Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Előbbire 150 ezer körüli, utóbbira 30 ezer körüli a teltház, ha jól tudom.Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.Ezeken a versenyeken ez hány embert jelent kábé?
Mikey
Őszentsége Sobri Jóska
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 2 éve
Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.Ezeken a versenyeken ez hány embert jelent kábé?
Mikey
több mint 2 éve
Megvan a második soldout a jövő évi Cup Seriesben, a Daytona 500 után az Iowa Corn 350 is teltházas lesz. Gyorsan megmutatják az iowaiak hogy szeretnék ha maradna hosszútávon is a verseny náluk.
több mint 2 éve
Speckó bejelenetés lesz a Dornától, Dec.5-én.Hungaroring 2025 😛😀😀
Vajon mi.?
Coolearie
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Sargeant is marad, teljes a rajtrács, semmi változás nem lesz az utolsó futamhoz képest.* 1 évre, aztán jön AKA 😉
zacknorb
| Andrea Kimi Antonelli |
több mint 2 éve
Ryan Blaney szeretne majd egy duplát csinálni, azaz elindulni az Indy 500-on és a Coke 600-on. Roger Penske egyelőre lenyugtatta hogy ne nagyon siessenek ezzel.
több mint 2 éve
Sargeant is marad, teljes a rajtrács, semmi változás nem lesz az utolsó futamhoz képest.
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
www.usaracing.hu/2023/11/29/argentina-tn-loves/Bírom ezt a szlogent, hogy nem csak az államokban vannak ilyen idióták. Mármint, tényleg van aki ezt így gondolja?
"Futam közben, a pályán lőttek rá a túraautó-bajnokra"
az oszt igen
nem csak az államokban vannak ilyen idióták
🤘 gaben 🤘
több mint 2 éve
www.usaracing.hu/2023/11/29/argentina-tn-loves/"Futam közben, a pályán lőttek rá a túraautó-bajnokra"
az oszt igen
nem csak az államokban vannak ilyen idióták
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
David Ragan vezeti az RFK Racing #60-as Fordját a Daytona 500-on februárban.Neve is van a projektnek, Stage 60. A Trackhouse Racing-féle Project 91 mintájára.
Welcome back, David!
több mint 2 éve
net4.network4.hu/press/motogp-es-network4-ujabb-negy-ev/2028-ig a Network4-en a MotoGP.
The risk I took was calculated, but man, am I bad at math.
több mint 2 éve
A kamikaze mód is csak az utolsó két évben volt repertoáron, amikor a borzasztó Hondaval, igazából csak extra kockázattal lehetett előrébb jutni. Emlékeim szerint azelőtt ez nem volt jellemző rá.A kamikaze mód abszolút benne van, de a motor miatt esni valszeg jóval kevesebbet fog.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
Coolearie
🤘 gaben 🤘
Valamelyik ázsiai verseny alatt be is írtam ide, hogy Motogp szinten, féktávon ennyire labilis motort még nem láttam, mint a gyári Honda. (Komló-Mánfa oda-vissza versenyeken már igen, de azt most ne vegyük ide 😊)
Jan
Teljesen különböző stílusú versenyzők tudnak gyorsak lenni ezzel a Ducatival. Pl. Martin és Pecco kb a tűz és víz mindenki szerint. Mégis mind a ketten ugyan úgy meg tudják találni a szamításukat ezzel a géppel. Nekem valószínűtlennek tűnik, hogy ez pont Marqueznek ne sikerülne.
Én nagyon meglepődnék rajta, ha a szezon végén nem lenne legrosszabb esetben is egy top5-ös motoros.
több mint 2 éve
Már soldout a Daytona 500
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
A kamikaze mód abszolút benne van, de a motor miatt esni valszeg jóval kevesebbet fog.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Coolearie
🤘 gaben 🤘
Valamelyik ázsiai verseny alatt be is írtam ide, hogy Motogp szinten, féktávon ennyire labilis motort még nem láttam, mint a gyári Honda. (Komló-Mánfa oda-vissza versenyeken már igen, de azt most ne vegyük ide 😊)
több mint 2 éve
Tavalyi keddi teszt eredmények:Annyit igen, hogy amire pl én is gondoltam, hogy a teljesen más technikát lehet hogy lassabban szokja meg, az nem áll fenn.
www.crash.net/motogp/results/1016592/1/2022-valencia-motogp-test-results
Én örülök, ha MM jó lesz, de tényleg most sokat le lehet szűrni egy tesztből???
NB2
több mint 2 éve
Tavalyi keddi teszt eredmények:www.crash.net/motogp/results/1016592/1/2022-valencia-motogp-test-results
Én örülök, ha MM jó lesz, de tényleg most sokat le lehet szűrni egy tesztből???
több mint 2 éve
Marquez 4. a teszt végén.
több mint 2 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Majd jönnek a versenyek és elkezd esni-kelni, meg kamikaze-t játszani.
Coolearie
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 2 éve
Nekem ami lejött az elmúlt években Marcról, hogy nagyon el kezdte erőltetni a versenyzést, és gyakran túl sokat akart kihozni a Hondából, konkrétan verekedett vele, aztán sokszor a motor visszadobta. Sőt, amikor még alatta legalább normálisan ment a motor 2020-ban, már akkor is eldobta amivel az egész kéztörés indult. Ha ott behozza 2. vagy 3. helyen Qua mögött, bőven lett volna esélye a bajnoki címre. Szerintem ha tud egyet nyerni a Gresinivel az év elején, és kicsit "lenyugszik", nagyon veszélyes lehet újra.Újévi fogadalmam lesz, hogy rendesen visszaszokok a GP-re. 😀 Sokat segítene ezen egy jó MM.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Coolearie
Bizony én már most elkezdenék aggódni Bagnaiaiék helyében…
Cowboykarcsi90
dugo93
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
Újévi fogadalmam lesz, hogy rendesen visszaszokok a GP-re. 😀 Sokat segítene ezen egy jó MM.Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Coolearie
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Az a vigyor megvolt, miután leszállt az első etap után?
Coolearie
több mint 2 éve
Szuper dolog az is hogy a tv közvetíti a tesztet is.Bakker ez a Marquez-Ducati már most brutál ahogy kinéz. Drukkolok neki.
több mint 2 éve
Vicces amúgy hogy már 23-ban tudják hogy fog kinézni a 25-ös modell.Amcsi számítás 😀A 2025-ös modellre egészen pontosan.Gondolom már a 2024-es modellre hasonlít. Ez legalább nem bűn ronda mint a 'mustang'.Számomra az új Camry is szokatlan így elsőreElég fura az eleje, főleg a "fényszóróknál".
zacknorb
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