Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
az ég kék, a fű zöld,... csóri Kershaw, már megint megszopatta a bullpen
több mint 3 éve
2 hét múlva meg megint leszakad valamilye:Jacob deGrom’s first three pitches tonight:
— Jacob Resnick (@Jacob_Resnick) July 3, 2022
100 mph
100 mph
101 mph

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
az oszt igen baszki 😀Meh... ezt hagyjuk meg inkább a Miami-nak
The @Padres City Connect jerseys are here to bring the heat. pic.twitter.com/yaETuLdh8I
— MLB (@MLB) July 1, 2022
Löfli
több mint 3 éve
Szegény Contreras most nagyon belenézett ebbe a meccsbe. 😕. Nem baj, fiatal, kell ilyen tapasztalás is.Thanos kesztyű azért kemény volt
Gergőke
több mint 3 éve
Szegény Contreras most nagyon belenézett ebbe a meccsbe. 😕. Nem baj, fiatal, kell ilyen tapasztalás is.
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108438/extra-inning-49-houston-new-york-folott/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 498
az oszt igen baszki 😀Vicces a video is.ket varos egy csapat..etc
The @Padres City Connect jerseys are here to bring the heat. pic.twitter.com/yaETuLdh8I
Löfli
több mint 3 éve
az oszt igen baszki 😀The @Padres City Connect jerseys are here to bring the heat. pic.twitter.com/yaETuLdh8I

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Melyik mondta a szájával hogy a Pirates rossz csapat? 😊Valami tényleg kezd pislákolni a PNC Parkban.😃
.@Pirates are the first team in @MLB history to have 3 different players with a 3-HR game in the same month 👏 pic.twitter.com/AZzflW8HTE
— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@sportingnews) July 1, 2022
Matthew99
több mint 3 éve
Melyik mondta a szájával hogy a Pirates rossz csapat? 😊.@Pirates are the first team in @MLB history to have 3 different players with a 3-HR game in the same month 👏 pic.twitter.com/AZzflW8HTE
— 𝐓𝐡𝐞 𝐒𝐩𝐨𝐫𝐭𝐢𝐧𝐠 𝐍𝐞𝐰𝐬 (@sportingnews) July 1, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
YoungZeeZee
9 498
Persze sok ilyen van de nem reg derult ki h freeman ugynoke nem mondta el az utoslo atl ajanlatot mert elfogadta volna...fereg szarhaziak
több mint 3 éve
Megmondom őszintén, előttem sem tiszta a dolog. Szerintem előttük sem tiszta,hogy mit miért csinálták. 😃A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Amúgy meg túléltük a 8. inninget végre. 😃
Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃
Gergőke
Willie Parker
több mint 3 éve
Kezd Cherington munkája látszani. Annak idején iszonyat mérges voltam,amikor tényleg mindenkit elboltolt: Marte,Bell stb..Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
Klaci79Alispán
De így elnézve nagyon szisztematikusan csinálta a dolgokat. Már idén is sokkal jobban fest ez a csapat,mint tavaly vagy az előtt és akkor még nem is beszéltem arról,hogy az elkövetkező évben, években fel fog jönni majorbe Nick Gonzales, Peguero, Mason Martin,Priester,Mlodzinski.
több mint 3 éve
Hát persze.😃Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄
Gergőke
Matthew99
több mint 3 éve
A Bell esetet nem igazán értettem. Csak összefoglalót láttam, de nem volt tiszta, h a sporik mit miért döntöttek.Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
több mint 3 éve
Reynoldsnál meg kiszakadt a gólzsák. 😃 3HR, 6RBI.😃Szerinted ha adunk érte egy jó Gallot, akkor cserélitek? 😄
Gergőke

több mint 3 éve
Nem gondoltam, hogy ebből W lehet. 1-2 év alatt ebből a vázból baromi jó csapat lehet. Kérdés lesz e..Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
Gergőke
több mint 3 éve
Akkor majd nézd meg Contrerast.🙂Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
Klaci79Alispán
több mint 3 éve
Ezek a dobók valami főrtelmesek. Ritkán nézek Pirates meccset, de mindig ezt kell megállapítanom ilyenkor 😢Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
Gergőke
több mint 3 éve
Komolyan mostmár, hagyjuk ki a 8. inninget. 😕🤬Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
Mikey
több mint 3 éve
hopp, micsoda comeback a Padres ellen 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕Ti legalább zsinórban vezettek a 8. inningben. 😊
Gergőke
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Kezd egy kicsit elegem lenni,hogy zsinórban úgy kapunk ki,hogy a 8. inningben még vezetünk. 😕
több mint 3 éve
Most akartam linkelni ugyanezt 😀
legjobb 😀
lol
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
legjobb 😀