NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Mondjuk schumacher miután bajnok lett a benettonnal és simán elment a ferrarihoz hogy nyerjen nekik is. Hamilton nem ment sehova, eleve egy contender kocsiba ült bele.Schumachernek a het vb-cimebol hanyszor volt ilyen? Talan haromszor. Talan.Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Jókor volt, jó helyen tipikus esete. Van a mostani GP vagy F1 mezönyben 1 (csak 1) komoly ellenfél, komoly technikával?
Nem szeretem, de megerdemelne. Nala allandoan a brutal Mercedesre mutogatnak, kozben Schumacher szerintem egy sokkal kiemelkedobb Ferrarival nyert a hetbol legalabb 4-5 vb-t. Raadasul annak idejen meg engedett volt az elso es masodik szamu pilota, Schumacherrel pedig szerintem sokkal tobb futamot nyerettek meg a tarsai es a csapata, mint Hamiltonnal.
Persze szubjektiv, ki-ki fele huz, en mindenesetre remelem, mindket sportagban „tronfosztas” lesz nehany even belul.
Stez
🤘gaben🤘
1994-ben, jo szezon volt.
1995-ben, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH.
2000-ben nem. Schumacher 9 futamot nyert meg, ketton masodik lett. Ha parszor nem esik szet alatta az auto (amivel azert azokon a versenyeken kivul alazott), akkor siman nyer. Igy sem lett tul izgalmas.
2001-ben, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
2002-ben, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
2003-ban, oke, ez is jo szezon volt.
2004-ben, HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA.
Ez hetbol ot. De igen, Hamilton a jokor jo helyen. Ez valoszinuleg igy van. A hatereknel.
Stez
Illetve Schumachert nem verte el a csapattársa egyszer sem összetettben mikor VB címért ment, Hamiltont viszont igen. Egy Rosberg.
Innentől kezdve szerintem nincs kérdés.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
anyád, te elKurt
több mint 6 éve
Ryan Blaney wins at Talladega, woohoooo!! Megvan az egész heti vigyorgás oka.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
LEC kapott +5 és plusz 10mp-cet!Igazából mindkettő jogos. Illetve én a Ferrarit is büntettem volna, azt a szárnyat rögtön cserélni kellett volna. Mondjuk lehet ennyien múlt Vettel 2. Helye akkor kicsit lemaradt Hami.
NB2
több mint 6 éve
LEC kapott +5 és plusz 10mp-cet!
több mint 6 éve
csipkelli
4 010
Azért Hamiltont megnézném egy Ferrarihoz hasonló "taktikailag balfasz" csapatban...Hungaroring kivételével ugyanazt a balfaszságot hozzák, mint a vörösök. Nem akartak bekavarni minden idők legjobb csapattársának 1. helyébe, ezért inkább Vettel mögé hozták vissza. Nem volt olyan régen Szingapúr, jogos a kérdés, hogy miafaszt számolnak az okosok megint.
Beszarok, hogy évente van kb két futam amit félreszámolnak neki (btw, ugyan ennyit vissza is hoznak, ha nem többet) és úgy rinyál mintha ez lenne a világ legigazságtalanabb dolga.
Amúgy meg mennyire vicces, hogy MotoGP-ben már azért is büntetnek, ha csak megmozdulsz a rajtrácson, mindegy átlépted-e a fehér vonalat vagy sem, F1-ben meg nyomásérzéskelős "hülyeséggel" meg van magyarázva, miért nem büntetnek egy teljesen egyértelmű kiugrást...
ZERO_L
több mint 6 éve
Azért Hamiltont megnézném egy Ferrarihoz hasonló "taktikailag balfasz" csapatban... Beszarok, hogy évente van kb két futam amit félreszámolnak neki (btw, ugyan ennyit vissza is hoznak, ha nem többet) és úgy rinyál mintha ez lenne a világ legigazságtalanabb dolga.
Amúgy meg mennyire vicces, hogy MotoGP-ben már azért is büntetnek, ha csak megmozdulsz a rajtrácson, mindegy átlépted-e a fehér vonalat vagy sem, F1-ben meg nyomásérzéskelős "hülyeséggel" meg van magyarázva, miért nem büntetnek egy teljesen egyértelmű kiugrást...

