Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Jon Berti mekkora egy állat, utolsó 10 meccsén 10 lopott bázis, ebből volt olyan, hogy egy meccsen 3(!), ma is épp 2-nél jár. Igazi late bloomer 😀És egész szezonban már 21-nél jár 😀
imádom ezt a részét a játéknak, kár hogy évről-évre egyre kevesebbet látunk...
lol
több mint 3 éve
Jon Berti mekkora egy állat, utolsó 10 meccsén 10 lopott bázis, ebből volt olyan, hogy egy meccsen 3(!), ma is épp 2-nél jár. Igazi late bloomer 😀 imádom ezt a részét a játéknak, kár hogy évről-évre egyre kevesebbet látunk...
több mint 3 éve
Hátha addigra Nutting eladja a csapatot valami olyan embernek hajlandó fizetni a játékosoknak és akkor egyiknek sem kéne tovább állni. 🙂Madris megütötte élete első major HR-jét. 😃 Emelett pedig volt szép védekezése is. Cruz 111.8 mph-val találta el a labdát az RBI singlejénél.Amúgy Cruz és Contreras rookie kártyáját érdemes lenne is most venni. Pár év múlva amikor lelépnek a nagy lovéért elég szép summát érthet.
Contreras pedig elfogadható szinten lehozta a meccset gyakorlatilag.🙂
Mintha valami kis fény kezdene pislákolni a pittsburghi sötétségben.🙂
Gergőke
P@trik
több mint 3 éve
Madris megütötte élete első major HR-jét. 😃 Emelett pedig volt szép védekezése is. Cruz 111.8 mph-val találta el a labdát az RBI singlejénél.Amúgy Cruz és Contreras rookie kártyáját érdemes lenne is most venni. Pár év múlva amikor lelépnek a nagy lovéért elég szép summát érthet.
Contreras pedig elfogadható szinten lehozta a meccset gyakorlatilag.🙂
Gergőke
több mint 3 éve
Madris megütötte élete első major HR-jét. 😃 Emelett pedig volt szép védekezése is. Cruz 111.8 mph-val találta el a labdát az RBI singlejénél. Contreras pedig elfogadható szinten lehozta a meccset gyakorlatilag.🙂
több mint 3 éve
Ez mi jól néz ki:
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
The fifteen #Rays players currently on the IL combined for 24.1 WAR last season, which was 48% of the Rays total WAR and is more than six entire teams were able to produce in 2021
— Rays Metrics (@RaysMetrics) June 21, 2022
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Cruz az egyik kedvenc prospectem. Az sem volt semmi, ahogy 96.7 mph-val dobta a labdát Chavisnak az 1-esre.Cruz 2 hit, 4 RBI. Madris 3 hit, 2 RBI.😃 Jó meccse volt Vogelbach-nak is. 🙂 Suwinski-től most csak egy 2B jött.Cruz és Madris miatt tudok lelkesedni, sztem atletikusságban az eddigi legjobb prospectjeink. Cruz játéka nagyon hajaz Tatisra.
Végre meg van JT első győzelme. 🙂
Gergőke
Willie Parker
több mint 3 éve
Hát nincs szerencsénk idén a sérülésekkel. Mire Franco és B. Lowe lassan visszatérne összetöri magát Margot 😒
Lesz ez még így se!
több mint 3 éve
Cruz 2 hit, 4 RBI. Madris 3 hit, 2 RBI.😃 Jó meccse volt Vogelbach-nak is. 🙂 Suwinski-től most csak egy 2B jött.Cruz és Madris miatt tudok lelkesedni, sztem atletikusságban az eddigi legjobb prospectjeink. Cruz játéka nagyon hajaz Tatisra.
