NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
70
11
2:20, ARENA4
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 4 éve
Egyébként Verstappen azért előzött ott, mert Hamilton előtte kicsúszott, így ott tudott előzni. Utána esélye se volt, szóval valószínűleg hiába várt volna, ott kellett megcsinálnia. A szabályt amúgy nem a versenyen tisztázták, Hamilton még se idomult hozzá, szóval érdekes ezzel védeni. 😀Miután tisztázták mi a szabály, utána ahhoz kell idomulni. Red Bull volt a hülye, h nem szóltak korábban Verstappennek, h szabad úgy menni. Ha már tisztáztatták mi a szabály, akkor nem lehet kívül előzni.Szerintem jobban értem, mint gondolnád. A visszaengedés volt főleg faszsag, ebbe a Red bullnak utólag bele kellett volna pont emiatt állnia.Nem érted a különbséget?Hamilton 56szor ment ott abban a kanyarban. Verstappen megelőzi, egyből megy a sírás.Azért Hamiltont kedveli Fortuna...Miért?
somoskovig
Pályán kívül ér előzni?
dawyd728
shawnka
dawyd728
Michelisz jól magyarázta el.
shawnka
A többi púder.
dawyd728
több mint 4 éve
Tehát Hamilton egyszer sem hagyta el a pályát?Nem. Te is tudod, csak jó kekeckedni.Mindkettő elhagyta a pályát? Igen, ugyanaz.Nem ugyanazért. Előzni nem előzött Hamilton kívül. Még a rádiózás előtt sem.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
dawyd728
csebi
dawyd728
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
Perez bele fog ugatni a nagyok dolgába ha hagyják, brutálisat ment suttyomban. Amúgy hamilton drukkerként is pont leszartam volna ha verstappen nyer, VERSENY volt!!!! Amúgy sobrinál az igazság, verstappen megint elkapkodta, célegyenesben simán kikerüli azt jóccakát...Én nem drukkolok senkinek, nem is ismerem ezeket a versenyzőket már, de nekem is tetszett, jó szoros volt.
peach
Kedvet kaptam a következőhöz.
több mint 4 éve
Miután tisztázták mi a szabály, utána ahhoz kell idomulni. Red Bull volt a hülye, h nem szóltak korábban Verstappennek, h szabad úgy menni. Ha már tisztáztatták mi a szabály, akkor nem lehet kívül előzni.Okes értjük hogy Hamilton ultrafan vagy. De olyan nincs hogy szabalyhozás menet közben. Btw a versenyigazgatóság volt itt igazán balfasz. Ettöl még nyerni körönként pár tizedet/századot 30-35 körig majd megbeszélik mi a szabály? Viccelsz. Nem beszélt itt meg senki semmit.
A többi púder.
dawyd728
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
Nem ugyanazon a tárgyaláson kell ezt felmutatni hanem külön. Elfogadom az 5 mpt de azon az eljáráson kívül benyujtom a videót a fianak h akkor a merci meg elhagyhatjaNem mondtam ilyet.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Azt mondtam, hogy ha Verstappent ezért megbüntetik, a fegyelmi tárgyaláson (vagy hol) nem fogják érvnek elfogadni, hogy "de Hamilton is csalt 20 meg 22 körrel előtte". Nem így szoktak az ilyen eljárások működni.
Kampman
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 4 éve
dawyd728
4 036
Nem. Te is tudod, csak jó kekeckedni.Mindkettő elhagyta a pályát? Igen, ugyanaz.Nem ugyanazért. Előzni nem előzött Hamilton kívül. Még a rádiózás előtt sem.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
dawyd728
csebi
több mint 4 éve
Mit? És ki?Igen, ez a lényeg.Nem.
Elragadta a hév, előzött, ahol tudott, aztán rájött, hogy ez necces, és visszaengedte.
Sobri Jóska
Szóltak neki.
Eazzy
Csak hang nélkül néztem.
több mint 4 éve
Mindkettő elhagyta a pályát? Igen, ugyanaz.Nem ugyanazért. Előzni nem előzött Hamilton kívül. Még a rádiózás előtt sem.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
dawyd728
több mint 4 éve
Perez bele fog ugatni a nagyok dolgába ha hagyják, brutálisat ment suttyomban. Amúgy hamilton drukkerként is pont leszartam volna ha verstappen nyer, VERSENY volt!!!! Amúgy sobrinál az igazság, verstappen megint elkapkodta, célegyenesben simán kikerüli azt jóccakát...
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Nem mondtam ilyet.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
Azt mondtam, hogy ha Verstappent ezért megbüntetik, a fegyelmi tárgyaláson (vagy hol) nem fogják érvnek elfogadni, hogy "de Hamilton is csalt 20 meg 22 körrel előtte". Nem így szoktak az ilyen eljárások működni.
több mint 4 éve
Hülye volt Verstappen. Duplán.Igen, ez a lényeg.Ha vár Verstappen 1-2 kört, megelőzheti simán a célegyenesben.Egyébként ezt én sem értettem. Teljesen fölös kockázat volt így előzni, amikor simán az egyenesben át lehet ugrani.
