Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 1 éve
Ha hamarabb mondják be a Norris 5 mp büntit akkor nincs ez...En mondjuk nem ertem hogy egy elfekezes amivel idot veszitesz miert szamit palya ehagyasnak.
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
A barátság Maxival csak addig tart, ameddig meg nem előzöd.
több mint 1 éve
Nagyon forrófejű mint a korai Verstappen...Na végre most Dorisz kirakta a faszátSzerintem iszonyat ostoba módon versenyzett
steelwolf
zacknorb
Ezt az RB baszta el a kerékcserével....ha azt hiszem a pisztolyos ember meglesz baszva
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Ha hamarabb mondják be a Norris 5 mp büntit akkor nincs ez...
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
szerintem vége lesz ennek a Norris, Verstappen barátságnak 😊
több mint 1 éve
Norris segghülye, Verstappen meg kurvára nem bír normálisan veszíteni...
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Na végre most Dorisz kirakta a faszátSzerintem iszonyat ostoba módon versenyzett
steelwolf
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Na végre most Dorisz kirakta a faszát
több mint 1 éve
Russel a nevető 3. 😀 mmint 1. !
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 1 éve
Totó fejet mikor vágják be ? 🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
holland hülye volt
több mint 1 éve
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
több mint 1 éve
Balfaszok xd
több mint 1 éve
Mehetne a bunti mar Norrisnak
több mint 1 éve
Nem akarok ünneprontó lenni, de Lando itt megint túl korán akart nyerni.
Poloska vagyok.
több mint 1 éve
Egyébként meg mindig sokan hajlamosak Peccot alábecsülni. Én is sokszor beleestem ebbe a hibába a bukásai miatt, de meggyőződésem, h ha elkapja a fonalat olyat futamokat tud lehozni, amire szerintem nagyon kevesen lennenek képesek, ha egyáltalán bárki az lenne a jelenlegi mezőnyben. Szerintem Markez ide vagy oda, a következő év sokak számára komoly meglepetés lesz Pecco kapcsán.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 1 éve
Hat hat csak Pecco teljesítménye elfogadható, akkor nem. De szerintem ez ennél egy csöppet bonyolultabb. Főfutamon eddig a barcelonai bunteteses szarakodast leszámítva mindig top5ben volt, emellett szerzett 4 dobogós helyet is, és tempóban sem rossz, sőt. Ami nála hátrány, h az időmérőn gyakran elbassza, emiatt kb azzal megy el a futama, h előre egereszi magát. Ha sikerül osszeraknia az idomeroket is versenyben lesz a győzelmeként is. Mindezt úgy, h kb ez az ujonc idénye a csapatnál.Miért szted jól megy ?Ok, ha te mondod.Bestia komoly futamot tolt, 11-rol feljott szépen a 4-re, kar az idomeroert.Bestiára: Perez 2.0..a csapattársa közben tönkreveri a mezőnyt..
Pecco meg verhetetlen ezen a héten. Ha nem bukik kizárt dolognak tartom, h bárki is csak megszorítsa.
rob3r7o
Pep71
rob3r7o
Pep71
Szóval szerintem jól megy, meg ha lehetne jobban is, főleg Peccoval összevetve. Persze nagyon könnyű rögtön rásütni mindenkire, h szar, de szerintem ez soha nem fekete vagy fehér. A Perezzel való osszevetes meg egyesen nevetséges szerintem.
több mint 1 éve
semmi történés, erre ahelyett, hogy a cserét látnánk, látunk egy semmit
több mint 1 éve
Miért szted jól megy ?Ok, ha te mondod.Bestia komoly futamot tolt, 11-rol feljott szépen a 4-re, kar az idomeroert.Bestiára: Perez 2.0..a csapattársa közben tönkreveri a mezőnyt..
Pecco meg verhetetlen ezen a héten. Ha nem bukik kizárt dolognak tartom, h bárki is csak megszorítsa.
rob3r7o
Pep71
rob3r7o
több mint 1 éve
Amilyen jó ez a pálya szerintem olyan szar is.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Ok, ha te mondod.Bestia komoly futamot tolt, 11-rol feljott szépen a 4-re, kar az idomeroert.Bestiára: Perez 2.0..a csapattársa közben tönkreveri a mezőnyt..
rob3r7o
Pep71
több mint 1 éve
Most ekkor vonatozás lesz?Az, felcsúti-a jobbik fajtából 🤣
ThundersNFL a Paraszt
több mint 1 éve
Perez értékelhetetlen..1mp körönként 🤣