Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 6 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
F1 fantasyzni jöttök tityitetyák?

fantasy.formula1.com/
shawnka
Ahogy nézem ez olyasmi, mint anno a Nascaros volt úgy, hogy i'm in! 😀

Szerkesztette: Raven17
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Az megvan, hogy a MotoE idei - és egyben első - bajnoksága lehet teljesen elmarad? A jerezi teszten történt tűzben ugyanis, a 18 versenygép java elvileg odaveszett. Elég durva.
Cowboykarcsi90
Valaki “véletlen” felgyújtotta gondolom.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Az megvan, hogy a MotoE idei - és egyben első - bajnoksága lehet teljesen elmarad? A jerezi teszten történt tűzben ugyanis, a 18 versenygép java elvileg odaveszett. Elég durva.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 582 — Tyrone Creek
Én benne vagyok.
dawyd728
csináltam egy ligát ide, jerünk

f6b4e1c94c
több mint 6 éve
dawyd728 4 034
Én benne vagyok.
több mint 6 éve
F1 fantasyzni jöttök tityitetyák?

fantasy.formula1.com/
több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
Ezek mnennyire tolják fullba a kretént?
Gumispórolás ellen van ez a szabály. Aha. Mert ha az első 3 helyen pl. kurvára ráfog menni bárki is az 1 pontra amikor verseny van, úgyhogy bulhat rajta 15-25 pontot...
több mint 6 éve
Mr.Breaker 1 933
Na újabb hülye szabályt sikerült kitalálniuk az okosaknak az F1-ben. Maga az ötlettel nincs is semmi probléma.Nagyjából 2009-ig ez egy remek szabály lett volna, de a mai F1-ben,ahol az dönt a leggyorsabb körről, hogy kinek frissebb a gumija, ez egy újabb értelmetlen szabálymódosítás. Majd nézhetjük a semmi közepén autózó pilótákat, hogy 2-3 körrel a vége előtt kimennek friss gumikért és kocogva megfutják a leggyorsabb köröket 1-1 plusz pontért. Nyilván kicsi az esélye, de akár VB cím is dőlhet el ilyen módon, ami megint csak nem erősítené az F1 népszerűségét véleményem szerint. 😒
Oké, hogy próbálják kizárni a trükközést azzal, hogy csak a TOP10 idejét nézik, de ez még így is egy hülye szabály szerintem. Erősen vetekszik az évadzárós dupla pontos, valamint az időmérős percenkénti kieséssel.

Ha annyira szerettek volna plusz pontokat adni, akkor inkább a pole pozíciót díjazták volna.Ott tényleg annak járna a pont aki a legjobban megérdemelte/leggyorsabb volt a pályán.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Ez is megvolt.
Jó lesz ez az idén is, viszont ne legyen igazam de szerintem a mai látottak alapján a mostani szezon nagyon kétemberes lesz.
Coolearie
Nekem ez inkább tűnt gumispórolásnak... de remélem nem lesz igazam.
több mint 6 éve
az F1TV kihozott egy Schumacher dokut, elég baszó lett

a Netflixen meg 8-án kijött a Drive to survive, ami a tavalyi szezont mutatja be, mindig 2 pilótát fókuszba helyezve. az első két rész lecsúszott, nagyon nézhető a dolog, szerintem maradok a maradék 8 epizódra is.
több mint 6 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Ez is megvolt.
Jó lesz ez az idén is, viszont ne legyen igazam de szerintem a mai látottak alapján a mostani szezon nagyon kétemberes lesz.
több mint 6 éve
S azóta is hányan haltak meg versenyautóban...
Mikey
Összehasonlíthatatlan a két korszak, most nagyjából fatális véletlenek összjátéka kell, hogy valaki ottmaradjon a pályán. Baromi sokat fejlődött a biztonság faktor, és sajnos ehhez pont az ilyen ikonok drámája kellett
flzoli
Lehet tévedek, de szerintem Mikey inkább arra próbált célozni, hogy úgy összeségében autoversenyzők haltak meg azóta, sajnos nem is egy. Goondolom méltatlannak találja az ő elfeledett és Senna szinte minden évben felkapott halálhírét.
Cowboykarcsi90
de őszintén: egyébként bárhol máshol nem ez van? mégiscsak a sportág történetének egyik legsikeresebb alakjáról beszélünk.
ugyanúgy mondjuk a Nascarban Dale Sr-ról szinte minden évben lehet olvasni, meg a huszadik, huszonötödik évfordulón nyilván meg fognak emlékezni, pedig az a csóka, aki '95-ben vagy '96-ban a másodosztályban felkenődött a védőhálóra Charlotte-ban, az látványosabb is, csúnyább is volt. de ő nem volt hétszeres bajnok, úgyhogy sokan már a nevét is elfelejtették (mint ahogy én is).
ja igen, Russell Phillips.
slowmotion
De persze, egyértelmű. Ilyen az emberi természet, nagyobb név, nagyobb szenzáció.

