul 5 futamon akkor jövőre FA.
A Red Bull viszont nem szeretné elengedni és ezért dobhatják Ricciardot.