Végre meg van JT első győzelme. 🙂
Gergőke
több mint 3 éve
Cruz 2 hit, 4 RBI. Madris 3 hit, 2 RBI.😃 Jó meccse volt Vogelbach-nak is. 🙂 Suwinski-től most csak egy 2B jött.Végre meg van JT első győzelme. 🙂
több mint 3 éve
Végre Cruz a hajó fedélzetén. 🙂
több mint 3 éve
Suwinski 3HR. 😃😃 Game winning HR. 😃
több mint 3 éve
Nincs demoralizálóbb ellenfél az Astrosnál. Nem tudom hogy csinálják.csalnak 😊
Mikey

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Nincs demoralizálóbb ellenfél az Astrosnál. Nem tudom hogy csinálják.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Vintage Kershaw. 2 alatti ERA a meccsre, nulla támogatás, L.
több mint 3 éve
Az biztos. 😃Végre valahára nyertünk egy meccset. 😃Védekezés szempontjáb[l elég nagy slugfest volt
Gergőke
Willie Parker
több mint 3 éve
Végre valahára nyertünk egy meccset. 😃Védekezés szempontjáb[l elég nagy slugfest volt
Gergőke
több mint 3 éve
Végre valahára nyertünk egy meccset. 😃
több mint 3 éve
A White Sox söpörte Detroitban a Tigerst, tegnap egy csodaszép 13-0-val. Mióta hitting coach csere volt, egész jól kezd menni ez az ütésnek nevezett tevékenység. Még az eddig szó szerint semmit sem mutató Moncada is állatkodott.Apró szépséghiba, hogy hétvégén Houstonba megy a csapat, hogy még véletlenül se kezdjem elhinni, pislákol a fény az alagút végén.
több mint 3 éve
most olvasom, hogy Heaney valószínűleg visszatér, úgyhogy így van biztonsági tartalék.Értem én, hogy a no-hitter az jól mutat, de Robertson kurva következetlen szerintem.Ahogy Matthew írja. Nincs ebben semmi érdekes, most már van olyan erőnléte egy SP-nek, hogy bírjon 120+ dobást is, szezon elején nincs, főleg egy rövidített ST után.
Mintha a szezon elején két kezdőt is lekapott volna 7 inning és cca 100 pitch után, merthogy a bajnokság kell, nem az egyéni accomplishment.
Na ehhez képest két hiányzó SP mellett (plusz Kershaw azért bármikor lerobbanhat) bent hagyja tegnap Andersont 120+ pitch után.
Hát, ez azért elég érdekes.
slowmotion
Mikey
kár azért a tripláért.
több mint 3 éve
Értem én, hogy a no-hitter az jól mutat, de Robertson kurva következetlen szerintem.Ahogy Matthew írja. Nincs ebben semmi érdekes, most már van olyan erőnléte egy SP-nek, hogy bírjon 120+ dobást is, szezon elején nincs, főleg egy rövidített ST után.
Mintha a szezon elején két kezdőt is lekapott volna 7 inning és cca 100 pitch után, merthogy a bajnokság kell, nem az egyéni accomplishment.
Na ehhez képest két hiányzó SP mellett (plusz Kershaw azért bármikor lerobbanhat) bent hagyja tegnap Andersont 120+ pitch után.
slowmotion
több mint 3 éve
Értem én, hogy a no-hitter az jól mutat, de Robertson kurva következetlen szerintem.Ha jól emlékszem a rövid előszezonnal indokolták a kevés dobás utáni cserét. Most már azért eléggé benne vagyunk a szezonban tehát azt a fajta terhelést amit a preseason adott volna megszerezték a dobók. Így azért már lehet emelni a dobásszámokon, főleg ha hiányoznak a kezdődobóid és többet kell a rotációhoz nyúlnod.
slowmotion

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Értem én, hogy a no-hitter az jól mutat, de Robertson kurva következetlen szerintem.Mintha a szezon elején két kezdőt is lekapott volna 7 inning és cca 100 pitch után, merthogy a bajnokság kell, nem az egyéni accomplishment.
több mint 3 éve
Pont záporos meccseket játszunk a cubs ellen 😊