Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 334 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
ohh hat bekezdett a yankees
YoungZeeZee
Hicks kozben season ending serules, kivancsi vagyok kit rakunk be a helyere. ugye volt arrol szo, hogy Stanton is jatszhat majd fielden es Carpenter lesz a DH akkor, de dobo fronton nagyon gyengek vagyunk jelenleg.
Germana amugy jol latom tenyleg, hogy egy darab inninget sem dobott a szeriaban?
csebi
Cabrera is ki tud menni outfieldre és ahogy írtad Stanton is.
Jól láttad. Taillon is csak egy meccsen állt be csereként és abban se volt köszönet.
Matthew99
csak akkor nem feleselges mindkettot cipelni a rosteren? ennyire nincsen egy normalis cseredobonk tenyleg???
mondjuk Taillont lathatjuk majd ma ...
csebi
Elférnek.
Verlander ellen nem akarunk jó dobót égetni 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Remélem nem fogyott el a motivációnk így a dodgers után.
Mert ez egy semmi volt így hazai pályán.
P@trik
Pedig mikor láttam, hogy Alvarado zár félni kezdtem rendesen. Majdnem be is jött.....egy PO meccs ment már el rajta a Cards ellen.

Szerintem nincs szó motiválatlanságról, ezen a szinten nem is lehet. Egyszerűen marha jók voltak a kezdő dobók mindkét oldalon ezt láttuk, nekünk jött ki szerencsésebben a lépés, hogy a tietek kicsit hamarabb elfáradt.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 939 — Lucas Scott
YoungZeeZee
Hicks kozben season ending serules, kivancsi vagyok kit rakunk be a helyere. ugye volt arrol szo, hogy Stanton is jatszhat majd fielden es Carpenter lesz a DH akkor, de dobo fronton nagyon gyengek vagyunk jelenleg.
Germana amugy jol latom tenyleg, hogy egy darab inninget sem dobott a szeriaban?
csebi
Jól láttad. Taillon is csak egy meccsen állt be csereként és abban se volt köszönet.
Matthew99
csak akkor nem feleselges mindkettot cipelni a rosteren? ennyire nincsen egy normalis cseredobonk tenyleg???
mondjuk Taillont lathatjuk majd ma ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
csebi

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
hat eleg komolyan megerkezett Stanton, alapvetoen mindent bealdoztunk erre a meccsre, ahogy kellett. erdemi cseredobo nem maradt a mai meccsre.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 874 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Remélem nem fogyott el a motivációnk így a dodgers után.
Mert ez egy semmi volt így hazai pályán.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 159 — Így remélem megfelelek nektek.....
Akkor 1 behúzva 🥳
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 409
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 409
a sport tv ma 22-tol adja a meccset
több mint 3 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 824 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 3 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Végre magyar játékos B'moreban 😀
 birdswatcher.com/2022/10/17/orioles-claim-mark-kolozsvary-off-waivers/

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
na eddig az idei POban masszivan Cole visz minket a hatan. ettol a Taillon kezdestol nagyon fazom ...
csebi
Hát pedig Nestor-t nem lehet ellőni, mert akkor elég rossz kezdés lenne, ha továbbjutunk.
Matthew99
nyilvan ertem a logikat ebben, csakhat Taillon baszki 😕 nagyon vekony lett ez a bullpen mostanra, Peralta nelkul sehol sem lennenk, o allitolag kesz 4. napon is dobni sorban ...
csebi
A sokszor megénekelt Monty trade. Oké, hogy Bader hero módban van, de a rotáció meg szűkös.
Matthew99
Nyugi, Cole már jelezte, hogy ha kell, akkor készen áll bejönni ma is.

Fú, nagyon remegek már ettől a meccstől.
shawnka
Nem kell. Sőt nem is Taillon fog kezdeni így hanem Mr. Bajusz Nasty Nestor.

több mint 3 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 583 — Tyrone Creek
na eddig az idei POban masszivan Cole visz minket a hatan. ettol a Taillon kezdestol nagyon fazom ...
csebi
Hát pedig Nestor-t nem lehet ellőni, mert akkor elég rossz kezdés lenne, ha továbbjutunk.
Matthew99
nyilvan ertem a logikat ebben, csakhat Taillon baszki 😕 nagyon vekony lett ez a bullpen mostanra, Peralta nelkul sehol sem lennenk, o allitolag kesz 4. napon is dobni sorban ...
csebi
A sokszor megénekelt Monty trade. Oké, hogy Bader hero módban van, de a rotáció meg szűkös.
Matthew99
Nyugi, Cole már jelezte, hogy ha kell, akkor készen áll bejönni ma is.

Fú, nagyon remegek már ettől a meccstől.
több mint 3 éve
csebi
Matthew99
csebi

több mint 3 éve
csebi
Matthew99

több mint 3 éve
csebi

több mint 3 éve

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
Nem kell parázni, sorminta alapján a Friars viszi a vasat.
több mint 3 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Csak a Cheaters maradt a nagyokból.
Matthew99
Zsinórban hat ligadöntő, nagyon remélem, hogy Mike Elias hasonló, stabilan jó csapatot rak össze Houston után B'more-ban is 🤞
robiroboter
Ez nem is kerdes !! Mar iden is mindent vittunk volna,de meg hagytuk a sok csorot elvezkedni 😉😂
több mint 3 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Csak a Cheaters maradt a nagyokból.
Matthew99
Zsinórban hat ligadöntő, nagyon remélem, hogy Mike Elias hasonló, stabilan jó csapatot rak össze Houston után B'more-ban is 🤞

Szerkesztette: robiroboter

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
xrace77 Denver Broncos 4 624
Ez a tegnapi játéknap az MLB aranylapjaira kívánkozik annyi dráma, fordulat, hatalmas meccsek voltak.
zavi27
Nem csak a pályán.

Szerkesztette: xrace77
több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Ez a tegnapi játéknap az MLB aranylapjaira kívánkozik annyi dráma, fordulat, hatalmas meccsek voltak.
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 409
Milyen hosszu volta yankees meccs.van rola vmi info?
YoungZeeZee
3 és fél óra

pro tipp: bármelyik oldalon a boxscore alján ott a nézőszám, az időjárás és az időtartam.
robiroboter
Bakker a seattle-t akartam kerdezni de megnezem a pro-tippet
több mint 3 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 759 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Mi van itt? Kiesett az Atlanta, az LA és mi is ki fogunk. Csak a Cheaters maradt a nagyokból.
Matthew99
Csak az bánt, hogy mi vagyunk az egyetlen kiesett underdog.
Egyébként a Scoreless In Seattle baromi izgalmas volt.
Dzsokijuing
az Evil Empire még fordíthat. de igen, egy meccset azért jó lett volna nyerni a Seattle-nek

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
labo7 Los Angeles Rams Wisconsin Badgers 600
Hajrá small ball! 😊