NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Draft 2025
38
13
Baseball
Szerkesztette: Löfli
ez a van Gogh-féle meccsnézés, még nem hallottál róla?tegnap fel fullel megneztem az elso guardians orioles meccset....nem volt izgalmas annyira,bar a vegen kezdtek feljonni a baltimoriakaz igen
YoungZeeZee
Kampman
tegnap fel fullel megneztem az elso guardians orioles meccset....nem volt izgalmas annyira,bar a vegen kezdtek feljonni a baltimoriakaz igen
YoungZeeZee

Valahol persze tök vicces, hogy van harminc csapat a ligában, és ebből az NL Westben található a liga négy legjobb, meg a legrosszabb mérlegeAmúgy is a liga 1-2. legjobb divíziója az utóbbi 4-5 évben, attól függően, hogy az NL East éppen milyen.
slowmotion

Valahol persze tök vicces, hogy van harminc csapat a ligában, és ebből az NL Westben található a liga négy legjobb, meg a legrosszabb mérlegeEbből a padres azért masszívan túlteljesít, közel nincs ilyen szinten a keret főleg a dobó szekció, de az OF is baromi lyukas.
slowmotion
Remélem lassan azért egy kicsit jobb formába kerülünk. Alapvetően nem zavar a dolog, ha fordított mintát követünk az előző szezonokhoz képest és az eleje szar, de a vége jó.Tegnap este azért elég jól nézett ki....persze Skanes meccset mindig meg kell nézni, de most a többiek is kitettek magukért.
Gergőke

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Biztos fasza lehet 😊Használt gyerek ütőt hol érdemes keresni?Használt az gagyi, nem ér meg neked 60 fontot ez a gyönyörű fekete?
🤘 gaben 🤘
www.baseballoutlet.co.uk/bats/youth-bats.html
Temun meg van 10 rugó alatt is.
Őszentsége Sobri Jóska
Ezt az oldalt megnézem
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
Használt gyerek ütőt hol érdemes keresni?Használt az gagyi, nem ér meg neked 60 fontot ez a gyönyörű fekete?
🤘 gaben 🤘
www.baseballoutlet.co.uk/bats/youth-bats.html

Temun meg van 10 rugó alatt is.

The last time Rob Brantly played for the Marlins, José Fernández was the NL Rookie of the Year, the Miami Heat were reigning NBA champions and Barack Obama had just begun his second presidential term.
— Fish On First (@FishOnFirst) April 13, 2025
He's back behind the plate today.
✍️ @kevin_barral https://t.co/NHeo82WgGt
Cole, Gil és Schmidt után Stroman. Az örök porcelán Rodón maradt még.
kozben a jays vezeti a csoportot. en meg karogokörülnék egy jó jays-nek
kozben belefutottam ebben a 20eves reklamba. van tobb is
youtu.be/O725O78Qt-0?si=mj5MgdUIsxsAZMC3
YoungZeeZee
kozben belefutottam ebben a 20eves reklamba. van tobb is
youtu.be/O725O78Qt-0?si=mj5MgdUIsxsAZMC3
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
De ez egy szép történet, hogy milyen kicsin múlik egy ilyen csodás szerelem 😀Egy kis bulvár 🙂Bulvárnak is a legalja. 😀
Ball Up Top: Livvy Dunne Says Her Relationship With Paul Skenes Nearly Ended Before It Began Because He Wouldn't Follow Her Back On Instagram @BarstoolHubbs https://t.co/jUqMtM3dsI pic.twitter.com/5MTgzghe3W
— Barstool Baseball (@StoolBaseball) April 3, 2025
Matthew99
Mikey
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
Egy kis bulvár 🙂Bulvárnak is a legalja. 😀
Ball Up Top: Livvy Dunne Says Her Relationship With Paul Skenes Nearly Ended Before It Began Because He Wouldn't Follow Her Back On Instagram @BarstoolHubbs https://t.co/jUqMtM3dsI pic.twitter.com/5MTgzghe3W
Matthew99