Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 2 éve
Szerintem érthető Martin kirohanása, ha egy kicsit is beleképzeljük magunkat a helyébe. Szerintem így a legszarabb kikapni. Nyilván buzgott benne az adrenalin meg a keserűség még amikor az első nyilatkozatot tette. Látszik is hogy most már próbálja elvenni az élét a dolognak.
Írtam a triple-header előtt, hogy menjen el Valenciáig és lehetőleg ne egy buta versenyzői hiba, de legdőképp ne egy technikai malőr döntsön a VB címről.
És őszintén mondom ezt nem csak az én kedvencemre értettem…
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
igaza van. ehhez én is csak annyir tudok hozzátenni, hogy nem "I think I didn't forget", hanem "I don't think I forgot". de én nyelvtannáczi vagyok, nem spanyol motorversenyző.Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
p1race.hu/2023/11/19/sokat-sejteto-szavak-jorge-martintol-a-borzalmas-futama-utan-elloptak-tolem-a-bajnoki-cimet/
bcsarli, Udvari Főkóstoló
NB2
"Kicsit bosszús vagyok, de úgy érzem, hogy nem a pályán vertek meg minket, hanem azon kívül. "
Legalábbis D célozgat némi szándékosságra.
Jughead
“I guess they don’t want to decide a championship. They want to be competitive. I think so, I hope so, that they want to give us the same conditions.
“But I lost 1.5s of pace in one day. I think I didn’t forget to ride and I think they need to improve and they need to analyse so it doesn’t happen again in the future.
“Hopefully I can fight for championships in the future, but today I feel a big loss because it’s really difficult [to win the championship] now.”
Toca
több mint 2 éve
Így van erre ki is tért, hogy nem direkt volt.Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
p1race.hu/2023/11/19/sokat-sejteto-szavak-jorge-martintol-a-borzalmas-futama-utan-elloptak-tolem-a-bajnoki-cimet/
NB2
"Kicsit bosszús vagyok, de úgy érzem, hogy nem a pályán vertek meg minket, hanem azon kívül. "
Legalábbis D célozgat némi szándékosságra.
Jughead
“I guess they don’t want to decide a championship. They want to be competitive. I think so, I hope so, that they want to give us the same conditions.
“But I lost 1.5s of pace in one day. I think I didn’t forget to ride and I think they need to improve and they need to analyse so it doesn’t happen again in the future.
“Hopefully I can fight for championships in the future, but today I feel a big loss because it’s really difficult [to win the championship] now.”
több mint 2 éve
nem olvastam az eredeti nyilatkozatot (meg hát ha olvastam volna sem tudok spanyolul), de azért a "pályán kívül buktam a bajnoki címet" és a "pályán kívül vertek meg" között elég nagy különbség van szemantikailagAzt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Legalábbis célozgat némi szándékosságra.
Jughead
több mint 2 éve
Azt mondja, hogy rajta kívül álló okból bukta a címet, nem azt, hogy ez a rajta kívül álló ok szándékosan az ő hátráltatására történt."Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Szerkesztette: Jughead
több mint 2 éve
"Kár, hogy egy nagyszerű szezon és kemény munka után úgy érzem, ellopták tőlem a bajnoki címet. "ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
NB2
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 2 éve
ezt este én is olvastam, de most komolyan ebből mit tudunk meg? 😊Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 2 éve
Oké, de ki? Az általad linkelt cikkben ilyenről nincs szó.Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 2 éve
Vagy mégis:Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
Jughead
több mint 2 éve
Szerintem senki nem mondja, hogy szándékosan Martinnak rontották el. A baj, hogy előfordul ilyen, az, hogy ez egy bajnoki csatában résztvevő esetén volt csak kiélezi a helyzetet.Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
Jan
több mint 2 éve
Úgy sorsolják ki a szetteket, nem? Hogy tudnák szándékosan elrontani valakiét?Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.Pecco drukkerként mondom, elmehet a Michelin a faszba…
Jan
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Azért durva hogy a hosszú versenyeket mennyivel jobban összerakja Bagnaia. Ha nincsenek a sprintek, Martin nem lenne komoly kihívó.
több mint 2 éve
Jó lesz a Valencia.
