Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Gondolom, az NBA még így is nézettebb. Kivéve, ha játszik a Fradika.El ne jonxeld nekem😛 Sport tv meg azért durván eltolta a közvetítéseket a másik párosítás javára....elmennek a sunyiba.......nincs bajom az NBAvel de ott szezon elején járnak itt meg.....Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
Kampman
dande2
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
El ne jonxeld nekem😛 Sport tv meg azért durván eltolta a közvetítéseket a másik párosítás javára....elmennek a sunyiba.......nincs bajom az NBAvel de ott szezon elején járnak itt meg.....Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
Kampman
több mint 3 éve
Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!Meg fogják most már szerintem.
zavi27
több mint 3 éve
Mit művel ez a Phillies bagázs a playoffban! Most már jussanak is be a World Series-be és nyerjék is meg!
több mint 3 éve
Bár szerintem most már a széria sem kérdéses.Az első meccs előtt sem volt kérdéses.
Kampman
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Akkor már csak egy meccs a csoda kapujáig. 😊 A többiről, ha ott leszünk😊
több mint 3 éve
Asszem ez meg mindent elmond:the Yankees are 12-for-94 with a slash line of .128/.212/.223 to go along with an astonishing 41 strikeouts
Plusz Boone döntése h clutch helyzetben Trivinohoz fordul Cole helyett …
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Dehogynem, én csak az adott meccsről beszéltem, nem a szériáról.Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.Nem 4 nyert meccsig megy?
Kampman
Őszentsége Sobri Jóska
Bár szerintem most már a széria sem kérdéses.
több mint 3 éve
Nem 4 nyert meccsig megy?Kérdezd meg a Yanks-drukkereket, melyik csapat állt fel ligadöntőben 0-3-ról 😀
Őszentsége Sobri Jóska
Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.Nem 4 nyert meccsig megy?
Kampman
több mint 3 éve
Nekünk is lefőtt a kávé. :/Vagy lehet, hogy a Phillies egyszerűen nem menedzseli túl a meccseket, mint nálunk Roberts?
Kicsit olyan érzésem van mintha nem is WS-be akart volna jutni a csapat hanem csak az volt a cél hogy az LA bosszút álljanak.
P@trik
több mint 3 éve
Nekünk is lefőtt a kávé. :/ Kicsit olyan érzésem van mintha nem is WS-be akart volna jutni a csapat hanem csak az volt a cél hogy az LA bosszút álljanak.
több mint 3 éve
Azt se gondoltam volna, hogy ezt megnyeri az Astros, pláne nem, hogy ennyivel.
több mint 3 éve
Szánalom. Nem lehetne 3 meccs után kiesni? A Yankee Stadiumban 1 ütés a 9. inning két outjáig. Mit akarunk?

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Ezen el is mehet a Yankees szezonja, óriási hiba aztán 2 HR.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 409
Akkor az első otthoni behúzva 😊meg akartam ma este nezni...hosszu volt. skippeltem a 7perces osszefoglalo eleg volt
dande2
több mint 3 éve
Így elég nehéz lesz:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Tetszett ez az utóbbi két szoros, végig kiélezett playoffmeccs a párharcokban.
több mint 3 éve
Akkor az első otthoni behúzva 😊
több mint 3 éve
Source szerint Joe Espada, Astros bench coach lesz a White Sox új menedzsere.Egészen jó igazolásnak tűnik, teljes hitetlenség is lett úrrá rajtam egyből. 😀
több mint 3 éve
Bochy lett az új Rangers menedzser.😀
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/109921/extra-inning-62-klaccs/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Règi idők bèzbóza 😊This is fantastic. Zimmer's face is great when he really gets going. Love the old school managers and umps screaming at each other. https://t.co/HxSXRHrjnS
— Tommy Lawlor (@lawlornfl) October 20, 2022
több mint 3 éve
Persze, viszont akkor szerintem nem bökné ennyi idő után is az emberek szemét, hogy bizonyítottan csaltak és se eltiltás, se a bajnoki cím elvétele ami jogos lett volna.Ha valóban súlyos büntetést kaptak volna, még inkább rájuk ég a bélyeg.Fantasztikusan összerakott csapat évek óta, Correa-Pena váltásból is mennyire jól jöttek ki. Megérdemelt sikerek, a csalás téma meg már nagyon unalmas, tavaly is az volt.Egyetértünk, hogy most is és akkor is jól összerakott csapat, ezért volt érdekes a csalás. És hiába unalmas a csalózás, ez már ráragadt a csapatra a kapott "büntetés súlyossága" miatt.
zavi27
Matthew99
Kampman

több mint 3 éve
Ha valóban súlyos büntetést kaptak volna, még inkább rájuk ég a bélyeg.Fantasztikusan összerakott csapat évek óta, Correa-Pena váltásból is mennyire jól jöttek ki. Megérdemelt sikerek, a csalás téma meg már nagyon unalmas, tavaly is az volt.Egyetértünk, hogy most is és akkor is jól összerakott csapat, ezért volt érdekes a csalás. És hiába unalmas a csalózás, ez már ráragadt a csapatra a kapott "büntetés súlyossága" miatt.
zavi27
Matthew99