Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Lesz ma bézbóz a tvben?
KeyG
Ma nem, majd hónap 😉 Az ALCS finálé 1:37 😊
dande2
De a mai éjszaka?😁

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 158 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lesz ma bézbóz a tvben?
KeyG
Ma nem, majd hónap 😉 Az ALCS finálé 1:37 😊
több mint 3 éve
KeyG Baltimore Ravens 12 956
Lesz ma bézbóz a tvben?

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
több mint 3 éve
robiroboter 2 247 — Let's go O's!
Semmi esélyt nem látok a csalók ellen, de azért let's fuckin' gooo!
Mikey
Én hát ugye nehezen tudnék a Yanksnek szurkolni, és Mancininek csak meglesz első playoff-hitje ellenetek 😀

Adam Jones Theory of Everything: Sometimes you suck.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Taillon kezd az első meccsen, kíváncsi leszek hogy fog neki menni. Az mondjuk sokat elmond, hogy elvileg az utolsó meccsen is ő kezdett volna, de mivel egy napot halasztottak az eső miatt inkább Cortes kezdett 😁
kapitnono
Mert az volt az eredeti terv is hogy Cortes kezd a Game 5-on.

Luetge, Hicks és González ki, Montas (relieverként), Weissert és Peraza be.

Semmi esélyt nem látok a csalók ellen, de azért let's fuckin' gooo!

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 011 — WHO DAT!!!!
Taillon kezd az első meccsen, kíváncsi leszek hogy fog neki menni. Az mondjuk sokat elmond, hogy elvileg az utolsó meccsen is ő kezdett volna, de mivel egy napot halasztottak az eső miatt inkább Cortes kezdett 😁

több mint 3 éve
Meglep, hogy nem említette senki.
Mikey
Talán azért nem, mert amikor az első pár playoff-meccsen nem annyira ment a friss AL HR-rekordernek, akkor a kedves közönség és a drukkerek is megfújolták 😀
robiroboter
Ami annyira nem meglepő egyébként, hiszen az Indians ellen nem igazán ment neki korábban sem.

több mint 3 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built
Vicces, hogy a kép két szélén a négy elődöntős:

robiroboter
jo kep csak mar ott elverzik, hogy hozzank 3 sajat draftoltat mutat mikozben en talaltam negyet.
csebi
Szerintem csak Cortes mint FA szerepel, mert úgy került vissza a csapathoz ( harmadjára).
Bár lehet Robi jobban mondja.

Szerkesztette: Toca
több mint 3 éve
jo kep csak mar ott elverzik, hogy hozzank 3 sajat draftoltat mutat mikozben en talaltam negyet.
csebi
talán mert ez az év végi 26-os keretekből lett kimatekolva, nem a full negyvenesekből 😉

BTW a cikkben minden el van magyarázva.

Szerkesztette: robiroboter

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 936 — Lucas Scott
azert ez 9 jatekos, sztem rohadtul nem rossz arany, nem tudom, hogy a maradek 3 masik csapatnal ez h nez ki.
csebi
Még a playoff elején jelent meg:  www.mlb.com/news/how-the-2022-mlb-playoff-teams-were-built

robiroboter
"With the notable exception of 2013 first-round pick Aaron Judge, much of the Yankees' AL East division-winning team was imported. (...) The Yankees may field a playoff lineup with as many as seven position-player starters acquired via trades: Gleyber Torres, Isiah Kiner-Falefa, Josh Donaldson, Anthony Rizzo, Jose Trevino, Harrison Bader and Giancarlo Stanton."
Dzsokijuing
es akkor ebben is van hiba, mert Rizzot UFAkent irattuk ala.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
Mikey
Talán azért nem, mert amikor az első pár playoff-meccsen nem annyira ment a friss AL HR-rekordernek, akkor a kedves közönség és a drukkerek is megfújolták 😀

több mint 3 éve
csebi

robiroboter

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 538 — Saturday Night Lights
csebi

robiroboter
"With the notable exception of 2013 first-round pick Aaron Judge, much of the Yankees' AL East division-winning team was imported. (...) The Yankees may field a playoff lineup with as many as seven position-player starters acquired via trades: Gleyber Torres, Isiah Kiner-Falefa, Josh Donaldson, Anthony Rizzo, Jose Trevino, Harrison Bader and Giancarlo Stanton."

