Autó- és motorsportok
Perez, istenem...Ez most nem az ő hibája. Amúgy ugyanezt csinálta Norris csapata is, ezért esett ki a Q1-ben.
NB2

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Nem az amerikai nézettség a lényeg, hanem az hogy mindenhol nézhető legyen. Európában (ami a fő piac) egy Vegasi vasárnap esti futam hétfőn munkaidőben menne, így az nem opció.Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.
JéBé
Heisman nádor
Egyebkent azt hogy kepzelik hogy hajanli 2-kor kezdodik egy szabadedzes?😀Javítson ki valaki, de mennyire nincs értelme szombat prime time ban rendezni a futamot.. Konkrétan szombaton a college foci egyik legjobb meccse, az NBA és az NHL közvetítése is az ESPN-é. Vasárnap pedig mehetne a SNF ellen.
JéBé
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
A Martin-Bagnaia páros a hetedik - nyolcadik.
Mindenki erre számított 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
azért mondtam, hogy ilyen névvel az első. olcsó fogás, hogy elsüthessék a first evert.Azt hol írják, hogy ez lesz az első verseny Las Vegasban?Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
— ESPN F1 (@ESPNF1) November 17, 2023
steelwolf
slowmotion
Jughead
Sainznak ha rajtbuntetese lesz a csatornafedelektol az priceless.10 rajthely, mert kasztnit és motort is cseréltek...
JéBé

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
Azért visszagondolva Massa balesetére, elég ijesztő dolog ez. Ott egy kis könnyű rugó majdnem megölte a brazilt, itt meg súlyos kilók lehetnek ezek a fedelek.F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
Yet another POV of the incident:pic.twitter.com/yiDcT8GTPg
— MultiViewer (@f1multiviewer) November 17, 2023
Matthew99
Ez a kép akár magyar is lehetne 😂 #f1hu https://t.co/mniT0uf6NM
— (B.) Varga Ákos (@AkosVarga92) November 17, 2023
Poloska vagyok.
Ki kell rakni egy bóját, aztán majd jön a közút kezelő és pár hónap alatt rendezi 😀F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
Yet another POV of the incident:pic.twitter.com/yiDcT8GTPg
— MultiViewer (@f1multiviewer) November 17, 2023
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Poloska vagyok.
Azt hol írják, hogy ez lesz az első verseny Las Vegasban?Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
slowmotion
Hát ilyen névvel biztosan az első. De azt senki nem mondta nekik, hogy Vegasban rendeztek már F1-es futamot?F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
steelwolf
F1 has cancelled the first practice session of the first ever Las Vegas Grand Prix due to a loose drain cover 😳 pic.twitter.com/hLcP1VHfED
www.dailysportscar.com/2023/11/15/2024-daytona-24-hours-provisional-entry-list.html
LMh, LMP2 meg GTD kocsikkal
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
hiszem! A DGM Racing #91-es Chevyjét fogja vezetni, néhány kiugró helyezést várok tőle azzal a gyenge közepes autóval is.
Legjobb versenyt nyomták? Te se idegesíts engem. 😀Ne idegesíts 😀A jövő sajnos ez, nem tudunk vele mit csinálni. Legfeljebb majd nem nézzük. De mondjuk a Truck Series helyett még talán érdekes is lehetne harmadik számú sorozatként.Én meg pont azt olvastam, hogy a kasztni nem végleges de idővel sorozat lesz köré felhúzva. Mindenesetre érdektelen.Elektromos nascar prototípusElvileg csak tanulmányautó és nem azért fejlesztik mert lesz elektromos széria.
A véleményem híven tükrözi a színe
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
Most is a legjobb versenyt nyomták
Amúgy tehetsz. Ne vegyél soha elektromos szart. De ez úgyis meddő vita.
🤘 gaben 🤘
Tiszta elektromosat nem is szeretnék venni soha, de a jövőben valószínűleg nem lesz más opció. Persze azt mi már lehet nem éljük meg, mire eljutunk addig. Hibrid autót vezettem már, az tetszett.
Ne idegesíts 😀A jövő sajnos ez, nem tudunk vele mit csinálni. Legfeljebb majd nem nézzük. De mondjuk a Truck Series helyett még talán érdekes is lehetne harmadik számú sorozatként.Én meg pont azt olvastam, hogy a kasztni nem végleges de idővel sorozat lesz köré felhúzva. Mindenesetre érdektelen.Elektromos nascar prototípusElvileg csak tanulmányautó és nem azért fejlesztik mert lesz elektromos széria.
A véleményem híven tükrözi a színe
🤘 gaben 🤘
Mikey
🤘 gaben 🤘
Mikey
Most is a legjobb versenyt nyomták
Amúgy tehetsz. Ne vegyél soha elektromos szart. De ez úgyis meddő vita.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "