Autó- és motorsportok

20 feliratkozó

több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Egy szar motor+kiváló kasznit lecserélt egy szar motor+szar kasznira, csak én nem látom ebben a logikát?

lehet Verstappen volt az első számú, de amíg ő ennyire nyers simán meglettek volna a lehetőségei, hogy bizonyos pályákon a győzelemért harcoljon (lsd Monaco, Hungaroring), jövőre a franciákkal meg bebetonozhatja magát a 5-6. helyre
ZERO_L
Szetintem ugyanazt csinálja, amit a Red Bull. Tudja, h az italosoknál Verstappen mögött esélytelen nagy eredményre. Valjuk be, még egyénileg is gyengébbnek tűnik, főleg időmérőn..
A Red Bull pedig tudja, olyan gyártó nélkül, aki kifejezetten rá fejlesztene, nincs esélye vb címre a Ferrari-Mercedes duó ellen.

Mindketten egyet hátraléptek, h utána kettőt tudjanak előre. Persze van benne kockázat is, de mindkettő (csapat és versenyző) azt nézte hol van nagyobb esélye valami nagy dologra. Igen nálam a vb címért csatázó Verstappennek hordani a vizet, de futamgyőzelmek is leeshetnek, az alacsonyabban van, mint a Renault-val 1-1 győzelemért harcba legyen. 2-3 éves időtávra gondolok itt most a Red Bull és Ricsi kapcsán. Nyilván nem jövőre fog mindkét csapat felzárkózni a vezető duóra.
Arról nem is beszélve, h anyagilag a franciák valószínű többet is kínáltak.
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
Egy szar motor+kiváló kasznit lecserélt egy szar motor+szar kasznira, csak én nem látom ebben a logikát?

lehet Verstappen volt az első számú, de amíg ő ennyire nyers simán meglettek volna a lehetőségei, hogy bizonyos pályákon a győzelemért harcoljon (lsd Monaco, Hungaroring), jövőre a franciákkal meg bebetonozhatja magát a 5-6. helyre

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
Toca Minnesota Vikings 20 117 — Vikings fan
??????
 twitter.com/SkySportsNews/status/1025351856321691648
ZERO_L
Mi az?
Nem tudott megegyezni a RB-vel mert nekik Max az első, Ferrarinál úgy tűnik nem lesz helye maradt a Rönó.
több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 979 — situational football
??????
 twitter.com/SkySportsNews/status/1025351856321691648

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 7 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Évad legjobb része.
 www.youtube.com/watch?v=tm4CbptMICo

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Bottas nagyon olcsón megúszta. Ha már az elmúlt hetekben elfogultsággal lett vádolva az FIA a Mercedes irányába, akkor a mai csak olaj lesz a tűzre. Persze az is igaz, ha 2x ennyit kapott volna, akkor is ugyanott lenne. Mindenesetre a Vettel ellenire érthetetlen miért nem kapott semmit. Rég befejezett előzés volt. Rossz íven ment, rosszabb tapadású gumikon, valamint egy vb esélyes ellen, aki történetesen a csapata legnagyobb ellenfele. Az a gáz, ha véletlenül Vettel rajta veszít, akkor büntették volna Bottast, holott fociban sem akkor kap valaki sárgát/pirosat, ha másiknak leszakadt a lába, az már régen rossz.
több mint 7 éve
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
Bottas a szárnysegéd😊 Szerencséje a Mercinek, hogy most lesz egy hónap pihi és a finn megnyugszik...
Mondjuk nem értem miért sértődik meg, hetek óta úgy védi Hamiltont, hogy már nagyon kilóg a lóláb.
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Indycar Mid-Ohio 200 élőben
 www.youtube.com/watch?v=3-1UXZta3zQ
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Sebaj reméljük ez most azt is jelenti Hamilton nem lesz világbajnok 😛
több mint 7 éve
Szumót lassan vlki hátba b*szhatná egy jó nagy péklapáttal. Amit most is Bottas-Vettel balesetnél összevergődött, vlhogy Vettel-t hozza ki hibásnak az vlmi szánalom volt.
Mr.Breaker
basszus bemondta, hogy szerinte versenybaleset volt

több mint 7 éve
Szumót lassan vlki hátba b*szhatná egy jó nagy péklapáttal. Amit most is Bottas-Vettel balesetnél összevergődött, vlhogy Vettel-t hozza ki hibásnak az vlmi szánalom volt.

Bármennyi is Hring, meg már több mint 30 éve rendeznek futamokat itt, ez nagyjából alkalmatlan a versenyzésre és komoly átalakításokra lenne szükség.

