Autó- és motorsportok
20 feliratkozó
több mint 7 éve
Truex Jr. nézhet új csapat után, mivel a Furniture Row Racing megszűnik év végén, mert nem találtak új szponzorokat a kiszálló 5-Hour Energy helyére.Intő jel is lehet a többi csapatnak (azért mostanában vannak ilyen gondok).
A címvédők, akik az elmúlt két és fél évben szinte végig domináltak.
Ez azért elég erős.
| Pletyka: Truex Jr. => #19 JGR Toyota (Suárez => #95 LFR Toyota) |
Mikey
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Truex Jr. nézhet új csapat után, mivel a Furniture Row Racing megszűnik év végén, mert nem találtak új szponzorokat a kiszálló 5-Hour Energy helyére.A címvédők, akik az elmúlt két és fél évben szinte végig domináltak.
Ez azért elég erős.
| Pletyka: Truex Jr. => #19 JGR Toyota (Suárez => #95 LFR Toyota) |
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Most nézem a Southern 500-et. Kyle Busch folytatja ámokfutását, most a tökutolsó Gase-t rakta ki a pályáról. Most komolyan, neki mindent szabad??szerk.: a pit lane-en meg Harvickot lökdösi 40-nel a vége előtt sárga zászló alatt, elképesztő.
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Hamilton vérprofi és úgy versenyzik mint egy 4x es VB, Vettel meg úgy mintha agyonnyomná az, hogy a Ferrariból neki kéne VB címet hoznia.
több mint 7 éve
1. Vettel oltári hülye volt, ponthátrányból nem így versenyzünk!2. Megint és megint és megint a merci csapatként működött az egyik finn hozta azt amit megkövetelt a csapat, a másik ismét nem!
3. 1-2-nek sürgősen változni kell, vagyis Vettelnek ésszel és Kiminek ferraris versenyzőként kell mennie, mert különben vége lesz a dalnak.
Egy picit amúgy azt érzem, mint a Hami-Rosberg csatánál. Az elején úgy tűnt esélye van Rozinak, de aztán sima Hami győzelem lett, utána már tényleg harcban voltak, de fejben nem bírta, majd a 3. év hozta el neki a győzelmet. Vettelnél is lehet jövőre lesz a nyerő év.
Végül két kép:

több mint 7 éve
Most akkor azért ekézed kimit, mert nem ment neki hamiltonnak? Amúgy mind2 ferrari gumiját kinyírta a pálya, szal valszeg vettel se tudott volna mit kezdeni a mercivel.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Szerintem ezt megint a Ferrari kúrta el, ha lehet így mondani, bár annyira nagy hiba nem volt, mint megszoktuk tőlük. Az első kerékcsere előtt ők voltak lépéselőnyben, míg a Mercedes kényszerhelyzetben, hogy valamit lépjen. Erre a Ferrari lépett először, több lehetőséget hagyva a Mercinek.
Duff
Klaci79
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Ezt ugye viccnek szántad? 80 pontra volt Kimi - Hamilton mögött, úgy hogy csak akkor végzett előtte mikor az kiesett.Engem meg inkább az zavar, hogy ahol egyéni verseny van, ott valaki totál feladni kényszerül saját versenyét, mert csak egy csicskának tartják másodpilótaként. Főleg, hogy még messze a VB vége. Nyilván, ha mondjuk egy csapattárs mögötted van, és sokkal gyorsabb akkor elengeded, és nem tartod fel feleslegesen, de, hogy egy versenyen sok ideig csak úgy kelljen menned, hogy a csapattársadnak jó legyen... nekem inkább ez a visszás. Kimi helyében én se harcolnék Vettel győzelméért, mert még egyáltalán nem tartunk ott, hogy ezt kelljen csinálni. Ráadásul Vettel és Raikkonen között azért kisebb különbség van, mint Hamilton és Bottas között, mivel Hamilton>Vettel, Kimi>Bottas. Szerintem.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Szerintem ezt megint a Ferrari kúrta el, ha lehet így mondani, bár annyira nagy hiba nem volt, mint megszoktuk tőlük. Az első kerékcsere előtt ők voltak lépéselőnyben, míg a Mercedes kényszerhelyzetben, hogy valamit lépjen. Erre a Ferrari lépett először, több lehetőséget hagyva a Mercinek.
Duff
Klaci79
Duff
Ha Ferrari VB címet akar akkor Kimit igenis már bekellet volna tolni Vettel mögé.