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 6 éve
Ennek sima büntetésnek kell, hogy legyen Leclerc-nél. Fejvakarós, hogy előtte nem vizsgálódtak, aztán mégis...Tisztán előrébb volt VER.
több mint 6 éve
Most azon komolyan mit kell vizsgálni, hogy Leclerc lecsúszott az ívről? Jaaa, hogy a kiskedvenc Verstappenbe csúszott bele?
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
Lehet utálni Marquezt, egyrészt mert általában ezeket az ikonokat vagy utálják vagy imádják, másrészt meg ugye tök szubjektív kinek milyen karakter a szimpatikus. Ettől függetlenül szerintem sima haterség Marquezt le “jóversenyzőzni” .Szerintem ilyet nem lehet mondani.
De akkor ha all time nézzük, szerinted ki az a motoros, aki EGYÉRTELMŰEN jobb nála?
Cowboykarcsi90
Van egy all time top3-top5 Marquezzel, mondjuk ők kb. egyszinten vannak, de egyértelműen senki se jobb nála.
Nálam Rossi szintre ért. Top2.
több mint 6 éve
Elliott elég hamar elszállt, mint a győzelmi zászló. ha nem kapott volna pluszpontokat az előző szakaszból, akkor most lényegében win or go home szituban lenne...
több mint 6 éve
Jah, Stoner... mennyi volt amikor visszavonult 27? Hihetetlen volt a pali, egy rollerrel is versenyeket nyert volna. A motorozását én is nagyon bírtam.Utána néztem, valóban 27 évesen vonult vissza. Meg az jutott még az eszembe, hogy milyen erdekes csavarokat vesz az élet sztrádája. Amikor 2005ben még a 250cc géposztályban ment Pedrosa ellen, ki gobdolta volna, hogy Ő két bajnoki címig viszi a nagyok között, még a mini szamuráj spanyolnak egy sem jön végül össze...
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Hat nem tudom, merjem-e Rossit mondani. Imadom a Doktort, nagy zseni, de nalam Marquez is az. Illetve ha a hulye gyerek Stoner nem vonul vissza anno, es szorakozza el a karrierjet, akkor szerintem o is osszeszed 4-5 vb-cimet. Nekem Hayden volt a nagy kedvencem anno. 8(
több mint 6 éve
Azert Lorenzora sem mondanám azt hogy “kipukkadt lufi”, 3 királykategoriás VB cimmel.Schumacher nem érdemelt 7 címet, ahogy Hamilton sem annyit ahol tart. Vettel is zsinórban nyert. A Marquez lufi meg szerintem kipukkad ahogy Lorenzo-é. Jó versenyzök, de messze nem a legjobbak valaha!Schumachernek a het vb-cimebol hanyszor volt ilyen? Talan haromszor. Talan.Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Jókor volt, jó helyen tipikus esete. Van a mostani GP vagy F1 mezönyben 1 (csak 1) komoly ellenfél, komoly technikával?
Nem szeretem, de megerdemelne. Nala allandoan a brutal Mercedesre mutogatnak, kozben Schumacher szerintem egy sokkal kiemelkedobb Ferrarival nyert a hetbol legalabb 4-5 vb-t. Raadasul annak idejen meg engedett volt az elso es masodik szamu pilota, Schumacherrel pedig szerintem sokkal tobb futamot nyerettek meg a tarsai es a csapata, mint Hamiltonnal.
Persze szubjektiv, ki-ki fele huz, en mindenesetre remelem, mindket sportagban „tronfosztas” lesz nehany even belul.
Stez
🤘gaben🤘
2000-ben nem. Schumacher 9 futamot nyert meg, ketton masodik lett. Ha parszor nem esik szet alatta az auto (amivel azert azokon a versenyeken kivul alazott), akkor siman nyer. Igy sem lett tul izgalmas.
Ez hetbol ot. De igen, Hamilton a jokor jo helyen. Ez valoszinuleg igy van. A hatereknel.
Stez
🤘gaben🤘
Marqueznél meg egyenesen a térdet csapkodós röhögős kategória. Ha innen nem nyer semmit, akkor is nyert 6 azaz 6 darab nagykategóriás VB címet. Szerintem minden versenyző ilyen lufikipukkadós karrierről állmodik 😉 . Azért meg lehet nézni pl a VB tabellát, hogy Crutchlow hanyadik utána a bajnokságban. Meg ha elvessszük MM győzelmeit idén hány hondás futamgyőzelemnél tartunk?
