Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Màr nincs annyi az üvegben!Ekkora faszságot!Igyal nyolc felest, jobb lesz. Aztan nezz billiardot, hasonlo modon utotte mi Bottas a fel mezonyt. 😂
Szétbasz az ideg 😡😡
steelwolf
Stez
Amúgy én Stroll miatt vagyok mérgesebb!
több mint 4 éve
Nem szerintem van rendben, hanem itt olvastam sokaktól a Hamiltont négerező kommentek között, mint helyes csapatstratégia. Ebből gondoltam, hogy nem tilos, még diskurzus is volt róla, hogy miért nem bassza szét egy Suns játékos Giannis lábát.Az hogy valaki gondol valamit és az hogy valaki megcsinálja teljesen más dolog.Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Most akkor miért gond, ha ugyanez torténik fordítva?
Sobri Jóska
csebi
A kettes pilóta kiüti az egyest, szerintem érted te ezt.
Ez volt a taktikai meglátás, hogy így lenne jó az egyes pilótának.
Most a Merci megcsinálta.
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
Nem gondolom hogy szándékos volt, de akkor szerinted ez a felfogás teljesen rendben van.
Akkor nincs is szükség versenysportra.
ervinator
Nekem nincs hozzá viszonyulásom, kevéssé követem az F1-et, csak azt nem értem, hogy ugyanaz a stratégia, amit az egyik csapatnak "javasolnak" miért helyes ha az A csapat csinálja, és miért helytelen, ha a B csapat csinálja.
Vagy jó stratégia mindkétszer, vagy rossz mindkétszer.
A Merci most megcsinálta es fikázódik.
Ha a RB csinálja meg megy a tapsikolás?
több mint 4 éve
Én speciel annyit írtam h ad 1 akkor mostantól legyen ez h ussuk ki a másikat?Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
Ad2 a fianak le kell ülni mindkét versenyzővel h ha ez így megy akkor ebből komoly baleset is lehet ahol nemcsak a borda bánja picit.
Itt amúgy gondolom totoek kiakadnak ha Bottas kap büntetést következő futamra hiszen egyrészt már Norris előtt volt másrészt ha egy merci jön akkor mki álljon félre
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Vettel is dobogón, szivárványos eredményhírdetés jön? 😀azért mekkora lenne ha a díjátadón a szokásos fideszes főgeci adná át a díjat, ezek meg szivárványos zászlót terítenének magukra. pl amikor anno a drogos tompika volt az egyik fő díjátadó, lehet pont a Hamiltont köszöntötte boldogan.
empty taxi
amúgy sajnos a szigorú szponzor szerződések miatt ez nem vlsz
Szerkesztette: ozibozi
több mint 4 éve
szerintem ha Perez csinálja ma ugyanezt Hamiltonnal, akkor ugyanúgy morcos lennék.Arra celzott Sobri szerintem , hogy ha most Hamiltont csaptak volna ki igy, mindenki vihogna es oromkodne, nem menne a felhaborodas, hogy milyen modon esett ki.Az hogy valaki gondol valamit és az hogy valaki megcsinálja teljesen más dolog.Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
Nem gondolom hogy szándékos volt, de akkor szerinted ez a felfogás teljesen rendben van.
ervinator
Partatlansag. Ugyebar.
Stez
nem szeretem, ha ilyenek döntenek el versenyszériákat.
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Induljanak sc mögött, nehogy megint dodzsemezés legyen az 1. kanyarban 😊
több mint 4 éve
Norris belső kamerájából látszott, hogy választhatott, kit üt ki az első kettőből: jól döntött! 😀
több mint 4 éve
Arra celzott Sobri szerintem , hogy ha most Hamiltont csaptak volna ki igy, mindenki vihogna es oromkodne, nem menne a felhaborodas, hogy milyen modon esett ki.Az hogy valaki gondol valamit és az hogy valaki megcsinálja teljesen más dolog.Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
ervinator
Partatlansag. Ugyebar.
több mint 4 éve
Angliában legalább Hamiltonban volt annyi h saját maga végezte el a piszkos munkát …
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 4 éve
Norris out, nem tudják megcsinálni a padlólemezt.Vége a pontszerzési szériának 😕
több mint 4 éve
Hátha Verstappennek kell még egy motorcsere a futam után rajtbüntiért cserébe! 😀
több mint 4 éve
Az hogy valaki gondol valamit és az hogy valaki megcsinálja teljesen más dolog.Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
Mi ezzel a gond?
Sobri Jóska
"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 4 éve
csipkelli
4 010
Vettel is dobogón, szivárványos eredményhírdetés jön? 😀Juci néni hegedül nekik.
empty taxi
több mint 4 éve
Vettel is dobogón, szivárványos eredményhírdetés jön? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Hát nem.Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
csebi
Mi ezzel a gond?
több mint 4 éve
Mr.Breaker
1 934
Merci bemutatja, hogy kell 2 futam alatt 30 pontos hátrány 20 pontos előnnyé fordítani. Nem véletlen az F1 GOAT csapata. Toto bátyánk email-je Masinak már remélem ki lett küldve.
több mint 4 éve
nem értem Bottast,Hagyjuk mar, Verstappen rafekezett, miatta tortent az egesz. Buntetni kellene! 😀
látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
shawnka
több mint 4 éve
Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Miért Hamilton ütötte ki Perezt? Az lenne forditva …
Sobri Jóska
több mint 4 éve
nem értem Bottast,Rohadt lassan váltott harmasba is. Ok h kettesbol indult de akkor is mintha nem nyomta volna a gazt.
látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
shawnka
több mint 4 éve
Tuti itt olvastam sokaktól, hogy azt kéne csinálnia a Red Bullnak, hogy Perez kiüti Hamiltont.Most akkor miért gond, ha ugyanez torténik fordítva?
több mint 4 éve
Ekkora faszságot!Igyal nyolc felest, jobb lesz. Aztan nezz billiardot, hasonlo modon utotte mi Bottas a fel mezonyt. 😂
Szétbasz az ideg 😡😡
steelwolf
több mint 4 éve
nem értem Bottast, látszik a belső kamerájából, hogy úgy érkezik meg a kanyar bejáratához, mintha száraz lenne. kb mintha elfelejtette volna a körülményeket 😀
több mint 4 éve
Sato valahol biztos jot mosolyog ilyenkor magaban 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 4 éve
Ekkora faszságot!Szétbasz az ideg 😡😡
több mint 4 éve
A mercedes minden futamon telibassza a redbull versenyet?Tudják már ők is, hogy máshogy nem jönne össze a győzelem 😀
gabokocka