több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Mikey
Összehasonlíthatatlan a két korszak, most nagyjából fatális véletlenek összjátéka kell, hogy valaki ottmaradjon a pályán. Baromi sokat fejlődött a biztonság faktor, és sajnos ehhez pont az ilyen ikonok drámája kellett
flzoli
Lehet tévedek, de szerintem Mikey inkább arra próbált célozni, hogy úgy összeségében autoversenyzők haltak meg azóta, sajnos nem is egy. Goondolom méltatlannak találja az ő elfeledett és Senna szinte minden évben felkapott halálhírét.
Cowboykarcsi90
de őszintén: egyébként bárhol máshol nem ez van? mégiscsak a sportág történetének egyik legsikeresebb alakjáról beszélünk.
ugyanúgy mondjuk a Nascarban Dale Sr-ról szinte minden évben lehet olvasni, meg a huszadik, huszonötödik évfordulón nyilván meg fognak emlékezni, pedig az a csóka, aki '95-ben vagy '96-ban a másodosztályban felkenődött a védőhálóra Charlotte-ban, az látványosabb is, csúnyább is volt. de ő nem volt hétszeres bajnok, úgyhogy sokan már a nevét is elfelejtették (mint ahogy én is).
ja igen, Russell Phillips.
több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Mikey
flzoli
Cowboykarcsi90
Nem tévedsz.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Mikey
flzoli

több mint 6 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Mikey

több mint 6 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre most találtam rá...

25 éve.. Mai napig elōttem van a pillanat, ahogy teletexten olvastam hogy mi történt....
dande
lesz két hónap múlva
slowmotion
Gondoltam hogy vki beleköt.... nem azon volt a hangsúly, de mindegy....
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 911 — Cowboys fan
Erre most találtam rá...

25 éve.. Mai napig elōttem van a pillanat, ahogy teletexten olvastam hogy mi történt....
dande
lesz két hónap múlva
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Erre most találtam rá...

youtu.be/bbqBPABtrxE

több mint 6 éve
dawyd728 4 034
SBK:

Ducati Panigale V4R: 16350 fordulat/perc
BMW S1000RR: 14900 fordulat/perc
Yamaha YZF-R1: 14700 fordulat/perc
Kawasaki ZX10RR: 14600 fordulat/perc
Honda Fireblade: 14550 fordulat/perc

ezért "aláz" ennyire Bau
NB2
Mondjuk egyedül annyiban sántít ez, hogy akkor Davies is ott kéne legyen szorosan a spanyol mögött. Ha csak ennek köszönhető ez a mostani tempó különbség.

Na nem mintha annyira boldog lennék tőle, ha mostantól Rea helyett Bautista nyerné hülyére magát. Kicsit nekem a WSBK is elment "F1-es" irányba. Mindenféle biz-basz, felrúgják az eredeti vasárnapi kétversenyes rendszert, rajtrács csere a második futamra, ugye idén superpole sprint verseny. Csak pont a lényeg nincs meg, a bajnokság hulla unalmas...

De nem baj, reméljük a MotoGP idén is hozza a formáját. Jövőhéten már láthatjuk is!
Cowboykarcsi90
MotoGP mondjuk kurva izgalmas volt tavaly.
17 verseny 9 győzelem 4 második és 1 harmadik hely Marqueztől.
Toca
Önmagában ez az adatsor semmit nem jelent. Hiába nyert Marquez 9 futamot, ennek a java kimondottan szoros, izgalmas verseny volt. Nem a Rea féle rajt-cél győzelmek tömkelege, ahol a legelső körtől lehet látni, hogy esélye sincs senki másnak.

