Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 6 éve
Így így, nekem nem sürgős.Minek szólsz bele ha nincs dolgod PEACH, mi? Mondjad, na gyere.Minek fogadsz ha nem tartod?Inkább nem 😀Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.A tavalyi fogadást vissza akarod játszani egy dupla vagy semmi formájában?
MotoGP
Coolearie
Lesz új világbajnok?
Vagy ismét a Marc Márquez, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi hármas közül nyer valaki?
Sobri Jóska
Még így is tartozom neked.
Coolearie
peach
Majd ha egyszer már feljutok Sobrihoz akkor odaadom, ne aggódj.
Coolearie
Reménykedem egy dupla vagy semmiben, hogy még izgibb legyen ez a szezon.
több mint 6 éve
SBK:Ducati Panigale V4R: 16350 fordulat/perc
BMW S1000RR: 14900 fordulat/perc
Yamaha YZF-R1: 14700 fordulat/perc
Kawasaki ZX10RR: 14600 fordulat/perc
Honda Fireblade: 14550 fordulat/perc
ezért "aláz" ennyire Bau
több mint 6 éve
Minek szólsz bele ha nincs dolgod PEACH, mi? Mondjad, na gyere.Minek fogadsz ha nem tartod?Inkább nem 😀Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.A tavalyi fogadást vissza akarod játszani egy dupla vagy semmi formájában?
MotoGP
Coolearie
Lesz új világbajnok?
Vagy ismét a Marc Márquez, Jorge Lorenzo, Valentino Rossi hármas közül nyer valaki?
Sobri Jóska
Coolearie
peach
Majd ha egyszer már feljutok Sobrihoz akkor odaadom, ne aggódj.
Szerkesztette: Coolearie
több mint 6 éve
Minek fogadsz ha nem tartod?Inkább nem 😀Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.A tavalyi fogadást vissza akarod játszani egy dupla vagy semmi formájában?
MotoGP
Coolearie
Lesz új világbajnok?
Sobri Jóska
Coolearie
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Inkább nem 😀Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.A tavalyi fogadást vissza akarod játszani egy dupla vagy semmi formájában?
MotoGP
Coolearie
Lesz új világbajnok?
Sobri Jóska
több mint 6 éve
Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.A tavalyi fogadást vissza akarod játszani egy dupla vagy semmi formájában?
MotoGP
Coolearie
Lesz új világbajnok?
több mint 6 éve
Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.alázva!
MotoGP tesztek, illetve az első WSBK futam is lement, Auslander, Alvaro Bautista meg is szerezte rögtön az első helyet.
Coolearie
több mint 6 éve
Közben lassan elindulnak az igazi sportok is.MotoGP tesztek, illetve az első WSBK futam is lement, Auslander, Alvaro Bautista meg is szerezte rögtön az első helyet.
több mint 6 éve
Lement az első hét az F1-es tesztekből. Sokmindent nem lehet leszűrni belőle. Viszont a szakértők nagyjából egyöntetűen azt mondják, hogy jelenleg a Ferrarinak van egy kis lépéselőnye, 1-2 tizeddel a Mercik előtt, utána az RB követi őket szintén ugyanennyire a Mercitől. Toto Wolf legalább megint tolhatta kicsit ezt a PR bullshitet, szerinte már több mint 5 tized a hátrányuk és az RB is előttük van. Na persze, hiszem ha látom Toto. 😀Annyira csutka utolsó voltak tavaly mint a Hispania szóval annyira azért nem meglepő. Én már várom mikor jutnak a Sauber sorsára.
A Honda-ról egyre jobbakat nyilatkoznak, már azt mondják a Renault-t egyértelműen lehagyták teljesítményben és megbízhatóságban is sokat javultak. Náluk a vezethetőség a nagy kérdés olyannyira, hogy az RB-n már a 3-4 napon plusz merevítőket raktak fel, hogy enyhítsék a motor keltette rázkódásokat.
A nagy leégő a teszteken a Williams. Egy Hispania Racingtől még el lehetne nézni, hogy nem készülnek el az autóval a tesztekre, de az F1 történetének harmadik legeredményesebb konstruktőrétől ez rohadt nagy csalódás.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 933
Lement az első hét az F1-es tesztekből. Sokmindent nem lehet leszűrni belőle. Viszont a szakértők nagyjából egyöntetűen azt mondják, hogy jelenleg a Ferrarinak van egy kis lépéselőnye, 1-2 tizeddel a Mercik előtt, utána az RB követi őket szintén ugyanennyire a Mercitől. Toto Wolf legalább megint tolhatta kicsit ezt a PR bullshitet, szerinte már több mint 5 tized a hátrányuk és az RB is előttük van. Na persze, hiszem ha látom Toto. 😀A Honda-ról egyre jobbakat nyilatkoznak, már azt mondják a Renault-t egyértelműen lehagyták teljesítményben és megbízhatóságban is sokat javultak. Náluk a vezethetőség a nagy kérdés olyannyira, hogy az RB-n már a 3-4 napon plusz merevítőket raktak fel, hogy enyhítsék a motor keltette rázkódásokat.