több mint 2 éve
Bagnaia nem okosnagy mákja van, hogy itt vagyunk és nem valami kavicságyas pályán
Martint piszkosul sajnálom, nem tudom mi lehetett
több mint 2 éve
MegúsztaBagnaia nem okosNagyon nem
zacknorb
több mint 2 éve
Diggia mit megyÉs ezt azóta hogy tudja, nincs ülés
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bagnaia nem okosNagyon nem
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Bagnaia nem okos
több mint 2 éve
Ja tényleg, sprintekMost csak az a kérdés, hogy Pecco behúzza itt, vagy csak jövő hétenTalán most semmiképpen nem tudja lezárni matematikailag.
zacknorb
Faszom ezt nem tudom megszokni
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
Most csak az a kérdés, hogy Pecco behúzza itt, vagy csak jövő hétenTalán most semmiképpen nem tudja lezárni matematikailag.
zacknorb
több mint 2 éve
Most csak az a kérdés, hogy Pecco behúzza itt, vagy csak jövő héten
Poloska vagyok.
több mint 2 éve
U9-es focitorna, a kb tíz szponzor közül az egyik a debreceni Pláza Erotika?Persze. '93-94-ben.De ez még nagyon a 90-es évek lehetett, nem? Dúró Dóri még a csattogós lepkét tolta az oviban...Nekem most esett le (nyilván vakhangya vagyok) hogy a moto2-ben az egyik csapat szponzora az Onlyfans. Jó hogy az utolsó előtti hétvégére észrevettem. 😊nakérem. megboldogult fodballista koromban (körzeti I. ifi I. korosztály nem volt ki a szomszéd csávó csapata, mert a felnőttcsapat elvitt két ifit, úgyhogy hetedikesen elmentem bénázni a két évvel idősebbek közé) a csapatunknak vörös színű meze volt, a főszponzor pedig szintén az ÖKM.
Erről egyből beugrott Andy Preining, 90-es években ment GP 250-ben, akinek a szponzora az ÖKM volt (fiatalok és szerzetesek kedvéért: az internet előtti korszakban a legnagyobb osztrák ponómagazin) és valamelyik évben volt egy olyan festése, hogy a főszponzor helyén egy nagy Dolly Buster felirat volt. 😊
Jan
Ifi I-ben (15-16 éves korosztály ugye) 😀
slowmotion
Jan
slowmotion
több mint 2 éve
Persze. '93-94-ben.De ez még nagyon a 90-es évek lehetett, nem? Dúró Dóri még a csattogós lepkét tolta az oviban...Nekem most esett le (nyilván vakhangya vagyok) hogy a moto2-ben az egyik csapat szponzora az Onlyfans. Jó hogy az utolsó előtti hétvégére észrevettem. 😊nakérem. megboldogult fodballista koromban (körzeti I. ifi I. korosztály nem volt ki a szomszéd csávó csapata, mert a felnőttcsapat elvitt két ifit, úgyhogy hetedikesen elmentem bénázni a két évvel idősebbek közé) a csapatunknak vörös színű meze volt, a főszponzor pedig szintén az ÖKM.
Erről egyből beugrott Andy Preining, 90-es években ment GP 250-ben, akinek a szponzora az ÖKM volt (fiatalok és szerzetesek kedvéért: az internet előtti korszakban a legnagyobb osztrák ponómagazin) és valamelyik évben volt egy olyan festése, hogy a főszponzor helyén egy nagy Dolly Buster felirat volt. 😊
Jan
slowmotion
Jan
több mint 2 éve
De ez még nagyon a 90-es évek lehetett, nem? Dúró Dóri még a csattogós lepkét tolta az oviban...Nekem most esett le (nyilván vakhangya vagyok) hogy a moto2-ben az egyik csapat szponzora az Onlyfans. Jó hogy az utolsó előtti hétvégére észrevettem. 😊nakérem. megboldogult fodballista koromban (körzeti I. ifi I. korosztály nem volt ki a szomszéd csávó csapata, mert a felnőttcsapat elvitt két ifit, úgyhogy hetedikesen elmentem bénázni a két évvel idősebbek közé) a csapatunknak vörös színű meze volt, a főszponzor pedig szintén az ÖKM.
Jan
slowmotion