A szezon második felére a Ducati már kb. kimondva kimondatlanul a legjobb gép volt a rajtrácson, lehetett látni hogy ha a szezon elején nincs a pech széria/Dovi hibái, a legvégéig szoros lehetett volna. Amikor Lorenzo beindult, és nyert zsinórban 3 versenyt? Szerintem mindenki dörzsölte a tenyerét hogy itt egy fasza kis hármas csata lesz. Teljesen más így nézni egy bajnokságot, hogy látod azt is, hogy van valós alternatíva, vannak versenyzők/gyártók akikben van még azért kakaó, mind a jelent, mind a közeljövőt nézve. Oké hogy végig egyértelmű volt, hogy a címvédő a fő esélyes, de a szezonnak akkor is volt egy íve, ami élvezetessé tudta tenni a bajnokságot.
Cowboykarcsi90
Pont ugyanígy látom. SBK szezon borzalmas volt. Unalmas versenyek, unalmas bajnokság kombinációja. Ez együtt talán még az F1-be sem volt az elmúlt 10 évben 1x sem. Azt hittem a szezon elején, h talán Melandri győzelmeivel valami elindul, de kb azzal vége is lett mindenféle izgalomnak. Legjobb versenyző, a legjobb gépen, tetejében a csapattárs is klasszissal gyengébb volt mint ő. A Motogp bajnoki összetett szempontjából lehet unalmas volt, de rengeteg futamon volt esélye másnak is nyerni, mint Marquez. Sőt ahogy írod a Ducati a szezon első harmadát leszámítva lehet jobb gép is volt.
több mint 6 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
SBK:

ezért "aláz" ennyire Bau
NB2
Mondjuk egyedül annyiban sántít ez, hogy akkor Davies is ott kéne legyen szorosan a spanyol mögött. Ha csak ennek köszönhető ez a mostani tempó különbség.

Na nem mintha annyira boldog lennék tőle, ha mostantól Rea helyett Bautista nyerné hülyére magát. Kicsit nekem a WSBK is elment "F1-es" irányba. Mindenféle biz-basz, felrúgják az eredeti vasárnapi kétversenyes rendszert, rajtrács csere a második futamra, ugye idén superpole sprint verseny. Csak pont a lényeg nincs meg, a bajnokság hulla unalmas...

De nem baj, reméljük a MotoGP idén is hozza a formáját. Jövőhéten már láthatjuk is!
Cowboykarcsi90
Toca
Tavaly adtam esélyt az SBK-nak és ott volt egy fordított rajtrácsos verseny, az "izgalmakért". Hát Rea általában 8-9. helyről indult... és a második max a 3. körben már általában első volt. Brutálisan egyoldalú volt tavaly (is) az SBK, jó motor, jó versenyző. Ennyi. Ráadásul Sykes (csapattárs) sem tudott méltó ellenfél lenni.
Azért a Motogp nem ilyen volt. Ha Lorenzo nem töri össze magát, akkor ez a szám simán lehetett volna mondjuk csak 6 győzelem. A szezon közben ahogy magára talált Lorenzo, simán verte szinte mindig MM-et. Hálás lehet MM Lorenzonak, hogy az év elején bénáztak és még utána meg is sérült. De maguk a versenyek is izgalmasak voltak. Annyi volt az állandóság, hogy MM mindig ott volt az elején. De néha a Suzukik néha a Yamahák néha a Ducattik voltak a versenytársai egy-egy futamon belül.

Szerkesztette: NB2
több mint 6 éve
SBK:

ezért "aláz" ennyire Bau
NB2

Cowboykarcsi90
Toca
Önmagában ez az adatsor semmit nem jelent. Hiába nyert Marquez 9 futamot, ennek a java kimondottan szoros, izgalmas verseny volt. Nem a Rea féle rajt-cél győzelmek tömkelege, ahol a legelső körtől lehet látni, hogy esélye sincs senki másnak.

A szezon második felére a Ducati már kb. kimondva kimondatlanul a legjobb gép volt a rajtrácson, lehetett látni hogy ha a szezon elején nincs a pech széria/Dovi hibái, a legvégéig szoros lehetett volna. Amikor Lorenzo beindult, és nyert zsinórban 3 versenyt? Szerintem mindenki dörzsölte a tenyerét hogy itt egy fasza kis hármas csata lesz. Teljesen más így nézni egy bajnokságot, hogy látod azt is, hogy van valós alternatíva, vannak versenyzők/gyártók akikben van még azért kakaó, mind a jelent, mind a közeljövőt nézve. Oké hogy végig egyértelmű volt, hogy a címvédő a fő esélyes, de a szezonnak akkor is volt egy íve, ami élvezetessé tudta tenni a bajnokságot.

több mint 6 éve
Toca Minnesota Vikings 20 115 — Vikings fan
SBK:

ezért "aláz" ennyire Bau
NB2

Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
SBK:

ezért "aláz" ennyire Bau
NB2