Baseball
40 feliratkozó
több mint 6 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
50 perce
ne jinxeljünk kérem, de nekem ez már akkor is fura voltWild cardProfi tipp volt, mi tagadás
Astros - White Sox 2-0
Kampman
Kampman

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
53 perce
Still Alive, legalább ez megvan.Mondjuk a 3. meccs èppen akkor már lehetne a rosszabb helyezèssel bejutott csapat otthonában, ha már a másik kèt meccsben nem tudta otthon elintèzni....tudom csend legyen mert règen eleve csak egy meccs volt a WC aztán klotyó 😏
Szerkesztette: dande2
1 órája
Igen közben be tudtam kapcsolni a streamet látom, azèrt jött egy homer 😄Scwarbnak ès Harpernek ki kellene használni a pontszerző helyet....Playoffban már nincs futó a kettesen az extra inningekben
dande2
Kampman
1 órája
Scwarbnak ès Harpernek ki kellene használni a pontszerző helyet....Playoffban már nincs futó a kettesen az extra inningekben
dande2
1 órája
Scwarbnak ès Harpernek ki kellene használni a pontszerző helyet....
1 órája
Na azèrt 😄😄😄
1 órája
Turner ès Harper nem szedi össze magát, a következő 2 inningben akkor nem itt kezdik a jövő idènyt az tuti 😔 a PO utès nem megy de legalább vèdekezèsbe is belehibáznak.....
1 órája
Akkor ez el is dőlt ahogy nèzem a meccs alakulását 😡😔(csak a live eredményt látom...)
1 órája
ejnye Harper

"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
3 órája
Jól kezdődik ez a Braves-Phillies is.
4 órája
némá, lettek a Tropon Rays-drukkerek? 😀MLB attendance up for 4th straight year, boosted by Rays
www.espn.com/mlb/story/_/id/50069105/mlb-attendance-4th-straight-year-boosted-rays
Szerkesztette: robiroboter
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
5 órája
én nem sajnálom 😊Fantasztikus volt, ilyenkor sajnálom, hogy Yanks hater vagyok.Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.rajuk nincsenek szavak, plusz az utosor alja is nagyon szepen odatett magaert. azert ez a Schittler start, elkepeszto.
Matthew99
csebi
Dzsokijuing

Don't blink!
6 órája
Fantasztikus volt, ilyenkor sajnálom, hogy Yanks hater vagyok.Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.rajuk nincsenek szavak, plusz az utosor alja is nagyon szepen odatett magaert. azert ez a Schittler start, elkepeszto.
Matthew99
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
7 órája
Padres sztárok is végre motiváltnak tűnnek?!
13 órája
Szerintem bőven benne lehet, nem nagyon volt kiemelkedő ütőteljesítmény idén az AL benazert ez a Schittler start, elkepeszto.M V P !
csebi
Mikey

16 órája
Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.rajuk nincsenek szavak, plusz az utosor alja is nagyon szepen odatett magaert. azert ez a Schittler start, elkepeszto.
Matthew99
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
18 órája
Rice és Sch vezetésével keményen odavertek a Soxnak. Remélem maradt még puskapor.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
1 napja
Kérjük szépen átvételünket az AL Westbe, helyettünk meg jöhet a hátsókerti Athletics, mindenki jól jár.
1 napja
Meg lehetett volna de persze 😡😡😡😡😡😡😡
1 napja
Jó a nyitómeccsJa idióta Turner....ahelyett hogy kiesnènek 5-3 oda 😡😡😡😡innen nem hozzuk vissza csak hogy mèg szrabb napok legyenek Phillybe
Kampman
1 napja
soha rosszabb első meccset 😊

Don't blink!
1 napja
Jó a nyitómeccs