Baseball
42 feliratkozó
több mint 5 éve
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)
Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Teljesen korrekt volt igazad van a legjobb játékosunk Betts nélkül, Buehler és Kershaw se volt a 3 meccsen.Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.
UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.
slowmotion
Én csak elismertem a Bravest, mert nekem 3 meccs alapján a Braves ebben a szériában jobbnak tűnt.
Engem ami zavar az az ütéseink, Bellinger és Turner illetve Muncy. Turner öregszik azt megértem, Bellinger egy jó ideje kapufa, Muncy meg sérülésből épül fel ő rendben lesz.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
De ettől még Cole és Stanton is ismert név.Nem Judge a Yankees arca?Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen
Én mást nem is ismerek onnan.
Őszentsége Sobri Jóska
kapitnono

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Nem Judge a Yankees arca?Hát ő a legnagyobb most az kétségtelen
Én mást nem is ismerek onnan.
Őszentsége Sobri Jóska

több mint 3 éve
Nem Judge a Yankees arca?Én mást nem is ismerek onnan.
több mint 3 éve
megvolt Keuchel első kezdése, nem volt jó, de nem is rettenetes, a lényeg, hogy mi jöttünk ki jól a slugfestből 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 3 éve
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett.azért érdekes, hogy ezt írod, mert a számok alapján meg full döntetlen széria volt, nyilván amikor három inningen keresztül vezet a Braves, akkor optikailag nyilván jobbnak tűnnek, de a meccs meg 27 outig tart, vagy néha annál is tovább.
A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
Első extrában Freeman szerezte a pontot érő hazafutást, igazából ez lett volna a történetnek az igazi vége, de a Braves nem adta be magát. De itt nem lett vége, viszont végül a Dodgers nyert.
UI: Baszott jó ez a Braves a Fried Strider Pitcher duó kegyetlen az én megítélésem szerint és akkor az Acuna, Swanson, Olson és Riley négyesről nem is beszéltünk. Michael Harris nagyon jól védekezik, jó csapat ez a Braves. Három meccs alapján a többségében a Braves volt a jobb csapat.
KeyG
örültem, hogy Urias nyert, és hogy Gonsolín is megint jó meccset tolt, és hogy a triple-A-ből felrángatott White sem lett kitömve a középső meccsen. végre nem 0-for volt a RISP, sőt még a ráadásos győzelem is meglett, idén először. címvédő ellen, idegenben ez - Betts nélkül - teljesen korrekt teljesítmény volt.
Szerkesztette: slowmotion
több mint 3 éve
Nagyon sajnálom ezt a Rays elleni szériát. Egyszer hosszabbításban, egyszer a 9. inningben veszítettünk. 😕😕 Tegnap pedig kulcsfontosságú volt,hogy Castillo nem tudta tagelni Arozarenat.😕Ami pozitívum, hogy Contreras összességében megint jó volt.🙂
több mint 3 éve
Judge lenyilatkozta tobbszor is, hogy egy csapatos jatekos akar lenni. ugye szezon elott volt talan egy 6 v 7 /215 misis ajanlat, amit nem fogadott el. most a szezon utan ez azert feljebb fog menni. megerzesre azt mondanam, hogy fog kapni egy 8 eves szerzodest 300 milla korul.Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
Szerintem egy Judge-ot meg kell tartani, főleg egy Yankees-nek.
KeyG
kapitnono
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.
KeyG
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Freeman hazatérése Atlantába széria zseniális volt, megnéztem a 3 mérkőzést, az elsőn az érzelmek mindent vittek és sima Dodgers győzelem lett. A másodikon a Braves jobb volt és a meccs 99%-ban a harmadikon is jobbak voltak, aztán valami 0-1% Win probability-nél Trayce Thompson aki a második meccs negatív hőse megmentette a Dodgerst.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Ha nem tartjátok meg akkor az államok másik partján egy fehér mezes csapatban simán el tudnám képzelni. 😀Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
KeyG
kapitnono
Főleg, hogy Judge California szülötte.
De szerintem is lincselés lenne, ha Judge-nak nem adnák meg a pénzt.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz.Tíz évet nem fognak adni neki, 30 évesen szerintem, ilyen 6-7 évre tippelek. De nagyon remélem hogy megtartjuk, kerül amibe kerül. Ha nem akkor szerintem meglincselik Cashmanéket 😁
KeyG

több mint 3 éve
Addig fogják ezt a Judge szerződéshosszabbítást húzni amíg 10/300-as játékos lesz. Szerintem egy Judge-ot meg kell tartani, főleg egy Yankees-nek.
We are just the Ravens!
több mint 3 éve
Tegnap volt a college world series döntőjének első felvonásayoutu.be/w1erZN92t7o
Ma visszavágó, 2 meccset kell csak nyerni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 3 éve
Bednar ezt most jól elszúrta. 😕
több mint 3 éve
www.sport1tv.hu/podcasts/108347/extra-inning-48-ohtani-judge/

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 3 éve
Az a jó az idei szezonban, hogy a White Sox újra és újra bebizonyítja nekem, hogy mindig van lejjebb. Nem tudom mi rosszabb van annál, minthogy az O's simán elviszi az első két meccset Chicagóból. Esetleg a négymeccses söprés még cikibb lenne.Két meccs, 1-8-as run arány. #FireTony
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Yankees and Aaron Judge have agreed to a $19M deal (plus incentives) for the 2022 season to avoid arbitration, per @Feinsand pic.twitter.com/tiOrC55fDv
— B/R Walk-Off (@BRWalkoff) June 24, 2022

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 3 éve
Milyen meccset játszottunk, te jó ég!Cruz. 🤩🤩. Chavis is nagyot ment tegnap. Újabb kulcsfontosságú HR, nagyszerű védekezés a 10. inningben és walk off hit.😃 Még ahogy Hayes a végén fejjel előre becsúszott és telibekapta Contrerast.😃 De rég láttam ilyet magunktól. 😃 Remélem amúgy nincs komolyabb baja Hayesnek.
Cruznak megint volt egy elmebeteg játéka.
5:38 körül
youtu.be/yNNzsfmGOpw
William von Parker, billogos
több mint 3 éve
Jajj de jó volt az Astros meccs vége, meg Altuvet szépen megdobálták az elején 😀az a Hicks bomba a vegen!!!! raadasul ahogy kimutat oda, egy kis beef 😊
kapitnono
Szerkesztette: csebi
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Jajj de jó volt az Astros meccs vége, meg Altuvet szépen megdobálták az elején 😀Ezek meg eladják a lelküket 😲😃
kapitnono
Jose Altuve signing autographs for Yankees fans 👀
— FOX Sports: MLB (@MLBONFOX) June 23, 2022
(via @astrospic.twitter.com/R59fJo04Vh

több mint 3 éve
a bullpen megpróbálta elbaszni Kershaw meccsét, szerencsére nem sikerült nekik
több mint 3 éve
Jajj de jó volt az Astros meccs vége, meg Altuvet szépen megdobálták az elején 😀

több mint 3 éve
Milyen meccset játszottunk, te jó ég!Cruznak megint volt egy elmebeteg játéka.
5:38 körül
youtu.be/yNNzsfmGOpw
több mint 3 éve
Igazi tolvaj 😀 hi, hello
— Miami Marlins (@Marlins) June 23, 2022
we’d like to report a robbery 🫢 pic.twitter.com/fmAneMSy8V
több mint 3 éve
Lenyn Sosa AA-ből az MLB-be, na végre! Kicsit dominálta csak a kisligás dobókat idén. 😊
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May