Lehet utálni Marquezt, egyrészt mert általában ezeket az ikonokat vagy utálják vagy imádják, másrészt meg ugye tök szubjektív kinek milyen karakter a szimpatikus. Ettől függetlenül szerintem sima haterség Marquezt le “jóversenyzőzni” .
De akkor ha all time nézzük, szerinted ki az a motoros, aki EGYÉRTELMŰEN jobb nála?
több mint 6 éve
Schumacher nem érdemelt 7 címet, ahogy Hamilton sem annyit ahol tart. Vettel is zsinórban nyert. A Marquez lufi meg szerintem kipukkad ahogy Lorenzo-é. Jó versenyzök, de messze nem a legjobbak valaha!Schumachernek a het vb-cimebol hanyszor volt ilyen? Talan haromszor. Talan.Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Jókor volt, jó helyen tipikus esete. Van a mostani GP vagy F1 mezönyben 1 (csak 1) komoly ellenfél, komoly technikával?
Stez
🤘gaben🤘
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Schumachernek a het vb-cimebol hanyszor volt ilyen? Talan haromszor. Talan.Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Jókor volt, jó helyen tipikus esete. Van a mostani GP vagy F1 mezönyben 1 (csak 1) komoly ellenfél, komoly technikával?
Stez
🤘gaben🤘
több mint 6 éve
Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Jókor volt, jó helyen tipikus esete. Van a mostani GP vagy F1 mezönyben 1 (csak 1) komoly ellenfél, komoly technikával?
Stez
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
26 éves. Szerintem simán van még benne 10 év. Meg ha esetleg azt a léptéket nem is tudja tartani amit 2013 óta diktál, mondjuk még öt bajnoki cím szerintem akkor is reális. Mondjuk azzal Agostini rekordja még nem lenne meg, de szerintem anélkül is a valaha volt legjobbnak lesz kikiálltva.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Szeretem a tronfosztast, marmint nagyban gondolkodva, ugyhogy remelem, Marquez megdonti Rossi rekordjat, es nyer meg 2-3 vb-cimet legalabb a kategoriaban, lenyomja Rossit es Agostinit is, de igazabol azt is remelem, hogy Hamilton meg megdonti Schumacher 7 vb-cimet.Nem szeretem, de megerdemelne. Nala allandoan a brutal Mercedesre mutogatnak, kozben Schumacher szerintem egy sokkal kiemelkedobb Ferrarival nyert a hetbol legalabb 4-5 vb-t. Raadasul annak idejen meg engedett volt az elso es masodik szamu pilota, Schumacherrel pedig szerintem sokkal tobb futamot nyerettek meg a tarsai es a csapata, mint Hamiltonnal.
több mint 6 éve
Gratula Marqueznek. 1 percig nem volt kérdés, se ma, se egész szezonban. Igazán átülhetne egy másik motorra is.Vagy a megye 2es britt szuperbike sorozatba.
dawyd728
több mint 6 éve
dawyd728
4 034
Gratula Marqueznek. 1 percig nem volt kérdés, se ma, se egész szezonban. Igazán átülhetne egy másik motorra is.
több mint 6 éve
4-7-8-9 volt szintén Charlotte-ban, az volt az eddigi egyetlen all-Top10 versenyük. Abban biztos voltam, hogy volt már négy Top10 helyük egy hétvégén.elcsúsztam a táblázatban 😊
(1-4-8-11 Chicagoland, 2-5-8-14 Dover, 4-6-7-11 Las Vegas II volt még igen jó hétvégéjük.)
Mikey
no de az 1-2-8-9 mindent visz, most már csak abban kell reménykedni, hogy Dover meg 'Dega hasonlóan sikerül, mint idény elején
több mint 6 éve
4-7-8-9 volt szintén Charlotte-ban, az volt az eddigi egyetlen all-Top10 versenyük. Abban biztos voltam, hogy volt már négy Top10 helyük egy hétvégén. (1-4-8-11 Chicagoland, 2-5-8-14 Dover, 4-6-7-11 Las Vegas II volt még igen jó hétvégéjük.)
Szerkesztette: Mikey
több mint 6 éve
2-5-6-8 volt, meg 1-2-21-33, meg 1-4-8-11. szerintem ez simán a legjobbazta, 1-2-6-9 a Hendricknek, nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen.Idén szerintem volt jobb is.
slowmotion
Mikey
több mint 6 éve
azta, 1-2-6-9 a Hendricknek, nem is tudom, mikor volt utoljára ilyen.Idén szerintem volt jobb is.
slowmotion