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 3 éve
csebi

több mint 3 éve
Cheaters vs. Evil Empire ALCS 😕

A WS-ben az NL-nek drukkolok 😊
Dzsokijuing
nyilvan empire vagyunk meg minden DE
rosteren sajat draftolt:
Nestor, Schmidt, Higaishoka, Judge,

nalunk jatszott vegig, sajat neveles:
German, Loaisiga, Severino, Cabrera, Torres,

csebi
Ez valóban jó arány, de sztem a payroll jobb összehasonlítási mutató.

www.washingtonpost.com/sports/2022/04/01/mlb-payrolls-competitive-balance/

Projected runs per game above or below an average team ordered by largest to smallest payroll: a kicsik közül csak az Indians és a Mariners jutott rájátszásba.

www.youtube.com/watch?v=0h19anH4MdE

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
Egy gyors kivonat magyarul pár sorban? Köszi.
Őszentsége Sobri Jóska
melóidőben csak rapid újmagyarul 😀

"A kifejezés 2002-ben született, amikor a Boston Red Sox csapatának elnöke, Larry Lucchino használta, hogy leírja a Yankees-t, amiért leszerződtette Jose Contreras kubai dobót."

pro tipp:
 www.summari.com/
 www.deepl.com/en/translator
BTW mindkettő telefonappban is 😉
robiroboter
Folytatás:
Hat évvel később az Evil Enterprises cég védjegy bejegyzést kért a Baseball's Evil Empire kifejezésre, hogy jenki témájú árucikket dobjon piacra. Röviddel ezután a Yankees és az MLB vétót nyújtott be azzal, hogy mindenhol a Yankeest azonosítják a kifejezéssel, ezért gyakorlatilag a csapaté a védjegy. A Yankees ügyvédei hatalmas listát állítottak össze azokról a cikkekről, amelyek a jenkiket a gonosz birodalmának nevezték. Kiemelték azt a tényt is, hogy a Yankees felvállalta szerepét azzal, hogy otthoni meccseken Star Wars zenét játszottak. Ezek után meg is nyerték a pert. 2018 decemberében Brian Cashman a holtszezonra való felkészülés során „teljesen működő Halálcsillagnak” nevezte az irodáját; egy ilyen hasonlat sem véletlen.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska
melóidőben csak rapid újmagyarul 😀

"A kifejezés 2002-ben született, amikor a Boston Red Sox csapatának elnöke, Larry Lucchino használta, hogy leírja a Yankees-t, amiért leszerződtette Jose Contreras kubai dobót."

pro tipp:
 www.summari.com/
 www.deepl.com/en/translator
BTW mindkettő telefonappban is 😉

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
How the Yankees became the Evil Empire
 www.pinstripealley.com/2020/5/4/21245740/yankees-evil-empire-red-sox-jose-contreras-trademark
robiroboter

több mint 3 éve
How the Yankees became the Evil Empire
 www.pinstripealley.com/2020/5/4/21245740/yankees-evil-empire-red-sox-jose-contreras-trademark

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress

Dzsokijuing
rosteren sajat draftolt:

csebi
A Yankees miért Evil Empire?
A Houston/Cheaters sztorit tudom, a Yankees mit vétett és ki ellen?

több mint 3 éve

Dzsokijuing
rosteren sajat draftolt:

több mint 3 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
Eddig elég egyszerű és nagyszerű a Phillies playoff recept: dobók nulláznak mindenkit szinte, pár HR meg becsúszik úgyis a nagy sztároktól.😊
több mint 3 éve

Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man
ohh hat bekezdett a yankees
YoungZeeZee
Hicks kozben season ending serules, kivancsi vagyok kit rakunk be a helyere. ugye volt arrol szo, hogy Stanton is jatszhat majd fielden es Carpenter lesz a DH akkor, de dobo fronton nagyon gyengek vagyunk jelenleg.
Germana amugy jol latom tenyleg, hogy egy darab inninget sem dobott a szeriaban?
csebi
Cabrera is ki tud menni outfieldre és ahogy írtad Stanton is.
Jól láttad. Taillon is csak egy meccsen állt be csereként és abban se volt köszönet.
Matthew99
csak akkor nem feleselges mindkettot cipelni a rosteren? ennyire nincsen egy normalis cseredobonk tenyleg???
mondjuk Taillont lathatjuk majd ma ...
csebi
Elférnek.
Verlander ellen nem akarunk jó dobót égetni 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.