Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Ütősor szárnyalt ma is.
több mint 3 éve
Bednar All-Star lett. 😎
több mint 3 éve
4 HR-t is sikerült ma ütni. Hayes, Chavis, Cruz és Vogelbach. 🙂Az a helyzet , hogy ez az infield nekem most nagyon tetszik. Chavis 1B, Newman 2B, Cruz SS, Hayes 3B.
több mint 3 éve
Ezt a Newman -Cruz párost szívesen elnéztem a 2B-SS pozícióban. Cruznak megint milyen játéka volt védelemben. 🙂
több mint 3 éve
Szombati STL-PHI meccsel mi a helyzet a Sport TV-n? Egy kurva fb posztot nem tudnak dobni, hogy ne várd te barom három napi műszak után?Ez a Sport Tv stílus… Twitteren irt annyit a Bartha :
KeyG
twitter.com/barthazo99/status/1545842258943033344
“hogy elnezest”,de hogy miert,kinek a hibajabol vagy barmi…
Aaaaaa,azt nem de magyaritani, vicceskedni -szerintuk-, #fusshaza baromsakot,stb azt tudnak .
Szerencsere -ha vki akarja- meg tudja oldani,hogy nezze a meccseket . 😉
Play Ball !!!
Go Orioles !
több mint 3 éve
Szombati STL-PHI meccsel mi a helyzet a Sport TV-n? Egy kurva fb posztot nem tudnak dobni, hogy ne várd te barom három napi műszak után?
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
😀😀😀Angel Hernandez is at it again pic.twitter.com/AqpQaWwtXR
— Baseball Quotes (@BaseballQuotes1) July 9, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
twitter.com/ChiSoxFanMike/status/1545463797611200512?t=jlJBTAPj7pu_5L8BsJ2GJA&s=19Hát ez mennyire legalja dolog már a csapatvezetéstől.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Contrerast miután 6. inning alatt kiszórt 7 SO-t, 1 engedett run mellett és megnyerte a meccset, persze,hogy visszatesszük minorba. 🤬🤬🤬🤬🤬Csak nem a service time-mal ügyeskednek?
Húú,de iszonyat mérges vagyok....🤬🤬🤬
Az egyetlen dobónk aki miatt leültem meccset nézni,ha ő kezdett. Erre tessék. Elvileg az All-Star szünet után visszahozzák,de akkor is.
Gergőke
több mint 3 éve
Contrerast miután 6. inning alatt kiszórt 7 SO-t, 1 engedett run mellett és megnyerte a meccset, persze,hogy visszatesszük minorba. 🤬🤬🤬🤬🤬 Húú,de iszonyat mérges vagyok....🤬🤬🤬
Az egyetlen dobónk aki miatt leültem meccset nézni,ha ő kezdett. Erre tessék. Elvileg az All-Star szünet után visszahozzák,de akkor is.
több mint 3 éve
Akárhányszor közel kerülünk az .500-hoz akkor megindulunk lefelé, csak a szokásos.
több mint 3 éve
Komoly gondok vannak ott fejben.VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
adamfaragoo
több mint 3 éve
VIDEO: #RedSox pitcher Chris Sale upset after giving up a bases loaded walk & being taken out after 3 & 2/3 innings in a rehab start for the @WooSox (📸: @bri4homes@NBC10Boston @NECN pic.twitter.com/1j1ga5kJaT
— Alysha Palumbo NBC10 Boston (@AlyshaNBCBoston) July 7, 2022
több mint 3 éve
Én csak az eredményt, az is elég volt, így nem égett bele az agyamba a képi bizonyíték! 😊Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
Klaci79Alispán
több mint 3 éve
Én szégyelltem magam...pedig csak az összefoglalót néztem meg...Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
több mint 3 éve
1960 óta a legnagyobb arányú shutout és 2011-ben volt az utolsó multi grand slam game illetve ugyanebben az évben volt utoljára ennyi ütése egy meccsen (22) a Yankeesnek.Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
Gergőke
Szerkesztette: Matthew99

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...Én a mait 😃
Matthew99
több mint 3 éve
Úgy érzem zokon vették a srácok a tegnapi vereséget a PNC-ben...

több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108472/extra-inning-50-megfeleztuk/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Taillon is hazatért. 😃 Emlékszik még, hogy hajdanán, hogy dobott a PNC Parkban. 😃 Ezúttal viszont kifejezetten örültem neki. 😃Pont akartam írni, h ismerős volt a szitu. Taillon a PNC-ben = L
Gergőke
több mint 3 éve
Taillon is hazatért. 😃 Emlékszik még, hogy hajdanán, hogy dobott a PNC Parkban. 😃 Ezúttal viszont kifejezetten örültem neki. 😃
több mint 3 éve
🔥.@sandyalcantar22 is making a strong case for best pitcher in baseball. 🔥 pic.twitter.com/jiIJrF7rz3
— MLB (@MLB) July 6, 2022
több mint 3 éve
az ég kék, a fű zöld,... csóri Kershaw, már megint megszopatta a bullpenLux is elkaphatta volna az első pontot érő ütést a 9. Inningben
slowmotion
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!