Eltürelmetlenkedte.
Sobri Jóska
Hanni
Elragadta a hév, előzött, ahol tudott, aztán rájött, hogy ez necces, és visszaengedte.
Sobri Jóska
Elsiette de ha már ott elment akkor faszság volt visszaengedni, főleg úgy ott.
több mint 4 éve
dawyd728
4 036
Nem ugyanazért. Előzni nem előzött Hamilton kívül. Még a rádiózás előtt sem.Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Igen, ez a lényeg.Nem.
Sobri Jóska
Szóltak neki.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 4 éve
dawyd728
4 036
Miután tisztázták mi a szabály, utána ahhoz kell idomulni. Red Bull volt a hülye, h nem szóltak korábban Verstappennek, h szabad úgy menni. Ha már tisztáztatták mi a szabály, akkor nem lehet kívül előzni.Szerintem jobban értem, mint gondolnád. A visszaengedés volt főleg faszsag, ebbe a Red bullnak utólag bele kellett volna pont emiatt állnia.Nem érted a különbséget?Hamilton 56szor ment ott abban a kanyarban. Verstappen megelőzi, egyből megy a sírás.Azért Hamiltont kedveli Fortuna...Miért?
somoskovig
Pályán kívül ér előzni?
dawyd728
shawnka
dawyd728
shawnka
A többi púder.
több mint 4 éve
Tehát ugyanazért a dologért rendben van szted h egyiket megbüntetik utólag másikat meg nem. GratulálokNem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
Kampman
több mint 4 éve
Igen, ez a lényeg.Ha vár Verstappen 1-2 kört, megelőzheti simán a célegyenesben.Egyébként ezt én sem értettem. Teljesen fölös kockázat volt így előzni, amikor simán az egyenesben át lehet ugrani.
Eltürelmetlenkedte.
Sobri Jóska
Hanni
több mint 4 éve
Ja h a red bullnak nem szabályos de amikor Hamilton végig így megy és ellene is így mennek akkor meg ő sirhat? Mercedes fia ez ...mert nem szabályos. Edzésen sem volt az.Red Bull miért nem ment úgy?pályán kívül sem ér autózni, a futam első részébben senkit nem zavart hogy végig ott ment hamilton.Azért Hamiltont kedveli Fortuna...Miért?
somoskovig
Pályán kívül ér előzni?
dawyd728
eaglesmcnabb
dawyd728
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
Szerintem jobban értem, mint gondolnád. A visszaengedés volt főleg faszsag, ebbe a Red bullnak utólag bele kellett volna pont emiatt állnia.Nem érted a különbséget?Hamilton 56szor ment ott abban a kanyarban. Verstappen megelőzi, egyből megy a sírás.Azért Hamiltont kedveli Fortuna...Miért?
somoskovig
Pályán kívül ér előzni?
dawyd728
shawnka
dawyd728
több mint 4 éve
Ha vár Verstappen 1-2 kört, megelőzheti simán a célegyenesben.Egyébként ezt én sem értettem. Teljesen fölös kockázat volt így előzni, amikor simán az egyenesben át lehet ugrani.
Eltürelmetlenkedte.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Nem nézem már egy ideje rendszeresen az F1-et, de szerintem a "másik is csalt" érvet nem nagyon szokták elfogadni.Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
csebi
több mint 4 éve
Hülye rohadt mázlista csoki.... Idióta szabály ez....
több mint 4 éve
dawyd728
4 036
És? Miután tisztázták mi a szabály, utána ahhoz kell idomulni. Red Bull volt a hülye, h nem szóltak korábban Verstappennek, h szabad úgy menni. Ha már tisztáztatták mi a szabály, akkor nem lehet kívül előzni.Michelisz is mondta, hogy Hamilton vagy 30x kívül ment ugyanottMi a szar, tehát Lewisnak a futam nagyrészén lehet a pályán kívül menni...jaok csáMiután kisírta a Red Bull, h ne ehessen kívül menni, akkor nem is lehet utána kívül előzni.
Eazzy
Ennyi.
dawyd728
Willie Parker
több mint 4 éve
Egyértelmű volt már az előzésnél, hogy levágta a pályát.És? Végig vittem volna aztán ha megbüntetik akkor lerakom a videót h akkor annyiszor a hamiltont is
Kampman
több mint 4 éve
Szerintem faszsag volt visszaengedni.Menjen végig aztán ha úgy van büntessék meg.
több mint 4 éve
Ha vár Verstappen 1-2 kört, megelőzheti simán a célegyenesben.Eltürelmetlenkedte.