Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
Ilyen szempontból a NASCAR sokkal jobb.
több mint 7 éve
Viszont elég undorító volt a nézőkre nézve, hogy egyből elutasították a hétfői versenyt. Időjárásra ránézve szinte semmi eső nincs. Olyan indokkal, hogy már le van foglalva jegy, hajó, nincs szállodai szoba. Gondolom a 90e nézőnek a jegyét nem adják vissza, a tvnézők is "elégedetten" keltek fel a tv elől.
több mint 7 éve
A legnagyobb nyertese a Silverstone-i GPnek így egyértelműen Marquez, maradt ugyanannyi előnye, eggyel kevesebb verseny mellé.Kevés versenyt követően csökkent a különbség közte és az aktuális második között.
Cowboykarcsi90
Mondhatni, így mindenki más járt jól, maradt a hátrányuk. 😊
több mint 7 éve
A legnagyobb nyertese a Silverstone-i GPnek így egyértelműen Marquez, maradt ugyanannyi előnye, eggyel kevesebb verseny mellé.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Na, nehéz az ilyen. Hárman amugy, Redding, Miller és Zarco a versenyzés mellett szavazott. Nemhogy őket hármójukat kiengedték volna akkor 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
Elvileg elhalasztották teljesen.
több mint 7 éve
dawyd728
4 036
A Ferrari hétvégéről hétvégére húz el a Mercedestől. Hiába van még Hamiotonnal előnyük, mert kb mára minden típusú pályán jobbak. Jobbak voltak Hockenheimben a közepes-, Hungaroringen a max-, és most Spában a minimum leszorítóerőt követelő pályán is. Jobbak melegben és most már hűvösben. Jobbak időmérőn. Egyedül az esőben és Vettel hibáiban bízhatnak.
több mint 7 éve
de unalmas volt ez az f1...hatalmas a különbség a 2 nagy és a többiek között
több mint 7 éve
Elvileg rengeteg víz van még mindig, Silverstone mellett pedig még esik mindig..Anglia 😀
Szerk:
"Due to the nature of the track sufrace, it is unlikely that is possible to race until the raing has stopped.
If rain has stopped by the latest 16.00 Local Zime, all three races will go ahead starting with the MotoGP, with races being completed by 19.30pm"
..
Continued.. If it is impossible to start racing at 16.50 Local Time, race direction will cancel races, starting with Moto3."
Így állunk jelenleg.
Anglia 😀
Szerkesztette: Coolearie
több mint 7 éve
Ocon védekezését remelém jól megfigyelte Verstappen, ő általában a második irányváltást is meghúzza.
több mint 7 éve
Kisch Kötschög vezet Belgiumban
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 7 éve
14.40 boxnyitás, 15.00-kor futam 16 körrelEgyenlőre megint halasztás.
NB2
több mint 7 éve
Uhh most nezem Rabat esetet. Durva
több mint 7 éve
14.40 boxnyitás, 15.00-kor futam 16 körrel
több mint 7 éve
És úgy nincs, hogy előrehozták az eső miatt 12:30-ra.Csakhát az eső is előrejött. 😊
több mint 7 éve
Hát erre utaltam én is, hogy oké, hogy nincs magyar adás, de egyáltalán, futam sincs. 😊Az első stream tökéletes, köszi, csak az aggaszt hogy nem látatom magyarul a megszokott formában.www.sport365.live/en/player/5b8260001b9bd179626081/13/222/5b828c0dab8ff/BritishGrandPrix-R-/960/540??Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Én ezt találtam, de itt sincs verseny. 😊
sportzonline.xyz/channels/hd/hd2.html
Sobri Jóska
Coolearie
Amadeus
Coolearie
Érdekes, nekem fullos UPC csomagom van, de én se találok benne Spíler2-t.
Sobri Jóska
De ahogy nézem egyenlőre nagyon nem akar semmi se indulni .. Anglia 😀
Coolearie
több mint 7 éve
Az első stream tökéletes, köszi, csak az aggaszt hogy nem látatom magyarul a megszokott formában.www.sport365.live/en/player/5b8260001b9bd179626081/13/222/5b828c0dab8ff/BritishGrandPrix-R-/960/540??Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Sobri Jóska
Coolearie
Amadeus
Coolearie
Sobri Jóska
De ahogy nézem egyenlőre nagyon nem akar semmi se indulni .. Anglia 😀
több mint 7 éve
www.sport365.live/en/player/5b8260001b9bd179626081/13/222/5b828c0dab8ff/BritishGrandPrix-R-/960/540??Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Sobri Jóska
Coolearie
Amadeus
Coolearie
több mint 7 éve
??Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Sobri Jóska
Coolearie
Amadeus
több mint 7 éve
?Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Sobri Jóska
Coolearie
több mint 7 éve
Arra mondtam hogy a Spíler 2 adja a Futamokat, amit kb egész Magyarország 5%-a(?) tud fogni. Holott elvileg a főeseményeket az 1 adja.Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
Sobri Jóska
több mint 7 éve
Vicc ez a Spíler..Az esőt okold.
Coolearie
több mint 7 éve
Vicc ez a Spíler..
több mint 7 éve
Grat Ferrari, sikerült megint elbaszni Kimi taktikáját....Már meg se lepődök komolyan mondom...
Raven17
Az év végi összehasonlításokból, összegzésekből valamiét ezek a dolgok kimaradnak.