Persze Vettel ha nem kretenkedne ennyit nem kene mert simán 10 ponttal vezetne, de így muszáj.
több mint 7 éve
Engem meg inkább az zavar, hogy ahol egyéni verseny van, ott valaki totál feladni kényszerül saját versenyét, mert csak egy csicskának tartják másodpilótaként. Főleg, hogy még messze a VB vége. Nyilván, ha mondjuk egy csapattárs mögötted van, és sokkal gyorsabb akkor elengeded, és nem tartod fel feleslegesen, de, hogy egy versenyen sok ideig csak úgy kelljen menned, hogy a csapattársadnak jó legyen... nekem inkább ez a visszás. Kimi helyében én se harcolnék Vettel győzelméért, mert még egyáltalán nem tartunk ott, hogy ezt kelljen csinálni. Ráadásul Vettel és Raikkonen között azért kisebb különbség van, mint Hamilton és Bottas között, mivel Hamilton>Vettel, Kimi>Bottas. Szerintem.Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Duff
Klaci79
több mint 7 éve
Ez mind igaz, de ettől még engem zavar, hogy amíg Bottas tényleg harcol Ham győzelméért, Kimiben abszolút nem érzek ilyet. Mindig szépen vigyáz a versenyére...csak nem tudom, hogy neki a 2. hellyel mennyivel lesz jobb. Az egész versenyen jobb volt amúgy a merci, csak Vettel nyerhetett volna, Kiminél nem érzem, hogy ez benne lenne...mintha nem akarná az egészet és nem is véletlen, hogy emberemlékezet óta nem nyert versenyt sajnosLátszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Duff
több mint 7 éve
Látszott, hogy Hamilton legalább fél, de inkább egy másodperccel gyorsabb körönként. Semmi értelme nem lett volna keménykedni, főleg ezekben a szűk sikánokban. Kimi kihozta szerintem a maxot, Vettel és Verstappen meg egy balfasz.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
több mint 7 éve
Mr.Breaker
1 933
Vettelnek valami sportpszichológust nagyon gyorsan szerezni kellene. Úgy vezet mint valami kezdő formaautós. Első kanyarban próbálja megnyerni a versenyt...Saját magát szopatja le futamról futamra, úgy csinál mintha ő lenne minimum 1 futamgyőzelemnyi előnyben és bele megy az 50-50 szituációkba is.
30 pont hátrány... Nagyjából Vettelnek kellene vezetnie ennyivel, idén nem érdemli meg ezt az autót ami alatta van. Ennyi hibával ne is legyen világbajnok(valszeg már nem is lesz)
Viszont ezt a rajtot a Ferrari jobban is megoldhatta volna. Nagyon amatőr módon csinálták. Egyáltalán nem dolgoztak össze, sőt még inkább egymást hátráltatták.Ebből a szempontból is a Mercedes egy sokkal összetettebb csapat. Bottas most is tökéletes úttorlaszként működött és segítette ki Hamilton-t.Valamint most is kijött amit már futamról futamra mondok, hogy a Ferrari egyáltalán nem jobb gumikezelésben a Mercedesnél, sőt durván átlépte már őket a Merci.
több mint 7 éve
igen, Verstappen is nem hogy elkapja a kormányt, de rá is húzza. Láttuk ma is mit ért ez.ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Szerkesztette: gamerkr
több mint 7 éve
7 verseny 32 pont az előny és Hami nem hibázik meg vagy Ferka vagy Vettel folyamatosan. Itt max akkor lesz izgalom ha Hami kiesik a következő 3-bol 1-én meg Vettel nem.Igaz, csak éppen gyakorlatilag ő csúszott bele Hamiltonba...cumi volt...elég nagy...de szokás mostanában, hogy Hamilton jön ki mindenből jól...majd egyszer megváltozik ezAmúgy ha Vettel ezt csinálja az első körben most vagy 1. Vagy 2. ...ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Toca
Klaci79
több mint 7 éve
Igaz, csak éppen gyakorlatilag ő csúszott bele Hamiltonba...cumi volt...elég nagy...de szokás mostanában, hogy Hamilton jön ki mindenből jól...majd egyszer megváltozik ezAmúgy ha Vettel ezt csinálja az első körben most vagy 1. Vagy 2. ...ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
Toca
több mint 7 éve
Amúgy ha Vettel ezt csinálja az első körben most vagy 1. Vagy 2. ...ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
Klaci79
több mint 7 éve
ne kapja el a kormányt...Hamilton se kapja el soha, ha valaki van mellette...a finn sose akar kockáztatni...így se rossz persze, de ezt adja elő a egy középszerű kocsiban, ne akkor ha az első helyért megyÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
Duff
több mint 7 éve
Én Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Speciel most mit vartal volna? Vegig tartotta maga mogott a mezony legjobb autojat amiben a legjobb pilota ul. A gumijai meg 10korrel regebbiek, raadasul szarabbul koptak is, mint Hamiltonnak
Klaci79
több mint 7 éve
Az se baj...csak ne engedjen már át így pozíciót, ilyen helyzetbenÉn Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Leclerc jövőre lenyomja Vettelt, emiatt aggódnak csak
Klaci79
Toca
több mint 7 éve
Én Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.Leclerc jövőre lenyomja Vettelt, emiatt aggódnak csak
Klaci79
több mint 7 éve
Én Rájkinennel tuti nem hosszabbítanék...sokkal többet várnék egy Ferrari No2 pilótától.
több mint 7 éve
Ferrari 4 versenyből 3-at elkúr jobb autóval, Merci és Hami köszöni szépen a bajnoki címeket.
több mint 7 éve
Nyomorék mázlista.....
több mint 7 éve
Mikor tiltják már el ezt a hülyegyereket?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 7 éve
Megint megvillant a renault motor