A nagy leégő a teszteken a Williams. Egy Hispania Racingtől még el lehetne nézni, hogy nem készülnek el az autóval a tesztekre, de az F1 történetének harmadik legeredményesebb konstruktőrétől ez rohadt nagy csalódás.
több mint 6 éve
✌️😊KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 6 éve
Ma meg Marquez! Isten éltesse Őt is, vár fiatal csikó még a spanyol!
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Ma negyven éves Valentino Rossi a MotoGP - és lassan mint általánosan a sportok - egyik legnagyobb élő legendája. Legalább mégegyszer ennyit és egy kicsikével több sikert, mint amennyi kijutott az Öregnek az elmúlt 2-3 évben 😊
több mint 6 éve
Nagyon várom már az idényt!Ma kezdődik!! 😊
www.youtube.com/watch?v=UGtuPZeK_rw
shawnka
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
több mint 6 éve
Nekem az a piros Williams volt az első emlékem róluk. Igaz, még annak idejéről a hatalmas GP-3 rájtékból. Úristen de imádtam. Viszont most jöttem rá, hogy "John Newhouse" csak egy fiktív személy volt benne, Villeneuve helyett, akinek egyedüliként le volt védetve a neve.. 😀 Csapattársa, meg az öreg Heiz-Harald Frentzen volt. Rengeteget játszottam vele kisgyerekként.
több mint 6 éve
igazából Senna halála körül volt a második aranykor ('91-ben már a legerősebb, de kevésbé megbízható szekér volt, '92 Mansell, '93 Prost megkérdőjelezhetetlen fölény, '94-ben ugye a második számú versenyző lett majdnem világbajnok, '96 Hill, '97 Villeneuve világbajnok).Igaz. Rosszabb már nem lehet.Furcsa így az új Williams festése.Azért visszafele már nehéz lépni.
Remélem lesz előreléoés az idén.
Van még itt aki drukkol a csapatnak?
Fattyu
Én drukkolni nem drukkolok nekik, de amikor elkezdtem nézni az F1-et 96-97 akkor egy elit csapat volt, szar nézni hova süllyedt a csapat és mindent el is mond az F1-ről.
Toca
Senna halála után közvetlenül volt a csapat második aranykora.
Kár hogy nem vele...
Jelen F1 állás szerint, gyári háttér nélkül nem lehet győzni.
Fattyu
na de mondjuk után a Mecachrome-éra, na az nem volt egyszerű, ráadásul a Rothmans-színekről valami vörösesre váltottak, hááát... nem volt szép.
több mint 6 éve
Igaz. Rosszabb már nem lehet.Furcsa így az új Williams festése.Azért visszafele már nehéz lépni.
Fattyu
Én drukkolni nem drukkolok nekik, de amikor elkezdtem nézni az F1-et 96-97 akkor egy elit csapat volt, szar nézni hova süllyedt a csapat és mindent el is mond az F1-ről.
Toca
Senna halála után közvetlenül volt a csapat második aranykora.
Kár hogy nem vele...
Jelen F1 állás szerint, gyári háttér nélkül nem lehet győzni.
több mint 6 éve
Furcsa így az új Williams festése.Azért visszafele már nehéz lépni.
Fattyu
több mint 6 éve
Furcsa így az új Williams festése.Remélem lesz előreléoés az idén.
több mint 6 éve
Ilyen is volt: videa.hu/videok/jarmuvek/budapest-grand-prix-1964-lotus-cortina-UOXft7aw2rFnXRuC

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Hendrick 1-2-3-4 a Daytona 500 kvaliján, nem volt még olyan hogy egy csapat szerezze meg az első négy helyet. Byron első pole-ja, Knausszal első versenyén.Johnson nyerte a Clasht, miután az utolsó körben lebontotta a mezőny több mint felét. Botrány ez az Ally paint scheme.
Blaneyé és Hamliné viszont csodaszép. 😍
több mint 6 éve
Hétvégén kezdődik a NASCAR szezon, a "tétnélküli", de mégis komoly presztízsű Clash-sel Daytonában, még a tavalyi aero csomaggal. Végre már!!!
több mint 6 éve
index.hu/sport/forma1/2019/02/07/2019_haas_f1_bemutato_rich_energy_fekete_arany_vf-19/szerintem a menetszél biztosít akkora hűtést, hogy ez nem lehet számottevő probléma. egyébként meg nem sokat áll egy helyben a tűző napon.
Bemutatták az első idei F1 kocsit.
Btw, lehet hülye kérdés, de hűtés szempontból nem jelent hátrányt egy full fekete autó? 😀
dugo93
több mint 6 éve
index.hu/sport/forma1/2019/02/07/2019_haas_f1_bemutato_rich_energy_fekete_arany_vf-19/Bemutatták az első idei F1 kocsit.
Btw, lehet hülye kérdés, de hűtés szempontból nem jelent hátrányt egy full fekete autó? 😀