Innen már nagyon nehéz lesz a Ferrarinak, majdnem 1 futamgyőzelemnyi előnyt 9 futamon nem lehetetlen ledolgozni,de ebből a dupla hétvégéből az erőviszonyokat nézve nagyjából Vettelnek kellett volna ekkora előnyt kiépítenie.
Mr.Breaker
Főleg hogy a Merci két pilotaval megy a Ferrari meg 1-el...
Toca
Teszem hozzá ezen a 7végén pont tudta Kimi Vettel tempóját, de sajna ma már ez a ritkább 😕

Madden hates me.
több mint 7 éve

Bármennyi is Hring, meg már több mint 30 éve rendeznek futamokat itt, ez nagyjából alkalmatlan a versenyzésre és komoly átalakításokra lenne szükség.

Innen már nagyon nehéz lesz a Ferrarinak, majdnem 1 futamgyőzelemnyi előnyt 9 futamon nem lehetetlen ledolgozni,de ebből a dupla hétvégéből az erőviszonyokat nézve nagyjából Vettelnek kellett volna ekkora előnyt kiépítenie.
Mr.Breaker
Toca
Pontosan. Vettel nem fog bírni 2 mercissel. Megint Bottas tökéletesen hozta a secondary szerepet! A rajtnál, a verseny elején és a végén. A Ferka azt hitte, ha hozzák Rajkót, majd jön utána Bottas is. Nem jött.
Dühös lehet a Ferrari, mert 50 pont helyett Vettel alig hozott 17-et?
több mint 7 éve

Mr.Breaker
több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Bottas Vettel eset szerintem is tükörsima volt. Viszont a Riccardo elleninél szerintem rengeteget számított az a leszorítóerő vesztés, amit Vettel felöklelése miatt hiányzott neki. Így adott tempóról nem csak a gumikülönbség(Vetteléhez képest is frissebbek voltak Riccardoé) , hanem leszorítóerő hiány miatt is csak hosszabb úton tudott lassítani. Szerintem mindkettő az ő hibája, de talán a Vettel ellenire többet fog kapni.
több mint 7 éve
Mr.Breaker 1 933

több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Megtapsolom a Ferrarit ennél jobban nem lehet egy fel futamnyi tökéletes menetet a kukába dobni mert nem képesek kalkulálni a forgalommal...
2 futam alatt úgy hogy mindkét helyen gyorsabbak mint a Merci osszehoztak 1 futamnyi előnyt Haminak.
Toca
Same old Ferrari. 🙂

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Mi van Bottas, bontasz?

Madden hates me.
több mint 7 éve
Bottasnál van gond.
több mint 7 éve
Megtapsolom a Ferrarit ennél jobban nem lehet egy fel futamnyi tökéletes menetet a kukába dobni mert nem képesek kalkulálni a forgalommal...
2 futam alatt úgy hogy mindkét helyen gyorsabbak mint a Merci osszehoztak 1 futamnyi előnyt Haminak.
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
Láttátok ezt a Hamilton kisfilmet?
több mint 7 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
Hamilton szerencsés, mert jobban alkalmazkodott a változó körülményekhez, mint bárki más.
Mi ez, ha nem ordas nagy mák?!

több mint 7 éve
dawyd728 4 036
Hányszor esett eddig ebben az évben az eső időmérő&verseny valamelyikén? Ez alapján szerencsés mindenki, kivéve a Mercedes, aki legjobbnak tűnik vizes pályán.
Hockenheim disznómázli volt, de az vicc már, h azért is mázlistázni kell, ha egész héten végig 30 fok és zápor zivatarokat mondtak a hét második felére a meteorológusok. Konkrétan pénteken is a pálya mellett kilométerekre leszakadt az ég úgy 3 és 4 között.

Amúgy meg, ha Hamilton nyerne, azzal bukná a vb címet, már ha babonásak vagyunk.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Nem láttam, de ki toltotta meg akárkinek, hogy nyerjen esőben?
peach
A melegben nem működött a mercin semmi. A 2 Ferka simán kiosztott Haminak 7 tizedet, sőt még Verstappen is bejött elé. De jött az eső és tudjuk, hogy Hami rohadt jó esőben. Ezért mákos. Ha meleg van esélye nincs a pole-ra...
NB2
Soros meghozta a meleget (is)!

több mint 7 éve
peach
A melegben nem működött a mercin semmi. A 2 Ferka simán kiosztott Haminak 7 tizedet, sőt még Verstappen is bejött elé. De jött az eső és tudjuk, hogy Hami rohadt jó esőben. Ezért mákos. Ha meleg van esélye nincs a pole-ra...
több mint 7 éve
peach
Nem tudom nem láttam de kiírta ennek ellenkezőjét ?