Baseball

42 feliratkozó

több mint 5 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 804 — no es importante
Kedvenc MLB csapat: Athletics (deyell), Blue Jays (ZoliMP), Brewers (gamerkr), Cardinals (Al), Cubs (Shawn84), Dodgers (KeyG, slowmotion, danyly), Diamondbacks (Kampman, Löfli), Giants (nagir, zavi27), Indians (labo7), Mariners (Dzsokijuing, Maka), Marlins (adamfaragoo), Orioles (Ray_bp_Lewis, robiroboter), Padres (lol, P@trik), Phillies (dande), Pirates (Fast Willie, Gergőke), Rays (Sobri, Wester), Red Sox (Bruschi85, zemanla), Reds (Jakehomer), Tigers (Johnnyblaze), Twins (Heisman), Yankees (csebi, Darksun3, kapitnono, Matthew99, shawnka, Tito05), White Sox (baggio, Mikey)

Szerkesztette: Löfli
több mint 3 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 17 134
3:0-ról sikerült visszahozni. 😃 Vogelbach újabb HR. Reynolds végre összehozott egy 3B-t. 🙂 Will Crowe meg a bullpen pedig nagyon jól dobott.🙂
Gergőke
Nyilván azért vagyunk "jók", mert hosszú idő után nem nézem a meccseket.
több mint 3 éve
adamfaragoo Miami Dolphins 1 460
Mark Kolozsvary bemutatkozott az MLB-ben.
több mint 3 éve
Kexandro Arizona Cardinals 562 — UDFA LS
Sziasztok. Nem különösebben követem az MLB-t, de Június 5-én lehetőségem lenne kimenni egy Mets @ Dodgers meccsre.
Hova érdemes jegyet foglalni olyan 40$-ig bezárólag, illetve van esetleg valami ultimate tanács az ottlét kapcsán? 😊

JEGYEK:  bit.ly/38YOJgw

Köszi előre is
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
3:0-ról sikerült visszahozni. 😃 Vogelbach újabb HR. Reynolds végre összehozott egy 3B-t. 🙂 Will Crowe meg a bullpen pedig nagyon jól dobott.🙂

több mint 3 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 366 — E/1
Lopez ma is nagyon jól dobott.
3 meccs után 0.52 ERA.
adamfaragoo
Epp ezt akartam irni.9K.
Nagyon jo volt.
több mint 3 éve
Lopez ma is nagyon jól dobott.
3 meccs után 0.52 ERA.
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 025
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.
Mikey
borzalmas a védelem...
lol
Az elmúlt egy hétben szinte minden borzalmas volt. Ami nem baj, mert inkább a szezon legelején legyen ilyen, csak nézni még ettől ugyanúgy fáj. 😀

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
Anderson a tegnapi három erroros meccse után ma is errorral kezd az elsőben. Nice.
Mikey
borzalmas a védelem...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 3 éve
YoungZeeZee 9 500
 www.mlb.com/news/youtube-mlb-renew-partnership-for-2022-season

"ouTube and Major League Baseball on Thursday announced the renewal of their longstanding, fan-favorite partnership and the return of MLB Game of the Week Live on YouTube, featuring 15 games throughout the 2022 regular season, streamed live, for free, to fans around the world in 182 countries. This season’s MLB Game of the Week Live on YouTube premieres on May 5 at 3:10 p.m. ET, with the Washington Nationals facing off against the Colorado Rockies."
több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Ismét fantasztikus jelenetek

A Detroit a 8. inning alján 1-0-ra vezet a Yankees ellen, 2 out. Cabrerának már csak 1 hit kéne a 3000-hez, erre a Yankees elsétáltatja az üres 1-es bázisra, így bases loaded. A következő ütő sikerrel jár, már 3-0, erre óriási füttykoncert, és hangzik a "Yankees suck" 😊

több mint 3 éve
Mikey
Ilyen ez a profi liga.
több mint 3 éve

több mint 3 éve
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
Alcantara így meddig gog itt maradni?
ZoliZoltán
Remélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle
adamfaragoo
Tudom,hogy hosszabbitott.
Csak hát na...ez így nem túl bíztató neki.
több mint 3 éve
😀 😀

adamfaragoo
José Quintana a tanítója?

több mint 3 éve
😀 😀
több mint 3 éve
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
ZoliZoltán
Remélem jó sokáig, most hosszabított. 😀 Bár a szerződés részleteivel nem vagyok tisztába. Hogy ki mikor hogy léphet ki belőle

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Soler kb nulla
Tenyleg.Es allando 1.H.
DLC ügyes.
több mint 3 éve
Marlins....9 inning 0 pont...
ZoliZoltán
Várható volt. Solert meg Garciat én kiraknám pár meccsre. Jelenleg alkalmatlanok az ütésre mindketten.
De La Cruz bőven jobb lenne most.
Sandynek meg szokásos meccs, lehozza 0-ra a részét és nem kap semmi run supportot.

Szerkesztette: adamfaragoo
több mint 3 éve
Marlins....9 inning 0 pont...
több mint 3 éve
Gergőke Pittsburgh Steelers Ohio State Buckeyes 2 981 — Pittsburgh Pirates,Chicago Bulls, Aston Villa fan!
Hogy én mennyire utálom a Brewerst.

Napi pozitívum: Mitch Keller. Végre jó meccse volt, nagyon nem rajta múlott. Yajure nagyon szar volt.

Amit viszont most meglepnek Shelton helyében,az az hogy Reynoldsot rohadt gyorsan leültetném pár meccsre. Ütés nagyon nem megy mostanában és védekezésben is hibázott.

Chavis pedig sokkal többet játszana. Mondjuk Tsutsugo helyén.

több mint 3 éve
Szerintem ezt a labdajátékot nem kéne erőltetni ma. Két meccsen nézni ezt a bénázást nem lesz annyira mókás.
Mikey
10-0, és még csak 1+ inningnél tartunk. 😂

Köszi Tim. Remélem kicsit visszaszállsz ettől a meccstől a földre.

Szerkesztette: Mikey

több mint 3 éve
Szerintem ezt a labdajátékot nem kéne erőltetni ma. Két meccsen nézni ezt a bénázást nem lesz annyira mókás.

több mint 3 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 648
Tetszik, ahogy a Brewers-Pirates meccsen a Brewers kommentátorok Corbin Burnes-szel csinálnak meccs közbeni interjút, közben Tellez üt egy HR-t, Burnes meg az ütés pillanatában sztoikus hangon benyögi az egyébként teljesen másról szóló mondat közepén, hogy "and that ball is gone".

több mint 3 éve
P@trik Cleveland Browns Texas Longhorns 2 944 — #HUN-GarrettCardCollector #HunBelieveland #Padres
Megvan a romantikája annak amikor egy embert nem hozol vissza majd eligazol máshova és szopat 😃
Megvertük a cincit de Tommy Pham "megüzente a magáét".
P@trik
Egy meccsel később is érvényes 😀 lemásolták a tegnapi napot.

Szerkesztette: P@trik
több mint 3 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 244 — Invisible man
Cole ideje lenne ha összekapná magát... Botrányos eddig.
Mike
Rosszul magyarázta el a dolgokat neki Cortes. A sétákról egy szó se esett...

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.